Abuzuri

Alegeri europarlamentare în Europa: „Operațiunea Avoid” – falsificarea masivă a votului la nivel european

  Să nu ziceți că nu v-am spus. Știu că v-ați uitat cruciș în Olanda unde Timmermans a reușit să […]

 

Să nu ziceți că nu v-am spus. Știu că v-ați uitat cruciș în Olanda unde Timmermans a reușit să cocoțeze partidulețul său rahitic pe prima poziție. Știu că vă veți uita cruciș și-n alte țări unde „rezultatul votului va răsturna pronosticurile”. Cei duși cu capul, care habar n-au pe ce lume trăiesc, se vor minuna. Rar se-ntâmplă asemenea „fenomene”. Din fericire eu nu vorbesc cu proștii. Mai bine spus, vorbesc cu oamenii care i-au auzit pe oficialii Comisiei Europene spunând cu subiect și predicat că nu vor lăsa Europa pe mâna naționaliștilor. Așa-i că ați râs de idioții ăia care se înfumurau știindu-se fără relevanță electorală? Rău ați făcut. Iată dovada Timmermans. Așa-i că vă întrebați cum de e posibil?

La nivelul întregii Uniuni Europene se desfășoară „Operațiunea Avoid” de falsificare masivă a votului. Serviciile secrete acționează concertat pentru a introduce în urne cât mai multe voturi false bazându-se pe lipsa tradițională de participare la europarlamentare. Acolo unde se poate „diaspora va vota masiv” cu ajutorul serviciilor prietene, iar în țările unde diaspora are dreptul la vot limitat s-au dezvoltat alte tehnici creative.

Campania veniți la vot este una concertată la nivel european, dar nu pentru a stimula participarea, ci pentru a încetățeni în capul publicului ideea că de data asta se va înregistra o participare mult mai mare decât de obicei. Ca și la noi, peste tot campania este targetată pe spălații pe creier care trebuie să iasă masiv la vot, în timp ce oamenii normali sunt descurajați.

Ca și element de noutate, de data aceasta avem votanții gri”, adică cetățeni inexistenți, inventați în cazarmele serviciilor și care sunt incluși pe listele electorale. În caz că nu știați, populația electorală a României a mai crescut anul trecut cu 1.800.000 votanți. Mulți dintre ei sunt vecinii voștri. Locuiesc câte 1.000-2.000 într-o garsonieră sau apartament părăsit. Iar voturile lor urmează să fie înfipte în urne. Și – probabil asta nu vă miră – morții refuză să părăsească listele electorale. Securiștii au de lucru duminică!

La nivel european – cu câteva excepții – se desfășoară o acțiune masivă de deturnare a votului cu scopul vădit de a avea în PE doar partide „dă sistem”, adică „d-alea corecte politic și cu prințipurile intacte”. Rețineți așadar că orice ezitare de a merge la vot este de fapt un cec în alb pe care-l dați ticăloșilor. Cel puțin mergeți ca să fiți siguri că sunteți cei care-ați pus votul în urnă. Și, pe cât posibil, să anulați cât mai mult din fraudarea masivă care se pregătește.

                                                                                                                Dan DIACONU

Citiți și

Una din mârșăviile serviciilor secrete: Falsificarea numărului real de alegători în scopul influențării scorului electoral

Cum se fură alegerile prin număr fictiv de alegători! Populația scade alarmant, dar electoratul crește!!!

Fraudarea alegerilor prin falsificarea numărului real de alegători

1 Comment

  1. gigimutu

    Da,

    pai probabil, si nu stim noi, prostimea, au drept de vot si sunt inscrisi si bebelusii sa voteze, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.