Pamflet

Al dracu’ covidu’ ăsta, fuge de aglomerațiile sparangheliștilor, din supermarketurile corporatiștilor sau de înghesuiala „diasporei” de la graniță!

  Au urlat că primitivii de credincioși o să genereze un dezastru la Paști. Vai, ce era la gura lor […]

 

Au urlat că primitivii de credincioși o să genereze un dezastru la Paști. Vai, ce era la gura lor de virtuoși indignați, plini de o scîrbă superioară. Primitivii ăștia. O să ne omoare.

Nu s-a întîmplat nimic, evident. Covidul și-a văzut de treaba lui de covid și a scăzut, într-o evoluție predictibilă.

Nici nu s-a terminat bine prima serie de zbierete de indignare virtuoasă, că au și început să urle la loc. O să fie și mai groaznic și dezastruos, pentru că primitivii de români o să fie primitivi de 1 Mai și o să propage covidu prin primitivismul lor de români primitivi.

Evident că nu s-a întîmplat nimic. Covidul a scăzut în continuare. Nici un dezastru post 1 mai. Vară as usual.

Nu s-au potolit. Văzînd că nu se întîmplă nici un dezastru, în mare disperarea lor să clameze o catastrofă, deontologii au continuat să urle. Primitivii nenorociți și plătiți de ruși, hoardele de trădători care s-au adunat să protesteze în Piața Victoriei (hoarde my ass; erau săracii vreo sută și restul securiști în civil) o să producă cel mai foarte dezastru nuclear. O să moară toată România, căci nenorociții de primitivi trădători care vînd țara la ruși și la chineji se adună în Piața Victoriei să dea și ei o muie sinceră, necesară, la actualii guvernanți.

Evident că nu s-a întîmplat nimic. Covidul, ca un covid ce este el, mama lui de covid, s-a încăpățînat să scadă.

Acuma mai are un pic și ajunge rezidual. Marele mister al Naturii: a venit vara, moare virușii ca proștii. Go figure. Ai nevoie de doctorat sincron în biochimie și astrofizică să știi acest mare secret esoteric.

Între timp, de două luni încoace, hoarde de români virtuoși, civilizați, se înghesuie exemplar la vamă, strîns îngrămădiți unul în altul. Pe ăia nu-i mai vede nimeni. Ăia sînt virtuoși și disciplinați, Dumnezeii mamilor voastre de ticăloși.

Tot între timp, alte hoarde de români virtuoși, civilizați, umplu pînă la refuz zi de zi marile temple ale jupuirii colonialiste, supermarketurile. Acolo nu mai e nici o problemă. Acolo nu se întîmplă catastrofe. Acolo nu te omoară covidu.

Ce vă mai place deontologia, ticăloșii mei pensați, tefelei tîmpiți care sînteți voi tefelei tîmpiți…

                                                                                                                     Mirel PALADA

2 Comments

  1. Oprescu Monica Doinamo

    bravo ! tare !

  2. gigimutu

    ha ha,

    aveti dreptate, astia asteptau un dezastru, ca sa ne bage pe toti la pirnaie la domiciliu pe termen nelimitat!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *