Cadran international

Ada Colau, primărița Barcelonei, o aprigă susținătoare a imigrației

     INTORCETI-VA IN BARCELONA: CASA NOSTRA CASA VOSTRA! „Casa nostra casa vostra” ( nu mai e nevoie de traducere) au […]

 

 

 INTORCETI-VA IN BARCELONA: CASA NOSTRA CASA VOSTRA!

„Casa nostra casa vostra” ( nu mai e nevoie de traducere) au strigat pe 18 februarie 2017 cei 160 000 de manifestanti care au participat la „cea mai mare manifestatie in sprijinul imigratiei din istoria Europei”. Ei au raspuns astfel chemarii „Sa umplem strazile!” lansata de Ada Colau, „Mama Saracilor”, radicala de stanga care a ajuns cu sprijinul comunistilor din UNIDOS PODEMOS primarul Barcelonei.

Barcelona, capitala Cataluniei care gazduieste déjà cea mai numeroasa comunitate musulmana din Spania (700 000 de membri), a fost declarata de catre Ada Colau „oras de refugiu”, iar „Mama Saracilor”, aceasta Merkel a Cataluniei, i-a chemat pe sarmanii „refugiati” musulmani sa vina in Barcelona, acolo unde ii asteapta 31000 de locuinte sociale, toate pe chirii simbolice. Asa se face rost de voturi, asa se construieste un „bazin electoral”.

„Imbracati-va in hijab, rugati-va la moschee, mancati halal, asta e viata de zi cu zi in Barcelona”, „Intorceti-va in Al-Andalus” suna indemnurile stangii ce conduce destinele celui de al doilea mare oras al Spaniei. Ada Colau este secondata, ba, mai bine spus, intrecuta de Pablo Iglesias, el lider maximo de PODEMOS, cel si-a cerut scuze Islamului pentru eliberarea Spaniei de sub ocupatia araba, de catre regii catolici, si cel care militeaza acum pentru ca femeile musulmane purtatoare de burqa si niqab sa beneficieze de plaje rezervate!

Numai cine nu stie toate astea se mira ca in oras au aparut in ultima vreme afise, graffiti, mesaje care le cer turistilor sa se care acasa, in timp ce transmit urari de bun venit „refugiatilor”! „Tourists Go Home, Refugees Welcome”! Si pentru ca afisele nu au un efect vizibil, tinerii radicali de stanga (indignati, frumosi, anti-rasisti, xenofili, deschisi, asa cum se cere azi) au blocat la sfarsitul lui iulie un autocar cu turisti,  l-au taguit cu „turismul ucide cartirele”, i-au taiat cauciucurile, si i-au expediat pe turisti acasa cu cate un sut in cur!

Asadar, Barcelona „casa nostra casa vostra” e numai pentru musulmani! Si alaltaieri, la Barcelona, pe La Rambla, sau in statiunea Cambrils, unii dintre cei primiti cu bratele deschise i-au aratat lui Ada Colau cu ce inteleg ei „sa umple strazile”.

                                                                                                                                 Bogdan CALEHARI

 

         Atenție la ce-ți dorești sau când gura bate curul!

18 februarie 2017, la Barcelona a avut loc cel mai mare miting din Europa in favoarea imigranților! Au participat 160.000 de tefeliști (TFL=Tineri Frumoși și Liberi) spanioli!!!

„Casa nostra casa vostra” au strigat pe 18 februarie 2017 cei 160.000 de manifestanți care au participat la „cea mai mare manifestație în sprijinul imigrației din istoria Europei”. Aceștia au fost scoși în stradă cu chemarea „Să umplem strazile!” lansată de însăși Ada Colau, primărița Barcelonei, un fel de Nicușor Dan cu fustă, partidul acesteia, „Unidos podemos”, fiind „Uniți salvăm…” al spaniolilor.

SPAIN-EUROPE-MIGRANTS-DEMO


Primarul Ada Colau a spus că, prin acest miting, Barcelona „va deveni capitala speranței, a păcii și a apărării drepturilor omului“, marșul fiind un mesaj pentru toate națiunile, cărora le-au cerut să se stabilească „rute sigure“ pentru imigranți. Ea a afirmat, de asemenea, că marșul de la Barcelona ar putea fi începutul mai multor demonstrații în alte orașe europene cu „oferte de speranță și viață.”

Da, alaltăieri am văzut „oferta de speranță și viață” de la Barcelona: 14 morți și 130 de răniți!

                                                                                                     Marius Albin MARINESCU

              Thousands in Spain march for immigrants

Some 160,000 people in Barcelona have demonstrated to welcome refugees and to ask European Union authorities to provide safe routes for immigrants.

barcelona

Some 160,000 people in Barcelona have demonstrated to show support for refugees and ask European Union authorities to provide „safe routes” for immigrants.

The mobilisation, called by the Our House, Your House campaign, and which seeks to become Europe’s largest pro-immigrant movement, marched on Saturday afternoon down the main streets of the city and planned to wind up at Barcelona’s Paseo Maritimo promenade.

Barcelona Mayor Ada Colau said she hopes that, with this march, Barcelona „will become the capital of hope, of peace, and of the defence of human rights”.

The banner at the head of the march was carried by immigrants already settled in the city and read „Enough excuses. Let’s welcome them now”.

In a statement to the press, the mayor said the demonstration is a message for all the nations of Europe, and called on them to establish „safe routes” for immigrants.

She also said the march could be the beginning of many more demonstrations in other European cities with offers of „hope and life.”

Sursa: http://www.sbs.com.au/news/article/2017/02/19/thousands-spain-march-immigrants

1 Comment

  1. Jan Valjean

    Cand se vor trezi din prostia cu musulmanii arabi,Spania ocupata fara razboi si armate straine va cauta in zdar un ,,El Cid” ca s-o elibereze de acest cancer arabesc.Deja in Barcelona pute a fripturi gretoase din carne de berbec si oaie mai ceva ca in capitalele arabesti din orient.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *