Cap limpede

Am cravata mea, sunt pionier!

  București  2 august 1975: Președintele SUA Gerald Ford și Președintele României Nicolae Ceaușescu și-au pus la gât cravata de […]

 

București  2 august 1975: Președintele SUA Gerald Ford și Președintele României Nicolae Ceaușescu și-au pus la gât cravata de pionier român și au jucat jocuri populare românești. Chiar nu aveau altă treabă mai importantă cu toată planeta pe cap? Se pare că nu, asta dovedindu-se cea mai valoroasă activitate pentru cei doi la acel moment. Valoarea acestui gest trebuie descoperită pe cont propriu de fiecare patriot autentic iar unde nu deslușește, nu-i bai să solicite sprijin. Doamne, ajută!
„Am cravata mea, sunt pionier
Şi mă mândresc cu ea, sunt pionier,
Flutură în vânt, zălog de legământ,
Întâiul meu cuvânt de pionier,
Flutură în vânt, zălog de legământ,
Întâiul meu cuvânt de pionier.
Şcoala o iubesc, sunt pionier,
De dragul ei muncesc, sunt pionier,
Vreau să pot şi eu s-ajut unde e greu,
Cu tot avântul meu de pionier,
Vreau să pot şi eu s-ajut unde e greu,
Cu tot avântul meu de pionier.
Pentru Ţara mea, sunt pionier,
Ca să rodeasca ea, sunt pionier,
Ca s-o înfloresc, podoabe noi să-i cresc,
Şi pacea să-i păzesc, sunt pionier,
Ca s-o înfloresc, podoabe noi să-i cresc,
Şi pacea să-i păzesc, sunt pionier”

Ceva deosebit de valoros pentru Umanitate se întâmpla atunci in România,  …. și poate foarte îngrijorător pentru Mafia Internațională!

Sursa: https://tristar77.blogspot.com/2018/02/am-cravata-mea-sunt-pionier.html

 

9 Comments

 1. Marian

  Niciodata n-am reusit sa-nteleg acel apetit al americanilor pentru ” jungla ” romneasca . Cand credeau ca i-au fript pe comunistii romani si-o luau de mama focului iar dovada se vede cu ochiul liber : ce poate fi mai minunat decat acea imagine cu Ford avand cravata rosie { reprezenta zice-se sangele comunistilor cazuti pentru cauza…comunismului } jucand hora alaturi de ” niste tarani ” vorba lui Dinu Sararu ?! Lasa ca in 1975 , era bine cam peste tot inclusiv in Republica Socialista Romana . Inca nu aparusera expresiile : ” se da ceva ? ” sau ” s-a bagat ceva ? ” Stau si ma-ntreb cateodata daca nu cumva , si ei americanii , nu-s cumva vinovati pentru aparitia acelor expresii caci , majoritatea alimentelor romanesti luau calea …United States of America

 2. NU domnule,nu americanii sant de vina pentru jaful ascuns din Romania tuturor anilor de inaltare sau de coborare a ei.Vina o poarta aveturierii lumii specializati in Lovituri de stat carora ei le zic Revolutii.Loviturile astea statale,erau viitorul acestor derbedei ai lumii.Si America a cam fost coplesita de acesti “Specialisti”in revolutiile de pe pamant.Acolo isi aveau salasul,ca si acum,adica in Banci,in organizatii,zis umanitare de dialog social,infiltrati pana si in Guvern.Din aceste pozitii aplicau lovituri de moarte in lume si chiar si in tara care-i suportau atunci ca si acum.

  • Lucian

   Ai surprins esenţa funcţionării istoriei. Mă bucur să descopăr că unii văd adevărul. “Adevăratul adept al teoriei conspiraţiei e cel ce crede că poate exista un guvern care să-i vrea binele poporului”

  • Adrian Grigoriu

   Susțin cu totul!

 3. Adrian Grigoriu

  Observați că nu au pus cravata de pionier pe gâtul doamnei în costum popular? Aceea ar fi fost adevărată blasfemie.

  În rest situația este o gigantică ironie anti-mafie internațională, anticomunistă, semn de supremă putere, fin jucată de liderii de atunci (Emil Bodnăraș, Patriarhul Iustinian Marina încă nu fuseseră asasinați – urmau în 1976 si 1977), “joc” pe care îl pot cuprinde deocamdată, doar acei foarte puțini care au avut puterea mentală de a se extrage de sub propaganda anticreștină și antiromânească. Vedeți zîmbetul hâtru al lui Nicolae Ceaușescu, satisfacția aducerii celor mai puternici in curtea noastră, al regulile noastre, să se integreze în ceea ce vrem noi?

  E greu de priceput? De ce oare il calominaza toate instituțiile mass media si propaganda planetară pe acest om? Ce mai au cu el dupa 30 de ani dupa ce l-au ucis? Păi a lăsat un tezaur, ca si in cazul Miscarii Legionare, Ion Antonescu, acelasi motiv, un tezaur care trebuie uitat altfel lucrarea mafiotilor internationali va fi distrusă.

  Doamne, ajută!

 4. satan existã

  ***Adrian Grigoriu,o fi luptat Ceaușescu contra mafiei internaționale,nu contest,însã,tot el a luptat și contra lui Dumnezeu;asta este și explicația morții sale anormale;se zvonește că cică ar fi fost mason;dacă este adevărat,așa se explică și lupta lui feroce contra Tatălui Ceresc;se știe că pentru masoni această luptă contra lui Dumnezeu și nu numai,este un stil de viață.

  • Adrian Grigoriu

   Păi asasinarea lui a fost planuită timp de 20 de ani pentru a fi inlocuit cu un om supus Mafiei Internaționale. A fost planul “Dniestr” pus in aplicare din 1969 dsesfășurat în primul rând de KGB in colaborare cu MOISSAD, CIA, MI6, AVO si altele.

   A fost asasinat in 22 decembrie 1989 dupamiaza dar au așteptat până în 25 ca să poată culpabiliza întreg poporul ortodox român.

   Dumnezeu nu are nici o legatura cu acest plan, doar diavolul.

   De ce a îngăduit Dumenzeu asta dar și distrugerile pana in prezent? Poate pentru că ne-am permis să ascultam de străini, sa tânjim dupa halucinații moderniste și a ignoram cuvântul Domnului și înțelepciunea stăveche românească.

  • Stelica

   Dacă ai ajuns sa crezi i zvonuri, alte zvonuri spun ca Ceaușescu Nicolae a construit biserici inclusiv în județul lui! A botezat copii prin tara cu Elena. Un lucru eclar. Ce a făcut el în 25 de ani, cimpanzeii de azi au distrus în 10 ani. Dacă-i întrebi ce înseamnă guvernarea ptr ei habar nu au. Doar împrumuturi în prostie,furt la lumina zilei, bogățiile tarii date la alții pe șpagă. Asta e guvernarea lor. Singura soluție este parul și terminați toți ciocoii noi. Nu pușcărie. TERMINATI! Sa nu Ramona să-mi ta din ei!

 5. satan existã

  @@@Stelicã,eu spun cã este un zvon faptul că ar fi fost mason fiindcă eu nu cred așa ceva;masonii nu fac niciodată bine pe unde umblă,din contră,rolul lor este de distrugere;unde am citit acest lucru era prezentat ca o certitudine.Nu cred nici că a construit biserici,din contrã sunt dovezi că a dãråmat câteva;de aceea sunt convins că moartea sa anormală are legătură cu această faptă reprobabilã;sunt mulți ce s au luat la ,,tråntã”cu Tatăl Ceresc și sfårșitul lor a fost uråt…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *