Observator

Alianța Tăriceanu-Hellvig-Iohannis sau de ce Tăriceanu îl vrea condamnat pe Dragnea

  Așa cum v-am spus, Tăriceanu l-a trădat demult pe Dragnea. Motivația sau motivele, mai bine zis, nu sunt simple […]

 

Așa cum v-am spus, Tăriceanu l-a trădat demult pe Dragnea. Motivația sau motivele, mai bine zis, nu sunt simple și o să le analizăm.

1) Primul este șantajul lui Helvigh cu achitarea: „Îl trădezi pe Dragnea, ești achitat.” Are Hellvig această forță? DA, pentru că tot el l-a condamnat în primă instanță.

2) Politic, prin condamnarea lui Dragnea, Tăriceanu, în prostia lui, se și vede candidatul PSD-ALDE la președinție, un fel de lider de dreapta-stânga care rezolvă problema. Nimic mai fals, dar nu te poți înțelege cu Moliceanu. A doua zi după ce Dragnea va fi condamnat, PSD va fi scos de la guvernare, după care Iohannis va face un guvern al lui, cu ALDE pe post de a cincea roată la căruță, în nici un caz nu-i va da lui Tăriceanu funcția de Prim-Ministru, așa cum i-a promis, ba, mai mult, îl va condamna fix cu executare, după care membri ALDE vor fi luați la bucată de PNL.

V-am mai spus că Tăriceanu, în afara faptului că este trădător, mai este și prost. Am avut ocazia să-l văd trădând în 1998 și 2007, dar i se dusese buhu că-i prost, de aceea a și fost schimbat de la Ministerul Economiei în 98, pentru că a fost un dezastru.

3) Principalul motiv pentru care de fapt Tăriceanu vrea să scape de Dragnea este Gazul de la Marea Neagră și… Comănescu. Hai că v-am pierdut, a mai apărut un nume, dar ăsta cine dracu mai e?
Fix lobistul datorită căruia vedeți tot balamucul din România.
Pe scurt: OMV-EXON-LUKOIL s-au hotărât să tragă cea mai mare țeapă sau cel mai mare furt din istoria României, de 1.500 miliarde euro. Toată lumea, Iohannis, Tăriceanu, Hellvig s-a pus de acord, doar că Dragnea a spus „STOP, hai să dăm și României ceva!” Ăștilalți au înnebunit și l-au condamnat, după care au scos oamenii în stradă.
Comănescu, prietenul lui Helvigh și nu numai, este cel care coordonează Jaful din partea celor trei, nu pe degeaba, ci pe bani mulți.
Tot ce ați văzut în ultima vreme, de la Trădarea lui Tăriceanu până la mitingul din 10 August, are în spate interesul furtului de 1.500 de miliarde de euro, PIB-ul României pe vreo 6-7 ani. O să vorbesc pe larg despre acest subiect, acum ne însă ne interesează de ce trădează Tăriceanu… Pe bani mulți, ca întotdeauna. Să nu uităm că el a fost un Jucător foarte implicat în Petrol de mult timp, iar acum ALDE s-a exprimat public în favoarea Multinaționalelor și împotriva României.
Practic, singurul care a rămas să susțină că românii trebuie să primească și ei ceva din exploatarea gazelor din țara lor este Dragnea.
Motiv pentru care echipa Iohannis-Hellvig-Tăriceanu îl vrea în pușcărie.
Acestea sunt cele trei motive pentru care a trădat Tăriceanu. Pentru cei care au avut o îndoială în ceea ce am scris acum o săptămână, Tăriceanu a confirmat: NU vrea Suspendare, nu vrea comisie de anchetă, nu vrea Amnistie, nu vrea nimic.
Ce este de făcut?
Paradoxal, Dragnea este cel câștigat din poziția lui Tăriceanu, dacă știe să o joace!
Așa cum scriam, nu sunt decât două Soluții: Suspendarea lui Iohannis și Amnistia.
Tăriceanu trebuie împins să declare ferm, pubic că NU vrea Suspendarea lui Iohannis, iar asta nu se poate face decât printr-o mișcare de forță, prin care PSD-ul să ceară în ședințele din Wekeend Suspendarea, iar ALDE să se opună. Este momentul în care Tăriceanu intră în ofsaid. După aceea Toader nu mai poate refuza amnistia, decât dacă Tăriceanu iese public și spune că nu-i de acord, și nici atunci.
Achitarea lui Dragnea, cum am spus-o de multe ori este cheia trecerii legii Gazelor, dar și a blocării Statului Mafiot al lui Iohannis/Hellvig.
Aici mai intervine un element.
După trecerea lui Dumbravă în rezervă, Hellvig a devenit stăpânul dosarelor. Orice ar încerca să facă PSD-ul, cu Hellvig la SRI, acesta îi va scoate din nou oamenii în stradă și va „obține” până la urmă cei unu-doi morți, iar pe de altă parte, șantajul la judecători exercitat acum direct de Neomarxistul Hellvig va continua. Să nu uităm că unul din doi judecâtori are dosar la Hellvig; cum care Hellvig?
Prietenul lui Comănescu și al firmelor care vor să fure la propriu gazele din Marea Neagră.
Dar despre Hellvig în curând…

                                                                                                                Gelu VIȘAN

Sursa: https://geluvisan.com/tradatorul/

Nota redacției „Justițiarul”: În anul 2007, Tăriceanu era în mari tandrețuri cu Iohannis, primarul capitalei culturale europene și a afirmat public că acesta ar fi bun de președinte al României. Deși a primit de la noi documentația completă privind toate infracțiunile comise de Iohannis. printr-un apropiat al său, premierul Tăriceanu s-a făcut că plouă. Un duplicitar și un oportunist, acesta este Tăriceanu!

7 Comments

 1. Gigi

  Gelu Visan – un basist care bate …campii. Nu stiu de ce il publicati.

 2. alex

  Basist-nebasist, dar s-ar putea sa aiba dreptate! E tradator de meserie( vezi fundatia Gojdu, s.a)!

  • Bashanis Dumbea

   Ăsta mințea ore întregi la tv. Ce-l oprește acum să mai semneze câteva baliverne?

   Fundația Gojdu s-a dus cu pledoariile lui Mihai Răzvan Ungureanu, tot băsist virusat.

 3. Ganditotul de la Jurilovca

  Gelu Visan are dreptate. Tariceanu nu este de incredere! Am vazut ca se opune suspendarii lui Johannis din cauza costurilor!? Poftim? Si ca de banii astia se pot face niste drumuri! Poftim??? Domnule Tariceanu, atunci de ce sa mai facem alegeri? Fiindca costa! Mai bine facem niste drumuri! De ce sa facem un referendum privind familia? Costa! Mai bine facem niste drumuri! De ce sa facem un referendum privind gazele sau alte resurse ale tarii? Acest referendum costa! Din banii pentru referendum facem niste drumuri si resursele le dam pe degeaba la straini!

 4. Retoricul

  Oare mai exista un politician de incredere in Romania ?

  • Băshanis Dumbea

   Sigur că da, Gelu Vișan. A mințit de-ți venea să mergi la tv să-l pui să te mintă în față pentru ultima oară, dar acum e băiat fain. :))

Trackbacks / Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *