Colimator

Alegeri manipulate și furate prin falsificarea numărului real de alegători

  SCRISOARE DESCHISĂ adresată domnului prof. univ. dr. DANIEL CONSTANTIN BARBU, președintele Autorității Electorale Permanente   După cum se știe, în […]

 

SCRISOARE DESCHISĂ adresată domnului prof. univ. dr. DANIEL CONSTANTIN BARBU, președintele Autorității Electorale Permanente

 

După cum se știe, în urma alegerilor parlamentare din anul 2016 au apărut în mass-media multe acuzații referitoare la fraudarea lor, acestea fiind bazate, în principal, pe cifra discutabilă a totalului alegătorilor cu drept de vot, de 18.924.220 din totalul populației României din acel an, de 19,76 milioane locuitori. Este cunoscut că, anual, cifra locuitorilor din România cu vârsta de până la 18 ani, cei care nu au drept de vot, este puțin mai mare de patru milioane. La un calcul aritmetic rezultă că numărul cetățenilor români cu drept de vot în anul 2016 a fost de 15,76 milioane (19.760.000 – 4.000.000).

În datele oficiale au apărut în plus 3,16 milioane de votanți înscriși în listele electorale! Baza de raportare a rezultatelor alegerilor parlamentare a constituit-o cifra falsă de 18.924.220 cetățeni cu drept de vot. Cu aceste circa trei milioane de persoane fictive și voturile lor s-a putut jongla și stabili o anumită reprezentare a partidelor politice și a U.D.M.R. în Parlamentul României. Ca urmare, toți actorii politici internaționaliști și globaliști, aflați în diasporă în România, au putut fi mulțumiți și nimeni nu a protestat împotriva fraudării masive a alegerilor parlamentare. Raportându-se numărul voturilor obținute de unele partide politice declarate naționaliste la o cifră falsă a alegătorilor cu drept de vot care s-au prezentat la urne s-a concluzionat că acestea nu au trecut pragul electoral.

Același scenariu este pregătit de stăpânii străini ai României pentru a frauda și alegerile pentru Parlamentul European! Există riscul ca alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European să fie fraudate!

Având în vedere:

a.Prevederile Constituției României, ale Legii nr.33/2007 (republicată) privind organizarea și desfășurarea alegerilor pentru Parlamentul European, ale Legii nr.208/2015 privind alegerea Senatului și Camerei Deputaților, precum și pentru organizarea și funcționarea Autorității Electorale Permanente;

b.Asigurarea de către România a Președenției rotative a Consiliului Uniunii Europene în primul semestru al anului 2019;

c.Obligativitatea organizării și desfășurării unor alegeri corecte în România pentru membrii din țara noastră pentru Parlamentul European;

d.Necesitatea asigurării de către Autoritatea Electorală Permanentă (A.E.P.) a exactității și caracterului complet al informațiilor cu privire la organizarea alegerilor pentru Parlamentul European din luna mai a.c.

Vă solicit domnule Președinte să faceți publice următoarele informații:

            -Numărul populației României la începutul anului 2019.

            -Numărul cetățenilor români cu vârsta de până la 18 ani, la începutul anului 2019.

            -Numărul cetățenilor cu drept de vot din România, înscriși în listele electorale permanente, conform Registrului electoral.

            -Numărul cetățenilor români aflați în străinătate, pe fiecare țară în parte, din care să menționați câți sunt cu drept de vot la alegerile pentru Parlamentul European.

            -Numărul secțiilor de votare pentru alegătorii români care au domiciliul sau reședința în afara României, pe fiecare țară și localitate, precum și numărul de votanți români ce revin pe fiecare secție de votare din străinătate.

            -Numărul buletinelor de vot necesare pentru fiecare secție de votare din străinătate care a fost stabilit după consultarea cu Ministerul Afacerilor Externe.

Alegătorii români din Țara-Mamă și românii de pretutindeni așteaptă cu mult interes să afle de la Dumneavoastră informațiile solicitate.

Vă mulțumesc și Vă doresc mult succes în lupta pentru Adevăr și alegeri corecte, nefraudate în România pentru noua componență a Parlamentului European.

                                                                                                               Dr. Gheorghe Funar

Citiți și:

Una din mârșăviile serviciilor secrete: Falsificarea numărului real de alegători în scopul influențării scorului electoral

Cum se fură alegerile prin număr fictiv de alegători! Populația scade alarmant, dar electoratul crește!!!

Fraudarea alegerilor prin falsificarea numărului real de alegători

STS a derulat Operaţiunea „Taurul” pentru falsificarea alegerilor prezidenţiale din 2009 

 

 

2 Comments

  1. Alexandru ,Luncian

    Soția lucreză în Austria,fiul și nora sunt în Germania de 4 ani,votează acolo,dar toți suntem pe listă aici și nu am posibilitatea să le anulez prezența în țară .Toți suntem pe aceeași adresă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *