Abuzuri

ANI a cercetat-o patru ani pe senatoarea Cristiana Anghel! Lupta acesteia împotriva sistemului nu era „compatibilă” cu funcția de parlamentar…

  Vă mai amintiți de ANI ? Eheeei… cum care ANI? Haide, fraților…  ANI…  draga de ANI!  ANI cea fătată […]

 

Vă mai amintiți de ANI ? Eheeei… cum care ANI? Haide, fraților…  ANI…  draga de ANI!  ANI cea fătată de Monica Macovei și moșita de Băsescu , cea zămislită pentru a fi ciocan împotriva adversarilor politici ai Băsăului.

La început, șeful a fost unul cu nume predestinat în a săvârși ticăloșii, Cătălin Macovei. Ăsta, mai pămpălău fiind, nu prea a dat rezultatele scontate, motiv pentru care nici nu i s-a mai reînoit mandatul. Apoi a venit Horia Georgescu , inspirat numit Giumbix de către Mircea Badea  sau „Horică integritate mica” de către alții. Acesta a dus Agenția pe culmi nebănuite de ticăloșie. Dar lipsa de inspirație (considerandu-se un fel de Dumnezeu) l-a făcut să se ia de Iohannis și de Hellvig , adică de viitorul președinte și de viitorul șef al SR. Astfel că a ajuns după gratii și acum îl așteaptă ani multi de pușcărie .

Acum nici nu mai stiu cine e șef.  Ba, mai mult, nici nu mai stiu dacă ANI funcționează, din moment ce cu toate informațiile privind salariile multiple ale lui Julien, nu ne vine dintr-acolo nici măcar un comunicat. Cu toate astea, azi am aflat cu ce s-au ocupat băieții ăștia în ultimii patru ani. Ei bine, între 19 decembrie 2012 și 26 mai 2016 ei au anchetat veniturile și averea senatoarei  Cristiana-Irina Anghel, adică din prima zi a mandatului și până mai ieri. Distractiv este că scribalăii de la ANI au scris „peroada”, așa cum se exprimă sasul numit președinte în România. Pură coincidență, incultură comună?

ani_ok_3

Când țara asta colcăie de hoți, ei au pierdut patru ani ca să ancheteze ce? Pe „învățătoarea”, cum peiorativ îi spun niște jigodii, cărora se pare că le-a pus creionul în mână moașa comunală, nu tot o învățătoare!  Dar „învățătoarea” era vinovată de prea multă demnitate și trebuia să i se găsească ceva. Era vinovată pentru că a fost printre puținele voci din Parlamentul României  care a vorbit despre drepturile omului și despre abuzurile sistemului, iar „culpa” asta mă determină să fac o reverența și să spun: Sărut mâna, doamnă Învățătoare!

                                                                                                                                     Dorel BĂLAȘA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *