Colimator

„Alegerea” germanului Dominic Samuel Fritz ca primar al Timișoarei a confirmat anticipările lui Gelu Vișan din ianuarie

  Pe data de 24 Ianuarie am prevenit Românii din Timișoara și din Ardeal că se pregătește aducerea unui cetățean […]

 

Pe data de 24 Ianuarie am prevenit Românii din Timișoara și din Ardeal că se pregătește aducerea unui cetățean german, trimis al unui serviciu secret german, pentru a fi numit la primăria Timișoarei, parte a unui plan de formare a Republicii Autonome Transilvania.

Când am scris asta mulți au zâmbit sau chiar au râs, așa cum au zâmbit sau au râs când am scris acum patru luni că Firea va pierde alegerile și că Bucureștiul va fi ocupat de oamenii lui Soroș și Macron, parte a aceluiași plan neoliberal, neomarxist și neoprogresist.

România este sfârtecată de războiul Celui De-al Patrulea Reich, dar despre asta o să mai scriu, poate de data asta românii se trezesc.

Prima parte a Planului a Reușit, intrăm în pregătirile pentru partea a doua:

Declararea Republicii Autonome Transilvania, cu capitala la Timișoara.

Las aici postarea și strigătul meu către românii Timișoarei din 24 Ianuarie 2020.

Din păcate am strigat în pustiu, pentru că pe români nu-i mai interesează România: chiar ei, prin votul lor, o vând străinilor.

         24 IANUARIE: Căderea Timișoarei, parte a Căderii Ardealului

Am tot scris despre planul transformării Ardealului într-o Republică Autonomă. Aceasta nu este o teorie, nu este din păcate nici un scenariu de lucru, este un plan minuțios și extrem de bine pus la punt.

Cunosc în amănunt acest plan, știu cine l-a făcut și care sunt punctele pe care vrea să le atingă.

De la bun început trebuie să spun că planul transformării Transilvaniei în Republică Autonomă face parte dintr-un plan mai vast sl Germaniei care trebuie să slăbească Națiunile și Statele Uniunii Europene, ca prim pas al formării Statelor Unite ale Europei, cu conducere unică din Germania.

În Europa, formarea SUE sub conducerea Germaniei este cunoscută ca Al Patrulea Reich, care este în funcțiune și acum, fătă a fi însă statuat oficial. Al Patrulea Reich va deveni oficial o structură când vor începe să se formeze Statele Unite ale Europei sub conducerea Germaniei.

Tot acest proces se va produce sub o anumită mască falsă a Democrației, poparele însele trebuind să agreeze și să fie de acord cu pierderea identității naționale, statale și de credință in fața internaționalismului progresist.

Elementele aplicării acestui plan sunt:

 • Promovarea neoliberalismului economic in favoarea Supranaționalelor.
 • Promovarea Progresismului, a Neomarxismului și a Societății Deschise in dauna Creștinismului și a Naționalismului.
 • Anihilarea până la Distrugere a sentimentului național și creștin, pe toate căile posibile.
 • Decredibilizare și atacarea Clerului și a Bisericii de orice cult.
 • Scoaterea din joc și Distrugerea Politicienilor Naționaliști, prin decredibilizarea lor, inclusiv prin acuzarea lor- în România, de exemplu, de fapte de corupție,- și de alte fapte considerate ca fiind reprobabile.

În esență, creștinismul și naționalismul, inclusiv economiile naționale trebuie distruse și înlocuite cu progresismul, neomarxismul și Societatea Deschisă.

Regiunile Autonome care vor trebui să-și declare Autonomia/ Independența sunt, în ordine, Scoția, Catalonia, Transilvania, Tirolul de Sud-independența, dar și alte regiuni care la început trebuie să-și declare Autonomia, sau direct Independența dacă sunt deja autonome.

În România, vârful de lance pentru transformarea Ardealului în Republică Autonomă/Independentă- Republica Transilvania – dar nu numai, pentru că există o parte a planului și in pentru Moldova și al Dobrogea, despre care deasemenea o să vorbesc, vârful de lance este deci Klauss Werner Iohannis și ca partid integral USR, al cărui scop este exact acesta.

Dominic Samuel Fritz, după nume pare mai mult khazar, decât neamț, iar la USR e plin de evrei khazari urmași ai bolșevicilor veniți în România pe tancurile rusești și oploșiți aici! (Foto și text „Justițiarul”)

In toate celelalte partide există naționaliști, e drept nu în număr mare, dar cei din conducere trebuie anihilați și excluși, în primul rând la alegerile locale și parlamentare de anul acesta.

Ei vor trebui înlocuiți cu reprezentanți ai Celui de-al Patrulea Reich, chemați să înfăptuiască politica acestuia.

Despre un astfel de caz o să vorbesc acum:

La Timișoara, USR-ul intenționează să aducă direct un cetățean – repet, un cetățean -nu etnic german, care să primească cetățenia română și domiciliul în Timișoara și care să candideze și să câștige Primăria Timișoarei. Nu am nici o afinitate față de Robu, Primarul Timișoarei, cel care are prima șansă la Timișoara, dar faptul că este naționalist român este de ajuns pentru Cel de-al Patrulea Reich pentru a fi schimbat cu un cetățean german.

M-ați tot întrebat ce e de făcut, tocmai am dat o informație cetățenilor Timișoarei, acelora care încă mai țin la țara lor, România, din care încă face parte și Banatul, despre ceea ce li se pregătește.

În această perioadă tulbure pentru România și pentru Ardeal, o să vorbim despre multe alte părți ale acestui plan malefic, dar și cum pot fi contracarate ele.

Dacă mă întrebați ce trebuie să faceți concret dumneavoastră, preluați această postare și direcționați-o astfel încât să ajungă la cât mai mulți cetățeni din Ardeal și din Timișoara, pentru a ști cum să se ferească de ceea ce li se pregătește.

Dumnezeu Să Ajute România,

Dumnezeu Să-i Ajute pe Români!

                                                                                                  Gelu VIȘAN, 24 Ianuarie 2020

Notă „Justițiarul”: Confirmăm articolul domnului Vișan din 24 ianuarie, pe care l-am preluat și noi în data de 25 ianuarie 1990: Timișoara, un punct al planului de secesiune: Primarul Nicolae Robu va fi înlocuit cu Dominic Samuel Fritz, un activist progresist cu cetățenie germană

 

14 Comments

 1. IQ100

  Pai, Clujul?
  Dar Harcov-ul?
  Ce e cu Dl Fritz e clar cand ii citim CV-ul OFICIAL.
  Ce era cu Germanica in Transilvania nu mi -a fost clar in 1989.Vedeam doar maghiari, rusi, iugoslavi, francezi.Apoi, in martie1990, si verisorii englezi, irlandezi cica.
  Dar cum spunea un ziarist de la A3, tras pe linie moarta dupa serialul cu soc.secrete, un serviciu secret puternic si eficient este cel ce nu se vede.
  Abia acum, dupa ocupatia “austriaca” pe banci si resurse si promovarea la varf a unor etnici zisi germani, pot sa ma gandesc ca teutonii aveau ganduri mari pe aici chiar de la “caderea comunismului “.

  • Adrian

   Inca din timpul rascoalei lui Horea se urmarea federalizarea Europei sub limba germana si religie unita, chiar si amestec de neamuri. Nimic nou sub soare. Detalii in cartea: https://www.carti-bune.ro/carte/francmasoneria-pro-si-contra-radu-theodoru–i62237
   Dl. MARINESCU, poate publicati cate ceva din ea, merita.

  • ioanca

   #iq100 …poţi vorbi şi româneşte?, te rog…, nu toţi oamenii au avut şansa de a se naşte ultra-deştepţi. Mulţumesc mult.

   • IQ100

    mersi de observatie! raspunsul este: da, mai greu, dar te loc spune unde ti-am parut neclar

 2. IQ100

  Problema e ca multor vorbitori de limba romana din Transilvania le si place.Sa fie iarasi ce au fosy si mai putin decat atat.
  Si de gustibus non cacibus. ziceau stramosii nostri comuni.
  Noi, “miticii”, stim si traducerea.
  Le-o punem la dispoziție, daca tot nu mai au a, finitati.

 3. livia

  Totusi, SRI= serviciul ROMAN de informatii. In serviciul cui este SRI?

  • Marian

   sunt convins că sunt mulți angajați ai SRI care-și pun exact aceeași întrebare ca și tine

   • ioanca

    … chiar m-ai dat gata, o întrebare încuietoare, pui sri-ul pe jar, deci încă mai sunt români care lucrează în sri, există speranţă.
    Parcă exista o lege prin care doar ce ce au domiciliu în acea localitate pot candida la funcţia de primar…, dar fritz ăsta dacă nu-i nici măcar român cum de a fost posibil să candideze???.

    • gigimutu

     i-o dat iohanel dezlegare, ca deh, e nazist de-al lui!!!

     • ioanca

      …deci asta nu mai este ţara lui papură-vodă ci a nazistului-vodă, în fapt se şi vede, morţii curg pe bandă, ca conservele, ambalaţi şi sigilaţi, termen de expirare foarte scurt cu impunere; minim 3 metri, vai de groparii din zonele montane… .

   • justinianus

    In “serviciul” BND si CIA, poate si DGSE!

 4. Bucurescu

  Chestiunea “TRANSILVANIA”a fost discutată de A.Merkel cu fostul premier V. Ponta în 2012 la Berlin, fiind relațională de afacerea aurul de la Roșie Montană, dar Ponta este prea fricos să să recunoască public acest demers al Germaniei.

  • justinianus

   Daca vrea sa aiba sanse la alegerile din 2024, sa spuna de pe acum, atunci va fi prea tarziu!

 5. justinianus

  Faceti sa circule aceste articole si pe FB, watspp,etc., pentru ca mai multe persoane sa ia cunostiinta de aceste adevaruri dureroase pentru patriotii romani! Teoria mea ca acum Romania este condusa de noul Unio Trium Nationum, se confirma!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.