Atitudini

Alegeri prezidențiale pregătite timp de cinci ani ca să nu mai existe

   ALEGERI PREZIDENȚIALE? FAKE NEWS! ASTA MERITĂ POPORUL ACUM! La 30 de ani de la căderea lui Ceaușescu, românii nu […]

 

 ALEGERI PREZIDENȚIALE? FAKE NEWS! ASTA MERITĂ POPORUL ACUM!

La 30 de ani de la căderea lui Ceaușescu, românii nu mai au parte nici măcar de alegeri prezidențiale. Cineva le-a interzis și acest drept, dar în mod liber consimțit. Alegerile care urmează au fost pregătite în ultimii 5 ani, să nu fie! Prin manipulare în masă.

Un popor adus în stare de neputință, de abandon, eviscerat de orice ideal și entuziasm.

Nimeni nu poate spune ce a făcut Iohannis în toți cei cinci ani de mandat. În afară de încălcarea Constituției în mod grotesc și infracțional. Toată lumea poate spune că n-a făcut nimic din cele la care-l obligă Constituția: mediere și propășirea națiunii. Dar nu contează. Poporul e de acord, așa arată toate sondajele.

Mai mult, dezvăluirile că Iohannis este un om profund necinstit, care a furat case, a tranzacționat adopții de copii dubioase, a sprijinit Protocoalele secrete și poliția politică, a denigrat România în afară, a instigat oamenii la violență, nu și-a plătit taxele și impozitele și nici banii câștigați ilegal din chirii necuvenite… – NICIUN EFECT!

Intrăm, prin urmare, în algeri care nu există, o ficțiune juridică. Iohannis nu acceptă vreo dezbatere, nu are program electoral, nu propune absolut nimic pentru țară – fiind, se pare, deja câștigător! Românii sunt pregătiți să-l voteze orice-ar fi! În ce lume trăim? O lume programată pe computerele laboratoarelor secrete, care se comportă ca o gloată, o turmă de oi nici măcar speriată. O Românie devastată, îngenuncheată.

Eu nu-mi pierd speranța. Trebuie să se consume până la capăt acest coșmar. Sper într-o renaștere, când poporul se va trezi, că altă șansă de supraviețuire nu are: ori viața, ori dispariția!

                                                                                                                          Aurelian Pavelescu

5 Comments

 1. Adrian Grigoriu

  Iată efectul expunerii emisiunilor de televizor, radio şi filmelor: Prin acestea oamenii sunt dirijați să acționeze după cum stabilesc proprietarii mijloacelor tehnice de comunicare publică unidirecționale – ei acţionează într-o realitate virtuală creată în mintea lor prin intermediul acestor mijloace care are doar o legătură formală cu lumea reală. NU mai învinuiți românii pentru că sunt victime ale acestor mijloace de păcălire profesionale. Şi ei ca şi întrega lume care se expune acestor mijloace se comportă după cum li se induce în inconştient direct. Ei nu ştiu ce li se face, aşa cum victima unui viol după ce a fost drogată nu poate fi acuzată tot aşa un popor păcălit far să îşi dea seama nu poate fi învinuit.

  Şi atunci ce trebuie făcut? De exemplu Legea audiovizualului să oblige furnizorii de servicii media audiovizuale să comunice adevărul integral de ape un anume subiect şi dacă nu îl cunosc integral să notifice acest aspect publicului.

  Cunoaşteţi faptul că în legea audio-vizualului Nr. 504 din 11 iulie 2002 NU EXISTĂ CUVÂNTUL “ADEVĂR”? Că furnizorii de servicii media audiovizuale nu sunt obligaţi să transmită publicului adevărul dar dimpotrivă au obligaţia să inducă publicului păreri, opinii, adică o reprezentare imaginară a realităţii folosind crâmpeie de realitate ca să întărească iluzia că prezintă realitatea?

  Iată articolul esenţial care obliga la ascunderea adevărului.

  “Art. 3. (2) Toţi furnizorii de servicii media audiovizuale au obligaţia să asigure informarea obiectivă a publicului prin prezentarea corectă a faptelor şi evenimentelor şi să favorizeze liberă formare a opiniilor.”

  Şi astfel un popor păcălit să creadă despre realitate altceva decât este, poate în realitate să fie violat în mii de forme dar să aibă convingerea adică …… “opinia” că trăim în cea mai bună societate posibilă iar neajunsurile sunt din vina sa, restul este totul perfect.

  Prima păcăleală indusă direct în subconştient este că nu suntem păcăliţi iar a doua că ne putem proteja de păcălire respectiv că putem noi alege informațiile care ajung în subconştient.

  • Augusta

   Legi ale audiovizualului? De ce atat de complicat? Dar de butonul “inchide” al televizorului nu ati auzit? Vi se pare ca se pierde ceva daca nu se mai deschide televizorul? Da, se pierde! Stresul si manipularea!
   Nu avem nevoie sa aflam stirile care, oricum sunt din ce in ce mai rele! Si cultura nu se face la tv. Se pare ca TV chiar a spalat creierul tuturor, daca o considera indispensabila…
   ..

   • Malus Dacus

    Daca ai impresia ca scapi oprind tembelizorul, ai gresit! Exista Facebook, YouTube si alte retele de socializare. Ok, ne deconectam de la aceste retele! Dar primim meme cu “Mu.e Dragnea si Dancila” pe whatsup! Oprim si whatsup-ul! Mergem la serviciu…Peste tot suntem asaltati de panouri cu Sora…Ne uitam in pamant! Dar ne intalnim cu prieteni sau colegi de serviciu care ne abordeaza exact cu subiectele pe care am incercat din rasputeri sa le evit! Bineinteles, ne certam cu toti! Asa ca nu prea exista scapare

    • Malus Dacus

     Erata *sa le evitam

 2. Marian

  6 case cu bani din muncă cinstită?: https://www.youtube.com/watch?v=luZVn_iFwX0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.