Abuzuri

Alogenii care conduc România și abuzurile lor: Prigonirea Bisericii Ortodoxe

  Să intri cu potera în Biserică pentru a-i răspândi pe niște oameni care se roagă este o intruziune de […]

 

Să intri cu potera în Biserică pentru a-i răspândi pe niște oameni care se roagă este o intruziune de neacceptat, un abuz menit a ne pregăti pentru vremurile care stau să vină. Poate ar trebui să înțelegem că ceea ce se petrece în Biserică nu ține de stat, ci de credința omului. E o chestiune pe care statul laicizat nu are cum s-o înțeleagă, dar e obligat s-o respecte. De aceea este cât se poate de necesară o măsură de protecție legală a instituțiilor de cult prin care să se interzică accesul instituțiilor de forță acolo. Este aberant să intri cu pulanul și să întrerupi o slujbă.

Ceea ce vedem de când s-a forțat venirea neomarxiștilor la putere este o prigoană pe față a Bisericii, campanie susținută cu cele mai abjecte unelte ale propagandei. Credincioșii sunt prigoniți din biserici de poliție, dar sunt împinși cu mărinimie de autorități către supermarket, mall și păcănele. Câți oameni sunt prezenți la o slujbă și câți sunt prezenți într-un mall? Sunt de mii de ori mai mulți oameni în mall și toți aceștia sunt „targetați” de sistemele de ventilare cu recirculare. Practic, un om infectat care strănută în mall nu face altceva decât să „ventileze” virușii pe o rază de sute de ori mai mare.

Mă rog, nu-i cazul să facem apel la logică în condițiile în care măsurile se iau nu pe criterii logice, ci pe criterii de intimidare a celor care cred. Sunt atâte elemente care, iată, se leagă. S-a interzis sărbătorirea Paștilor, s-a interzis Înălțarea, s-a interzis Sfânta Parascheva, s-a interzis Sfântul Dumitru. Acum, la fel de „întâmplător” se interzice Sfântul Andrei, fiind previzibilă interzicerea Crăciunului, a Sfântului Ioan ș.a.m.d. S-a interzis până și accesul în cimitire, un abuz greu de înghițit de către cei care-și plângeau morții. Nu-s elemente întâmplătoare. Sunt agresiuni ale statului împotriva credincioșilor. Faptul că așa-zisul „curent creștin” din PNL este reprezentat de sectanți împotriva cărora Biserica Ortodoxă majoritară duce o luptă istorică, vine să aducă o înțelegere asupra motivelor pentru care așa-zișii creștini își unesc forțele cu neomarxiștii atei întru abuzarea credincioșilor ortodocși. Știați că în urmă cu ceva vreme se spunea că PNL vine de la „Pentecostal National League”? Problema pe care ar trebui s-o înțelegeți este că ortodocșii i-au atacat pe sectanți strict pe teritoriul dogmatic, nicidecum fizic, așa cum înțeleg acum sectanții să dea replica.

Suntem într-o prigonire fără precedent a Bisericii Ortodoxe. Ați văzut poliția în Biserica Evanghelică a Plăvanului din carantinatul Sibiu? Nici naiba nu-i deranjează. Și la fel se întâmplă cu toate sectele aflate „sub protecție” deoarece își au reprezentanții în Guvern. E o chestie pe care nu v-o spune nimeni pentru că nu e „corectă politic”. Dar asta e realitatea. Nu poți să nu constați cum oastea sectară de strânsură e aliata neomarxiștilor întrucât au avantaje din prigonirea Bisericii Ortodoxe.

Însă degeaba se bucură tartorii care îngenunchează Biserica. Mâine le va veni și lor rândul. Asta pentru că niciodată în istorie credința omului n-a fost atât de călcată în picioare. Chiar și-n vremea comuniștilor oamenii erau lăsați să-și trăiască viața după tradiție. Acum este un atac programatic, un plan pus în aplicare „pas cu pas” pentru distrugerea credinței oamenilor.

Ca să-mi înțelegeți pe deplin opinia, vă voi spune că nu fac parte dintre credincioșii practicanți. Probabil nu reușesc să mă calific nici în categoria „căldiceilor”, adică acea categorie criticată de Biserică pentru lipsa de participare la viața creștină, pentru neimplicare și alte păcate care sunt cât se poate de logice. Din păcate educația mea deficitară este cea care-mi joacă feste în ceea ce privește credința. Așadar sunt situat undeva în afara fenomenului. Însă nu pot să nu constat agresiunea extremă îndreptată asupra acestei axe fundamentale a neamului românesc. Indiferent cum ai fi în raport cu Biserica, dacă ai minime cunoștințe de istorie, înțelegi că avem de-a face cu o instituție care, indiferent de vremuri, a fost sprijinul și refugiul ultim al poporului.

Atacul concertat asupra Bisericii este un atac îndreptat împotriva poporului. Din păcate, tinerele generații ieșite imbecilizate de pe băncile școlii, n-au cum să înțeleagă crima care se petrece și, mai mult, sunt părtași în această ticăloșie. Într-un fel stă în firea lucrurilor. Pe de altă parte însă e nevoie de trezirea celor care încă mai înțeleg care e lupta. Încetați să mai stați în genunchi în fața ticăloșilor insinuați ilegal în fruntea țării! Nu de alta, dar mâine conformismul vostru vă va face să vă pierdeți capetele. Sunt vremuri radicale. E timpul să ne ridicăm la nivelul provocărilor de care avem parte.

                                                                                                               Dan DIACONU

Citiți și:

Nu partidele din opoziție au câștigat alegerile europarlamentare, ci cultele neoprotestante!

„Naționalul” PNL este plin de alogeni și sectanți

USR și PNL, două partide care sfidează neamul românesc

Din nou despre legătura dintre „dreapta”, cultele neoprotestante, fundațiile germane, propaganda neoliberală și distrugerea instituțiilor românești

Noii fanarioți conduc țara, România nu mai aparține românilor!

14 Comments

 1. Mihnea

  Ortodocsii nu o sa faca nimic, o sa acepte orice abuz spunand ca Dunnezru o sa ii pedeseasca pe faptasi in viata de apoi. De fapt aceasta gandire este prezenta in toate formele de crestinism si este motivul slabiciunii acestei religii.

  • Adrian

   Ortodocsii isi respecta Sfintii Parinti. Care le-au spus de multa vreme ca aceste sunt timpurile dinaintea celei de-a doua veniri lui Hristos. Fie si numai identitatea intre cele profetite si ceea ce se intampla efectiv in zilele noastre ar trebui sa-i cutremure pe toti. Pe toti care nu sunt deja indraciti, adica…Ceea ce voiam sa spun este ca, in conconsecinta, ortodocsii stiu ca pedeapsa acestor lifte va fi primita aici, pe Pamant…Caci timpurile acestor stramtorari vor fi scurtate…

  • gheorghe

   Se vede ca nu intelegi – nu e vreo slabiciune.
   Cat timp esti vrajmas personal ma abtin, iti vorbesc, te iert.
   Cand devii vrajmas al lui Hristos pun mana pe sabie si te scurtez de-un cap.
   Crestinii – intelegand doar ortodocsii – au mai multa rabdare; rabdarea are insa limite si ne apropiem de o reactie ferma si de nestapanit de fortele militarizate.
   De fapt, aceste forte sint alcatuite – cu o larga majoritate – chiar de ortodocsi; e-adevarat, si “caldicei”, si rataciti in -isme… dar care nu isi bat si omoara parintii, fratii.

   • Mihnea

    Ce gandire oribila in care poti sa fi umilit si distrus prin toate metodele, pe care aparent le accepti, atata timp cat un rabin mort de peste 2000 de ani nu este insultat. Daca asta este mentalitatea crestinilor atunci nu e de mirare ca sunt cuceriti de toti si toate, si poate Europa isi merita destinul de a fi un amestec intre Africa si Asia.

    • Decebalus per Scorilo

     Europa e cucerită tocmai pt că nu mai e creștină

     • Oyvey

      Europa a fost decreștinată pentru a putea fi cucerită.

  • wazabanga

   Mihnea: @ Nu as numi-o slabiciune, nu uitati caci IISUS Hristos , Dumnezeul nostru, sa smerit cu moarte pe cruce si a biruit moartea, pentru noi oamenii, pentru mantuirea noastra ! Sa nu ne lasam inselati de aparente !
   Nu stim exact la ce moment au intrat politistii in Biserica, poate la Predica de dupa Sf Liturghie sau chiar in timpul Sf Liturghi ; in locul acestor politisti, nu m-as fi nascut mai bine,…. nu judec, dar ca fii al acestui popor ortodox, nu poti sa actionezi ca un pagan invocand ordinul primit , sa il ataci pe DUMNEZEU,in locasul LUI! Atat de trist !…..
   Puteau foarte frumos sa astepte pana se termina si predica si apoi, sa dea amenzi, dar se pare ca, covid-ul ia motivat teribil sa se impotriveasca lui DUMNEZEU,…..
   Acestora le spun si tuturor, fara manie, oameni buni, treziti-va! Nu stiti ce faceti si nu a-ti citit istorie, sa vedeti cum altii mult mai bogati, puternici si vocali, au indraznit sa se impotriveasca DUMNEZEU-ului cel viu si sfarsitul il aflam tot in istorie ! Nu imi vine sa cred ce se intampla ,…. atata lipsa de ratiune, logica elementara si dragoste rar intalnesti ! DUMNEZEU sa ai ierte pe acestu politisti si pe noi toti dar, este atat de trist ce se intampla !
   Imi permit sa mai adaug faptul ca, cu totii putem vedea atat de clar,ca oameni, astazi, indiferent de credinta , convingeri sau opinii diferenta dintre DUMNEZEU ( Iti ofera maximum de libertate in tot ceea ce faci inclusiv sa il blasfemiezi pe Dumnezeu) si diavol( urmareste controlul total al oamenilor sub toate formele si batjocorirea lui Dumnezeu) bineninteles , prin oameni .
   Deci sa fim intelepti si sa ne trezim nu sa fim neintelepti si sa disparem ca neam pentru calea gresit aleasa ! In toate exista un interes, fiecare tara, popor, are un interes propriu, al Romaniei, al poporului roman nu mai trebuie sa existe, socotesc unii !

  • IN ISTORIE A EXISTAT INTOTDEAUNA SI IMPREVIZIBILUL, DESI SUBSCRIU OBSERVATIEI CE ATI FACUT MAI SUS, DOMNULE MIHNEA .

   EU SPER IN IMPREVIZIBILUL ISTORIEI – ADICA IN TREZIREA ROMANILOR CRESTIN ORTODOCSI . DAR NU NUMAI A LOR !

   CONSTAT CA SI BANCHERII SE REVOLTA CONTRA TIRANIEI SISTEMULUI IUDEO-GLOBALIST !

   BINEINTELES CA NU VORBESC DE BANCHERII DE LA BUTOANE CARE AU FACUT
   UN BANET FARAMINOS IN TIMPUL COVIDARIEI !

   DAR BANCILE VOR COLAPSA CURAND ! SI ATUNCI SA LE VEZI SCHIMBAREA POZITIEI !

   ATUNCI SA VEDEM POLITIA SI ARMATA – CACI LE VA BATE CEASUL : LANTURILE INTERNATIONALE DE APROVIZIONARE CU MANCARE SE VOR BLOCA SI VA INCEPE FOAMETEA MASIVA !

   CE CREDETI CA SE VA INTAMPLA CU POLITIA SI CU ARMATA ?

 2. “Măi alogeni, perfizi și trădători,
  voi urmă de rușine, chiar n-aveți?
  Aicea ați intrat pârliți, rătăcitori
  și acum să ne alungați, voi vreți?”
  continuare aici https://vrabiute.blog/2020/11/24/acum-ori-niciodata/l

 3. POLITIA ESTE INFILTRATA , INDISCUTABIL, CU MERCENARII ALOGENILOR, PLATITI DIN GREU !
  EI TREBUIESC NOTATI IN LISTE DE CATRE CEILALTI ROMANI, PENTRU MOMENTUL OPORTUN !
  TOT ASA CU MEMBRII ARMATEI ETC .

  IN FRANTA POLITIA A FOST INFILTRATA DE MOSSAD , LA VARF .
  SI ANTRENATA!

  ASA SE FACE CA AU ACTIONAT CU O BRUTALITATE CRIMINALA, TRAGAND DE APROAPE CU ARME ZISE OFICIAL NELETALE , DAR IN FAPT LETALE CACI AU SCOS OCHI, AU SPART MAXILARE, AU SMULS MAINI, AU DISLOCAT BRATE DIN UMAR SI AU OMORAT OAMENI TRAGAND SI IN CAP !

  ASTA-I TRATAMENT ADMINISTRAT “PALESTINIENILOR” FRANTEI DE AZI, ZISA SI NOUA PALESTINA !
  CA SI ROMANIA !
  TREBUIE LUMINATA POLITIA SA FACA LISTE CU COMANDANTII CRIMELOR PRECUM SI CU CEI CE LE SAVARSESC ATACAND DEMONSTRANTII PASNICI CONTRA FOAMETEI ARTIFICIAL INDUSE ASUPRA ROMANILOR !

  SI TREBUIE MASIV IESIT IN STRADA CU MILIOANELE , CA SA BLOCHEZE POLITRUCII TAMAN CAND SUNT IN ADUNARI, SI SA-I ARESTEZE PENTRU JUDECATA DREAPTA !

 4. Mihaela are dreptate.In asteptarea dreptatii dupa moarte a crestinilor,acestia vor sfarsii in capcanele jidanilor,capcane asezate cu cele mai frumoase arabescuri pentru a pacalii prostimea.Boicotarea evreilor,ocolirea lor,evitarea lor in toate domeniile este calea luptei impotriva anticristului.Insingurati-i.Nu cereti ajutorul acestora pentruca ei ti-l vor da dar iti vor lua trei randuri de piei depe tine si neamul tau.Biblia trebue citita si inteleasa in maniera cristica ,nu interpretata.Iisus Cristos cand a poposit printre evreii anticului grup de salbatici ai Cananului,a adus cu el regulile de indreptare a cartilor lor ce propovaduesc dispretuire Dumnezeiasca reala.Ei au creat un Dumnezeu numai al lor,cu care au pornit in lume pentru a o cucerii,subjuga si desfiinta.

 5. Ministerul de Interne e condus de decoratul Patriarhului Romaniei, Ion Marcel Vela, pupilul lui Ilie Sarbu, consilier de-o viata al patriarhului..Atunci cum se explica faptul ca POLITIA FACE CELE MAI MARI ABUZURI CONTRA CREDINCIOSILOR ORTODOCSI? POATE PENTRU CA POPA SARBU NU ERA POPA, VELA NU ERA DE DECORAT SI PATRIARHUL NU PREA E NICI EL CRESTIN ORTODOX…A UMPLUT BISERICILE CU AUR SI A IZGONIT CREDINCIOSII…PARINTELE PAPACIOC SPUNEA CA METEAHNA PATRIARHULUI VA ADUCE MULT NECAZ POPORULUI….Oare despre ce vorbea Parintele?

 6. ana

  Seful secretariatului pentru culte e Victor Opaschi…cel care aducea moscheea cu Victor Ponta..Despre Opaschi lumea popeasca spune ca iubeste pidosnicia si este si el alogen..CINE I-A DAT PERMISIUNEA LUI OPASCHI SA CALAREASCA CE VREA EL? SECURITATEA …deci dracii batrani sunt tot la capatul lantului cainilor…

 7. Lumea trebue sa costientizeze care sant adevatatii dusmani ai bisericii crestine,dusmani care s-au protapit impotriva ei inca de la nasterea creatorului ei,amplificandu-se mereu in istorie,pana in zilele noastre,zile care sant numarate a fi crestine ori ingenunchiate in fata diavolului.Trump e salvatorul sau nu e?Aceasta-i intrebarea..Daca si el,se dovedeste a fi un tradator ale idealurilor omenirii,lumea este pusa in fata portii de intrare in haos.Si atunci dece atata frectie pe capul nostru cu aparitia acestui”luptator impotriva diavolului”,care vrea sa prinda sub coada lui intreaga omenire,pentruce atata strofocare?Asta ar reprezenta ultimul act cinic al globalistilor.Doamne ajuta-ne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.