Observator

Aleșii noului SRI german, roboții Klaus și Mureșan!

  Cine-i Siegfried Mureșan? De acest individ, deși europarlamentar „român”, nu auzise nimeni, până când l-a propus Traian Băsescu, în […]

 

Cine-i Siegfried Mureșan? De acest individ, deși europarlamentar „român”, nu auzise nimeni, până când l-a propus Traian Băsescu, în 26 iunie 2017, ca premier din partea PMP, spunând despre acest globalist anonim până atunci: „El reprezintă generația Macron și Trudeau”.  Mureșan, drept mulțumire,  a dezertat de la PMP și a trecut cu arme și bagaje la PNL  în 7 mai 2018. Să-i vedem „armele” și „bagajele”…

Noua speranță liberală, Siegfried Mureșan este politrucul robot de tip nou, fabricat în Germania, mai evoluat decât generația ruginită a androizilor globaliști model „Klaus”. Cu sprijin de la organizația etnică Forumul Democrat al Germanilor din România (care-l avea președinte pe primarul Sibiului, Klaus Werner Iohannis) – cea care s-a declarat oficial în anul 2007, prin instanța de judecată, succesoarea organizației hitleriste Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien) ca să-i poată revendica imobilele confiscate după desființarea acesteia prin Decretul-lege regal nr. 485 din 7 octombrie 1944 –, tânărul Siegfried Mureșan a obținut, în anul 2006, o bursă în Germania din partea Parlamentului german. Ca fapt divers: pentru fripturiștii care huzuresc pe banii statului german, proveniți din alte țări, este obligatoriu să devină agenți de influență ai BND-ului (serviciile secrete germane). Ulterior, Mureșan a și lucrat în Bundestag, fiind consilier al președintelui Comisiei pentru afaceri europene a Parlamentului Germaniei, Gunther Krichbaum. În 2009 s-a mutat la Bruxelles, unde a lucrat în Parlamentul European. În anul 2011 obține postul de consilier politic pentru probleme economice și sociale al Partidului Popular European (PPE ). Din anul 2014 a rămas la Bruxelles în noua calitate de europarlamentar din partea PMP-ului băsist, pe care l-a parasit în primavara anului acesta pentru trambulina candidaților alogeni, PNL. Din ianuarie 2015, Siegfried Mureșan este și purtător de cuvânt al PPE.

1 Decembrie 1018, Alba Iulia: Klaus Iohannis înconjurat de generali SRI, în frunte cu Hellvig, care și-a confecționat un aspect de agent secret CIA, cu ochelari fumurii, așa cum a văzut el în filmele americane. Un semnal clar pentru adversarii politici, care arată susținerea SRI-lui pentru Iohannis la alegerile prezidențiale din anul care urmează.

Eduard Hellvig, fost bursier și angajat al lui Soros, a fost instalat de Klaus Iohannis în fruntea unui SRI devenit filială a altor servicii secrete, cum ar fi CIA (SUA) și BND (Germania), încă de pe vremea lui George Maior, numit de același Iohannis ambasador în SUA. Dacă Maior nu devenea lacheul lor, americanii nici nu l-ar fi acceptat ca ambasador. Logic, ce țară tolerează ca ambasador pe teritoriul ei un fost șef al unui serviciu secret din altă țară? Doar țara căreia cel ajuns ambasador i-a jurat credință înainte. La fel ca alte slugi: Kovesi și Coldea, deveniți cetățeni americani amândoi. Acum, Hellvig face jocul politico-economic al altor state din fruntea unui SRI corupt și trădător, care nu are altă treabă decât să pună osul la promovarea lui Siegfried Mureșan ca viitor premier și menținera lui Klaus Werner Iohannis încă un mandat în fruntea României, pentru ca țara să fie jefuită de absolut toate resursele ei naturale și – dacă este posibil – să o și dezmembreze, românii cunoscând cea mai mare dezbinare din toată istoria lor, grație zâzaniei create și menținute permanent de către acest sas dezbinator. Un frumos trio de alogeni, numai buni ca să conducă România: Siegfried, Hellvig și Klaus…

                                                                                                                        „Justițiarul”

 

                   Cîinii de pază ai Securității

Samsarul agrar Adrian Rădulescu, valetul moșierului de la Nana și fost parlamentar PDL, a recunoscut controlul serviciilor asupra listelor de candidați. „Nu l-am adus noi, l-au adus Serviciile și ni l-au băgat pe gît spunînd că e mare român şi ni l-au băgat, dar şi pe primul loc”, a zis Rădulescu despre Siegfried Mureșan, un băiat fără trecut politic la vremea aia, a cărui singură calitate părea să fie asemănarea izbitoare cu Leneșul Sid din Epoca de Gheață.

Siegfried Mureșan.

Leneșul Sid din Epoca de Gheață.

La Bruxelles, însă, Mureșan a înaintat cu sîrguința unei cîrtițe pe coridorul deschis în PPE și a ros toate rădăcinile cooperării României cu UE. Toate, absolut toate acțiunile lui, îndreptate împotriva adversarilor politici din țară ai PPE, au lovit, de fapt, direct în interesele și reputația României. Declarațiile lui și sforile trase de el – consemnate în carnetul de serviciu la rubrica „stat de drept” – au pricinuit întîrzieri și pagube atît capitolului Schengen, cît și portofoliului MCV. Românii, principalii beneficiari ai pierderii timpului, drepturilor și libertăților, îi datoreză acestui microb securist o bună parte din frustrări.

Leneșul Sid n-a fost, însă, lăsat singur. Tot PDL, partidul patronat de securistul Băsescu, i-a trimis la Bruxelles pe înjurătorii Cristian Preda și Monica Macovei, amîndoi – trebuie să amintim, fiindcă rezultă dintr-un rechizitoriu DNA – aleși europarlamentari pe banii furați de Cocoș de la stat în dosarul Microsoft. Macovei a injectat otravă în fiecare frază despre România, a spus minciuni, a falsificat cifre și realități, a cerut ca țara luată la grămadă să fie monitorizată, amenințată, biciuită cu sancțiuni și, dacă dumnezeul ei nebun i-ar fi făcut pe plac, ar fi cerut, poate, și răstignirea. La rîndul lui, Cristian Preda, iezuit botezat în frapiera lui Băsescu și umil slujitor al Elenei Udrea, a cerut, între alte torturi europene, suspendarea dreptului de vot al reprezentanților României în Consiliul UE.

Batalionul celor care înjură România în exterior e cuprinzător. Găsim acolo procurori și președinți, judecători și parlamentari, jurnaliști care lustruiesc clanțele ambasadelor și ambasadori care n-au dat niciodată socoteală pentru subminarea intereselor statului. Găsim acolo europarlamentari PSD și PNL activați de la distanță, foști comisari europeni instalați de o putere străină, foști președinți recrutați de Securitate și nepedepsiți pentru furt și abuz, foști premieri, miniștri și înalți funcționari care nu-și pot explica averile sau antecedentele de colaborator. Există, printre ei, desigur, și oameni care cred cu sinceritate în viziunile justițiariste, care aleargă pe un culoar convenabil și de aceea sînt lăsați să alerge. Dar deteriorarea imaginii României și afectarea intereselor ei rămîne o activitate de grup organizat.

Azi a mărturisit Rădulescu, mîine vor mărturisi alții. Legătura dintre acești soldați ai injuriei și Servicii iese treptat la iveală, așa cum pînă la urmă ies toate. Despre legătura cu SIE a ministrului Prună ne-a spus un securist autorizat, Băsescu. Despre legătura lui Cioloș cu Virgil Ardelean ne-a spus Cioloș însuși, cînd nu mai putea nega. Despre legăturile lui Kövesi, Lazăr și Stanciu cu SRI ne-au spus protocoalele secrete. Și tot așa.

Ramificațiile acestei rețele cu aparență civilă pătrund masiv în Serviciile de ieri și de azi. Cu voia și fără voia lor, cu știrea și fără știrea lor, agenții civili sînt cuplați la gîndirea și scopurile noii Securități, iar ceea ce rezultă e un flux de activitate toxică, orientat spre optimizarea controlului puterii și spre dobîndirea pozițiilor înalte de pe care poate fi exercitată, indiferent de consecințele acestor acțiuni asupra reputației de țară.

Cînd spun „noua Securitate” spun, de fapt, „gîndire securistă”. Vorbesc despre o maladie care bîntuie societatea și care depășește granițele militare ale unor instituții (pe care le include doar parțial). Vorbesc despre un mod de gîndire cu care veleitarii se molipsesc de la cei deja contaminați, despre o practică a arivismului politic, social și financiar care recrutează automat oameni, prin simpla sa natură. Oamenii bolnavi de securism sînt gata să întreprindă orice, să coboare oricît de jos pentru a-și atinge obiectivele de ascensiune. Acestor oameni le sînt de ajuns doar impulsul, șantajul și promisiunea.

Vechea Securitatea n-a fost o simplă structură militară destinată represiunii, fiindcă, treptat, a devenit un corp extins al societății, care a inclus securiștii cu acte, dar care s-a prelungit, prin adoptarea unei tipologii de comportament, dincolo de cazărmi. Securitatea a însemnat și această formă civilă de securism, pe care o redescoperim astăzi în politică și în activismul social, și care a răspîndit bacilii turnătoriei, falsului, imposturii și arivismului într-un segment mai orientat al societății.

Securitatea a fost de stînga cîtă vreme interesele ei economice și de putere au fost legate de liderii stîngii. După ce Ceaușescu și Iliescu au murit politic, după ce transferul de proprietate s-a făcut de la stat la securiști, interesele Securității s-au deplasat la dreapta. Acum securiștii sînt proprietari pe ceea ce a mai rămas din capitalul național și din resurse. Sînt beneficiari de rente și investitori de portofoliu, deținători ai instrumentelor economice și implicați în administrarea puterii. Acum sînt de partea eticii protestante și a spiritului capitalist, a globalismului și a business-ului multinațional, fiindcă universul lor, obținut prin furt, e compatibil cu acest nou univers. Securiștii s-au dovedit mai rapizi și mai flexibili decît poporul. Ieri au fost comuniști, astăzi sînt liberali. Etica naționalistă, pe care bătrînii securiști și-o atîrnau ca pe o decorație în piept, e acum corporatistă și internaționalistă, așa cum fostele bănci românești, pe care Securitatea le-a vîndut străinilor, sînt azi bănci străine care îi garantează depozitarea averilor românești.

Securismul face azi ravagii nu atît ca regulament de ordine interioară al unui stat subteran, ci, mai ales, ca rețetă socială de regres. Oamenii politici, activiștii civici, jurnaliștii, magistrații și afaceriștii care trăiesc în captivitatea acestei gîndiri produc pagube mai vizibile, prin fanatismul lor strident, decît rețeaua propriu-zisă a securiștilor de drept.

                                                                                                          Doru BUŞCU

Sursa: CAȚAVENCII

Citiți și M-am săturat de Germania, dar și de nemții falși, așa ca Siegfried Mureșan

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.