Colimator

Alexandru Florian este intangibil?!

  Am mai menționat într-un episod anterior[1] că impostorul Alexandru Florian, directorul infamantului institut „național“ pentru studierea holocaustului din România […]

 

Am mai menționat într-un episod anterior[1] că impostorul Alexandru Florian, directorul infamantului institut „național“ pentru studierea holocaustului din România – „Elie Wiesel“ (I.N.S.H.R.-E.W.), care, în aprilie 2014, mi-a făcut o plîngere penală pentru niște articole publicate și, ulterior, incluse în cartea HOLOCAUSUTL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust“, vol. 1, 2015. În septembrie 2017 și-a extins plîngerea pentru a cuprinde și respectiva lucrare, precum și broșura-pamflet SABIN ORCAN $UPORT€R.

Abia în ianuarie 2016 am aflat că Alexandru Florian îmi făcuse respectiva plângere penală, că Parchetul de pe lîngă Judecătoria Sectorului 2 o rezolvase prin neînceperea urmăririi penale (N.U.P.) și că procurorul general interimar Bogdan Dimitrie Licu-Plagiatorul dăduse o ordonanță de anulare a N.U.P.-ului și de reluare a urmăririi penale (R.U.P.). Vrînd să îmi angajez un apărător, regretatul avocat Oliviu Tocaciu m-a sfătuit să nu îmi iau, fiindcă dau banii degeaba, căci instanța va aproba ordonanța plagiatorului Licu. Motivul esențial era că Parchetul făcuse o greșeală de procedură: nu a încheiat complet ancheta, fiindcă trebuia să ne cheme pe mine și pe Alexandru Florian ca să dăm o declarație în cauză. Fără aceste declarații dosarul era incomplet.

Așadar, s-a reluat ancheta, Secția nr. 6 de Poliție m-a chemat, întîi în calitate de martor, apoi de suspect, iar azi, 21 ianuarie, la ora 15, m-a invitat în calitate de inculpat (cf. facsimilul).

Click pe document pentru mărire!

În ultima vreme, ați constatat că au fost invitați să dea cu subsemnatul la D.N.A. președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, prim-ministrul Viorica Dăncilă, precum și alte somități ale vieții politice.

Firește, și Alexandru Florian trebuia chemat la Poliție să dea declarație, ca să fie ancheta penală validă. Dar Poliția nu l-a chemat niciodată. Este bolnav, netransportabil? Măcar de-ar fi, dar nu este. De ce nu l-a chemat?! Este intangibil?! În schimb, a trimis, cică, un reprezentant al I.N.S.H.R.-E.W.,  un bulangiu care a declarat că la data apariției cărții HOLOCAUSUTL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust“, vol. 1, el nu era angajat al „institutului“, dar că a aflat despre ea de la un coleg. „Cum îl cheamă?“, l-a interogat polițistul. „Nu știu!“, a declarat competent nătărăul.

Pe asemenea declarație de substituent al lui Alexandru Florian se întemeiază ancheta penală. Și, pe baza ei, porcurorul Oprică-Florin Cîrciumaru, care citează cu obediență[2] din plîngerea lui Alexandru Florian, va decide inculparea mea!

Vedeți cum se face „justiție“ în România?! Jidovii dictează, iar Poliția și Parchetul fac sluj! O fi fiind și Parchetul de pe lîngă Judecătoria Sectorului 2 o „unitate de elită“, ca acelea de la Ploiești și Oradea?! Să sperăm că nu și că le va veni mintea la cap!

Într-un articol mai vechi, „Armaghedonul magistraților“, am relevat că, în timpul  evenimentelor din decembrie 1989, primii dintre funcționarii care trebuiau împușcați erau procurorii vinovați, căci ei „supravegheau respectarea și aplicarea Legii“. După cum vedeți, situația nu s-a prea schimbat! Dar, la iminenta revoluție făcută de români pentru români, situația trebuie schimbată.

                                                                                               Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu

[1] Cf. https://www.incorectpolitic.com/s-n-s-p-a-lustruieste-neonomenclatura-mmm/

[2] Cf. https://www.incorectpolitic.com/unde-sunt-cele-20-de-miliarde-de-euroi-mmm/; https://www.incorectpolitic.com/wp-content/uploads/2018/11/Ordonanta-OFC.pdf

1 Comment

 1. Iancu Breban

  Deținuți, problema e gravă! România este o filială a jidanului internațional, iar cine nu vrea sau nu poate înțelege acest lucru e debil ori degeaba pentru nație sau, mai degrabă, ce a mai rămas din ea. De ani de zile observăm cum jidanul internațional ne dirijează – nici măcar din umbră – țara. Indiferent de guvernul „ales” totul este prestabilit din fașă, fără deviere de la cursul salvator și pașnic al globalismului iudaic.
  Și dacă tot suntem o colonie, haideți să fim și colaboraționiști, de ce să nu fim coerenți?
  Așadar, îi cerem lui Alexandru Florian să-și asume corect mandatul de bolșevic și să ordone fără întârziere pedepsirea detractorilor regimului democratic din România. Cerem oficial zece ani de închisoare pentru românii găsiți vinovați de ceea ce au spus și scriu toți marii oameni de milenii: jidanul este un mincinos, manipulator și este animat de ură fanatică față de tot ceea ce este străin de el, în timp ce – absolut senzațional! – își stabilește supremația chiar dinăuntrul tuturor neamurilor pământului pe care îi ocupă cu ajutorul Codului Penal. Legea-i lege!
  Românii „trădători” se confruntă cu un stat jidovesc și jidănit, absolut democratic și fără loc pentru îndoieli îndoielnice, nici mai mult nici mai puțin.
  Louis-Ferdinand Céline, banditul dandy și nu dady (nu-i vorba de Dragnea…) probabil cel mai mare scriitor și filozof al minciunii ambientale din toate timpurile a zis: „Democrația, oriunde și dintotdeauna a fost paravanul dictaturii iudaice.”
  Orice bun român, ființă disciplinată de firme transfrontaliere, responsabilizat de bănci prin intermediul mașinilor de spălat și înălțat de înțelepciunea acumulată de pe urma manelelor mediatice înțelege că, Louis F. Céline este un mincinos notoriu! Cât despre „dandy”, nu cădem în cursa lui Dragnea, nici la referendum nici acum!
  Ca atare nu acceptăm și respingem această afirmație! Democrația nu este paravanul unei dictaturi iudaice, ci iudaismul unui paravan democratic… OK?
  Adică suntem beneficiarii unei democrații iudaice de bun augur, revărsată peste țara noastră după pariccidium în ziua Crăciunului. Exact, asasinarea lui Nicolae „național-socialistul” Ceaușescu, coincide milimetric cu înstrăinarea salvatoare a patrimoniului național în cele mai variate forme cu putință.
  Mai sintetizat: am rămas în curul gol!
  Jidanul, atent la detalii așa cum îl cunoaștem, înțelegând că aveam potențialul nesănătos de îmbogățire, ne-a readus în matcă și ne-a reîntregit cu starea originală în care ne-a lăsat bunul Dumnezeu… Adam stil.
  Românii, fără să înțeleagă, își îndeplinesc pedeapsa pentru crima săvârșită – prostia lor fenomenală! Aproape 30 de ani din pedeapsă s-au scurs, eliberarea condiționată? Nici vorbă! Aranjamentele interne sunt sistematizate de afară, raționalizate în intern și votate în masă de po-pulimea încarcerată.
  Mihai Eminescu nu a zis: „Cel mai nemernic popor e acela al căror codrii cad în indiferența celor pe care, prin jertfă, i-a ținut în viață!”
  Ajunge cu gluma!
  Dar acest lucru s-ar putea schimba pentru că nu vorbim de convingeri de drept comun, ci de represiuni politice jidănesti ultra agresive. Alte evoluții vor urma și tot mai mulți români adevărați vor ajunge în închisorile regimului.
  Jidanii vin, desigur, să-i ofere rezistentului român cea mai bună carte de vizită care există în lume, pe marginea insurecției: orice om care este condamnat la închisoare de către instanțele unui guvern de ocupație devine ipso facto pentru miile de rezistenți un luptător pentru libertate, un model, un săditor al viitorului – martir Arian al oardei orientalilor colonizatori, jidanul stăpân și slugoii săi seculari negroido-musulmani și, mai nou, a cincea coloană nevertebrată de găozari și stângiști de factură roșie. De fapt, o adunătură de scursuri după chipul și asemănarea stăpânului, jidanul!
  Însă, în această situație, rezistentul autohton va spune pur și simplu: „acest sistem corupt îl aruncă pe acest om în închisoare pentru că, a spus adevărurile care îl deranjează”.
  Și acest adevăr este: JIDANUL!
  Gluma care creditează dușmanii României, canibali precum Dragnea, Iohannis, Cioloș sau șeful lor, Alexandru Florian, este că, cică, ar avea intenții și viziuni divergente, adică nu se culcă împreună…
  Dacă doloflache de Sibiu nu se mai sfiește când vine vorba de asasinarea României, cripto-dușmanii lui se întrec în ipostaze care de care mai patriotice, mimând cu stângăcie un pseudo naționalism de dantelă. Înțelegând aversiunea crescândă a po-pulimii față de tirania europenistă, o fac și ei pe rebelii.
  Însă, pentru a li se acorda privilegiul recunoașterii de către rezistență, trebuia să fi declanșat intr-un fel sau altul ura fanatică a jidanului.
  Dar nu au făcut-o, de ce? Pentru că acest club este extrem de închis. Puțini oameni în țară înțeleg că lașitatea este cadoul suprem pentru jidan, din ea trăiește.
  Nu voi sta să-mi pierd timpul cu teoriile lui Iohannis despre prietenie și toleranță cu negrii, arabii și stăpânii acestora, JIDANII. Nu pentru acest motiv trebuiesc condamnați românii refractari, ci pentru lipsa lor de respect față de jidanii care țin România în mâinile lor diabolice.
  Ceea ce contează este dinamica politică pe care o reprezintă aceste viitoare condamnări jidănesti. Prin trecerea acestei etape, unii o numesc „Vexler”, jidanii demonstrează încă o dată că, sub o presiune suficient de puternică, fanatismul lor oriental începe să se reflecte în mod spectaculos.
  Această cursă nebună spre semitizarea fulger a României își trăiește ultimele clipe. Toată adunătură de zombii români creați de jidanul electric, Pro-TV and Co., o să ajungă la tomberonul coșmarului post-decembrist. Toți debilii care fac „rezistență” PSD-ului o să dispară fără urme precum căcații de pe asfalt după ploaie, cu precizie după răscoala care o să scape România de sub tirania iudaică.
  Propun chiar să se construiască un gulag unde să-i reeducam pe rezistaci prin muncă și dăruire față de neam și țară! Poate chiar să-i punem pe țigani de pază, o să vedem atunci.
  Consider că Arianul este cel mai conștient în fața adevărului, datorită generozității sale naturale, care îl conduce până la negarea/ura de sine pentru a recunoaște ceva care, de altfel, nici nu-i place. Iubirea filo-semită a iudeo-creștinopaților BOR (a nu se înțelege că fac referire la marea rezistență ortodoxă Dreaptă și biruitoare a mănăstirilor) se aproprie de faza finală.
  Acesta este tocmai motivul pentru care jidanii trebuie să fie întotdeauna atacați în mod frontal și neîncetat: ura lor compulsivă pentru omenire se aprinde imediat și se transformă într-o represiune oarbă.
  Jidanul este cea mai respingătoare și urâtă specie din punct de vedere moral pe pământ. Acest parazit, pentru a continua să se angajeze în înșelătoriile lui, întotdeauna încearcă să se înfățișeze ca o victimă pentru a preveni orice reacție de apărare din partea oamenilor pe care îi exploatează cu înverșunare.
  Acesta este paradoxul acestei rase: tiranic și dominator, justifică despotismul său prezentându-se înșelător ca un popor fără putere și veșnic persecutat.
  Prin urmare, pentru ea, cea mai mare dificultate în asumarea puterii reale, fără paravane, este frică de a fi chemată să apară în curtea de justiție a popoarelor, antisemitismul.

  Atunci când rasa jidanescă este în cele din urmă denunțată ca fiind criminală, natura sa profundă este exprimată instantaneu și astfel începe persecuțiile bolșevice seculare.
  Bolșevismul imemorial, adevărata față a sufletului blestemat jidănesc.

  Domnule colonel Vasile I. Zărnescu, onor personalității dumneavoastră!

  P.s. dacă tot deranjează cartea dvs., de ce nu vin să demonstreze că mințiți, că greșiți și că ceea ce spuneți este eronat? Vedeți, aici e paradoxul milenar, prin atitudinea și metodele folosite jidanii poartă în ei antisemitismul, adică scârbă și repulsie nemărginită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.