Abuzuri

Alegeri parlamentare anticipate! Scenariu, regia și actor principal: Klaus Werner Iohannis

  Teatru absurd: Alegeri parlamentare anticipate! Scenariu, regia și actor principal: Klaus Werner Iohannis. În roluri secundare: Ludovic orban și […]

 

Teatru absurd: Alegeri parlamentare anticipate! Scenariu, regia și actor principal: Klaus Werner Iohannis. În roluri secundare: Ludovic orban și figuranții politici degeaba

            În urmă cu 90 de ani, la începuturile fascismului în  Germania și pentru a putea instaura dictatura, Adolf Hitler a declarat și a repetat că PSD-ul german este toxic și trebuie eliminat de pe scena politică. Alogenul german Klaus Werner Iohannis repetă, pas cu pas, că PSD este un partid toxic, la fel și Parlamentul României este toxic. În loc să-și pună o mască de protecție pe figură pentru a rezista la atâta toxicitate, dar și mai simplu să demisioneze și să plece în Germania, unde locuiesc părinții săi, Președintele Klaus Werner Iohannis se încăpățânează să declanșeze alegeri parlamentare anticipate, cu încălcarea atribuțiilor sale prevăzute în Constituția României. În România normală Președintele țării muncește în zadar pentru a provoca alegeri anticipate, bazându-se pe un sondaj mincinos de manipulare a opiniei publice în favoarea PNL.

La începutul anului 2020, în România a reînviat teatrul absurd cu piesa jucată, cu casa închisă, „alegeri anticipate parlamentare!”. Scenariul și regia aparțin stăpânilor străini și ascunși ai coloniei numită România în Uniunea Europeană. Pentru ele semnează Klaus Werner Iohannis. Actorul principal este același Klaus Werner Iohannis, Președintele României. În această piesă absurdă, vizând instaurarea dictaturii personale în România, apar în roluri secundare Premierul alogen maghiar Ludovic Orban și figuranții politici degeaba, trimiși în Parlament de către alegătorii români în toamna anului 2016. Încălcând jurământul depus în baza dispozițiilor articolului 82 din Constituția României, Președintele alogen Klaus Werner Iohannis repetă obsesiv că obiectivul lui principal îl constituie alegerile parlamentare anticipate, cu patru luni înainte de cele normale. De ce? Pentru a instaura dictatura în România, după modelul lui Hitler. Pe lângă Guvernul MEU, Președintele Iohannis vrea să aibă și Parlamentul MEU.

Contrar sloganului său electoral: „România normală”, Președintele Iohannis conduce o Românie anormală în care:

-Membrii Guvernului Orban I sunt instruiți ce să facă și ce să spună, atât la Palatul Victoria cât și la Palatul Cotroceni, unde au fost chemați la ordin.

-Guvernul legiferează prin angajarea răspunderii în fața Parlamentului pe proiecte de legi, fără dezbateri parlamentare și fără ca acestea să fie votate de către aleșii cetățenilor români.

-Guvernul Orban I a aprobat, pentru prima dată în 30 de ani, Bugetul de Stat și Bugetul Asigurărilor Sociale pe anul 2020, prin Ordonanță de urgență. Este un precedent extrem de periculos pentru democrație și pentru țările din Uniunea Europeană. Conducătorii vigilenți ai Uniunii Europene încă nu au aflat acest lucru și nu au nicio poziție.

-Guvernul Orban I a fost instruit să plătească în avans către firme din SUA câteva miliarde de dolari pentru rachetele „Patriot” care urmează să fie livrate la sfârșitul anului 2020 și începutul anului 2021.

-Guvernul Orban I a primit ordin să nu plătească alocațiile de stat pentru copii la nivelul stabilit prin lege de la 1 ianuarie 2020, sub pretextul că nu au fost prevăzute în Buget aceste sume.

-Guvernul Orban I a contractat, în două luni, multe miliarde de euro și la dobânzi uriașe, în legătură cu care refuză să ofere informații Parlamentului și Poporului Român care are de rambursat aceste împrumuturi în următorii 30 de ani.

-Guvernul Orban I a stabilit un record mondial și la sfatul și cu acordul tacit al Președintelui Iohannis a adoptat pe genunchi 25 de ordonanțe de urgență într-o singură după-masă și noapte. Cele mai multe OUG sunt, la prima lectură neconstituționale. Cu toate acestea, Președintele Iohannis a acceptat această stratagemă care sfidează Constituția României.

-Guvernul Orban I a fost demis de Parlament prin moțiune de cenzură, cu 261 voturi, cel mai mare număr înregistrat la o moțiune de cenzură în ultimii 30 de ani.

-După consultările cu partidele politice parlamentare, Președintele Iohannis l-a desemnat pe Premierul demis Ludovic Orban să formeze Guvernul Orban II.

-Premierul demis și desemnat Ludovic Orban declară și repetă că: „Obiectivul fundamental al PNL este buna guvernare a țării”, cu un Guvern demis de Parlament prin moțiune de cenzură și care nu este susținut parlamentar nici măcar de către senatorii și deputații liberali.

-În ziua de 10 februarie a.c., Guvernul interimar Orban I năpârlește în Guvernul Orban II, cu un program formal de guvernare.

-În aceeași zi, Partidul Național Liberal (PNL) decide că nu votează în Parlament pentru Guvernul Orban II, format din miniștri ai PNL. Scenariul este real, este public, iar piesa nu va fi jucată la Casa de nebuni.

-Guvernul Orban II va primi în Parlament cel mult 30 de voturi, de la câțiva deputați ai minorităților etnice și de la miniștrii-parlamentari, care nu respectă Constituția României și separația Puterilor în Statul Român (executivă și legislativă).

-După dezastrul din Parlament la votul pentru Guvernul Orban II și respingerea acestuia, Președintele Iohannis, îl va desemna tot pe președintele PNL să formeze Guvernul Orban III. Prin această nominalizare anunțată de câteva săptămâni, Președintele Iohannis confirmă că sfidează și urăște Poporul Român și Parlamentul României considerându-l pe alogenul maghiar Ludovic Orban că este cel mai potrivit pentru funcția de Prim-ministru al țării noastre, dintre toți cetățenii români.

La „realizările” împotriva Poporului Român menționate mai sus, probabil că, Președintele Iohannis adaugă și următoarele argumente care îl determină ca să-l susțină pe Ludovic Orban pentru a provoca artificial și inutil alegeri anticipate pentru Parlament simultan, cu alegerile locale din iunie a.c..

-Ludovic Orban este alogen, de etnie maghiară și are cetățenia Ungariei, la fel ca toți ungurii din România. El are relații foarte bune cu premierul Ungariei, Viktor Orban, care acționează pentru dezmembrarea României și anexarea Ardealului la Ungaria.

-Tatăl lui, pe nume Imre (Emeric) Orban a fost ofițer al Securității comuniste, între anii 1948-1956, la Direcția Regională Brașov/Stalin și a acționat în vederea schingiuirii și trimiterii în închisori, precum și la Canalul Dunăre Marea-Neagră, a unui mare număr de ofițeri ai Armatei Române, intelectuali și preoți români, studenți și gospodari români.

-Fostul și actualul Premier al României, Ludovic Orban, a fost internat pentru a urma un tratament de dezalcoolizare. Acest Adevăr l-a prezentat în Parlament deputatul Victor Viorel Ponta cu ocazia dezbaterilor la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban I.

-Ludovic Orban este considerat Premierul maghiar potrivit pentru România în următoarele patru luni când Ungaria și UDMR își vor intensifica acțiunile împotriva Poporului Român și pentru autonomia teritorială a Ardealului.

Prin numirea alogenului maghiar Ludovic Orban ca să formeze Guvernele Orban II și Orban III, Președintele Klaus Werner Iohannis riscă și dorește să devină groparul PNL și să trimită acest partid în tribuna vieții politice din România, lângă Partidul Național Țărănesc (PNȚ). La viitoarele alegeri parlamentare, este posibil ca PNL să nu treacă pragul electoral, dacă insistă să provoace alegeri parlamentare anticipate.

Teatrul absurd pe tema alegerilor parlamentare anticipate poate și TREBUIE oprit de către PSD și celelalte partide politice parlamentare prin:

1.Sesizarea Curții Constituționale pentru fiecare ordonanță de urgență neconstituțională a Guvernului Orban I.

2.Începerea procedurilor pentru suspendarea din funcție a Președintelui Iohannis deoarece acesta a încălcat grav prevederile Constituției României.

                                                                                        Dr. Gheorghe Funar

                                                                          Președintele Partidului România Noastră

5 Comments

 1. justinianus

  Intrucit nu mai pot comenta( de ce?) pe site-ul Justitiarul, incerc aici: Don Funar, romanii din Transilvania nu au cunostinta, decit putini, de “binele” facut lor de catre Unio Trium Nationum! Acum s-a reonstaurat acest mucegai istoric peste toate Romania!

 2. alex

  Trebuia mai demult suspendat kwi, incepand cu prima atitudine antiromaneasca! Ca dovada ca e un antiroman, nu participa la nici o actiune cu caracter nationalist , romanesc! Toate partidele au gresit fata de Romania si romani, dar cea mai mare greseala este TRADAREA!

 3. gigimutu

  a, deci stimabile gunoi iohanel,

  numa altii sunt toxici, da tu GUNOIULE UMAN, esti de o mie si de un milion de ori mai toxic decit pesede, penele si udemereu la un loc, bagabontule, pisa-m-as in gura ta de gunoi!!!!

  ce suspendare, dom Funar, executare direct, cu 7,62 mm!!!!

 4. Alexandru Balcu

  “a acționat în vederea schingiuirii și trimiterii în închisori, precum și la Canalul Dunăre Marea-Neagră, a unui mare număr de ofițeri ai Armatei Române, intelectuali și preoți români, studenți și gospodari români”. Si legionari domnule Funar, mai ales legionari (Academia Română dixit: 75% din rezistenta anticomunista de atunci a fost formata din legionari). Alt nationalist care se fereste ca dracu’ de tamaie de cuvantul legionar.

 5. adria

  Iohannis va intra în istorie precum Caligula. Nu-i cere nimeni un test psihiatric ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *