Lichele

Ana Birchall, marioneta americanilor la Justiție, solicită desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție!

  E clar pentru toată lumea de ce e Birchall la„Justiție”, de ce n-a comentat nimic Werner, de ce se […]

 

E clar pentru toată lumea de ce e Birchall la„Justiție”, de ce n-a comentat nimic Werner, de ce se pozase distinsa doamnă Birchall cu Hans Klemm cu câteva ore înainte de a fi propusă ministru de distinsa doamnă Dăncilă#2? Pe Birchall au propus-o sau cel puțin au confirmat-o ministru la „Justiție” domnii de peste Ocean, n-am niciun dubiu! Aceiași domni care au decorat-o pe Kovesi, aceiași domni care i-au decorat pe Maior și Coldea în plin scandal legat de protocoalele secrete… Iar cea care a fost plecată nouă ani din țară (și de-aia nu știe nimic despre „statul paralel”) a executat, cuminte, ordinele.

România ESTE o colonie în devălmășie, cu câțiva stăpâni mari și mulți stăpâni mai mici. Și așa va rămâne dacă poporul român e fericit cu acest statut! În ce mă privește, am inima împăcată. Chiar fac TOT ce ține de mine pentru a nu mai fi sclavi, pentru a ne ridica din genunchi și a ne comporta ca niște oameni LIBERI și DEMNI. Voi merge până la capăt în acest an și voi continua să spun: FIE SĂ FIM! Apoi, la prezidențiale (ultima șansă a acestei țări), ne vom număra și vom vedea câți suntem…

Procurorul General al SUA: „Apreciez în mod special șansa de a ma întâlni cu conducerea României, inclusiv cu omologul meu de la ministerul justiției, Ana Birchall, pentru a discuta despre importanța menținerii statului de drept și relua eforturile anti-corupție. Suntem recunoscători doamnei Birchall pentru implicarea și sprijinul puternic pentru aceste priorități importante. Sperăm ca, sub conducerea sa și a celorlalți oficiali români, România va reveni asupra recentelor amendamente care amenință să submineze capacitatea de luptă împotriva corupției și avem încredere că România va lua măsurile necesare pentru a asigura un sistem judiciar eficient, transparent și imparțial.

Ana Bichall cu procurorul general al Statelor Unite, William P. Barr.

Nu, Birchall NU e un „cal troian”! Un „cal troian” e un dar otrăvit, e ceva la care nu te aștepți. În ce o privește pe Birchall, totul era însă cât se poate de limpede, DE ANI, nu de zile! Despre ce face chiar acum Birchall am vorbit PUBLIC imediat ce am aflat că va fi propusă de Dăncilă#2 pentru portofoliul Justiției. Cu toate acestea, doamna Dăncilă#2 a propus-o… Ca atare, situația în care ne aflăm i se datorează!

Ministrul Ana Birchall alături de ambasadorul României în SUA, George Maior, fost director SRI.

Toți cei care o țineți în brațe pe Dăncilă sunteți părtași! Cine a propus-o pe Birchall la Justiție la doar două zile după europarlamentare? Sublima DĂNCILĂ! Iar fonfleul de imagine cu remanierea nu a ținut decât la naivi. Orice om zdravăn la cap și cu neuroni funcționali înțelege imediat că era CLARĂ acceptarea nedistinsei Birchall la Justiție și la fel de CLARĂ neacceptarea doamnei Gârbovan la aceeași Justiție. Așa că să se abțină de la plânsete care dau bine la TV și doamna Dăncilă, și cei care o țin în brațe. Faptul că Birchall e ministru la Justiție e doar din vina VOASTRĂ! Asumați-vă!

Ce credeați că o să facă Birchall după ce o propune Dăncilă și o numește Iohannis la Justiție? Era absolut evident că primul lucru va fi încercarea de desființare a Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție! Azi, tocmai a recunoscut asta și a solicitat, imperativ, închiderea Secției!

Imediat după europarlamentare (unde a tăiat și a spânzurat STS pentru că așa a stabilit Dăncilă prin OUG!), Dăncilă ne-a spus că nu comentează condamnarea lui Dragnea (la fix o zi după alegeri) și că nici despre Statul Paralel nu știe nimic „pentru că a fost plecată nouă ani din țară” (deși strigase cu un an în urmă împotriva… Statului Paralel la marele miting împotriva… Statului Paralel). La doar două zile după europarlamentare, Dăncilă a propus-o pe Birchall la Justiție… Între timp, a dat OUG pentru ca tot STS să se ocupe și de alegerile prezidențiale.

                                                                                                                             Liviu PLEȘOIANU

Citiți și:

Ministrul Ana Birchall, coada de topor a SUA, garanta lichidării SIIJ, vector al unei „justiții” pe placul binomului Iohannis-SRI și a corporațiilor

SIIJ, marea miză a mișcării #Rezist. Pe viață și pe moarte împotriva Adinei Florea

 

2 Comments

  1. gigimutu

    ati pus-o exact la categotria potrivita,

    la lichele pe birciulica.
    acum ceva ani, Vadim sarmanul destainuia ca aceasta distinsa doamna sugea p…a nu stiu cui, sau ceva de genul asta, si l-a dat in judecata pe Vadim pentru calomnie, insa Vadim le cam stia pe boarfe si ce faceau ele, el a spus si ca udrisca era amanta lu base chiorul.
    mai, numai ciumeti si ciumete sunt la conducere in tara asta?

  2. Mai este vreo funcție în acest stat care să nu fie ocupată de ALOGENI?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *