Observator

Alinierea politicienilor la isteria propagandistică: Aniversarea timp de o săptămână a zilei de 27 ianuarie 1945, data intrării Armatei Roșii în lagărul de la Auschwitz

  „Peste 40 de lideri din întreaga lume, printre care preşedintele României Klaus Iohannis, vor participa, la 23 ianuarie, la […]

 

Peste 40 de lideri din întreaga lume, printre care preşedintele României Klaus Iohannis, vor participa, la 23 ianuarie, la cel de-al cincilea Forum Mondial al Holocaustului, sub egida «Amintirea Holocaustului, Combaterea Antisemitismului», ce va avea loc la Yad Vashem, în Israel, indică un comunicat de presă publicat marţi de site-ul yadvashem.org.

Evenimentul, organizat de Fundaţia Forumului Mondial al Holocaustului în piaţa Ghetoul Varşovia din Yad Vashem, va marca 75 de ani de la eliberarea lagărului de la Auschwitz şi Ziua internaţională de comemorare a victimelor Holocaustului, notează Agerpres.” (Sursa: caleaeuropeana.ro)

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a avut miercuri, 22 ianuarie a.c., la Ierusalim, în marja Forumului liderilor internaționali dedicat Comemorării Victimelor Holocaustului, o întrevedere cu liderul Alianței «Albastru și Alb» din Israel, domnul Benjamin Gantz, la solicitarea acestuia.” (Sursa: presidency.ro

Klaus Werner Iohannis împreună cu Ovidiu Victor Ganț, reprezentantul FDGR în Parlamentul României din 2004 până în prezent, la sărbătoarea evreiască Hanuka din decembrie 2019. Oare Ganț, așa-zisul șvab din Timișoara, este rudă cu Benjamin Gantz din Israel, cel cu care s-a întâlnit Iohannis la Ierusalim?

„Președintele Klaus Iohannis a decorat, luni (27 ianuarie – n.n.), mai mulți supraviețuitori romi și evrei ai Holocaustului, cu prilejul Zilei Internaționale de Comemorare a Victimelor Holocaustului și împlinirii a 75 de ani de la eliberarea complexului de la Auschwitz-Birkenau. Șeful statului a ținut și un discurs în care a declarat că «Europa nu este încă vindecată de flagelul antisemitismului și de morbul extremismului».” (Sursa: digi24.ro

    Memorie: Sapa de plumb devine mai puternică, isteria își dă frâu liber

                                                                                                         Editorial „Rivarol” (Franța)

Este isterie. A 75-a aniversare a sosirii Armatei Roșii la Auschwitz-Birkenau în 27 ianuarie 1945 a fost prilejul ca timp de câteva zile, într-un mod neîntrerupt, pentru o propagandă fără precedent. Obiectivul este întotdeauna același: paralizarea popoarelor, înăbușirea conștiințelor, violarea sufletelor, distrugerea apărărilor imunaritare pentru a preveni orice reacție împotriva politicilor care ni se impun în toate domeniile.

Arma Memoriei, așa cum am scris adesea, acționează ca un tăvălug ce pune capăt credințelor cele mai fundamentale, cele mai străvechi și cele mai legitime. La fel ca palestinienii, ale căror drepturi și demnitate sunt călcate în fiecare zi, ale căror case sunt distruse de tancurile israeliene, ai căror copii sunt măcelăriți sau mutilați, fără avertismente și într-o manieră barbară. Suntem umiliți, dezrădăcinați, dezarmați , nerecunoscuți, agresați definitiv.

Robert Faurisson  a fost un profesor universitar franco-britanic și negaționist al Holocaustului. Caricatură din editorialul publicația Rivarol. Click pe imagine pentru mărire!

Cu siguranță, deocamdată, violența din Palestina ocupată este mai formidabilă, mai brutală, mai sângeroasă. Dar procesul este exact același, ca și inamicul. Este vorba despre distrugerea moștenirii noastre intangibile, de a nega cine suntem, rădăcinile, ființa noastră, credința noastră, prin impunerea unor legi și sloganuri ale lor, un univers pe care nu-l dorim . O lume fără granițe în care nu vor mai exista bărbați sau femei, nici albi, nici negri, o lume în care nimic nu mai este sigur, cu excepția dogmei holocaustice sacre și protejate de legi împotriva blasfemiei, o lume unde puteți schimba sexul, orientarea sexuală, identitatea de gen, o lume în care trebuie să vă amestecați, dar în care nu mai credeți în nimic, unde nu mai transmiteți nimic, cu excepția memoriei impus dintr-o anumită direcție.

Ce invenție minunată este această „ură” („hate speech” – discurs instigator la ură) a cărei definiție nu este nici clară, nici precisă, ale cărei contururi sunt infinite și care permite demonizarea și persecutarea tuturor celor pe care cei puternici nu-i plac, a tuturor celor pentru care se impune izolarea, marginalizarea, încarcerarea sau chiar eliminarea. Nu trebuie să se creadă că ceea ce se întâmplă acum va viza doar activiștii și simpatizanții a ceea ce mass-media gonflată numește extrema dreaptă. Toate mișcările, toate structurile, toți oamenii care apără încă o viziune tradițională despre om, familie, națiune, civilizație sunt în vizor.

În urmă cu câteva săptămâni, o școală particulară, al cărei nume nu-l vom menționa și care este condusă de măicuțe în Franța, a fost inspectată de academie. Deși aceasta este o școală catolică tradiționalistă, o școală confesională, maicilor li s-a cerut să respecte și să predea laicismul în cadrul cursurilor, ceea ce nu s-a mai auzit până acum. Au fost interogați copiii de la clasele primare (I-IV) și gimnaziale (V-VIII), ceea ce nu se făcuse niciodată înainte. Nu este departe momentul în care, la fel ca sub Mao, copiilor li se va cere să depună mărturie împotriva părinților.

Deși era vorba despre practicarea sportului și măicuțele au susținut că băieții joacă fotbal, inspectorii au insistat pe necesitatea de a oferi o educație neutră de gen şi ca școala să promoveze egalitatea de gen în educaţie, astfel fetele trebuind să joace fotbal împreună cu băieții. Pentru că diversitatea, una dintre valorile principale ale Republicii, trebuie să se aplice tuturor școlilor, în numele „fundamentului comun”. Această faimoasă bază permite să se pună capăt specificului școlilor private și să se impună din ce în ce mai mult școlilor care sunt finanțate total de părinții elevilor, fără sprijin financiar din partea statului sau al comunităților locale, ca în cazul școlilor publice. În cele din urmă, inspectorii au insistat asupra importanței educației sexuale în școli. Maicile care au răspuns că aceasta este treaba părinților acasă, oficialii Educației Naționale au afirmat că maicile trebuiau să ofere această educație în școală, direct sau prin profesori aduși din alte părți.

Iată unde suntem! Pentru toți cei care doresc să rămână pe deplin credincioși moralității creștine, timpul persecuției se apropie periculos. În curând nu va mai fi de ales decât să fii erou sau apostat, martir sau trădător al credinței tale, cea înrădăcinată și legitimă.

Dar îmi veți spune ce legătură au toate acestea cu Memoria și Forumul internațional al Holocaustului din Ierusalim? Este totuși evident. Deoarece este suficient să mergeți pe diferitele site-uri ale comunității, cele ale LICRA (Liga internațională împotriva rasismului și antisemitismului) și UEJF (Union des étudiants juifs de France – Uniunea studenților evrei din Franța) prin cele ale CRIF (Conseil Représentatif des Institutions juives de France – Consiliul reprezentativ al instituțiilor evreiești din Franța) și ale altor organizații de același fel, pentru a realiza că pentru ei rasismul, antisemitismul și homofobia reprezintă același lucru care trebuie combătut fără milă.

Apărarea familiei și a moravurilor tradiționale, opunându-se teoriei genului (gender), transumanismului, homosexualității, cerințelor exorbitante ale lobby-ului LGBT, trebuie să fie activitatea unui hater homofob [Nota traducerii:hater” e derivat din verbul englezesc to hate = a urî, a simți aversiune față de ceva sa față de cineva.], care trebuie condamnat în instanțele de judecată și a cărui exprimare liberă trebuie să fie interzisă pe rețelele sociale. Le fel se interpretează opoziția în fața invaziei migratoare pentru Marea Înlocuire, pentru genocidul poporului nostru, al rasei noastre, al continentului nostru, al civilizației noastre, pentru a refuza metisarea obligatorie. Cine face asta e musai să fie un hater xenofob și rasist care trebuie urmărit și redus la tăcere.

Să denunțăm folosirea de către entitatea sionistă a dogmei Holocaustului pentru a-și justifica acțiunile belicoase împotriva tuturor statelor vecine, ieri Irak și Liban, astăzi Siria și în special Iranul, pentru a nega toate drepturile palestinienilor și a pentru ocupa în mod nejustificat teritoriul lor, pentru a confisca ceea ce le aparține în mod legitim.

Să fim scandalizați de omnipotența și nocivitatea CRIF în Franța, să fim scandalizați că nu ne putem dedica cercetărilor istorice despre cel de-al Doilea Război Mondial și în special pe cercetarea lagărelor de concentrare.

În Occident, nu ai voie să te apropii de cutia neagră a Holocaustului pentru a vedea ce se află în interior.”, a afirmat fostul președinte iranian Mahmoud Ahmadinejad. [Nota traducerii: „Dacă s-ar deschide «cutiile negre» ale Holocaustului și incidentului din 11 septembrie, atunci o parte din adevărurile nespuse ar deveni cunoscute, dar SUA nu permit acest lucru.”, conform Ynetnews.] Și Ahmadinejad este un hater antisemit, care trebuie urmărit și eliminat!

Emmanuel Debono, istoric care a scris pe blogul Le Monde și a compus materiale pentru slăvirea așa-numitei legislații antirasiste, a scris pe site-ul ziarului de seară din 23 ianuarie, chiar în ziua Forumului Internațional al Holocaustului, un articol lung prin care solicita represiune nemiloasă împotriva publicației RIVAROL și a directorului său. [Nota traducerii:Pentru cei care doresc să înțeleagă ce este antisemitismul ideologic și să înțeleagă care sunt argumentele cele mai ostile tuturor formelor de legislație împotriva rasismului și antisemitismului, poate fi util să citiți editorialul lui Jérôme Bourbon publicat pe 22 Ianuarie 2020 în săptămânalul Rivarol, al cărui director este din 2010. Ura este calculată, codificată și explicită în același timp. Apare și ea într-o lumină paranoică, prin strigătul, tare și limpede, al martirului, adică sancțiunea prin lege… care nu vine – sau nu este suficientă.” Sursa: Le Monde, „Rivarol, défense et illustration d’une langue de haine”, Emmanuel Debono]

Deși săptămânalul nostru are doar câteva mii de cititori și este o publicație veche, dar modestă, adevărurile pe care le apără sunt insuportabile cenzorilor de astăzi, care nu mai suportă nici cea mai mică voce disidentă sau disonantă conformismului lor ideologic.

                                  Editorial din numărul 3409 al RIVAROL din 29 ianuarie 2020

                                        Traducere și adaptare Marius Albin MARINESCU

Sursa: Rivarol   

Articole care devoalează intențiile alogenului Klaus Werner Iohannis de culpabilzare a neamului românesc pentru crimele altora, dacă chiar au existat:

Muzeul național al holocaustului din România și holoKLAUSUL lui Iohannis

HoloKLAUSUL lui Iohannis!

 Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor?

Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor? (II)

Domnule Iohannis, ce faceți cu holocaustul pe care vreți să-l băgați pe gâtul românilor? Germania și-a asumat pogromul de la Iași!

Citiți și:

Defăimarea poporului român prin acuzaţia iresponsabilă de holocaust!

Acţiuni coroborate împotriva românilor

Un Gestapo evreiesc

Deputatul evreu Silviu Vexler vrea românii în pușcării și coreligionarii lui musai eroi în Războiul Întregirii Neamului!

Anti-românism și anti-semitism

De ce poartă politicienii români kipa, sunt evrei religioși?

1 Comment

  1. Ce motive au unii...

    Hi Hi Hi… Nimic nou… Avind in vedere ca n-a prea fost nici un holocaust, Johannis trage chiulul inca o saptamana.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *