Observator

Adevărul despre mișcarea #REZIST

    Miscarea Rezist e o chestiune la modă printre oamenii slab informați. O nobilă mișcare ce a luat naștere […]

 

1

Miscarea Rezist e o chestiune la modă printre oamenii slab informați. O nobilă mișcare ce a luat naștere odată cu derapajele PSD-ului, nu-i așa? O idee generoasă care spune „Stop” politicienilor corupți. O mișcare a tinerilor enervați de toate kkt-urile politicienilor autohtoni care prin mârșăvia lor zădărnicesc eforturile noastere de normalitate.
1Din nefericire, adevărul este total pe dos. Oricât de șocant ar părea, #rezist este o mișcare apărută prima dată în Statele Unite sub patronajul (recunoscut și asumat) al domnului Soroș. Această mișcare numită #Resist și-a asumat drept drapel un curcubeu. Cum Gay Resistaltfel, devreme ce la început milita pentru drepturile LGBT?

Așa cum puteți vedea în poze, #Resist s-a implicat activ în demonstrații pro homosexualitate, anti-biserică (eternul rival), pro-feminism și alte lucruri frumoase ce ne sunt impuse spre acceptare.

Așadar avem miscarea #Resist implicată în LGBT

Să vedem în continuare cu ce se mai ocupă #rezist.

Firește, cu primirea emigranților în Europa și USA. Dacă nu știați, e timpul să aflați că 1#Resist sprijină prin toate forțele și mijloacele venirea musulmanilor în Europa. După cum a spus finanțatorul și creatorul mișcării, dl. George Soroș, „Am băgat 500.000.000 dolari pentru a face migrația de neoprit”, așa spun și Tinerii Frumoși și Liberi care demonstrează pe străzile capitalei și a marilor orașe.

Credeți cumva că Mișcarea #Resist are pe agenda politică doar Gay-ii, Lesbienele, Bisexualii și emigrația? Nu. Ei au luptat luni de zile și au „Rezistat” împotriva numirii lui 1Donald Trump ca președinte al USA. Pentru domniilerefugees lor doar d-na Hillary putea fi președinte, indiferent de votul americii. Mai mult decât atât, nici în ziua de azi mișcarea #Resist din USA nu și-a încheiat protestele față de Trump. Cum nu și le-a încheiat nici în România. Dar să nu anticipăm, ci să vedem cu ce se mai ocupă #Rezist.

Desigur, cu decapitarea familiei tradiționale, adică cu feminismul. Marșurile feministe organizate de către #Resist sunt bine cunoscute întregii planete. Țineți minte fetele care 1își băgau cruci în cur pe la Vatican? bine, ei sunt.În schimb, fililala România a mișcării #Rezist cu ce se ocupă? Păi la drept vorbind, cu ce s-a ocupat întodeuna. Cu sprijinirea delictului politic. Cu sprijinul acordat DNA și președintelui. Cu anti-PSD-ismul. Ori de câte ori cineva încearcă să miște din loc construcția politică existentă (ca procurorul șef al DNA să NU mai fie numit de către președinte) tot de atâtea ori, #Rezist va ieși în stradă. Pentru că #Rezist nu iese în stradă așa de capul său, ci în urma unor anunțuri făcute pe rețele de socializare de către ONG-urile coordonate de același domn George Soroș. Dacă aveți curiozitatea de a vedea rețeaua de ONG-uri finanțate de Soroș, click aici pentru celebra listă din Evenimentul Zilei. Până atunci însă hai să vedem o listă a oamenilor publici care au primit cei mai mulți bani de la dl. Soroș.

 • Sandra Pralong –  evreică, prima directoare a fundației Soros în România, acum consilier al președintelui Klaus Iohannis
 • Alexandru Lăzescu – fost director al TVR
 • Andrei Pippidi – istoric, membru în Comisia care a elaborat Raportul Tismăneanu și Raportul Elie Wiesel privind participarea României la Holocaust
 • Vladimir Tismăneanu – evreu, fiu de nomenclaturist comunist, politolog,președinte al Comisiei Prezidentiale de Analiză a Dictaturii Comuniste din România
 • Andrei Pleșu – scriitor, Ministru al Culturii(28 decembrie 1989 – 16 octombrie 1991), Ministru de Externe (29 decembrie 1997 – 22 decembrie 1999), membru al CNSAS(2000 – 2004), consilier al președintelui Traian Băsescu ( decembrie 2004 – mai 2005)
 • Catrinel Pleșu – fost director, Centrul Național al Cărții, din cadrul ICR (2009 – 2012)
 • Mihai Șora – filosof, Ministrul Educației (decembrie 1989 – 28 iunie 1990), agitator manifestațiile #rezist
 • Renate Weber –  evreică din Botoșani, consilier al președintelui Traian Băsescu, (2004 – 2005) europarlamentar PNL.
 • Liviu Antonesei – scriitor, jurnalist
 • Alin Teodorescu – sociolog, primul președinte al GDS, consilier al premierului Adrian Năstase, Ministru cancelar, șeful Cancelariei Primului Ministru Adrian Năstase, fondator IMAS
 • Andrei Marga – filosof, Ministru al Educației (1997 – 2000), Ministru de Externe (mai 2012 – august 2012), președinte al ICR (septembrie 2012 – iunie 2013)
 • HR Patapievici – evreu, filosof, membru al CNSAS (2000 – 2004), președinte al ICR (2005 – 2012)
 • Mircea Mihaieș – critic literar, eseist, fost vice-președinte al ICR( 2005-2012)
 • Mihai-Răzvan Ungureanu –  evreu din Iași, consilier al președintelui Kșlaus Iohannis, director SIE numit de Iohannis în 2015, fost ministru de externe (2004 – 2007), șef SIE și anterior (2007 – 2012), premier al României (februarie 2012 – mai 2012)
 • Cristian Pârvulescu – politolog, președintele Asociației “Pro Democrația”
 • Victor Rebengiuc – actor, propagandist al lui Klaus Iohannis în campania electorală din anul 2014
 • Sabina Fati – jurnalist România Liberă, revista 22
 • Andrei Oișteanu – evreu, etnolog, antropolog, membru în Comitetul educațional al Institutului Național pentru Studierea Holocaustului din România “Elie Wiesel”
 • Andreea Pora – jurnalist
 • Teodor Baconschi – teolog, fost ministru de Externe, decembrie 2009 – ianuarie 2012, ambasador al României la Vatican, în Portugalia, San Marino. Secretar de stat în MAE(2005-2006), Consilier al Președintelui Traian Băsescu (2006 – 2007)
 • Monica Macovei – europarlamentar, fost Ministru al Justiției(2004 -2007), fost candidat la președinția României
 • Alina Mungiu – evreică din Iași, politolog, șef al Știrilor TVR (1997 – 1998), a fondat Societatea Academică din România, profesoară la SNSPA
 • Stelian Tănase – scriitor, președinte-director general al TVR, fost director al Realitatea TV
 • Laura Ștefan – membră a ONG-ului “Expert Forum”, director în Ministerul Justiției( 2005-2007), a fost declarată expert – anticorupție de către Ambasada SUA
 • Adrian Cioroianu – istoric, decan al Facultății de Istorie a Universității București, a fost unul din susținătorii introducerii Manualelor alternative, inițiativă a Fundației Soros. Fost senator, de Timiș, fost europarlamentar, fost ministrul de externe (aprilie 2007 – aprilie 2008)
 • Rodica Culcer – jurnalist, fost referent la Ambasada SUA de la București( 1985 – 1991), fost director al Știrilor TVR
 • Adrian Cioflâncă – cercetător științific, fost membru al CNSAS, coator al Raportului Tismăneanu și al Raportului Elie Wiesel.
 • Stere Gulea – regizor, fost președinte al TVR
 • Gabriel Liiceanu – filosof, director al Editurii Humanitas( fosta Editură Politică), agitator manifestațiile #rezist
 • Sorin Ioniță – politolog, fost consultant al Consiliului Europei, Băncii Mondiale și UNDP pe Europa de Est și Balcani; reprezentant al României ȋn Comitetul Economic și Social European (EESC), sectiunile Transport-Energie și Mediu-Agricultură, fost membru în Comisia Prezidențială Pentru Analiza Riscurilor Sociale și Demografice
 • Smaranda Enache – președinte al ONG-ului Liga Pro Europa, fost ambasador al României în Finlanda (1998 – 2001)
 • Edward Helvig –  evreu din Zalău, șef al SRI numit de Klaus Iohannis, fost director General al Institutului de Studii Sociale (fundație Soros), Fost consilier al Ministrului de Interne, C. Dudu Ionescu, Fost consilier al lui Mugur Isărescu, fost deputat de Bihor, fost europarlamentar
  fost Ministru Dezvoltării Regionale și Turismului în Guvernul Ponta
 • Radu Filipescu – nepotul fratelui lui Petru Groza, membru fondator al GDS
 • Armand (Armant-Constantin) Goșu – istoric, fost consilier al Ministrului de Externe (2010 – 2012), fost membru al Comisiei Prezidențiale pentru analiza Dictaturii Comuniste în România, fost director al Institului Român pentru Istoria Recentă

Să zicem că aceste personaje nu au vrut răul României. Să zicem că activismul lor politic a fost făcut cu conștiință și responsabilitate. Să presupunem că aceste personalități foarte proeminente au avut intenții onorabile. Cum se poate atunci să o ducem atât de rău, când în mod evident, de 20 de ani încoace, aceste personalități formatează opinia publică?

Dar în sfârșit, să continuăm cu rezist-ul nostru. Știți ce siglă au cei de la #Rezist? Un pumn ridicat. Parcă seamănă un pic cu pumnul comunist, dar o fi doar părerea mea.

Vă vine să credeți că asemănarea nu e deloc întâmplătoare? Pentru că #Rezist și ONG-urile domnului Soroș, promovează în mod evident ideile Școlii de la Frankfurt.

Ce este Școala de la Frankfurt?

Admit că pentru a înțelege ce înseamnă Școala de la Frankfurt aveți nevoie de un studiu (măcar on-line) serios. Școala de la Frankfurt reprezintă marxiștii și neomarxiștii care au penetrat cultura și politica occidentală. Dacă la începutul secolului XX, aceștia au realizat revoluția bolșevică, totuși au avut diverse încurcături privind scopurile lor. Una dintre încurcăturile majore a fost apariția lui Hitler. Pentru ideologii școlii de la Frankfurt, Hitler personifica răul absolut. Iar acest rău absolut, nu numai că avea puterea de a se opune marxismului, dar era și un anticomunist convins. De aceea, planurile au trebuit amânate, cel puțin până la terminarea războiului. După război au învins? Cu siguranță da, iar noi românii am simțit-o pe pielea noastră mai rău decât oricine.

Și apoi? Apoi, după „revoluția din 89” copiii marilor marxiști din anii 40, au revenit pentru a ne face viața minunată. Acum însă ne binecuvântează cu principii precum „corectitudinea politică” , desființarea noțiunii de familie sau distrugerea religiei. Aceleași vechi idei, îmbrăcate acum într-o haină nouă și „democratică”.

Deși e complicat, voi încerca să vă arăt câteva principii ale acestei școli.

 • Distrugerea familiei și a moralei – In anii ’50 Marcuse a raspuns acestei intrebari spunand ca ar putea fi inlocuita de o coalitie de studenti, negri, femei feministe si homosexuali,exact cei care au fost nucleul revoltelor studentesti ai anilor ’60 si victimele ‘sacre’ ale corectitudinii politice ale zilelor noastre. Marcuse a preluat apoi un alt termen favorit si anume cel denumit ‘toleranta’ pentru a fi extins la toate ideile si miscarile venite dinpre stanga, inducand antonimul de intoleranta pentru toate ideile ce veneau dinspre dreapta. Astfel, atunci cand ii auziti astazi pe marxistii culturali ca fac apel la ‘toleranta’, aceasta inseamna de fapt, referirea la termenul lui Marcuse ‘toleranta eliberatoare’. Este acelasi lucru ca atunci cand se vorbeste despre ‘diversitate’, aceasta insemnand uniformitatea credintei in ideologia lor stangista. Theodor Adorno, alt membru originar al Școlii de la Frankfurt a scris o carte intitulată «Personalitatea autoritariană» în care definește calitatea de părinte (relația părinte – copil), mândria de a aparține unei familii, creștinismul, aderarea la rolurile (bărbat/femeie) și atitudinile tradiționale față de sex și patriotismul drept „fenomene patologice”!
 • Desființarea religiilor (opiul popoarelor) – Membrii Şcolii de la Frankfurt au preluat de la Nietzsche (precum si de la un alt personaj admirat pentru sfidarea moralei tradiţionale – Marchizul de Sade) si au încorporat în marxismul lor cultural ceea ce Nietzsche a denumit ‘transvaluarea tuturor valorilor’. Ceea ce inseamna ca toate păcatele vechi devin virtuţi iar toate virtuţile vechi devin păcate.
 • Critica permanentă (Teoria Critică) – Aceasta teorie spune ca trebuie criticat orice la nesfarsit. Se critica prin punerea la indoiala a oricarei institutii, începând cu familia, care trebuie criticata fara încetatare. Şcoala de la Frankfurt a avut grijă ca sa definească numai ceea ce trebuie criticat. Sa puna in discutie numai minusurile, iar plusurile sa nu fie discutate. Teoria critică este baza de ‘studii’ pentru departamentele colegiilor si universitatile americane. Nu este surprinzator, ca aceste departamente au devenit originea academica a corectitudinii politică.
 • Corectitudinea politică – ca solutie pentru distrugerea noțiunilor de limbaj, firești dar și oprimarea libertății de expresie.
 • Distructurarea limbii și a limbajului – o nouă formă de a gândi în termenii dictați.
 • Impunerea unor noi „valori” ale „omului de tip nou”

Așadar, în viața noastră de zi cu zi, găsim promovate „valorile” școlii de la Frankfurt și din păcate #Rezist e pumnul de fier al acestor idei finanțate de dl. Soroș.

7 Comments

 1. Mirela

  Orice Adevăr atins de SRI devine minciună sau secret de stat încă din ’90 SRI a împiedicat revenirea Regelui din frica pierderii puterii după revopsirea SECU’ în SRI *Mineriadele au aceeaşi cauză. Urmează planul Nebun pt.control total. Dizolvarea Armatei Populare înlocuită de militari cu comandă externă şi o Armată Gigant de ACOPERIȚI în justiție,politică,Diicot ce apără frații Mafioți şi exterminatorii DNA. Cu Noul Statut al Jandarmeriei Contra Românilor Se adaugă BNR care NU E Bancă Națională ci este controlată doar de şmecheri. MULTE ALTE  Structuri Paravan Manevre şi LEGI Trucate Antinaționale Anticonstituționale şi Antidemocratice. SRI este de neînvins după semnarea unor protocoale ILEGALE interne şi acorduri cu servicii externe. Țara este controlată TOTAL mai rău ca o colonie. ÎN NOUL STAT-ÎNCHISOARE bazat pe o justiție nedreaptă plină de teroare si Condamnări Abuzive se acționează diversionist profesionist în mod conspirativ pentru ULTIMUL PAS:
  – ÎnhibareaTOTALĂ a forței politice controlate prin vot popular.
  Protestele rezist sunt o mixtiune manipulatoare, agenți acoperiti, postaci ONG-URI şi folosite bineînțeles tot de SRI asemenea mineriadelor din ’90 pentru a împiedicat slăbirea puterii Deep State prin dezechilibrul creat de eventualele schimbări legislative care vor afecta puterea de control nedemocratic din umbră.
  -într-un fel sau altul ieșire 100% curată nu mai există, și anarhia bate la uşă, existând riscuri mult mai mari.

  • Gheorghe Deresu

   Dovezi ca dictatura s-a instaurat pe 6 mai 2010. Schimbarea aceasta s-a facut pentru totdeauna. Romanii au devenit rumani, ceea ce au fost inainte de 1859.

  • Corect

 2. ion mot

  foarte interesant ! Dar bani au primit oameni de toate orientarile politice si profesiile liberale , unii chiar adversari ideologici ! Liiceanu si Pora , de exemplu !

 3. nisof

  TOATA EUROPA GEME SUB CIZMà DICTATURI HOLOCAU$TICE! CRED Cà NUMAI MUSULMANI VOR DISTRUGE DICTATURA HOLOCAU$TICA, CÃCI VOR DOMINA EUROPA SI ASA ZISà “UNIUNE EUROPEANÔ PLINà DE PORCI HOMOSEXUALI SI IDIOTI HOLOCAU$TIZATI!

  • Cris

   Adica sa sarim din lac (evrei) in put (musulmani). N-ar fi mai bine fara nici-unii?

 4. Șelaru Constantin-Ștefan

  Cert este că, celor care REZISTă precum și simpatizanților ocazionali, chiar dacă astfel îi deranjez în patriotismul lor față de România, am spuso de multe ori și o voi mai spune până ce măcar unul dintre plătiții noștri, altfel spus, dintre cei angajați la Guvern și celelalte instituții ale statului având misiunea de a administra averea poporului român și treburile Țării, să ridice autoritar problema prea liberei existențe a așa ziselor ONG-uri înființate și finanțate permanent de Soroș în calitatea sa de dușman declarat al României și de inamic public al siguranței naționale a țării noastre, pretinsă liberă existență care nu are absolut nimic cu pretinsa și invocata democrație. Opinia mea este că, ar trebui adoptată de urgență măsura de radiere a tuturor acestor ONG-uri care este indiscutabil că nu și-au respectat rațiunea legală a autorizării înființării lor ba mai mult, prin proprii membri atacă furibund și pun în gravă primejdie siguranța națională a României. Cu respect, C. Ș. Șelaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.