Cadran international

Alain Delon, veșnicul rebel, în colimatorul globaliștilor progresiști

                       OAMENI, FIȚI VIGILENȚI! Academia Franceză de Film intentionează să-i […]

 

                     OAMENI, FIȚI VIGILENȚI!

Academia Franceză de Film intentionează să-i acorde lui Alain Delon premiul Palme D’or pentru întreagă carieră, nominalizându-l în acest sens. O petiție, pornită din SUA (de unde altundeva?!) cere Academiei la modul imperativ și agresiv să nu-i acorde premiul, afirmând că actorul ar fi fost de-a lungul întregii sale vieți „rasist, sexist și antiprogresist”.

Intervievat de RAI 3 în legătură cu acest subiect (teze pe care le-am primit prin telefon de la un amic italian, nu am vazut personal interviul), Delon declara:

Eu nu prea mai am de stat mult pe-aici, am avut o viată lungă și extraordinar de frumoasă, într-o lume care măcar pretindea că e normală la cap. Am avut femei frumoase, mâncare bună, prieteni de calitate. Și slavă cât cuprinde, nu că mi-o doream neapărat, dar asta mi-a adus dragostea și prețuirea oamenilor, care nu poate fi cuantificată. În consecintă, transmit Academiei că poate să dea curs petiției, acest trofeu mă interesează foarte puțin spre deloc. 

 Mă interesează însă, chiar mă ingrijorează enorm, încotro se rostogolește această lume scrântită, sărită de pe axul Firescului și Normalității. Această țară (Franța) a generat și a cunoscut pe propria piele ororile unui iacobinism robesperian, practic atunci francezii au încetat să mai fie o națiune măreată, pe placul lui Dumnezeu. 

 Chiar și amicul meu, Gerard (Depardieu) a tulit-o în Rusia din două motive:

 -Să nu-i mai ia fiscul globalist din banii câștigați cu atâta trudă, cu eforturi anti-bahice considerabile și sudoarea nasului său celebru (râde zgomotos).

-Nu mai putea cu «corecții»! Ajunsese la un moment dat să se plângă că în toată echipă de filmare nu mai are decât doi francezi, și ăia pe la cabluri și lumini. Cum naiba, – mă întreba – să faci filme despre celți și gali antici cu Hamid și Abdullah?

 M-aș fi dus și eu după el, sincer, dar nu-mi priește clima, eu sunt mai sensibil la frig ca el… Deci, să ia premiul cine vrea, dar vă rog, cu cuvintele marelui Hasek: «Oameni, fiți vigilenți, vi se trage preșul de sub picioare, vi se ia și ultimul drept la a fi natură umană îndumnezeită!».  Doar nu am/ați înnebunit chiar cu toții, ca să «luăm lumină» tocmai din SUA, tara lui Antihrist, căzută ireversibil în hăul «corectitudinii politice» și a relativismului moral.

Ce-aș mai putea eu să adaug? Te iubesc, Alain Delon, respect și recunostintă veșnică pentru talent și COLOANĂ VERTEBRALĂ! Tu și Denzel ați rămas la fel de integri cum ați fost întotdeauna…

                                                                                                                     Ion Lupan

 

5 Comments

 1. gigimutu

  Foarte bun,

  si mai ales de bun simt comentariul marelui Actor si Om, francezul Alain Delon.

 2. alex

  Cata dreptate are marele Alain Delon! Ni se “….trage presul de sub picioare….” si noi stam sa ascultam de “corectitudinea politica” a globalistilor, neomarxistilor de Merkel, Junker&comp. Mult respect ii datoram lui Alain Deoln, pentru pozitia si clarviziunea sa, in ceea ce priveste America. Un francez adevarat, un adevarat european!

  • Iftody

   Bravo!!! Va avea, Academia, demnitatea lui Delon??? Sau va pleca capul… Prin ce a răspuns, Delon a aruncat mănușa nu numai Academiei, ci și națiunii franceze…

 3. Pannduru Lunetistul

  Din păcate Academia Franceză, ca și Națiunea Franceză vor avea, cât de curând, câte un președinte care se închină lui Allah… Se schimbă domnia lui Israel pe domnia lui Ismael ! Ce înseamnă o literă la casa omului.
  Alain Delon este unul din fiii Națiunii Franceze care are dreptate, dar este o șoaptă în hărmălaia globalistă și antiumanistă. Atâta timp cât iertăm un violator și criminal pentru că „așa sunt obiceiurile rasei sale”, cât protejăm un profesor cu înclinații de pedofilie și exmatriculăm un elev care își critică profesoara care „prestează” pe Facebookă, ne merităm soarta !
  Atâta timp cât stopăm o autostradă pe motiv că un pacificator verde (a tradus și eu după ureche) a văzut trecând pe acolo un stol de lilieci verzi… ne merităm soarta.

 4. Andrei

  Poziția lui Delon este admirabilă și vredică de respect. Dar nu cred că e o idee bună ca dl. Ion Lupan să atribuie marelui actor propriile sale cuvinte. Unele pasaje mie-mi sună ca adaosuri suspecte și nu ca spusele lui Delon. De pildă nu cred că „marele Hasek” ar fi spus vreodată: «Oameni, vi se ia și ultimul drept la a fi natură umană îndumnezeită!». Și nici nu cred că toată partea cu stabilirea lui Gerard Depardieu în Rusia ar fi fost rostită de Delon. Ca să-l cred, ar trebui ca dl. Lupan să indice sursa – să dea un link cu interviul din RAI 3 din care a tradus. Până atunci cred că e o combinație de știre adevărată și invenție a d-lui Lupan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *