Editorial

Altfel de „dedicații”!

  Cineva, mai exact Poporul Român, s-a retras cuminte deoparte și, văzând cum sforarii din umbră vor să schimbe vremurile […]

 

Cineva, mai exact Poporul Român, s-a retras cuminte deoparte și, văzând cum sforarii din umbră vor să schimbe vremurile și oamenii, privește consternat cum „Strada”, ridicând piatra ca și atunci când „mărturisea” că nu mai vrea catedrale (deci pe Hristos), ține morțiș să ne convingă cât de cu „dedicație” ar fi o lege anume!

Ceea ce scapă celor ce se cred a fi buricul pământului, tocmai pentru că le lipsește viziunea de ansamblu și de perspectivă internațională, este faptul că însăși ei, „alintați” diversionist ca TFL-iști, au fost ajutați să devină niște bieți sclavi ce își imaginează că, în gândirea și comportamentul lor croit pe „haina” unor „anti-dedicații” ar fi îndreptățți în răzvrătirea lor față de părinți și implicit de Lege, să răstoarne o rânduială legitimă! Noi însă, cei câțiva ziariști și scriitori onești aflați cu adevărat în slujba poporului român, ne revervăm dreptul moral și civic să îi întrebăm cum de se poate să nu reflecteze și la altfel de dedicații! Cum ar fi: „Colectiv” nu a fost oare o dedicație regizată (există mărturii) pentru Cioloș, cel care a generat o mulțime de șomeri prin închiderea minelor bazinului Văii Jiului (făcând o dedicație pentru Bruxelles) și a împrumutat financiar Țara chiar înainte de a-și înceta atribuțiile (făcând astfel o dedicație super-cămătarilor financiari internaționali)? Sau ținerea ridicată a TVA-ului și opoziția față de scăderea TVA, întreprinsă de președintele Iohannis, nu este tot o dedicație făcută multinaționalelor (recte ambasadorului olandez)? Sau chiar această manifestație de forță, din care nu se poate ignora participarea SRI la un război mai vast asupra PSD (conform fostului consilier prezidențial I. Fota), nu este oare de fapt tot o dedicație pe care SRI o face președintelui-incitator Iohannis și acesta, la rândul său, o dedică consolidării imaginii publice și implicării abuzive a DNA în unele acțiuni neconstituționale? Nu este deci aceasta și o manifestare cu dedicație pentru partidele de dreapta (PNL, PMP) care ne-au adus la sapă de lemn și (cu concursul „experimentului” USR) riscă să pună acum România pe butuci?

Da, stimați cititori! Dacă cei din stradă (și cei din spatele lor) și-ar deschide „ochii minții” și spre ceea ce semnifică dedicațiile enumerate mai sus, atunci ar fi mai ușor de înțeles miza reală a unor evenimente provocate, întreținute mediatic și susținute politic, care ÎN ESENȚĂ nu sunt nici împotriva lui Dragnea, nici a PSD! Ele sunt, pe fond, îndreptate împotriva voinței electorale a Poporului Român, a instituțiilor și legilor sale! Și, ceea ce este mai grav pentru noi și mai benefic pentru cei care vor ca românii să întâmpine neuniți centenarul Marii Uniri, este faptul că această anarhie indusă mascat este o insulă care pune în pericol atât rațiunea (mințile întunecate nu mai ascultă nici de membrii Academiei Române, care ne-au atras atenția că România riscă să fie destabilizată sub tăvălugul „globalismului nivelator și exageratei corectitudini politice”) cât și legea (anarhiștii au înconjurat clădirea celei mai înalte instituții de autoritate constituțională și au scandat „Jos CCR”!).

Poate vă mirați, dar de furia aceasta antihristă, din care continuă să se dea cu bâta în argumentele de natură logică, nu putea să lipsească nici atacarea Poporului Român în credința sa, înfierat fiind de „Stradă” că „își ia desertul din colivă”! Vai, vai! Ce nesăbuință demonică este să te ridici și împotriva lui Dumnezeu! Fii cu noi, Doamne, pânâ la sfârșit!

                                                                                                                                Costel NEACȘU

 

1 Comment

 1. Isaila Petru

  Oare cum sa definim tradarea de tara,altfel decat enumerand multiplele cazuri de subminare a economiei nationale prin:
  1)distrugerea industriei sub sloganul,,gramada de fier vechi:
  2)distrugerea sistemului de irigatii si a unei agriculturi super intensive:
  3)repartizarea bogatiilor acestei tari unor puteri straine;
  4)repartizarea,cu dedicatie a disttibutie principalelor utilitati,care genereaza o adevarat hemoragie de bani in strainatate.Dece distributia gazului,a curentului a apei nu a ramas sa le distribuie companiile noastre nationale?:
  5)cine a vandut ,la preturi de nimic bancile,care si ele favorizeaza scurgerea unro sume importante de bani in strainatate si unde sunt banii?
  Oare acesti tradatori de tara nu se numesc guvernele si parlamentele care s-au perindat la conducere:
  6)oare cine a introdus sisteme de calculare a pensiilor in favoarea unor categorii sus puse sau mai bine zis aflate la putere,intr-o dictatura oribila,in defavoarea propriului popor?
  Aceste sunt motivele pentru care oamenii nu mai rabda,REZISTA in ger naprazing in strada.Noi nu avem democratie,avem o adevarata dictatura politico-mafiota,practicata de o anumita categorie profesionala,specializata in,,fabricarea,,de legi care au transformat tara in colonie.Sper ca acestea sunt motivele pentru care tinerii nu mai rabda sau cel putin asa sper eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *