Puncte de vedere

Alo, dom’ Băsescu, fustangiu e una și să te ascunzi după fusta Elenei Udrea este alta!

  „Mare” bărbat ești, Traian Băsescu, „mare” de tot! Ai ajuns să te ascunzi după fustele femeilor. Ai pus-o pe fosta […]

 

„Mare” bărbat ești, Traian Băsescu, „mare” de tot! Ai ajuns să te ascunzi după fustele femeilor.
Ai pus-o pe fosta ta… consilieră, Elena Udrea, să te apere tocmai din Costa Rica. Nu știam de ce ți-a revenit zâmbetul, bătrâne! Crezi că te mai iubește? Nu, asta e doar milă! 

Încerci să scoți în evidență, cu ajutorul Elenei, că tu erai un îngeraș pe la Cotroceni, iar Coldea și Kovesi erau călăii! Da, așa este, dar erau călăii tăi și acționau doar la comanda ta! Și acum să vii și să scoți în evidență că Kovesi era geloasă, așa ceva… Adică, TU care ai băgat pe unii în pușcărie din gelozie, acum să arunci pe Kovesi, că ea ar fi arestat din gelozie, cât tupeu!

Chiar nu mai ai pic de rușine față de oamenii pe care i-ai paradit și cei care te-au votat?
În continuare, vreau să le spun oamenilor că în afară de PARADITOR și CORUPT, mai ești și IMORAL! Mai mult de atât, ești și un LAȘ! A te ascunde după fustele femeii, asta înseamnă să fii laș. Nici bărbat nu ești, și îți voi spune de ce!

M-am gândit foarte mult dacă să scriu acest text și la un moment dat am hotărât să nu-l scriu. Dar, având în vedere caracterul tău josnic, sau mai bine spus, lipsa de caracter și ultimele acțiuni ale pupilului tău Tolomac, specifice turnătorilor, categorie din care faceți parte amândoi, am hotarat să scriu. Și sincer, și faptul că tu iar ai pus o femeie fugară să te apere, asta chiar îmi provocă scârbă.

Deci: Don Juanule, chiparosule, frumosule, loverule… Da, Traian Băsescu, despre tine e vorba!
Știu că oglinda te contrazice în fiecare dimineața, dar asta e viața!

Aceasta postare nu are ca scop doar scoaterea în evidență a IMORALITĂȚII tale (toți suntem bărbați și mai călcăm strâmb), ci vreau să scot în evidență că nici măcar BĂRBAT nu ești, pentru ca un bărbat adevărat își asuma!

Ai râs de Tăriceanu că e „inimă zburdalnică” și că a avut cinci neveste. Așa este, dar măcar a fost bărbat și și-a asumat public relațiile. Altii de care râzi, când ești înconjurat de slugile tale, și -au asumat relațiile chiar dacă iubita sau logodnica era mai tânăra. Ăștia sunt bărbați adevărați, la tine nu e cazul!

Dacă erai un bărbat adevărat le explicai celor aproape 3.000 de oameni de la Romexpo, aduși cu autocarele la lansarea ta, că penultima ta cucerire blonda O… e mai tânără decât fetele tale.

Știu, Traiane, e tot blondă… aduce un pic cu EA, nu? Ai căutat să înlocuiești ce ai pierdut!  Te înțeleg, ca bărbat te înțeleg! Cred că vei fi foarte dezamăgit să afli că blonda O…, cea cu care ai înlocuit-o pe EA, ți-a fost livrată exact ca la manualul GRU.  Îmi pare rău să îți spun asta!

Iar noaptea de vis de la Școala de vară a PMP din 2017 de la Neptun cu blonda O… a fost un scenariu bine pus la punct și tot de manual, care văd că și acum continuă. Ți-am spus în birou că umflatul ucrainian o să fie pentru tine Coldea II și nu m-ai crezut, cum nu ai crezut-o nici pe Elena când ți-a spus că Kovesi și Coldea o vor executa și pe EA.

Acum ți-ai dat seama că poți mai mult și ti-ai cocoțat ultima cucerire pe listă la europarlamentare. Brunetă, tot cu ochelari, purie, mai coaptă, nu ca secretara blondă O…  Aici am o dilemă, încerci să scapi de imaginea EI sau ai încercat să o înlocuiești pe bruneta de care te-ai folosit ani de zile, și pe care într-un final ai paradito? Da, de Magda e vorba!

Deci, acum pe final de campanie electorală, corect ar fi să îți strângi din nou susținătorii și să le spui de ce trebuie să te voteze. Să le explici că tu si umflatul v-ați cocoțat amantele pe lista la europarlamentare ca să mergeti cu „pachetele” de acasă,  că… deh, saloanele de masaj sunt scumpe la Bruxelles.

Și acum să revenim! Știu căsuferi și tânjești după EA! Știu de pe vremea când făceam terapie cu tine la piscina de la Stejarii, iar tu ma rugai să-i explic EI că băiatul ăla nu e potrivit pentru EA! Știu și că ți-ai fi dorit să fi fost tu la capătul eprubetei, la clinica din Grecia, dar ce sa vezi… băiatul a fost mai „iute de mână”.

Și, ca să-ți curm suferința și să-ți spulber visele de macho tomnatic, vreau să-ți spun cât de rău îmi pare rău că după ce dădeai pe gât o țuică de Zalău și păpai sarmale, când Gelu spăla farfuriile, iar tu ațipeai pe canapea și-ți curgeau balele din colțul gurii, fosta ta… consilieră se uita cu silă la tine. Păcat că nu am făcut o poză! Chiar îmi pare rău, pentru că o poză face cât 1000 de cuvinte

                                                                                                                   Radu Cristescu

1 Comment

  1. gigimutu

    base,

    alcolistul, licheaua, sarlatanul!!! votati-l daca vreti ca Romania sa ramana tot coada Europei!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *