Abuzuri

Klaus Werner Iohannis-FDGR: Uriașul jaf imobiliar din averea poporului român

  Adevăruri ascunse poporului român de candidatul alogen neoprotestant Klaus Werner Iohannis în timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din […]

 

Adevăruri ascunse poporului român de candidatul alogen neoprotestant Klaus Werner Iohannis în timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din noiembrie 2019

Partea a I-a: Grupul Etnic German, Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR), Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu (FDGS) și uriașul jaf imobiliar din averea poporului român

          După Diktatul de la Viena, din 30 august 1940, s-a înființat în România, prin Decretul-Lege nr.830 din 21 noiembrie 1940, Grupul Etnic German, care făcea parte din Coloana a V-a a lui Hitler. La acest Grup a aderat, în anul 1941, Biserica Evanghelică din Ardeal, cu toate bunurile sale.

Prin Convenția de Armistițiu, din 12 septembrie 1944, de la Moscova, Puterile Aliate au impus României dizolvarea organizațiilor pro-hitleriste de pe teritoriul țării noastre.

Prin Decretul-Lege nr.485 din 7 octombrie 1944, semnat de regele Mihai, a fost desființat Grupul Etnic German și toate bunurile sale (imobile și mobile) au fost confiscate și au intrat în proprietatea Statului Român. Acele proprietăți nu au fost confiscate de Regimul comunist instaurat de regele Mihai, începând cu 6 martie 1945!

La începutul anului 1990 s-a înființat o organizație neguvernamentală (ONG), constituită pe criterii etnice și (conform Statutului său) fără scop patrimonial. Este vorba despre Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR), care a avut ca președinte, pentru circa 11 ani, pe domnul Klaus Werner Iohannis.

În anul 2007, Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu (o entitate diferită de FDGR) a solicitat Judecătoriei Sibiu să recunoască că este succesorul Grupului Etnic German, din perioada 1940-1944. Judecătoria și Tribunalul Sibiu au decis că FDGS este succesorul organizației naziste Grupul Etnic German. În baza hotărârii judecătorești nr.2790 din 28 mai 2007, pronunțată la solicitarea FDGS, Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) a solicitat la numeroase instituții retrocedarea unor bunuri imobile intrând astfel ilegal în proprietatea a peste 8.600 de clădiri, terenuri și păduri, mai ales din Ardeal, în valoare de peste 18 miliarde euro. Pentru cele mai multe imobile, FDGR încasează anual, mai ales de la Statul Român, chirii și subvenții în sumă de peste 100 milioane euro. Precizez că, FDGS și FDGR sunt două entități diferite. Fără să dispună de nicio bază legală, FDGR s-a substituit FDGS și a solicitat restituirea a peste 8.000 de imobile. Foarte multe dintre solicitări au fost semnate de Președintele FDGR, domnul Klaus Werner Iohannis, care avea cunoștință de ilegalitățile săvârșite în legătură cu obținerea succesiunilor pentru urmașul Grupului Etnic German.

Faptele penale săvârșite de către judecătoarele de la Sibiu se află în cercetare la Secția specială pentru investigarea infracțiunilor săvârșite de către judecători.

În încercarea de a opri cercetările începute și de a le proteja pe judecătoarele din Sibiu, dar mai ales pentru a bloca recuperarea celor peste 8.600 de imobile luate din averea Poporului Român, candidatul neoprotestant Klaus Werner Iohannis și PNL au declarat că, pe lângă lichidarea PSD, au ca principal obiectiv desființarea acestei Secții speciale.

La Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție se desfășoară cercetarea penală a faptelor săvârșite de persoanelor vinovate care au constituit un grup infracțional organizat și au contribuit la împroprietărirea ilegală a FDGR cu peste 8.600 de imobile din proprietatea Statului Român, în valoare de peste 18 miliarde euro.

La DNA Alba Iulia a fost înregistrat dosarul penal nr. 754/P/2019 în legătură cu actele de mare corupție care au dus la împroprietărirea ilegală a FDGR cu mii de imobile din proprietatea Statului Român.

Înalta Curte de Casație și Justiție a stabilit prin Decizia nr. 1411/2011, definitivă și irevocabilă, că fostele proprietăți ale Grupului Etnic German sunt ale Statului Român, fiind dobândite legal în octombrie 1944. Ele nu au fost confiscate de comuniști și ca urmare acestea nu pot face obiectul unor retrocedări în natură către FDGS și FDGR.

Aceste Adevăruri sunt ascunse de către candidatul neoprotestant Klaus Werner Iohannis, de conducerea PNL și de către câțiva așa-ziși formatori de opinie din mass-media care au primit un os de ros și care se chinuie să susțină că nu trebuie organizate confruntări și dezbateri electorale televizate între stăpânul lor, reprezentantul neoficial al Germaniei în România și doamna Viorica-Vasilica Dăncilă, care dispune de numeroase informații în legătură cu această uriașă afacere imobiliară și tun imobiliar împotriva bunurilor Poporului Român.

În actuala situație, candidata ortodoxă Viorica-Vasilica Dăncilă are șansa și obligația să-l întrebe public pe candidatul neoprotestant Klaus Werner Iohannis, cel puțin următoarele:

1.Ce calitate are în dosarul retrocedărilor ilegale către FDGR, ca succesor ilegal al Grupului Etnic German?

2.Care sunt adevăratele motive pentru care susține că trebuie desființată urgent Secția specială pentru investigarea infracțiunilor săvârșite de judecători?

3.Crede în Dumnezeu?

Acum, în campania electorală, echipa din conducerea PSD și candidata ortodoxă Viorica-Vasilica Dăncilă au obligația să difuzeze numeroase informații și exemple în legătură cu implicarea candidatului alogen și neoprotestant Klaus Werner Iohannis în jaful imobiliar și financiar îndreptat împotriva Poporului Român pe filiera FDGR, FDGS, Grupul Etnic German, organizație hitleristă care a fost interzisă de Puterile Aliate în al doilea Război Mondial, în septembrie 1944.

Aflând aceste Adevăruri ascunse alegătorii români responsabili, din Țara-Mamă și cei alungați pretutindeni,  nu îl vor vota pe candidatul neoprotestant Klaus Werner Iohannis sau  nu vor merge la vot. Alegătorii români care se duc la vot și îl votează pe alogenul și neoprotestantul Klaus Werner Iohannis înseamnă că sunt de acord cu faptele acestuia săvârșite împotriva Poporului Român și a României, inclusiv că acesta este un continuator a organizației hitleriste – Grupul Etnic German, care a fost interzisă de către Puterile Aliate în toamna anului 1944.

Alegătorii neinformați, cei turmentați sau leneși în gândire, precum și cei care vor să își facă păcate și să-și regrete apoi votul dat se vor duce să îl voteze pe neoprotestantul Klaus Werner Iohannis pentru a-i asigura acestuia imunitatea și încă o perioadă de concediu bine plătită din banii contribuabililor români, pe următorii cinci ani.

În cazul în care candidata ortodoxă Viorica-Vasilica Dăncilă va aborda acest subiect în campania electorală și va promite că, după alegerea ca Președinte al României, va acționa pentru continuarea cercetărilor penale, pedepsirea vinovaților și recuperarea prejudiciului adus Poporului Român, ea are șansa să obțină un număr uriaș de voturi la alegerile prezidențiale din 24 noiembrie a.c., inclusiv din partea milioanelor de români care nu s-au prezentat la vot în 10 noiembrie a.c.

                                                                                 Dr. Gheorghe Funar

                                                             Președinte al Partidului România Noastră

                                                                    Cluj-Napoca, 13 noiembrie 2019

1 Comment

  1. alex

    D-le dr. Funar, cu tot respectul , nu o vad pe d-na Dancila sa abordeze acest subiect delicat pentru Ciolhanis, din simplul motiv ca este un blat ordinar intre cei doi! Serviciile lucreaza masiv pentru Ciolhanis si acesta va castiga! Nu vedeti ce frica are Ciolhanis de o dezbatere publica? E clar, ca el se bazeaza pe servicii si merge cu porcul inainte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.