Atitudini

Adevărații peneliști sunt pedeliștii!

  „În Partidul Național Liberal încep să se contureze tabere anti-Orban. Vicepremierul Raluca Turcan este nemulţumită că are o funcţie […]

 

„În Partidul Național Liberal încep să se contureze tabere anti-Orban. Vicepremierul Raluca Turcan este nemulţumită că are o funcţie mai mult decorativă în Executiv şi că premierul nu o mai consultă pe temele importante… Mai mult, Raluca Turcan ar vrea să reactiveze vechii PDL-işti printre care Vasile Blaga, Gheorghe Falcă sau Mircea Hava. Potrivit unor surse liberale, Turcan susține că Orban (…) nu o mai consultă pe temele importante, deși deține funcția de vicepremier în Guvern.” (ANTENA 3.ro, 14 ianuarie 2020)

Da, da, da! Vreau o schimbare calitativă a PENELEULUI viselor noastre… vreau ca Raluca Turcan, fermecătoarea, să preia frâiele partidului. Ea nu este utilizată eficient. Ea poate mai mult. Ea este mai înaltă, mai capabilă, cu pomeții mai ridicați… și mult mai carismatică decât Sică. Iar eu pe mâna ei, lipită de claviculă în momentele esențiale, aș merge.

Are și dreptate când se supără că foștii pedeliști nu sunt promovați suficient, căci nu există cetățeni mai atașați valorilor liberale decât pedeliștii.

De aceea și spun că în timp ce Klaus eliminează, microfonează și sertarizează, cu atenție și îngrijorare, Turcan și numai Turcan propaghează fără odihnă.

Așadar, inițializați fără frică, dragi liberali pedeliști! Forța Turcan fie cu voi!

                                                                                                              Luminița ARHIRE

1 Comment

  1. Ionela Ionescu

    Plecand de la baza degetului mijlociu in jos, la inceputul incheieturii se vede CLARRR un os rebel cu o bila in varf conturat in mod aparte, de parca ar vrea sa iasa prin piele….. aia e antena de la Brucsel, cred …. cea dirijata de la Berlin care primeste semnalul de la Moscova…. Desigur, ar putea fi si un cip in creier, dar in care creier ? Plus ca in orele fara lumina, antena fiind chiar sub piele, precis lumineaza si astfel noaptea nu mai e intuneric ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *