Lichele

Andi Manciu, șeful controversatului Grup de Comunicare Strategică și marioneta statului subteran, acuzat și el că nu are diploma universitară!

   ÎNCĂ O BOMBĂ: ȘI SEFUL GRUPULUI DE COMUNICARE STRATEGICĂ E ACUZAT CĂ ARE DIPLOMA ÎN FALS În plin scandal […]

 

 ÎNCĂ O BOMBĂ: ȘI SEFUL GRUPULUI DE COMUNICARE STRATEGICĂ E ACUZAT CĂ ARE DIPLOMA ÎN FALS

În plin scandal Baranga cade altă potențială bombă: și șeful controversatului Grup de Comunicare Strategică în pandemie e acuzat că declară în fals studiile universitare. Acuzația vine de la siteul Spotmedia.ro, prin pana ziaristei Ioana Ene Dogioiu, pornind chiar de la cazul Baranga.

„Baranga nu e un accident, Baranga mi se pare mai degrabă un simptom care doar pe dl Orban pare a nu-l îngrijora.
Dacă domnia să era omul care dorește în mod sincer să reformeze statul roman din temelii și pentru această reformă cere votul românilor, eu aș fi așteptat să-l văd negru de supărare, aș fi așteptat să văd demiterea celor care au făcut evaluarea în baza căreia domnia sa a semnat ultima numire a dlui Baranga, aș fi așteptat declanșarea unei verificări la sânge a tuturor titularilor de funcții publice de sus în jos.
Așa descoperea poate dl Orban că al său consilier de stat, Andi Manciu, pe care l-a pus în fruntea Grupului de Comunicare Strategică, care scrie cele mai sensibile OUG ale Guvernului și are deja un loc eligibil pentru viitorul Parlament, este o persoana fără diplomă de licență(s.n.)”.

Problema nu e doar că o persoană cu asemenea responsabilități în pandemie nu ar avea studii universitare, ci că declară oficial că le are. Conform CV-ului oficial al lui Manciu, consilier de stat al premierului și responsabil cu coordonarea comunicării la nivelul guvernului, el ar fi absolvit SNSPA în 2008. Rămîne de văzut care informație e reală: cea din CV-ul său, ori cea aruncată pe piață de Spotmedia.

                                                                                  Bogdan Tiberiu IACOB, inPolitics.ro
Notă „Justițiarul”: STIRIPESURSE.RO a solicitat Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative Bucureşti să confirme/infirme faptul că Manciu nu a obţinut diploma de licenţă. „Domnul Eduard Andi Manciu a fost înmatriculat la Facultatea de Ştiinţe Politice, specializarea ştiinţe politice promoţia 2004-2008, dar nu a absolvit studiile universitare de licenţă.”, a transmis SNSPA.

 

 

3 Comments

 1. bitchute

  SNSPA – păi cursurile cărei alte instituții le-ar fi putut urma!?

 2. Baran Gheorghe

  SNSPA este o ” inalta scoala” de produs ce?? Eu n-am auzit si nu am vazut un absolvent SNSPA care sa merite sa-i strang mana si sa fac plecaciune in fata lui. Daca stie cineva sa mi-l spuna!!. Eu stiu unul care are diploma de licenta SNSPA si nu stie sa scrie un e-mail. SNSPA nu este un nutrient de stiinta si cultura, este un vax albina crema puca. Am auzit ca ar fi urmasa fostei Stefan Gheorghiu, macar acolo invatau totusi ceva .

  • Cetățean responsabil

   Eu, nici pe vremea lui Ceaușescu, când se numea Academia Ștefan Gheorghiu, nu dădeam mulți bani pe absolvenții acestei academii. Motiv pentru care am fost dus la secretarul PCR pe întreprindere, de către secretarul UTC pe întreprindere, absolvent al acestei academii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.