Cadran international

Adevărul rostit public a devenit „discurs care instigă la ură”

                                  Jurnal de septembrie […]

 

                                Jurnal de septembrie

Din nefericire pentru prezentul, dar mai ales pentru viitorul atletismului feminin, cursa de 800 metri femei de la Campionatul mondial de atletism – cursă ce va avea loc pe 31 octombrie – se va desfășura în lipsa celor trei bărbați (Caster Semenya, Francine Niyonsaba et Margaret Wambui), care au câștigat medaliile olimpice de aur , argint și bronz, la ultima olimpiadă!

Pe motiv că cei trei bărbați ar avea un nivel de testosteron prea ridicat! Eu măgărie și nedreptate mai mare că asta, făcute nouă bărbaților din lumea întreagă, n-am mai văzut până acum! Și unele fufe, de feministe vorbesc, o mai țin lângă cu „domnia patriarhatului”.

Margaret Wambui

Păi, dacă am apucat-o pe drumul asta – că, se știe, orice drum de 1000 de km începe cu un pas – or să ne interzică , după aia, să intrăm în toaletele femeilor, în zilele când ne simțim femei! Și cât s-a muncit bietul Obama să ne permită asta!

 Femeile din Afganistan sunt ucise în bătaie, cu cuțitul, cu Kalashnikov-ul sau cu piatra. (La „piatră” se va utiliza pluralul, pentru că se folosesc mai multe pietre pentru a ajunge la rezultatul dorit). Cu Kalashnikov-ul sau piatra, atunci când nu sunt atente și bărbații rude cu ele (veri, unchi) sau bărbații străini le violează. Se fac vinovate atunci de „crimă împotrivă castității” și primesc în zonele mai civilizate un glonte-n cap, iar în alea numite pe la noi „rurale” sunt îngropate până la piept în pământ și ucise cu pietre. Cu multe pietre! Conform Sharia. După standardele occidentale astea nu sunt încă drepturi ale femeilor (cum sunt hijabul, niqabul și burqa), după standardele ONU și cele din Afganistan sunt.

Prin urmare, femeile din Afganistan mai au și alte drepturi (unul este ăla de a nu fi primite în moschei pentru că femeile sunt considerate, acolo, murdare) pe care n-am să le înșir aici. Oricum e prea târziu! Nu pentru femeile afgane, pentru alea europene – o să vedeți mai încolo de ce. Ce vreau să mai spun este că femeile afgane n-au nici # MeToo. Spunând asta îmi asum conștient riscul că ăia care cred că toate culturile sunt egale între ele să nu mă creadă.

Directorul unei școli din Vaud (Elveția) a rămas cu gură căscata atunci când a intrat în posesia unui film cu imagini deosebit de dure, pe care elevii lui, de 10 și 11 ani, și-l trimiteau pe telefoanele mobile. Filmul asta îi prezența pe unii dintre elevii de 10-11 ani, de la școala din Vaud, făcând sex anal în grup! Un psiholog specializat în maltratarea sexuală la copii a declarat că pentru adulți asta poate părea șocant, dar pentru copii nu! „Ei doar experimentează.” – a spus el. După cum sunt educați.

Marele avantaj al orelor de educație sexuală, obligatorii atât în Franța cât și în Elveția – unde între 6 și 12 ani copiii învață despre masturbare, orgasm, penetrare, sex normal, sex anal, cât și despre tot ce trebuie să știe atunci când vine vorba despre„ diferențele de gen”, „identitatea de gen” și orientarea sexuală – este că cine vrea poate participa la un gang bang încă de la o vârstă la care, nu cu mulți ani în urmă, alții își pierdeau timpul aiurea sărind coardă, jucând hoții și vardiștii sau murdărindu-se de cretă în timp ce jucau șotronul.

Am să spun pentru cei mulți și neinformați, care nu știu dar o vor află în curând pe pielea lor, pentru că de progres nu scăpa nimeni, că în lumea civilizată – aia, „de afară” – aia din universități și, după ei, aia de la guvernare, au descoperit că sexul nu mai e ceva biologic, ci doar un construct social, care, de curând, a devenit și fluid pe deasupra, așa că poți fi azi femeie și mâine bărbat fără că să ajungi tu la balamuc, ci ăla care te contrazice, la poliție.

Klaus Iohannis îl acuza de segregaționism pe ministrul care a avut curajul să dea ordin că ăia din clasa a opta, care n-au obținut nota 5 la evaluarea națională, să fie trimiși la profesională. Asta ar fi, o spune chiar ăla de va fi reales peste două luni, un „experiment cu efecte grave asupra educației copiilor din Romania”. Doamne, ce mult îmi place când ăsta, ce va fi votat de o mulțime de indivizi care-și zic de dreaptă, își da în petic iar și vorbește, în cazul ăsta, exact ca radicalii de stânga care ocupă ciclic amfiteatrele universităților franceze, pentru a cere eliminarea totală a oricăror forme de testare a cunoștințelor, de departajare a studenților și instaurarea egalității academice totale între genii, eminenți, silitori și imbecili.

Iohannis la primul mare eveniment electoral de după depunerea candidaturii: „Tot timpul am fost pe fază.”! Omu’ are un tupeu monstru! Asta îi ține loc de c…e, caracter și coloană vertebrală.

Boris Johnson a dat afară din Partidul Conservator 21 de deputați care au trecut de partea socialiștilor – sau comuniștilor, că e greu să mai faci diferența – laburiști. Gestul celor 21, poate duce la alegeri anticipate și, de ce nu, la trecerea puterii în mâinile Stăngii. Nu că ar fi vreo mare diferență.

Domnule, eu întotdeauna am admirat gesturi din astea, de independența de conștiință, făcute de oamenii de dreaptă. Adică, dacă conștiință îmi spune, trec la stânga, pentru un moment mai lung sau mai scurt. Oamenii de dreapta au făcut și fac des asta.  Toată admirația!  Ăia de stânga nu! (Ați auzit de vreun caz, vreodată, pe undeva?… Nici eu. Mulțumesc!) La ei disciplina de partid ține loc și de conștiință. Și din cauza asta, că nu a cedat niciodata, chiar când, și asta de cele mai multe ori, nu avea dreptate, stânga a ajuns în căcatul în care a ajuns. Care căcat ne conduce și ne îneacă pe toți.

Ministrul britanic al Muncii, Amber Ruud, și-a dat demisia acuzându-l pe Boris Johnson de „vandalism politic” și „atac la democrație”. Asta pentru că i-a dat afară din partid pe cei 21 de deputați conservatori, care s-au alăturat stângii britanice, în eforturile acesteia de a face ca UK să rămână în colhozul de la Bruxelles. Amber Ruud i-a numit pe cei 21 – „conservatori moderați”.

În ziua de azi, termenul de „conservator moderat” este un eufemism cu care stânga își desemnează oamenii aflați în tabăra cealaltă  sau cu care cei care au trecut în tabăra stângii ascund acest lucru.  La noi, de exemplu, Teodor Baconschi își spune „conservator moderat”. Omul e sincer.

Partidele de opoziție din Marea Britanie au spus, vineri, că vor bloca a doua încercare a premierului Boris Johnson de a convoca alegeri anticipate la mijlocul lunii octombrie.”, transmite Reuters. În Marea Britanie, partidele care-i fac opoziție lui Boris Johnson sunt o parte din Partidul Conservator și tot Partidul Laburist.

În Marea Britanie, interdicția de a mânca câini a fost blocată de Ministerul de Justiție. Unii conservatori s-au apucat să acuze guvernul, tot conservator, că da dovadă de „insensibilitate culturală”, deoarece încearcă să dicteze altor națiuni ce să manance… sau să nu mănânce. În Marea Britanie, acum, sunt mai multe națiuni. Ceea ce e un lucru bun. Așa că Guvernul a fost nevoit să cedeze. Și asta este o veste bună. Rău ar fi dacă în Marea Britanie ar veni la putere laburiștii. La cum au ajuns, aceștia le-ar permite celorlalte națiuni să mănânce englezi.

În Germania, de ani buni, conduc împreună două mari forțe politice: stânga creștin democrată și stânga socialistă. Sunt sprijinite în Bundestag de stânga ecologista și cea comunistă. Ce e în afară lor, a celor patru forțe de stânga, e considerat, taxat, etichetat, drept iliberalism și populism, adică extremă dreaptă.În Germania, iliberalismul, adică extremadreaptă, se internează în spital, după ce a fost bătut, își cumpără mașină nouă, după ce aia veche i-a fost incendiată, își repară casă, după ce i-a fost arsă sau decorată cu zvastici, își caută o slujbă nouă, după ce a fost dat afară din cea veche și tot așa. Pentru că au patru alternative, germanii au renunțat bucuroși la alternanța la putere. Nu contează, sunt foarte mulțumiți că au unitate politică.

Să nu uităm cum neo-marxiștii de la USR PLUS – atât de atinși de virusul diareii verbale când vine vorba de vreun popă fundamentalist vânător de antihriști sau de o biserică ortodoxă a cărei cruce împunge sfidător curcubeul diversității – au făcut brusc jurământul tăcerii sau s-au smerit slugarnic în plecăciuni ideologice, când Soros de la Vatican le-a adus în bătătură lumina învățăturii salafo-marxiste! Miracol!

Curtea Constituțională  României (CCR)  permite lui Radu Moraru să candideze la prezidențiale, după ce Autoritatea Electorală Permanentă (AEP)  respinsese.

Eu mă bucur! Pentru că, dacă merge „de ce nu Johannis?” și „de ce nu Dan Bârnă?” sau „de ce nu Dăncilă?”, de ce n-ar merge și „de ce nu Radu Moraru?” ?

Și cine a urmărit cu obiectivă atenție activitatea politică a unui Francois Hollande, ori Jean Claude Juncker, sau o urmărește pe cea a lui Justin Trudeau, și, de ce nu, Emmanuel Macron – dau doar câteva nume –, realizează, fără suprindere, că „ai noștri” nu sunt chiar ultimii oameni. Și asta e cel mai grav!

Săptămâna trecută, în Iran – știți, țara aia cu care UE are o relație întemeiată pe sinceritate și respect – Sahar Khodayari (29 de ani) și-a dat foc în față unui tribunal, după ce fost condamnată la 6 luni de închisoare pentru că a intrat pe un stadion să vadă un meci de fotbal. În Iran, țara aia cu care UE… sinceritate și respect, femeile nu au voie să intre pe stadioane. După ce Sahar Khodayari a fost stinsă și îngropată, FC Barcelona și AS Roma au emis niște comunicate leșinate despre fotbalul este un joc pentru toată lumea – bărbați și femei și oricine ar trebui să se poată bucură de jocul frumos impreună, pe stadioane. Acum urmează ca FIFA se desemneze Iranul drept loc de desfășurare al unui apropiat campionat mondial, iar ONU să emită o nouă rezoluție în care să condamne încălcarea drepturilor femeilor în Israel.

Noi purtăm război contra tuturor ideilor proeminente de religie, stat, țara, patriotism.

Trebuie lansată lozincă lichidării revoluționare a statului național. Casei de nebuni a Europei capitaliste trebuie să-i contrapunem programul Statelor Unite Socialiste ale Europei că o etapă înspre Statele Unite ale întregii lumi.”

Cine crede că sunt vorbele lui Merkel, Macron, Soros, Juncker, Timmermans, Antonio Gutteres și alții că ăștia se înșeală – primul e Marx, iar al doilea e Troțki. Primii „patrioți europeni”.

Au trecut trei ani și mai bine de când poporul englez a hotărât cu majoritate de voturi că Marea Britanie să iasă din UE. A hotărât asta democratic, prin vot, la referendum. Și? Nimic! În afară de faptul că majoritatea aia democratică a luat multă (m)UE Dar asta nu mai contează demult. Nu mai impresionează pe nimeni. Se știe acum – în Occidentul modern votul majorității exprimat la referendum a devenit aleatoriu. Iar „aleatoriu” asta reprezintă una din noile valori occidentale. Una importantă. Azi, când „valorile occidentale noi” le-au înlocuit aproape complet pe alea vechi. Care au ajuns populiste, extremiste, fundamentaliste ș.a.m.d. Asta nu a hotărât-o majoritatea populară, ci elitele – politice, mediatice, academice.

Dar asta nu-i va împiedică pe analiștii, influencerii și intelectuali noștrii, mai ales de dreapta, să cheme în continuare, exemplar de bățoși, la respectarea „valorilor occidentale”. Uitând, strategic sau din prostie, să precizeze la care anume se referă. Și nu-i va împiedica să avertizeze într-una despre sosirea apocalipsei: ieșirea României din UE sub influența forțelor putiniste. Când, acum se vede clar, să scapi din lagărul neomarxist, este la fel de „ușor” precum era să ieși din ăla comunist.

Cum prezintă media de azi informația, când subiectul este sensibil și încearcă să diminueze impactul: „Mai multe persoane au fost împușcate în orașul olandez Dordrecht luni seară, a anunțat poliția pe Twitter, potrivit Reuters.” De aici poți să înțelegi și că poliția olandeză și-a făcut din asta – împușcarea câtorva oameni zilnic, mai ales seară – un obicei, așa că nimeni nu trebuie să se agite prea tare.

Luciana Lamorgese, cea care i-a luat locul lui Salvini la Ministerul de Interne, a declarat: „Este important să acceptăm diversitatea – este o bogăție pentru noi.”  În același timp, avocatul Marco Valerio Verni, unchiul Pamelei Mastropietro, a avertizat că dacă guvernul italian va anula decretele date de Salvini împotrivă imigrației ilegale, va afișa în față Parlamentului italian fotografii uriașe cu corpul mutilat al nepoatei sale. El a spus: „M-am săturat să fim bombardați zilnic cu imagini ale vapoarelor încărcate cu imigranți , pe care stânga îi primește cu brațele deschise fără să se gândească la consecințe. Aceeași stânga care a rămas mută atunci când Pamela a fost violată și ucisă cu o ferocitate fără precedent.

 Pamela Mastropietro a fost răpită, violată, torturată cu o sălbăticie rar întâlnită și ucisă de către Innocent Oseghale, un imigrant ilegal nigerian. După crimă, acesta s-a dedat și la acte de canibalism. Crimă este etichetată drept cea mai barbară din istoria Italiei.

Pamela Mastropietro și asasinul ei.

Este de așteptat că decretele lui Salvini să fie anulate, dar ce nu știe Marco Valerio Verni este că televiziunile italiene, asta în cazul în care, printr-o minune, va primi aprobarea să expună public fotografiile cu corpul nepoatei sale, nu vor difuză niciodată imagini de la locul protestului. E vorba de un act care îndeamnă la ură împotrivă diversității, care este o bogăție.

Avocatul Derk Wiersum, apărătorul unui martor cheie în procesul celor mai cunoscuți criminali și traficanți de droguri din Olanda: marocanii Ridouan Taghi și Said Razzouki – a fost executat în plină zi, în plină stradă, la Amsterdam. Premierul Mark Rutte s-a declarat „foarte alarmat”, iar Le Figaro a trântit un articol cu titlul: „Olanda: uciderea unui avocat, unora le este teamă că Olanda se nu devină un narco- stat” Haideți, bă, și voi, doar diversitatea este o bogăție!

   Facebook a dezactivat pe 12 septembrie, pentru 24 de ore, pagina lui Benjamin Netanyahu. Premierul Israelului a încălcat standardele comunității postând un text care incită la ură. Asta când , deacum știe toată lumea, despre musulmani în general și despre arabi în special nu ai voie să spui nimic rău, indiferent ce-ar face ei, pentru că sunt mesagerii Religiei Păcii. Și nu, nu este vorba de un act de antisemitism, cum s-ar grăbi să creadă unii și asta pentru că FB nu a blocat pagină evreului Soros, ci a nazistului Netanyahu.

Un solicitant de azil, originar din Africa de Nord, a fost eliberat recent după ce a comis al 542-lea delict în Germania! Nu a fost expulzat și nu a fost niciodată condamnat la închisoare, pentru că nimeni nu știe cum îl cheamă și de unde este. În ciudă acestui palmares infracțional, probabil unic, solicitantul de azil a beneficiat în repetate rânduri de o „toleranță temporară”. El a intrat în Germania, în 1998, fără pașaport. Așadar, în Germania, dacă ai o origine sănătoasă, „temporar” înseamnă fără limită de timp.

30 de activiști ai extremei stângi au blocat la Leipzig ieșirea din căminul pentru refugiați din strada Max-Lieberman. Se aflase că poliția urmă să scoată din clădirea câțiva imigranți, în vederea expulzării. După ce mașină poliției a fost blocată, și polițiștii dați jos, activiștii Antifa au percheziționat vehiculul forțelor de ordine. După ce s-au convins că totul nu a fost decât o alarmă falsă, activiștii le-au acordat polițiștilor permisiunea să plece.

Uwe Voight, purtătorul de cuvânt al politiie din Leipzig, a declarat presei: „Nu eram obligați să facem asta, dar am vrut să arătăm că suntem o poliție transparența, cu obiectivul de a reduce tensiunile – ceea ce s-a întâmplat.

Poliția germană a mai fost „transparentă” și în alte vremuri – care unii credeau, și cred, că nu se vor mai întoarce în Germania –, când de asigurarea „transparenței” se ocupau nu milițiile populare (Antifa) ale Partidului Social Democrat (SPD), aflat la guvernare, ci batalioanele de asalt – Sturmabteilung (SA) – ale lui Röhm.

Lille va fi al patrulea oraș francez în care ministerul de justiție va deschide un centru de primire și de reafiliere socială, destinat jihadistilor care și-au terminat scurtul stagiu de detenție în pușcărie. Până la sfârșitul lui 2019, în Franța vor fi eliberați 450 de islamiști radicalizați și 50 de teroriști. Chestia asta mai poartă numele și de justiție socială!

Mi-a plăcut ce spunea în Le Monde un marocan – dealer de droguri și proxenet – venit în anii ’80 să „îmbogațească” Franța: „Am venit să văd Franța și când am debarcat ( la Marsilia) erau numai arabi! O săptămâna mai târziu am luat trenul spre Paris. Am ajuns în gară Lyon fără un franc. Am întâlnit o vânzătoare într-un magazin. A fost dragoste la prima vedere. Ne-am căsătorit și după nuntă am bagat-o la produs pe trotuarul lui Rue de Foch.

                                                                                                                       Bogdan CALEHARI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.