Observator

Adevărul despre vizita lui Iohannis în SUA

                            Manipulare ieftină la postul SRI-TV Digi 24, […]

 

 

 

                      Manipulare ieftină la postul SRI-TV

Digi 24, cunoscut și ca SRI TV sau televiziunea trinomului Președinție-SRI-DNA (ciudat, aceste trei instituții și implicit România sunt conduse de trei persoane care nu au nume românești: Iohannis-Hellvig-Kovesi!), spunea despre vizita lui Iohannis în SUA din perioada 4 – 9 iunie: „Elementul central al acestei vizite este constituit de întrevederea oficială a Preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis, cu Președintele Statelor Unite ale Americii, domnul Donald J. Trump, în data de 9 iunie a.c..”. Halal „element central al vizitei“, din moment ce aceasta are loc în ultima zi din cele cinci pe care le va petrece Herr Iohannis pe pământ american! Se vede clar că-i un adaos, o „lipitură” la o vizită în SUA cu alt „element central”,  programată și anunțată cu două luni înainte.

Vizita lui Klaus Werner Iohannis în SUA era programată cu mult înainte de a accepta Trump milogelile slugoiului George Maior, cică ambasador pe acolo, peste gârlă, ca președintele SUA să-și pună șezutul prezidențial la dispoziția pupenklausului sibian.

Maior și Iohannis, doi servitori ai sistemului iudeo-masonic. Gestul acesta este văzut doar de naivi ca patriotism, în realitate este semnul masonic al obedienței

Maior și Iohannis, doi servitori ai sistemului iudeo-masonic. Gestul acesta este văzut doar de naivi ca patriotism, în realitate este semnul masonic al obedienței

Încă din 3 APRILIE a. c. fusese anunțată vizita lui Klaus Werner Iohannis în SUA ca să fie premiat de evrei fiindcă acceptă un așa-zis holocaust făcut de români împotriva evreilor și implicit plata despăgubirilor de miliarde de euro: „Comitetul Evreiesc American (American Jewish Committee, AJC – n.r.) îi va conferi președintelui României, Klaus Iohannis, prestigioasa distincție «Lumină popoarelor» la ediția din acest an a Forumului global al organizației, care va avea loc între 4 și 6 iunie la Washington D.C., relevă un comunicat al AJC. https://www.agerpres.ro/externe/2017/04/03/presedintele-romaniei-va-primi-cea-mai-inalta-distinctie-a-comitetului-evreiesc-american-15-35-23

time_iohannis

După cum vedeți, vizita, programată inițial pentru perioada 4-6 iunie, s-a prelungit până în 9 iunie, fiindcă doar în acea zi avea Trump timp ca să se întâlnească cu sluga Iohannis – cum singur a recunoscut acesta din urmă – și să-i dea papucul la pupat. Ăia de la postul evreiesc PRO TV plusează la știri, cică Trump abia așteaptă să se întâlnească cu domnul acesta care-i Gauleiter peste o colonie de la marginea imperiului!

Cel care și-a dorit această întâlnire a fost Klaus Werner Iohannis, în goana sa după imagine, el fiind tot mai jos în toate sondajele privind încrederea populației în poiliticieni. Dintre toți președinții de după 1989, doar Emil Constantinescu a mai suferit așa  o pierdere rapidă a popularității.

                                Despe vize, nimic-nimic?

Ia auziți ce scrie plăvanul sas pe Facebook: „Voi avea, pe 9 iunie, la Casa Albă, o întrevedere oficială cu președintele SUA, Donald J. Trump. Vom discuta despre aprofundarea Parteneriatului Strategic dintre statele noastre, despre relația bilaterală și reconfirmarea angajamentului ferm al României de a rămâne un aliat de încredere al Statelor Unite.” http://www.cotidianul.ro/iohannis-precizari-privind-intalnirea-cu-trump-301719/

- Eu zic să cumpărați robotul ăsta, e un model mai nou decât baba în roșu.

– Eu zic să cumpărați robotul ăsta, e un model mai nou decât baba în roșu.

De ce nu discută Iohănilă Feisbucilă despre ridicarea vizelor pentru români? Ce drac de parteneriat – sau „partenereat”, cum pronunță președintele – e acesta, din moment ce americanii ne tratează ca pe africani?

                   Donald Trump, aceeași Mărie cu altă pălărie

Niciodată nu am crezut că Trump e altfel și va schimba sistemul iudeo-masonic, care conduce în SUA de la Declarația de Independență încoace! Selecția candidaților se face la fel ca peste tot, doar oamenii desemnați de iudeo-masoni sunt promovați electoral și indiferent cine este numit sau chiar ajunge președinte pe bune, în urma votului, tot sistemul ramâne la butoane, numele marionetei sau „culoarea politică” a acesteia nu au importanță pentru păpușarii din umbră!

kennedy

Singurul președinte american altfel a fost John Fitzgerald Kennedy, dar nu pentru că ar fi fost împotriva sistemului care-l instalase și pe el ca președinte, ci fiindcă se droga și era imprevizibil, nu percuta întotdeauna la ordinele primite, fiind departe de așteptări din cauza stupefiantelor. De aceea a și fost asasinat public, deși putea să fie ucis prin supradoză de droguri, așa cum a fost eliminată amanta lui, actrița Marilyn Monroe sau prin iradiere. Dar nu, execuția trebuia să fie publică, demonstrativă, cu mesajul: „Cine va face ca el, la fel o sa pățească!”

 Despre relația drăgăstoasă dintre evrei și Klaus Werner Iohannis, umila lor slugă…

Evreii de la  Comitetul Evreiesc American (American Jewish Committee), cei care îl vor decora pe Klaus Werner Iohannis în SUA,  îl laudă pe acesta pentru „noi strategii de combatere a antisemitismului și promovare a educației și cercetării privind Holocaustul”. Care sunt „strategiile”, „promovarea educației și cercetării” holocaustice și restul meritelor pentru care Iohannis, cel purtător de kipă și bântuitor la permanență al muzeelor holocaustului de pretutindeni, este apreciat și recompensat de evrei la nivel mondial? Citiți în continuare!

iohannis-muzeu-israel

Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” judecă cu dublă măsură! În timp ce acest Institut, plătit din banii românilor, a început o prigoană demnă de Gestapo împotriva Mareșalului Ion Antonescu, Armatei Române și a intelectualilor simpatizanți ai Mișcării Legionare, același institut „Elie Wiesel” tace mâlc în privința Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) și a fostului președinte al acestuia, Klaus Iohannis, care s-au declarat oficial, prin decizie judecătorească, succesori ai organizației hitleriste Grupul Etnic German din România!

Klaus Werner Iohannis la Gala Aniversară „60 de ani de la aderarea României la Organizaţia Naţiunilor Unite”. Interesant ca pe diploma primită de președinte apare numărul satanic 666.

Klaus Werner Iohannis la Gala Aniversară „60 de ani de la aderarea României la Organizaţia Naţiunilor Unite”. Interesant că pe diploma primită de președinte apare numărul satanic 666.

Nu Mareșalul Antonescu și Armata Română sau Mişcarea Legionară din  România au fost declarate „fasciste“ la Nürnberg, ci Grupul Etnic German, succedat oficial de FDGR-ul condus de Klaus Iohannis în anul 2007! Conform sentinţelor Tribunalului de la Nürnberg, singura organizaţie de pe teritoriul României care a fost declarată ca fiind „fascistă“ și care a putut avea un rol în prigonirea evreilor a fost Grupul Etnic German. Puterile Aliate au impus României, prin articolul 15 al Convenţiei de Armistiţiu  din 12 septembrie 1944, dizolvarea organizaţiilor pro-hitleriste de pe teritoriul românesc. Astfel, Grupul Etnic German a fost desfiinţat și patrimoniul acestuia confiscat prin Decretul-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, semnat de regele Mihai I al României. Acest patrimoniu a fost preluat după evenimentele din decembrie 1989 de Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), care s-a autodeclarat ca succesor al Grupului Etnic German! Acest abuz s-a petrecut în anul 2007 prin cârdășia dintre F.D.G.R., Primăria Sibiu  –  ambele conduse de Iohannis Klaus Werner  –  și Judecătoria Sibiu. Detalii aici: Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din Al Doilea Război Mondial

În mod normal, după apariţia Ordonanţei Guvernamentale 31/2002, după fățuirea ei prin Legea nr. 107/2006 şi, mai cu seamă, după promulgarea Legii 217/2015, prima organizaţie din România despre care ar fi trebuit să se sesizeze din oficiu Parchetul General spre a fi interzisă ar fi fost tocmai Forumul Democrat al Germanilor din România, în frunte cu fostul său președinte, Klaus Werner Iohannis, pentru reactivarea organizației hitleriste Grupul Etnic German. Situația este deosebit de gravă fiindcă evreii din România știau de aceste fapte încă din vara anului 2010: Evreii din România au decorat un hitlerist autodeclarat! Însă acum, după ce l-au decorat și ca primar, cum scrie în articol, îl invită la toate sărbătorile lor, iar ipocritul nu pregetă să participe cu kipa așezată fățarnic pe creștet.

coral

Ca să-și spele păcatele față de evrei dorește acum Klaus Iohannis să-i scoată pe români ca participanți la holocaust? Vrea să-și asigure și al doilea mandat de președinte, cu acceptul sioniștilor, transfomându-ne într-un popor de criminali, gata să plătească despăgubiri în valoare de miliarde de euro? Vă invit să citiți cu mare atenție acest material documentat, care devoalează intențiile antiromânului Klaus Werner Iohannis: Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor? (II)

Nu cumva este un compromis pe banii poporului român? Nu cumva evreii au închis ochii la succesiunea sașilor după fosta lor organizație nazistă, în scopul retrocedărilor ilegale a unor imobile valorând sute de milioane de euro (Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German), pentru ca sasul Iohannis, devenit președinte al României – posibil instalat tot de evreii sioniști, să plătească Israelului miliarde de euro despăgubiri pentru așa-zisul holocaust din România? Se spune că Traian Băsescu a achitat 20 de miliarde de euro pe șest statului Israel, prin acordul de împrumut din anul 2009, atunci când România a făcut enormul împrumut de la FMI (adică tot de la evrei!), mințindu-ne că trebuiesc plătite salarii și pensii, dar guvernul Boc a scăzut, exact atunci, salariile și pensiile! Dacă-i adevărat, atunci Klaus Iohannis mai are de achitat jumătate din cele 40 de miliarde de euro solicitate ca despăgubiri pentru holocaust conform scurgerilor de informații de la negocierile ultrasecrete. Lăsând bârfele și zvonurile deoparte, reamintesc adevărul istoric că România nu a deportat evrei în lagărele de concentrare naziste, așa că nu poate să fie acuzată de holocaust!

iohannis cu kippa neagra

Cine l-a mandatat pe domnul Iohannis Klaus Werner să transmită mesaje de învinovățire a întregului popor român? Participant la Holocaust poate a fost bunicu’-său care s-a înrolat voluntar în Waffen S.S.! Bunicii mei nu au omorât evrei și nici nu i-au trimis în lagărele germane, ca să fie foarte clar!!! Iohannis poate să-și tot pună cenușă în cap și pentru că a declarat oficial FDGR-ul lui ca succesor al organizației naziste Grupul Etnic German, dar să nu tragă în mizeria asta România! Mă înteb cât vor mai accepta românii să fie batjocoriți și călcați în picioare de toți alogenii care au pus stăpânire pe țară?

                                                                                                                   Marius Albin MARINESCU

 

20 Comments

 1. Sunteti un lup singuratic, don Albin! Daca nu va imbratiseaza un partid puternic, ideile si lupta dvs raman doar simple informatii pentru cei de pe FB si cei care citesc publicatia dvs!

  • Cititor

   Acesta este rolul unui jurnalist, să informeze. Oricum, aici este altfel de presă, nu-i presa românească obișnuită, care a transformat propaganda comunistă în propagandă globalistă.

   • G.Vaslaban

    Eu am șters postul ,,pro tv,,din lista mea de programe ! Nu ma las influențat de informațiile pseudo jurnaliștilor de azi !

    • ermax

     ..daca le stergeti pe toate o sa va simtiti mult mai bine!

     • negrea vasile

      fara televizor este excelent si foarte sanatos(mai putin indobitocit)

 2. Sterian Paula Mihaela

  Bun articol stimate Marius Albin Marinescu! Tot respectul pentru dvs!

 3. Jeny Sarbu

  Felicitari pt ac articol !!! Pacat ca romanii sunt orbi si surzi …le place pozitia ghiocelului ..!!!!

  • daciiliberi

   toti cei ce cititi dece nu distribuiti pe facebook sa vada toti dobitocii care se uita la stirilr false de la tv. publicati pe facebook ca acolo sunt neinformatii si pupincuristii

 4. milud regensohn

  Mai mult: Hitler a avut un aranjament cu Carol II pentru a cumpara griu si petrol din Romania platindu-le cu marcile lui devalorizate, pe care urma sa le rascumpere cind cursul va creste. Carol II a facut avere cu comisioanele din pacaleala asta si Romania a acumulat marci fara valoare intre 1936 si 1939.
  Datoriile astea nu fac parte din datoiile de razboi ale Germaniei fata de Romania, alea din 1939-1945, care au fost stinse prin Tratatul de Pace de la Potsdam si prin aranjamentele ulterioare, dar Germania nu le mai recunoaste acum.
  In schimb, Merkeloaia s-a rastit la noi ca de ce nu retrocedam averile G.E.G. catre F.D.G.R. dar nu a vrut sa discute despre datoria Germaniei care acum se ridica la fo 200 de miliarde de euroi.
  Romania a fost silita sa rascumpere averile imobiliare ale G.E.G. cind rusii – profitind de un act din 1936 prin care sasii si svabii din G.E.G. isi puneau viata si averea la dispozitia fuhrer-ului Hitler – le-au confiscat ca prada de razboi prin armistitiul semnat de boul de Mihai in 12 Sept. 1944 si le-a restituit fostilor proprietari cu titlu gratuit !
  Cind s-a incheiat pacea, rusii au fost indreptatiti prin tratat sa deporteze germanii care au participat la distrugerea economiei lor pentru munca la reconstructie. Cu acest prilej sasii si svabii din Romania au fost si ei deportati, averea fiindu-le din nou confiscata si Romania fiind din nou silita sa o rascumpere , de data asta raminind in patrimoniul ei. Aceasta este averea G.E.G. retrocedata FDGR-ului prin frauda si neghiobia judecatorilor … dupa ce am platit-o de doua ori si la presiunea unei tari care ne e datoare de peste 70 de ani !!!

 5. mili

  Parintii mei pe timpul prigoanei evreilor a gazduit o fetita a unei prietene evreice ( tanti Matilda de pa str Maria Roseti din Bucuresti) in casa noastra din cart. Andronache, 2 ani avand grija sa nu ii lipseasca nimic, ferind-o de acea campanie a nazistilor de prindere si deportare a evreilor. Mai tarziu cand lucrurile sau linistit acea fetita pe numele ei Vega Cristiana, devenita realizator tv la o emisiune pt copii in anii 70, a ramas vesnic rec. parintilor mei pt. protectia impotriva nazistilor. In concluzie in Romania nu a existat holocaust datorita bunatatii acestui popor crestin si cu suflete curate.

  • Dragan Nicolae

   Felicitari pentru promovarea binelui natiei Romane !

 6. Titu Ion

  Mi-a placut articolul domnule Marinescu;felicitari !

 7. Sara

  Cu siguranta Trump nu este ” aceeasi marie cu alta palarie”,altfel nu ar mai fi fost atat de atacat din toate partile.Se vede clar fara sa fii vreun expert ca spre deosebire de predicatorul obama incearca sa schimbe lucrurile,daca va si reusi… depinde de prea multe lucruri dinainte stabilite de altii ,dar si de cei care ar dispusi sa-l sustina,cred…

 8. Va multumim pentru informarea corecta, este bine ca poporul roman sa cunoasca toate aceste aspecte. Este adevarat ca Basescu ne-a vandut sionistilor, se intelege si prin trucul pe care l-a facut ca sa nu fie arestat Elan, iar Iohannis trebuie sa continue aceasta plata care dupa parerea mea trebuie sa inceteze imediat. Felicitari dl. Marinescu !

 9. viorel dan

  Cand va fi “DEMIS” acest tradator de neam si tara ,hitleristul si fascistul Iohanis !!!

  • gigimutu

   Viorele,

   sper sa se intimple cat de curind, mi-e o greata de fantoma de la cotroceni de nu ai vazut asa ceva!!!

 10. negrea vasile

  aveti impresia ca presedintii sunt alesi…..va inselati amarnic ,sunt NUMITI

 11. Juravle George

  Vă mulțumesc domnule Marinescu pentru că mi-ați deschis ochii în legătură cu acest sistem!
  Am 17 ani!

Trackbacks / Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.