Atitudini

Agenda LGBT din Memorandumul secret de la Strasbourg semnat de tandemul Iohannis-Cioloș și cifra electoratului real

  PARTIDELE DIN INTERNAȚIONALA DE LA BRUXELLES AU BOICOTAT ȘI FRAUDAT REFERENDUMUL PENTRU FAMILIA CREȘTINĂ!   Înainte de anul 1990, […]

 

PARTIDELE DIN INTERNAȚIONALA DE LA BRUXELLES AU BOICOTAT ȘI FRAUDAT REFERENDUMUL PENTRU FAMILIA CREȘTINĂ!

 

Înainte de anul 1990, partidele comuniste din țările socialiste au făcut parte din Internaționala de la Moscova. Partidele democratice din țările Uniunii Europene, care s-au aflat sau sunt la Putere, fac parte din Internaționala de la Bruxelles și sunt împărțite pe grupuri politice.  Atât partidele comuniste cât și partidele capitaliste din cele două Internaționale au răspuns la ordinele stăpânilor proveniți din neamul celor care au înființat primele trei partide politice din lume cu scopul de a-l Răstigni pe Domnul nostru Iisus Hristos.

Pentru a înțelege mai ușor de ce a fost boicotat și fraudat referendumul național pentru familia creștină formată din bărbat și femeie este necesar să fie cunoscut textul SUPER MEMORANDUMULUI adoptat la Strasbourg în perioada 25-29 iunie 2014 și intrat în vigoare de la 1 aprilie 2016. Din partea României a fost semnat textul acestui document (încă secret pentru Poporul Român) de către Președintele Klaus Werner Iohannis și premierul Dacian Julien  Cioloș. Dintre numeroasele reforme cuprinse în acest document (în total 124) referitoare la Biserică, Învățământ, Sănătate, Armată, Administrație și Pensii am selectat următoarele cu privire la parteneriatele sexuale contra Religiei creștine:

-„Începând cu data de 16 august 2016, vor intra în vigoare drepturile homosexualilor.”

-„Începând cu data de 16 mai 2016, se va proceda la legalizarea căsătoriilor între homosexuali, a căsătoriilor între persoane de același sex și a înfierii de copii de către cuplurile homosexuale.”

-„Începând de la data de 20 septembrie 2016, se va proceda la legalizarea homosexualității în cadrul instituțiilor de învățământ. În acest sens, în toate unitățile de învățământ se vor preda lecții referitoare la homosexualitate.”

-„Începând cu data de 19 decembrie 2016, se vor înființa case de toleranță în apropierea unităților de învățământ de toate gradele, în întreaga Comunitate Europeană, precum și în interiorul cazărmilor militare.”

-„Începând cu data de 22 decembrie 2017, se va permite pornografia infantilă pe internet, pentru copii cu vârste mai mari de 14 ani.”

-„Începând cu data de 22 decembrie 2017, se vor preda, la toate nivelele, lecții de sex plătite, nu doar de către cadre didactice, ci chiar de angajate ale caselor de toleranță.”

-„Începând cu data de 21 octombrie 2017, se vor încuviința convențiile de conviețuire în ceea ce-i privește pe homosexuali și la abrogarea caracterului obligatoriu al căsătoriei religioase și civile în întreaga Uniune Europeană.”

-Începând cu data de 15 mai 2016, vor fi promovate cât mai multe proiecte de legi împotriva discriminării rasiale, care vor fi votate de toate parlamentele europene.”

Președintele și Guvernele României, precum și partidele politice parlamentare au ascuns și ascund Poporului Român documentul de la Strasbourg din iunie 2014, dar au trecut la aplicarea lui. În ziua de 26 septembrie a.c., s-au dus la Bruxelles, la stăpânii lor politici, Președintele Senatului și Premierul României care i-au asigurat că vor acționa pentru boicotarea referendumului din 6-7 octombrie a.c. și acesta nu va fi validat. Aceleași asigurări le-au trimis P.N.L., U.S.R. și U.D.M.R.

Președintele Senatului și Guvernul României, partidele politice parlamentare, Autoritatea Electorală Permanentă, Avocatul Poporului și Biroul Electoral Central știu că este falsă cifra de 18.279.011 alegători înscriși pe listele electorale permanente.

Institutul Național de Statistică a comunicat că populația României a scăzut de la 23,2 milioane (în ianuarie 1990) la 19,5 milioane (în ianuarie 2016). Din totalul populației României circa patru milioane sunt minori. Rezultă că numărul real al alegătorilor înscriși pe listele electorale permanente la referendum și la alegerile pentru Parlamentul European și pentru Președintele României, din anul 2019, este de 15,5 milioane. Până la 18,3 milioane de alegători (cifră falsă) folosită pentru fraudarea alegerilor din anii 2014 și 2016 este o diferență de 2,8 milioane care a fost și care va fi folosită pentru fraudarea alegerilor din România din anul 2019 pentru Parlamentul European și Președintele României, precum și alegerile parlamentare din anul 2020.

În încercarea de a ascunde Adevărul, în ziua de 26 aprilie 2018, într-un comunicat al Institutului Național de Statistică (I.N.S.) s-a precizat că populația României a crescut la 22.194.000 persoane, la 1 ianuarie 2018. Din ianuarie 2016 până în ianuarie 2018, susține I.N.S., a crescut populația țării noastre cu 2,7 milioane locuitori. Se știe că, în perioada 1990-2018, s-a înregistrat cel mai mare declin demografic din întreaga istorie a multimilenarului Popor Primordial al Geților și a Poporului Român.

Pe lângă majorarea artificială a numărului alegătorilor înscriși pe listele electorale permanente cu circa trei milioane de oameni, Guvernul nu a organizat secții de votare în străinătate în comunitățile de români din afara granițelor, pentru circa cinci milioane de alegători, blocând astfel participarea lor la referendumul pentru familia creștină.

Se știe că, partidele politice parlamentare au boicotat prin toate mijloacele și pe toate căile referendumul din 6-7 octombrie a.c., inclusiv prin modul de formulare a întrebării înscrisă pe buletinul de vot. Partidele politice parlamentare din România au respectat indicațiile prețioase primite de la stăpânii lor de la Bruxelles! Imediat după referendum, ele au anunțat că a devenit o necesitate pentru Poporul Român, dar împotriva lui și a Religiei sale creștine, adoptarea legii cu privire la parteneriatul civil, de fapt la parteneriatul sexual contra naturii și a Creștinismului.

În Anul Centenarului Marii Uniri, prin boicotarea referendumului național pentru familia creștină, Președintele și Guvernul României, precum și partidele politice parlamentare au confirmat că acționează la comandă străină împotriva Poporului Român și a Religiei sale creștine, Religia Primordială pe Pământ moștenită de la strămoșii noștri reali, de la Poporul Primordial al Geților care a fost așezat de Bunul Dumnezeu în Sfânta Geție, în Grădina Maicii Domnului.

Prin unirea și deșteptarea românilor din Țara-Mamă și a românilor de pretutindeni pot și trebuie dejucate ordinele date de trimișii speciali ai lui Antihrist împotriva Poporului Român și a Creștinismului, ordine pe care se străduiesc să le execute actorii politici aflați vremelnic în București, în fruntea unor instituții ale Statului Român și a partidelor politice parlamentare.

                                                                        Dr. Gheorghe Funar

                                          Președinte interimar al Partidului România Noastră

                                                            Cluj-Napoca, 14 octombrie 2018

2 Comments

 1. Florin Şerban

  Vedeţi că Dr. Gheorghe Funar nu are dreptate. Amestecă datele INS-ului comparând merele cu perele. Este un pic cam urechistă partea cu statistica.
  Vă puteţi face cont pe saitul INS şi puteţi verifica(http://statistici.insse.ro/shop/). Contul se face imediat şi fără confirmarea adresei de mail.
  Datele de la INS susţin cuantumul de alegători din Registru aflaţi pe listele permanente, cele care se listează la fiecare scrutin pentru secţiile de votare din ţară. Am săpat şi m-am lămurit.
  Aceasta nu înseamnă că Registrul electoral nu conţine un număr de alegători pe listele din ţară care este mult supraevaluat. Dar nu au ce face, cei plecaţi pe afară au rămas pe listele permanente.

  POP107D – POPULATIA DUPA DOMICILIU la 1 ianuarie pe grupe de varsta, sexe, judete si localitati
  Total la 01.01.2018 : 22.193.562

  Populatia dupa domiciliu la data de 1 ianuarie a anului de referinta reprezinta numarul persoanelor cu cetatenie romana si domiciliu pe teritoriul Romaniei, delimitat dupa criterii administrativ-teritoriale.
  Domiciliul persoanei este adresa la care aceasta declara ca are locuinta principala, trecuta in actul de identitate (CI, BI), asa cum este luata in evidenta organelor administrative ale statului. In stabilirea valorii acestui indicator nu se tine cont de resedinta obisnuita, de perioada si/sau motivul absentei de la domiciliu.

  POP105A – Populatia rezidenta la 1 ianuarie pe grupe de varsta si varste, sexe si medii de rezidenta, macroregiuni, regiuni de dezvoltare si judete
  Total la 01.01.2018 : 19.523.621

  Populatia rezidenta reprezinta totalitatea persoanelor cu cetatenie romana, straini si fara cetatenie, care au resedinta obisnuita pe teritoriul Romaniei.
  Resedinta obisnuita reprezinta locul in care o persoana isi petrece in mod obisnuit perioada zilnica de odihna, fara a tine seama de absentele temporare pentru recreere, vacante, vizite la prieteni si rude, afaceri, tratamente medicale sau pelerinaje religioase. Resedinta obisnuita poate sa fie aceeasi cu domiciliul sau poate sa difere, in cazul persoanelor care aleg sa-si stabileasca resedinta obisnuita in alta localitate decat cea de domiciliu din tara sau strainatate.
  Se considera ca isi au resedinta obisnuita intr-o zona geografica specifica doar persoanele care au locuit la resedinta obisnuita o perioada neintrerupta de cel putin 12 luni inainte de momentul de referinta.
  In populatia rezidenta sunt incluse persoanele care au imigrat in Romania, dar sunt excluse persoanele care au emigrat din Romania.

  Diferenţa este de 2.669.941
  Sunt cel puţin 2.669.941 romăni afară. (nu am cum să extrag cuantumul cetăţenilor străini din numărul de rezidenţi).
  Din aceşti 2.669.941 romăni aflaţi pe afară, copiii sunt cel puţin 276.651.
  În Registrul electoral sunt trecuţi aprox. 600.000 de alegători care se presupune că ar vota în strainătate, adică sunt excluşi de pe listele de alegători ale secţiilor de votare din ţară(pe baza CNP -ului).
  2.669.941 – 276.651 – 600.000 = 1.793.290
  Acest cuantum de cca. 1.793.290 sunt o problemă care nu are o soluţie.
  Ei nu vor vota niciodată. Figurează în ţară, în bazele administrative, dar nu-s. Populaţia rezidentă este doar 19,5 milioane.(la 01.01.2018)
  Nu se pot obţine aceste date de la INS decât făcând cont, cu utilizator(adresa de mail) şi parola, după care faci una din interogările pe care ţi le pun la dispoziţie. De exemplu: POP107D , POP105A. Datele sunt provizorii, cele pentru 01.01.2018 . Interogarea se poate partculariza alegând vîrstă(putem să selectăm de la 1 la 84 şi peste 85 ), alegând anul pentru care sunt datele, selecţie multiplă, etc

 2. Dan

  Nu uitați că actualizarea listelor electorale permanente este în sarcina primarilor, dar aceștia nu sunt interesați de așa ceva. Motivul?
  Stipendiile de la bugetul de stat și nivelul retribuțiilor angajatilor primăriilor și consiliilor locale sunt direct proporționale cu numărul locuitorilor „păstoriți”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.