Cadran international

Andaluzia: Măștile obligatorii chiar și pe plajă

  Andaluzia: măștile obligatorii chiar și pe plajă și amenzi de 100 euro dacă nu sunt folosite *Absurdul impins la […]

 

Andaluzia: măștile obligatorii chiar și pe plajă și amenzi de 100 euro dacă nu sunt folosite

Doi asistenți informează persoanele despre măsurile de securitate pe plaja din Marbella.

*Absurdul impins la extrem. Cei care dau ordinele îi cred pe oameni subnormali (și unii cu botnița se comportă ca atare). Văzui un reportaj la un canal spaniol; trei tipi stau la o bere într-o terasă, și respectă ordinul: botnița în permanență, poate fi dată la o parte numai când bea berea, după care și-o pune la loc. Adică, trebuie purtată permanent să nu-i intre virusul microscopic în gură sau nas, dar când o dă la o parte ca să bea, nu-i intră, virusului nu-i place mirosul bericii. Când vede guvernul atâta supunere, cum să nu apese pedala?

Guvernul andaluz a aprobat utilizarea obligatorie a măștilor în toate spațiile deschise și închise, cu amenzi de 100 de euro, ceea ce include plimbări de-a lungul plajelor și bazinelor de înot, cu excepția când se intră în apă, și a se bucura în aceste locuri de sport individual în aer liber și unități familiale.
Pe plajă sau piscină, când stați sub umbrelă, atâta timp cât este o unitate de familie, nu va fi obligatoriu, dar dacă este un grup de prieteni, va trebui să aveți botnița pusă.

Ministrul Sănătății, Jesús Aguirre.

În sport, va fi necesar atunci când sunt activități de grup în care masca „nu este imposibilă”, după cum a raportat ministrul Sănătății, Jesús Aguirre, în cadrul unei conferințe de presă, după aprobarea acestor măsuri în Consiliul Guvernului.

Ordinul, care are aprobarea Comitetului Tehnic, stabilește masca obligatorie începând cu vârsta de 6 ani de la ora 00.00, miercuri 15 iulie, indiferent dacă puteți menține distanța socială sau nu.
În cazul restaurantelor, nu va fi necesar în cazul unităților familiale, dar va fi necesar atunci când nu mâncați sau beți în reuniuni non-familiale, fie pe terasă, fie în interior.
În mijloacele de transport continuă să fie obligatoriu, iar în cazul vehiculelor cu până la nouă locuri va fi obligatoriu dacă ocupanții săi nu locuiesc împreună la aceeași adresă.

                              Mai puțini oameni de veghe la morți

Vegherea mortului în aer liber se reduce de la 60 la 25 de persoane, și în locurile închise de la 30 la 10 persoane, deoarece s-a dovedit că sunt „o poartă de intrare” a focarelor.
Masca nu va fi necesară pentru persoanele care prezintă un anumit tip de boală sau dificultate respiratorie care poate fi agravată de utilizarea ei, și nici pentru persoanele cu dizabilități sau dependente.

*Și aceste persoane fără botnița, nu se infectează cu virusul care zburdă liber prin aer?
În plus, Consiliul „evaluează și valorează” situația vieții de noapte, celebrarea evenimentelor sportive și întâlnirilor cu prietenii, deoarece consilierul a avertizat că nu se pot vedea acumulări de persoane fără protecție sau distanțe.

În ceea ce privește diferitele tipuri de măști, Aguirre a subliniat că „cea mai bună mască este cea pusă, fie ea igienică sau chirurgicală” și a apelat la responsabilitatea andaluzilor.

                                       Prudență extremă

Purtătorul de cuvânt al Executivului, Elías Bendodo, a cerut „prudență extremă” într-un exercițiu de „responsabilitate colectivă” și a spus că „va depinde de toți andaluzii sa mergem înainte sau înapoi”.

Elias Bendodo

„Dacă acționăm în mod responsabil, vom merge mai departe, dacă nu, ne întoarcem, iar consecințele vor fi foarte grave din punct de vedere al sănătății și al economiei”, a adăugat el. El a avertizat că se văd imagini cu aglomerații pe plaje, sărbătoriri sau terase „care nu sunt înălțimea gravității pandemiei„, pentru care a insistat asupra „ne-relaxării” și a spus că „asta nu este calea”.

Bendodo a declarat că andaluzii și vizitatorii trebuie să se obișnuiască cu faptul că „masca este o ținută în plus” și că trebuie purtată „pe tot parcursul zilei” și în toate locurile. El a amintit că guvernul andaluz a spus deja că nu-i „va tremura pulsul”, și că toate deciziile trebuiau luate „cu criterii de sănătate publică”.

Pe de altă parte, în ceea ce privește planul de descarcerare a Guvernului, Aguirre a raportat că Consiliul își pregătește amendamentele, dar „în general, evaluarea este pozitivă”.

Sursa: www.diariocordoba.com via Invictus

7 Comments

 1. sic semper tyrannis

  islamizarea mondiala. obisnuinta in timp cu imposibilitatea de a respira. obligativitatea purtarii mastii va modifica modul de gandire – ceea ce se si urmareste – astfel incat sa ai un sentiment de vinovatie ca nu ai fata acoperita. Islamizare mondiala, teste de obedienta, distrugerea ideilor de familie, suveranitate, religie si patriotism. Resetarea vietii si valorilor. Solve et coagula.

  • Mariucanti

   Raspuns @Maria , Tanti nu e vorba de frica (si nu tine vrajeala cu de ce ti-e “frica” pt ca unii nu se tem de moarte chiar afirmand asta adevarul planului sionist), ci CONSTIENTIZARE si raspandirea adevarului NEMERNICO! Iar comparatia cu dinozaurii e cel putin ridicola, progresisto! Ai trait tu pe atunci, i-ai vazut cumva sau manipulezi cu “evolutia” de la specie? Cine esti tu, comentezi peste toate articolele justitiarul numai in contra, poate esti una din neamul j..dov, evreica etnica? Hai lasa-ne! Suferi de paranoia antinationalista….

   Fac pariu ca iara nu-mi vor afisa mesajul comentariu tipic…

 2. Marian75

  Ooo dar ăștia sunt proști grămadă,cum dracu să accepți asa ceva!!! Astia ci asemenea idei ar trebui împușcați,cum ar fi la noi Arahat,bețivul lucovid,eunucul de Iohannis câtu,Tătaru etc…….

 3. Marian75

  Să nu uităm că-m Spania acum mult timp exista inchizitia,ardea pe rug etc.se pare că are pe cine,Niste mameluci….Nu au înv.nimic din greseli,partea proastă e că și retardații de la noi copie de afară,Dar numai ce-i rău…Păcat că nu suntem uniți,,trebuie boicotate aproape toată media de la noi,au fost cumpărați,,,Covid tot timpul,vai a mai murit 17,vai nu stiu ce ,Cancerul a ajuns de râs și alte boli incurabile,pseudo jurnalisti,Crisosul mamii lor de libidinoși….

 4. ryzen

  inseamna ca se asteapta la pomana mare de la fondurile nerambusabile *UE

 5. zyx

  Asta voteaza popularimea din m..UE in ultimii 30 de ani .Neomarxisti,tefelisti si iar neomarxisti.Acum sa si-o suga ,daca se poate ,cu masca la gura fiindca prostimea alba isi merita soarta in timp ce blondele lor umbla dupa sculele “oprimatilor” in ale sclaviei.

 6. zyx

  Cata vreme opinia si informatia circula doar prin facebook,yuotube,twiter lupta pentru o lume normala si asezata pe principii sanatoase e pierduta dinainte.Cenzureaza magarii la greu ,nazistii sau comunistii erau mici copii.Dovada ca orice comentariu care nu convine Komisarilor nu ajunge pe site.Si mai platim si abonament pentru asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *