Abuzuri

„Adopția” Sorinei: O afacere murdară, cu foarte mulți bani la mijloc

                     Motto: „ Enough it’s Enough!” (Expresie englezească: Destul e destul!) […]

 

                   Motto: „ Enough it’s Enough!” (Expresie englezească: Destul e destul!)

Înaintea actualului avocat care să se ocupe de adopție, a fost solicitat un alt avocat, căruia i s-a promis o mașină nouă, la alegere. Onorariu, bașca o mașină. A spus nu, pentru că a văzut că afacerea nu este curată. Ce poate determina un cetățean român plecat în America, cu afaceri în Craiova, să plătească atâția bani, atâția ani, doar pentru o fetiță?

„M-am luat” cu Mafia din Craiova de piept de prin 2003, când cu Țiganiada, ulterior în 2008, când puneau 250.000 de euro pe capul comandantului poliției, iar eu trebuia să fiu eliminat. Până la urmă comisarul șef a ajuns șef de post printr-o comună din Gorj, Stoina și s-a pensionat scârbit. Am vorbit atunci despre asta.

Și atunci, ca și acum, în Craiova funcționa Omerta, dar, până la urmă, după câteva zile, am aflat ce-i de aflat. Iar adevărul este cutremurător. Poate nu am fost foarte clar. Nu este vorba despre nici o adopție, este vorba despre o afacere. Afacerea este Sorina, care este o marfă ce a fost cumpărată și urmează să fie vândută mai departe.

Ca să nu o mai lungim: Solicit Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate din Craiova și DIICOT să intervină urgent. De început. Poate vă aruncați un ochi și pe celelalte rețele din Craiova. Da, cele despre care știți foarte bine, cu cardurile și fetele, dar vă faceți că nu le vedeți. Cele cu naveta de câteva zile „afară”.

Undeva trebuia să se spargă buba. Nu v-ați gândit că dacă-i tot acoperiți și protejați pe mafioți, nu o să se oprească?

În Afacerea „Sorina” sunt băgate nume grele, de la judecători, procurori, angajați ai statului care ar fi trebuit să protejeze un copil, dar l-au scos la vânzare. Nici o adopție: vânzare în vederea revinderii, Sorina a fost tratată fix ca o Marfă. Noroc cu filmarea cu procuroarea care s-a dat de gol!

Craiova are 10 deputați, cu tot cu unul Prîsnel, parcă, de la USR, haștagian de-al procuroarei, și cinci senatori; Bașca vreo 37 de consilieri județeni și vreo douăzeci și șapte locali. Unul, dar niciunul nu a scos o vorbă. Ca să vedeți cât este puternică Omerta în Craiova. De ce?

Pentru că în afacere sunt nume grele: De la judecători, procurori, angajați ai DGASPC din Mehedinți, (cei din Dolj au căzut ca musca-n lapte, nu că asta i-ar scuza) numiți politic, bineînțeles, dar și așa-ziși oameni de afaceri, în cârdășie cu toți. Și să nu-l uităm pe avocatul interlopilor, cel care a acceptat să tranzacționeze vânzarea. Într-un cuvânt toată lumea, politicieni de la toate partidele care știu realitatea, dar care tac, pentru că e ordin; se ajunge la Finanțatorii partidelor și la cei care protejează Mafia din Craiova, iar peste toți, ca o floricică, Serviciul De Informații Structura Craiova, care știe și nu scoate miau. De la procuroarea răpitoare, la completul de judecată, la șefii Curții de Apel Craiova, toți știu despre ce e vorba, unii sunt făptași, alții complici.

Tot se întreabă unii ce e Statul Paralel… Tocmai îl vedeți în adevărata goliciune a lui. A, să nu uit: sunt în Craiova de la începerea scandalului cu vânzarea minorei și nu ați reușit nici pe departe să acoperiți toate urmele.

Felicitări Doamnei Sorina Matei, singurul jurnalist din România care s-a aplecat cu rigorizitate și profesionalism pe acest subiect.  Să-ți dea Dumnezeu Sănătate, Sorina! Sorina, copilul scos la vânzare și Sorina Ruxandra Matei, care mai arată că jurnalismul de investigații nu a murit de tot.

Ar mai fi ceva: Doamna procuror Iorga Moraru, faceți o vizită de curtoazie pe lângă Grădinița „Mihai Bravu”, e un obiectiv turistic acolo care merită vizitat. Chiar două.

Pentru cei băgați în afacere, doar două cuvinte: Nu scăpați!

                                                                                                                          Gelu VIȘAN

PS: În foto, două surori despărțire de Mafie, una dintre ele, Sorina, o „marfă” pentru mafioți.

Citiți și:

Ce s-a întâmplat cu copiii din traficul internațional de carne vie în care au fost implicați soții Iohannis?

Exportul de copii români, un tribut pe altarul globalismului

Experimentul adopției: Cine și-a dorit a măsura și puncta?

Rana deschisă a adopțiilor

Cazul Sorinei, doar o picătură văzută din conducta de copii români furați pentru export

Abuzurile „statului de drept” în adopțiile internaționale, halucinantele îmbârligături din „justiția independentă”! Iată de ce vor trompetele SRI de la USR și propaganda statului subteran desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ)!

O fetiță de opt ani a fost luată cu forța de autorități pentru a fi predată unor părinți adoptivi dubioși din SUA

Este incontestabilă implicarea lui Klaus Werner Iohannis în traficul internaţional de copii!

 

 

 

 

3 Comments

 1. Anutza

  Mafia din justitie. Acesta este un caz vizibil dar cate mii de cazuri( si nu doar adoptii) sunt rezolvate de catre mafia numita justitie exact pe acelasi model ??!!?? De ce intotdeauna sondajele lui Pieleanu dau exact invers de cum e realitatea ?? Sondajele lui Pieleanu o dau pe Dancila cu peste 50% cand de fapt PLESOIANU AR FI CEL CU PESTE 50%. !!!!

  • gigimutu

   Anutza,

   scuza-ma, dar nu observi ca sondajele sunt de-a-m pixulea, sunt pentru fraieri, manipulare? in Romania, de treizeci de ani nu s-a facut nici un singur sondaj corect, toate sondajele au fost facute sa avantajeze pe cei care le-au comandat, sau pe cei care au fost in cirdasie cu cei care au facut sondajele.

   sondajele – minciuni sfruntate! ar trebui interzise!

 2. Irina

  Este vorba despre mafia din justiție. De ce, actualul președinte vrea, să desființeze ministerul justiției ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *