Puncte de vedere

Alegerile anticipate invocate de trinomul antinațional Iohannis-PNL-USR și centenarul Trianon (4 iunie 1920) al revizioniștilor unguri

  FORȚAREA ALEGERILOR PARLAMENTARE ANTICIPATE ARE LEGĂTURĂ CU CENTENARUL TRIANONULUI, CU NOUA TENTATIVĂ A UNGARIEI PENTRU DEZMEMBRAREA ROMÂNIEI ȘI ANEXAREA […]

 

FORȚAREA ALEGERILOR PARLAMENTARE ANTICIPATE ARE LEGĂTURĂ CU CENTENARUL TRIANONULUI, CU NOUA TENTATIVĂ A UNGARIEI PENTRU DEZMEMBRAREA ROMÂNIEI ȘI ANEXAREA ARDEALULUI?!

În democrația socialistă, mai ales în anul 1989, deciziile importante în România erau luate de cabinetele nr.1 și nr.2, de Președintele României, Nicolae Ceaușescu și soția sa, alogena Elena Ceaușescu, savant de renume mondial, specialistă în poli-meri, poli-peri și poli-pruni.

În așa-zisa democrație capitalistă post-decembristă, mai ales de la sfârșitul anului 2019, deciziile importante sunt luate de Președintele României, Klaus Werner Iohannis și Primul-ministru Ludovic Orban. Amândoi sunt alogeni. Unul are părinții în Germania, iar celălalt susține că este de etnie maghiară și, probabil că, are cetățenia Ungariei.

Cei doi alogeni, fără să ceară opinia Poporului Român, a Parlamentului și a partidelor politice parlamentare și neparlamentare, au hotărât că în România vor avea loc, probabil în ziua de 24 mai a.c., alegeri parlamentare anticipate, simultan cu alegerile locale.

            În România post-decembristă, timp de 30 de ani, nu au avut loc alegeri anticipate! De ce? Pentru că prin Constituție și prin Legea electorală nu se sancționează migrația politică a parlamentarilor! Ca urmare, sfidând votul alegătorilor, în timpul mandatului, au avut și au loc achiziții în viu ale parlamentarilor, respectiv treceri de la un partid la altul pentru a forma alte majorități parlamentare, indiferent de votul cetățenilor.

Până nu se interzice prin Constituție migrația parlamentarilor la alte formațiuni politice, în România nu își au rostul alegerile anticipate! Cu toate acestea, Președintele german al tuturor românilor și Premierul maghiar al României au anunțat că au hotărât să acționeze împreună pentru a avea loc alegeri parlamentare anticipate cu cinci luni mai devreme decât cele normale.

            Procedura  la care au recurs cei doi inițiatori ai alegerilor anticipate parlamentare nu este prevăzută în Constituția României! Cu toate acestea, cei doi au anunțat și repetă că au un scenariu bine pregătit ca să-și impună voința lor împotriva Poporului Român. În loc să guverneze și să-și îndeplinească promisiunile electorale cei doi se încăpățânează să provoace un haos generalizat în toate domeniile în promisa Românie normală cu alegeri anormale pentru Parlament.

Adevărurile ascunse privind forțarea alegerilor parlamentare anticipate sunt, cel puțin, următoarele:

-Ele au scopul de a favoriza desfășurarea programului de acțiuni ale Ungariei vizând sărbătorirea centenarului Trianonului și stăpânirea Sfântului Pământ Românesc până la Tisa, precum și maghiarizarea a peste un milion de români în 100 de ani.

-Până la data alegerilor anticipate va fi provocată și întreținută o criză politică artificială în  România! Președintele Iohannis va fi în campanie electorală pentru PNL. Parlamentarii și aleșii locali vor fi în campanie electorală. Serviciile Secrete vor fi angajate în campaniile electorale și în stabilirea rezultatelor alegerilor.

-România riscă să fie condusă de Guverne interimare, cu dese remanieri ale miniștrilor, dar cu același Premier Ludovic Orban, aflat în bune relații cu Premierul Ungariei Viktor Orban. Scenariul alegerilor parlamentare anticipate din primăvara acestui an prevede ca o condiție obligatorie păstrarea lui Ludovic Orban în funcția de Premier al României până la centenarul Tratatului de la Trianon, ca o garanție a îndeplinirii planurilor Ungariei împotriva Poporului Român și a României!

            -Cei doi inițiatori ai alegerilor anticipate au fost informați de SRI și SIE despre numeroasele acțiuni pregătite de Ungaria și emigrația maghiară pentru centenarul Trianonului și anexarea Ardealului.

-Cei doi conducători vremelnici ai României au primit informații despre amplele manifestări antiromânești pregătite de Ungaria și UDMR pentru a sărbători ziua de 15 martie a.c., când participanții vor purta mii de drapele ale Ungariei și vor solicita autonomia teritorială a Ardealului.

Președintele și Premierul României speră să poată ascunde Poporului Român Adevărurile privind:

a)Situația retrocedărilor ilegale de clădiri, terenuri agricole și păduri către bisericile maghiare, Statusul romano-catolic, Ordinele catolice călugărești maghiare, urmașii criminalilor de război și ai optanților unguri, numeroase persoane juridice și persoane fizice maghiare.

b)Suma totală de peste 500 milioane euro plătită anual de către Guvernul României și autoritățile publice locale reprezentând chirii și subvenții achitate la hoții maghiari de clădiri și terenuri.

c)Pregătirile militare și paramilitare ale Ungariei vizând declanșarea unui război civil cu scopul anexării Ardealului.

d)Depozitele clandestine de arme, muniții și explozivi, înființate de Ungaria în numeroase localități din Ardeal.

e)Politica de stat a Guvernelor de la Budapesta privind maghiarizarea sistematică a tot ce este românesc în Ardeal și aceea privind finanțarea acțiunilor vizând cumpărarea unor uriașe suprafețe de terenuri agricole și păduri, precum și a numeroase clădiri reprezentative din municipiile și orașele din Ardeal.

f)Propaganda mincinoasă a autorităților de la Budapesta vizând internaționalizarea problemei Ardealului și anexarea acesteia la Ungaria. În documentele oficiale de la Budapesta și în istoria poporului maghiar nu se întâlnește denumirea de Transilvania (care nu poate fi tradusă în limba ungară) ci aceea de Ardeal, tradus Erdely, pe care au găsit-o triburile barbare maghiare când au ajuns în Câmpia Panonică, în jurul anului 900 d.Hr. Mincinoșii științifici oficiali din România au tradus greșit și susțin că Erdely din limba maghiară înseamnă Transilvania în Limba Română. Astfel, acești alogeni și slugile lor șterg cel puțin 7.000 de ani din Istoria Poporului Primordial Get, strămoșul real al Poporului Român.

Partidul România Noastră se pronunță împotriva alegerilor parlamentare anticipate și face APEL  la toate partidele politice parlamentare și neparlamentare, la organizațiile patriotice care apară Neamul și Țara  ca să acționeze pentru aflarea Adevăratelor scopuri ale alegerilor anticipate și pentru blocarea unor alegeri inutile pentru Poporul Român.

                                                                                           Dr. Gheorghe Funar

                                                                               Președintele Partidului România Noastră

2 Comments

 1. gigimutu

  nu cumva exista prin legile Romaniei,

  ca nu se pot face alegeri anticipate in anul in care sunt programate alegerile, in mod normal?
  chiolhannis si slugile lui fac o ilegalitate, ar trebui sa iasa lumea in strada si sa ne scuturam de jugul acestor infractori de politicieni de tabla!
  pisa-m-as pe voi politichienilor tradatori!!!

  • Vlad Tepes

   Merg cu tine !
   Cu cine incepem ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.