Atitudini

Afară cu vânzătorii de țară!

    D-l prof. Ion Coja a publicat recent un eseu, intitulat „Cât grijania mamii lor or să mai tacă?!“ […]

 

 

D-l prof. Ion Coja a publicat recent un eseu, intitulat „Cât grijania mamii lor or să mai tacă?!“ – ce-i drept, cam injurios în aceste Sfinte Sărbători ale Crăciunului –, referitor la unele alegații atribuite unor mari români, ca mareșalul Ion Antonescu, ex-ministrul Economiei Petre Țuțea și ex-premierul Octavian Goga, în care se pretinde de către unii scribi că acești mari români s-ar fi dezis de poporul român – alegații care, în baza dictonului latin Stupiditas contagiosa est, sunt difuzate pe internet fără o interpretare contextuală și, deci, fără discernământ [1].

Eseistul relevă inconsistența răspândirii acelor alegații și arată că una – aceea atribuită mareșalului Ion Antonescu – aparține, de fapt, marelui general roman Scipio Africanul, alta a fost rostită într-un anumit context istoric – aceea spusă de Petre Țuțea în 1990 (pe care, de altfel, d-l Coja o mai analizase acum câțiva ani) –, iar una, atribuită lui Octavian Goga – „poetul pătimirii noastre!“ – nici nu a fost publicată de poet! Evident prof. Coja are – ca totdeauna în analizele pe aceste teme – deplină dreptate.

Cât despre înjurătură, chiar dacă am făcut rezerva de mai sus, este și ea întemeiată, fiindcă se referă expres la niște „imbecili academici, la acei savanți dezertori de la serviciul în slujba Neamului…“, adică la membrii Academiei Române, la cei asimilați lor și la noii nomenclaturiști, care nu iau apărarea Românității, care nu contestă pretinsul „holocaust“ care ar fi fost comis de români în Transnistria (sau în alte părți – cum ne acuza fariseul rabin Moses Rosen, cum că românii ar fi ucis 400.000 de jidani, pentru care cerea 20 de miliarde de euroi ca „despăgubiri de holocaust“!), care achiesează la denigrarea mareșalului Ion Antonescu, a marelui sociolog și ziarist politic Mihai Eminescu, care aruncă în derizoriu valorile naționale – cum sunt și cei trei mari români analizați în acel text.

Dar, în ultima frază a eseului, „Măcar nu-i mai pomeniți numele [lui Eminescu], farisei ce sunteți!… Haimanalelor!… Golanilor!“, ultimele două apelative sunt absolut greșite.

Farisei, da, sunt. Chiar așa sunt indicați: „…învățători ai Legii și farisei fățarnici“ (în Evanghelia după Matei, cap. 23, versetele 2, 13-15, 23 etc.). Care era Legea? Talmudul! Cine erau acei „învățători ai Legii și farisei fățarnici“?! Leviții. Cine erau leviții?! Instructorii, activiștii, profesorii, pedagogii iudeilor, care, ulterior, au fost numiți rabini și care îi îndoctrinau cu Talmudul – Talmudul fiind falsificarea continuă a cultului mozaic, transformându-l pe acesta în contrariul său! Rabinii au devenit, în cele 3-4 milenii următoare, până azi, șefii incontestabili și inamovibili (ca să vorbim în terminologia actuală) care-i „conduceau cu mână de fier“ – adică îi terorizau – pe jidani (vezi Joseph Kastein, Jacob Bramfeld, Alexandr Soljenițîn ș.a.). Și acum, liderii cultici – rabinii – și liderii culturali – atei, în genere – ai jidanilor îi conduc pe supușii lor cu aceeași teroare, chiar dacă actualii lideri religioși sau atei nu se mai trag din Iuda, Benjamin și Levi (căci descendenții acestora mai există în proporție de circa 5 la sută din jidănimea actuală!), ci sunt descendenții hazarilor, cărora, în anul 740, li s-a impus religia talmudică de către regele lor, Bulan, și că această dezvăluire constituie una dintre cele mai mari farse jucate de Istorie jidanilor: Arthur Koestler dixit [2].

Care „sunt astăzi cei mai vioi și mai activi ca oricând acești dușmani de moarte” ai Poetului Național?! Păi îi cunoaștem: escrocul șef-rabin Moses Rosen, fariseul Aurel Vainer, impostorii Radu Ioanid, Michael Shafir, Alexandru Florian, Maximilian Marco Katz, Horia-Radu Patapievici – care, în mod expres, îl califică pe Mihai Eminescu drept „scheletul din debaraua culturii române“, iar despre poporul român scrie că „are radiografia fecalei, are inima ca un cur“ – și toți ceilalți două milioane de jidani din România, care, terorizați de talmudismul impus de aceștia, se supun acestor farisei fără crâcnire.

Dar „haimanale, golani“ nu, NU sunt. NU sunt pentru că toate vilele luxoase din Capitală și toate apartamentele expropriate de bănci de la românii sărăciți de guvernele postdecembriste, care nu și-au mai putut plăti întreținerea la bloc, au intrat în proprietatea jidanilor. La fel, multe alte întreprinderi eficiente ale românilor au fost falimentate deliberat de către jidani și de către jidăniți și au intrat în proprietatea jidanilor. Prin ordonanță guvernamentală rapidă, s-a creat chiar o organizație specială de falimentare, a „lichidatorilor“, în care „eminența cenușie“ era Arin Stănescu [3].

E-adevărat că jidanul Arie Shalev, cu numele său românesc Arin Stănescu, a mierlit-o de curând, dar asta nu diminuează de loc șleahta cleptocraților jidani din România, chiar dacă și alții au spălat putina în Israel, ca să scape de condamnarea la pușcărie: este cunoscută clica „alteței sale regale“ și imperiale Paul Lambrino, autointitulat „Paul de România“, cu aprobarea idioților și lichelelor din conducerea Ministerului de Interne! Acum, că „alteța sa regală“ este la pârnaie, ar trebui ca noul ministru de Interne, care va fi numit în curând, să-i schimbe actele de identitate pe numele său real, Paul Lambrino, ca să nu mai fie denigrată România prin denumirea pe cât de pompoasă pe atât de falsă, „Paul de România“ – fiindcă România nu este și nu a fost moșia lui tac-su’, ca să-și zică „de România“, tot așa cum Chirița își zicea „ot Bârzoieni“!

Dintre cei care încă nu au fugit în Israel și care se lăfăie în casele românilor, un exemplu este Niels Schnecker, fostul șef de campanie electorală al vorbetelui Crin Antonescu – știți care, cel care l-a adus în politică, propunându-l, în premieră, ca premier tehnocrat pe primarul Sibiului, Klaus Werner Iohannis [4]; iar shmekerul Schnecker a pus mâna, nu se știe cum, pe casa în care a lucrat mareșalul Ion Antonescu: „Niels locuieşte la Snagov, dar firma de avocatură o are, ironia sorţii, în fosta reşedinţă de serviciu a mareşalului Antonescu, de la Băneasa“ [5]. Vă rog să remarcați, la bibliografia din nota de subsol, „deontologia“ ziaristică de la Evenimentul zilei: autorul materialului este indicat prin două puncte! Că este un impostor de anvergură o atestă denunțul, publicat trei ani mai târziu, de o ziaristă curajoasă, Iulia Marin: „«Identitatea pierdută a lui Schnecker. Cum au dispărut din CV-ul strategului lui Crin Antonescu colaborarea cu Reagan, licenţa de pilot militar şi alte „amănunte“»“ [6]. Faptul că, în ciuda acestei dezvăluiri, acest impostor este încă ventilat pe sticla unor posturi de televiziune (aparținând jidanilor, evident) și activează ca „avocat“ în reședința mareșalului constituie o adevărată batjocură la adresa României! Din nefericire, dintre atâtea altele. Cea mai recentă batjocură este înființarea, de către noua primăriță a Capitalei, Gabriela Firea, a unui „muzeu al holocaustului“ vizavi de Banca Națională a României – sau, cum se exprimă mai frust și mai realist, Valentin Roman, „Gabriela Firea, o trădătoare nenorocită! Vrea muzeu al holocaustului și al istoriei evreilor la București“ [7]. Se pare că nici istețul național Bulă nu s-a lăsat mai prejos, fiindcă a născocit o nouă înjurătură adecvată: „Firea-i a dracului!“ Trebuie să recunoașteți că e o înjurătură mai tare, mai exactă și, mai ales, mai directă decât a d-lui prof. Ion Coja: „Cât grijania mamii lor…!“

Iată, deci, că aceștia nu sunt „haimanale, golani“, fiindcă – așa cum le comandă Talmudul – au acaparat cele mai bune proprietăți din România. Iar dacă nu-i alungăm, ni le vor lua pe toate și ne vor face sclavii lor, așa cum îi îndoctrinează Talmudul!

De aceea am spus că d-l Coja a greșit aici: trebuie să-i numească „ticăloși, nemernici, hoți, cămătari, asasini economici, speculanți (cum e George Soros), laconic: escroci, criminali – fiindcă prin spolierea românilor de averi prin escrocheriile comise, de bani prin băncile înființate în țară, prin infiltrarea în posturile de conducere din guvern (guvernul Cioloș = guvernul Soroș) și din alte instituții românești practică o politică de genocid contra poporului român. Dacă îi calificăm ca „haimanale, golani“, le minimalizăm vinovăția și îi tratăm ca pe niște tumori benigne. Dacă îi categorisim corect, drept asasini economici, farisei, agenți de presiune, trădători de țară, atunci e un început pentru a-i alunga din țară, în cazul când nu-i putem băga direct în pușcărie.

De peste 15 ani am propus ca impostorul Radu Ioanid să fie declarat persona non grata. La fel am cerut să fie tratat Michael Shafir, iar, recent, referitor și la impostorul Alexandru Florian, care a fost tartorul elaborării și impunerii Legii nr. 217/2015 – prelungirea odioasei O.U.G. nr. 31/2002. Nu s-a realizat, încă, acest deziderat. Dar nu e timpul pierdut. Dacă, însă, mai întârziem, ne vor da ei afară din țară!

În odiosul regim burghezo-moșieresc, Moses Gaster, deși ajunsese un cunoscut intelectual jidan în România, a fost expulzat din țară fiindcă Securitatea Națională din acea vreme l-a dibuit că se angajase în acțiuni antiromânești [8]. Deci, atunci, se putea! La fel trebuie să se poată și acum: trebuie interzise „institutul“ antinațional care poartă numele recent-răposatului Elie Wiesel (blestemat în veci fie-i numele!) și agentura de spionaj M.C.A.-ROMÂNIA – care a avut impertinența să-mi facă o plângere penală la Parchetul General [9] pentru că am tipărit HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust“ [10], iar liderii lor, Alexandru Florian și Maximilian Marco Katz, trebuie să fie expulzați!

 

NOTE

 

[1] Ion Coja, „Cât grijania mamii lor or să mai tacă?!“, pe http://ioncoja.ro/cat-grijania-mamii-lor-or-sa-mai-taca/.

[2] Arthur Koestler, Al 13-lea trib: Khazarii, Editura Nagard, Roma, 1987. Vezi și: http://www.scritub.com/istorie/KHAZARII-AL-TREISPREZECELEA-TR5513241522.php

[3] Vezi, de ex., „Triumviratul malefic: Valeriu Stoica, Călin Andrei Zamfirescu și Arin Stănescu“, în Justițiarul, nr. 10 (148), 11 decembrie 2008, pag. 3-4, pe http://www.justitiarul.ro/triumviratul-malefic-valeriu-stoica-calin-andrei-zamfirescu-si-arin-stanescu/.

[4] Vasile I. Zărnescu, „Crin Antonescu-Vorbete: omul cu ochi de pește mort-de-trei-zile, în Justițiarul, 23 octombrie 2009, pe http://www.justitiarul.ro/crin-antonescu-vorbete-omul-cu-ochi-de-pete-mort-de-trei-zile/

[5] Autor: „CV: milionar, fost pilot pe F16, cu patru cetăţenii“, în Evenimentul zilei, 25 iulie 2010, pe http://www.evz.ro/cv-milionar-fost-pilot-pe-f16-cu-patru-cetatenii-901383.html.

[6] Iulia Marin, «Identitatea pierdută a lui Schnecker. Cum au dispărut din CV-ul strategului lui Crin Antonescu colaborarea cu Reagan, licenţa de pilot militar şi alte „amănunte“», în Adevărul, 25 septembrie 2013, pe http://adevarul.ro/news/politica/crin-antonescu-1_5241c60dc7b855ff56bedf61/index.html.

[7] Valentin Roman, „Gabriela Firea, o trădătoare nenorocită! Vrea muzeu al holocaustului și al istoriei evreilor la București“, 22 septembrie 2016, pe http://valentinro.blogspot.ro/2016/09/gabriela-firea-o-tradatoare-nenorocita.html

[8] Cf. https://ro.wikipedia.org/wiki/Moses_Gaster

[9] Cf. http://media.hotnews.ro/media_server1/document-2016-04-11-20929722-0-2016-04-09-mca-romania-scrisoare-adresata-procurorului-general-romaniei-vasile-zarnescu-lansare-carte-negare-holocaust-libraria-mihai-eminescu.pdf

[10] Cf. http://www.ecreator.ro/posta-redactiei/2812-holocaustul-gogorita-diabolica-vol-i-extorcarea-de.html.

 

29 decembrie 2016

                                                                                                          Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu

8 Comments

 1. Dan Cristian Ionescu

  Cuvintele lui Petre Tutea sint certe, confirmate si de dl. Coja care a precizat si contextul. Iar in acel context, nu-si avea rost precizarea “un popor cu 86 % idioti”. Din punct de vedere electoral, cei 86 % reprezentau poporul.
  Cuvintele atribuite Maresalului Ion Antonescu, stiu ca au apartinut lui Scipio. Nu stiu daca Maresalul le-a si rostit ca atare, dar am citit ca a scris ceva, nu cu aceste cuvinte, dar cu acest sens.
  Nu stiu la ce cuvinte atribuite lui Octavian Goga s-a referit dl. Coja.
  In orice caz, nici unul dintre acestia trei nu s-a dezis niciodata de poporul roman. Daca toti au spus ce li se atribuie, nu este o dezicere de popor ci constatarea dureroasa a faptului ca poporul roman, cu multe calitati, are si multe defecte. Printre care si cel, ca pe acest pamint, de fix 2060 de ani (traditie daca sa fie?), sa isi ucida conducatorii cei mai buni. Burebista nu a fost ucis de romani, ci de tarabostii sai; iar Sarmisegetuza lui Decebal a cazut intrucit un dac tradator i-a condus pe romani pina aici. Nenumarati domnitori din Tarile Romane au fost ucisi nu de turci, ci de boierii paminteni. Ca evreii vroiau moartea lui Corneliu Zelea Codreanu este una, dar faptul ca cei 14 au fost strangulati de jandarmi romani este alta. Ca evreii vroiau moartea lui Ion Antonescu si lui Nicolae Ceausescu este una, dar faptul ca plutoanele de executie erau formate din militari romani, este alta. Toti acestia, au fost ucisi de romani.
  Este revoltatoare minciuna care ni se insinueaza: de pilda, eu invatasem ca Radu de la Afumati (ginerele lui Neagoe Basarab) a fost ucis de turci – pentru ca sa aflu ca in realitatea, in ziua de 1 ian. 1529, cind se afla in biserica din virful dealului Cetatuia din Rm. Vilcea asistind la cununia fiului sau, au dat buzna doi boieri care l-au injunghiat pe domnitor, dar si pe mire! La ce bun aceste minciuni? spala pacatele unor romani? Sa fie foarte clar: nu toate crimele politice de pe acest pamint au fost savirsite de turci, de evrei sau de rusi; nu, cele mai multe au fost savirsite de romani! (poate ar trebui cineva sa studieze intregul lor istoric si sa scrie o carte).
  Ce vreau insa sa spun este faptul ca daca Goga, Antonescu, Tutea au spus acele vorbe, ei aveau TOT DREPTUL! Fiindca intreaga lor viata a fost dedicata acestei tari si acestui popor, pentru care au suferit, sau chiar au murit. Da, ei aveau dreptul, dar altii nu.
  Ca de pilda, unul (nomina odiosa – dar asta fiindca nu i-am retinut numele) care acum mai multi ani a fost primul care a declarat ca ii este scirba de Romania. Apoi, i s-au alaturat si altii, care nu stiu ce au luptat sau au facut pentru tara asta. Foarte bine! Luati-va scirba si plecati cu ea unde vreti in lume! Fara voi, ramine o Romanie mai curata!

  • Diamant!
   Se moare doar pentru absoluturi!!!
   Si nu altfel.

  • Bogdan Octavian

   Din pacate trebuie sa fiu intrutotul deacord cu dumneavoastra domnule Ionescu , cu toata stima , un An Nou mai bun pentru toti romanii decat cel care a trecut .

  • Va salut cu respect
   Interesant articolul si la fel parerea dumneavostra.O singura remarca, cred ca dl. Mircea Balan,are o lucrare,care incearca sa zugraveasca ceea ce ati precizat mai sus;Istoria Tradarii la Romani,este o carte editata in 2001si zic eu confirma ca nu todeauna sunt altii de vina pentru mizeriile noastre,le mai si cautam cu lumanarea.In rest articolul bine scris ca deobicei,multumiri.
   Mihai

 2. Tancau Ilie

  Stimate domn, DCI
  Romanii de care vorbiti au fost doar mana care a efectuat actiunea, autorii morali, adevarati au fost sunt si raman tot evreii (khazarii). Fara ei si uneltirile lor mainile acelea nu ar mai fi actionat. Desteptatarea romani! Actiune patrioti!

  • Dan Cristian Ionescu

   Domnule Tancau,
   In “modul” (ca sa ma exprim in termeni matematici), aveti dreptate – dar vorbele dvs. conduc obligatoriu la o discutie mult prea ampla, pe care am vrut sa o evit. Sper ca am fost explicit cind am scris ca unii au fost cei care au vrut crima (evrei) si altii au executat-o (romani).
   Sa luam cazul Zelea Codreanu – uciderea lui a fost ordonata de un cetatean roman (regele Carol al II-lea); cine si cum l-a convins (probabil la o partida de poker) noi banuim, dar niciodata nu se va putea dovedi. Cetateanul roman rege a dat ordin unui alt cetatean roman, ministrul de interne Armand Calinescu, sa savirseasca omorul, iar acesta a ordonat mai departe unor jandarmi romani sa treaca la executare (am citit undeva ca seful jandarmilor de la Rm. Sarat ar fi fost evreu – nu stiu, a fost o scriere singulara, pe care nu am avut cum sa o verific). Acei jandarmi romani, primind un ordin ilegal, l-au executat de buna voie, fara opozitie, ucigind unii dintre cei mai buni patrioti romani.
   In cazul Maresalului Ion Antonescu, intr-adevar nu avem ce comenta – plutonul de executie a dus la indeplinire o hotarire judecatoreasca nedreapta (pronuntata de judecatori romani!), dar care a ramas in picioare, in pofida tuturor dezvaluirilor facute ulterior si probelor istorice scoase la iveala. A ramas in picioare dupa 1990 datorita unor magistrati romani.
   In cazul lui Ceausescu, avem o situatie atipica. Recunosc, si eu m-am bucurat ca prostul si ca necrestinul (desi sint foarte crestin) de executia lui. In mod cert, si militarii din plutonul de executie, in acel moment impartaseau aceleasi sentimente. Cu timpul insa, chiar foarte curind dupa aceea, mi-am revenit din prostia exuberantei de moment. Acum un an am publicat pe site-ul d-lui Coja un articol in care scriam ca daca as fi stiut ca noi trebuie sa stringem cureaua pentru a scapa de dobinzile impovaratoare percepute de FMI, ca la Timisoara nu au fost ucisi 60.000 de oameni si ca revolutia noastra a fost orchestrata de serviciile straine, nu m-as fi dus la revolutie.
   Dvs. v-ati referit la cazurile in care crimele savirsite de romani au fost dorite de evrei. Eu am avut in vedere insa peste doua milenii in care conducatorii paminteni au fost ucisi de supusii lor.
   Daca doriti, pe aceste teme gasiti mai multe articole in cartea mea “374 de zile de publicistica on-line” la adresa
   https://www.scribd.com/document/328274918/374-DE-ZILE-DE-PUBLICISTIC%C4%82-ON-LINE.
   Va urez tuturor un an nou mai bun, cu sanatate, cu liniste si cu bucurii.

 3. nic

  Si ordinele cine le-a dat Ionescule….!?
  Tutea si Antonescu au pacatele lor si se pare ca nu prea le sti, sau te pomenesti ca nu treci peste ele din anumite motive…
  Pe tine cine te pune sa dezinformezi .? Sa nu spui ca lipsa de cultura….!
  Poporul roman nu este idiot ci cei care-l conduc…
  Poporul roman nu e prost ci cei care-l numesc asa…
  Pune mana pe carte ca dezinformarile pe care le debitezi sunt grave …

 4. Dan Cristian Ionescu

  Probabil ca este pentru prima data cind in “Justitiarul” apare comentariul unui anonim care da de inteles ca Maresalul Ion Antonescu si Petre Tutea au primit ce au meritat (glontul si respectiv temnita). Asta se intelege din fraza “Tutea si Antonescu au pacatele lor si se pare ca nu prea le sti, sau te pomenesti ca treci peste ele din anumite motive…” Nu stiu care sint acele pacate, intrucit pentru mine patriotismul nu este un pacat – asta considera doar tradatorii tarii, care s-au pus in slujba dusmanilor Romaniei.
  Este tot mai evident ca “Justitiarul” a intrat in colimator, doar ca dusmanii tarii stau cam prost cu pepiniera de cadre din moment ce nu au gasit pe cineva cu un IQ mai ridicat decit genunchiul broastei.
  Eu intru in polemica (cum am intrat, de pilda, cu dl. Vasile Zarnescu inainte sa ne cunoastem in persoana), dar nu intru cu oricine. Nu intru in polemica cu tradatorii, cu impertinentii, cu cei cu care nu se poate polemiza civilizat din mai multe motive.
  Ca si in cazul precedent, atrag din nou atentia asupra tiparului cu care m-am obisnuit mai de mult timp: fara nici o referire concreta la textul meu, mi se spune din nou sa pun mina pe carte (dar nu mi se spune nici acum ce carte – probabil ca nu a citit prea multe) si ca debitez dezinformari grave (dar nu spune cu ce am dezinformat). Si mai scrie ” Poporul roman nu este idiot ci cei care-l conduc…” – nu, cei care il conduc nu sint idioti, ci sint vinduti” si “Poporul roman nu e prost ci cei care-l numesc asa…” – eu nu stiu cum de i-a venit ideea asta, pe care pina la el, nu a avansat-o nimeni!
  In urma unui instructaj prea sumar sau poate pe care nu l-a inteles, a folosit comentariul meu doar pentru a ma insulta (si inca cu bis!).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.