Abuzuri

Alegeri parlamentare în plină pandemie cu mii de decese zilnic: „A trebuit să moară oameni”

  „Prin insistența organizării alegerilor parlamentare în vârf de infectări cu coronavirus, Klaus Iohannis intră sub incidența penalului, încadrându-se la […]

 

„Prin insistența organizării alegerilor parlamentare în vârf de infectări cu coronavirus, Klaus Iohannis intră sub incidența penalului, încadrându-se la «zădărnicirea combaterii bolilor». Alegerile sunt prioritare față de sănătatea populației doar pentru un criminal sau un idiot. Ce-i cert, individul urăște românii!” (Marius Albin Marinescu)

                         Giroscopul electoral

Declarații Klaus Werner Iohannis:

11 martie 2020, 0 decese. Alegeri anticipate în plan.
„Să demitizăm un pic boala, fiindcă am citit câteva articole ieri, unde se vorbea despre un virus ucigaș, într-o manieră foarte apocaliptică.”

15 aprilie 2020, 344 decese. Alegerile anticipate nu se mai pot ține, localele amânate.
„Dragi români, indiferent ce vă spun unii și alții, eu vă spun același lucru pe care îl spun medicii, experții, OMS: Stați acasă! Altfel, după sărbători, vom avea înmormântări.”

28 aprilie 2020, 631 decese. Nimic nou.
„Eu nu o să fiu de acord să facem alegeri atunci când epidemia încă există.”

23 septembrie 2020, 4503 decese. Urmează alegerile locale.
„Vă încurajez, dragi români: mergeți la vot în număr cât mai mare!”

7 octombrie 2020, 5121 decese. După alegerile locale.
„Nu cred că [numărul cazurilor noi de COVID-19] are legătură cu alegerile locale. Este însă posibil ca în unele localități să aibă legătură cu petrecerile care s-au făcut după alegerile locale, ilegal și cu încălcarea normelor în vigoare.”

13 octombrie 2020, 5467 decese. Alegeri parlamentare plănuite pentru decembrie sau martie (depinde pe cine întrebi).
„Trebuie să vedem în ce fel de societate vrem să trăim. Dacă vrem să trăim într-o societate panicardă, care se ascunde, sau dacă vrem să trăim într-o societate care respectă regulile, dar îşi duce viaţa democratică mai departe (…) este obligatorie realizarea unor alegeri libere, pentru a avea un nou Parlament cu puteri depline, iar acest lucru se va întâmpla pe 6 decembrie.”

                                                                        Lucian DAVIDESCU, România curată

1 Comment

  1. oioioi

    “E cazul să înțelegem: TRĂIM SCANDALUL COVID-19, NU PANDEMIA COVID-19. Testul PCR-Covid-19 a fost inventat în lipsa coronavirusului respectiv. FRAUDULOSUL EDIFICIU AL SCANDALULUI COVID SE PRĂBUȘEȘTE. De aceea, guvernele ipocrite întrețin scandalul și fac exces de zel. Pentru ele, nu există întoarcere. Deci umflă cifrele, spitalizează forțat, îmbolnăvesc deliberat oamenii, ucid pe unii dintre ei, pentru ca scandalul să continue. Așa cere ocula mafiotă mondială guvernelor subordonate.”
    din Controverse privind noul coronavirus și testul PCR de confirmare, Posted by justitiarul 12 minutes ago
    Inteleg ca in dragoste si razboi totul e permis, dar, va rog, un pic de coerenta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.