Pamflet

Am fost frate cu Covidul și nu am știut…

  Doamne ce om norocos sunt! Asta este, dacă te naști cu zile, scapi! Voi vă dați seama prin câte […]

 

Doamne ce om norocos sunt! Asta este, dacă te naști cu zile, scapi! Voi vă dați seama prin câte pericole am trecut în cei 37 de ani scurși din viață mea înainte de apariția Covidului? Vă dați seamă câte răceli, gripe, viroze am făcut? Erau, de fapt, Covid! Întotdeauna a fost Covidul, doar că noi nu am știut!

Mă trec fiori reci pe șira spinării când îmi amintesc de anii copilăriei mele, când mergeam la școală și aduceam Covid pentru că mai apoi să îl împart frățește cu toți ai casei! Eram inconștient! Toți eram inconștienți! Apoi chiar adult fiind, chiar și în Germania când lucram, dacă aveam o răceală ușoară nici nu lipseam de la serviciu. Eram inconștient. Și eu și restul angajaților, chiar și patronii. Când de fapt trebuia să fiu luat cu izoleta și intubat, eu beam ceaiuri și îmi puneam sare pe piept.

Ca un tâmpit, când aveam febră luăm biseptol! Vă dați seamă! Oh! Infamul de mine! Mă căiesc amarnic! Cum? Când știe toată lumea, gripa trece cu citostatice!!! Tușeam, vai mie! Tușeam întotdeauna în fața altora, îi stropeam cu salivă, toți făceam așa. Nu știam , nu știa nimeni pe planetă că atunci când tușești duci mână la gură. Ca atunci când caști.

De fapt și când îmi vine să vomit eu vomit pe mine și pe alții. Am aceste defecte. Îmi curg balele, mă apropii de gură altora când strănut. De fapt, nici nu este nevoie. S-a demonstrat științific că dacă strănuți particulele de salivă ajung la 20 de metri de tine. Practic, poți infecta din tribuna unui stadion jucătorii de pe teren.

De altfel, pe vremea mea, înaintea Covidului salvator care ne-a deschis mințile, se organizau concursuri de tușit și strănutat la distanță. Plus întreceri de infectări. Cine infectează mai mulți oameni! Acum, mulțumim lui Dumnezeu dar mai ales științei, avem mască! Masca salvatoare! Masca protectoare! Iată, dușmanul este aproape învins! În această nouă erănu există nici întristare, nici durere, nici boală!

Dragă mamă, dragi bunici, vai vouă! Ați procedat greșit! Ați stat la capul meu, copil fiind, mi-ați dat paracetamol, aspirine, sirop de pătlagină, frecții, faringosept!!! Auziți, oameni! Faringosept! Când eu trebuia să fiu izolat 14 zile, monitorizat, deschis și cercetat, intubat, perfuzii, citostatice, retestat până la dispariția tusei reziduale! Tusea reziduală!!! Vă dați seamă ce ticălos am fost, vai mie! Am umblat prin oraș sănătos tun – credeam eu – e doar o tuse reziduală, îmi spuneau medicii inconștienți… când, de fapt, aveam în piept o încărcătură mortală de Covid! O bombă umblătoare cu ceas eram…

Mare noroc că ne-am trezit în sfârșit! Ieri întuneric, azi lumina! Am ieșit în sfârșit din obscuritatea medievală! Fiat Lux! Vivat!

                                                                                                       Paul HITTER

 

4 Comments

 1. genial

  genial Paul. bravo

 2. satan existã

  Acest articol ar trebui citit de nemernicii de doctori ce participă la mascarada asta;n au teamã,n au fricã că genocidul ce l au fãcut cu poporul român se va întoarce împotriva lor???ei cred că lacrimile,durerile celor care au fost refuzați pentru asistență,nu vor avea repercusiuni asupra lor?ei cred că blestemele,chinurile celor ce au rămas în viață după o asemenea experiență nemaiîntålnitã în istoria poporului român,nu îi vor afecta?eu nu aș fi așa sigur!!!

 3. Viorica

  Domnule Paul Hitter, am râs cu lacrimi citind acest superb articol.

 4. sic semper tyrannis

  EXCELENT ! MULTUMESC!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.