Atitudini

Apel către cititorii și susținătorii revistei „Justițiarul”

                                                          Dragi prieteni, Ne adresăm celor care ne citesc frecvent și au înțeles dificila noastră luptă cu sistemul globalisto-progresist, […]

 

                                                        Dragi prieteni,

Ne adresăm celor care ne citesc frecvent și au înțeles dificila noastră luptă cu sistemul globalisto-progresist, dominant la nivel mondial și cu prelungirea sa autohtonă, acel „stat subteran” care conduce practic România, compus din alogenii instalați la conducere de stăpânii iudeo-masoni din exterior ai coloniei și serviciile secrete trădătoare.

Publicația noastră nu este partinică, permanent am susținut că toate partidele care s-au perindat la guvernare din anul 1990 și până în prezent au contribuit la ruinarea României prin distrugerea economiei și înstrăinarea avuției naționale. Din această cauză nu am acceptat publicitate pe site, tocmai pentru a nu fi dependenți de banii cuiva care ulterior putea să ne impună o politică editorială. Luptăm în continuare pentru că suntem încrezători în capacitatea neamului românesc de a renaște din propria cenușă, aidoma păsării Phoenix!

Revista „Justițiarul”, fondată în septembrie 2000, nu se mai tipărește din decembrie 2012, deci au dispărut veniturile din publicitatea print și vânzarea publicației la chioșcurile de ziare. Suntem prigoniți de propaganda oficială a sistemului, cât și de trollii postaci de tip #rezist. Site-ul „Justițiarul” figurează pe lista neagră a serviciilor secrete românești și străine care ne monitorizează. La fel, am fost indexați pe listele publicațiilor incorecte politic de malaxorul propagandei globaliste a presei sioniste și catalogați ca „fake news” pentru discreditare.

Deoarece sunt cheltuieli cu întreținerea site-ului și difuzarea acestuia pe internet, iar colectivul redacțional nu le poate asigura, fiindcă nu este compus din persoane înstărite, unii dintre noi fiind în vârstă, bolnavi și cu pensii ridicole care abia acoperă costul medicamentelor, vă solicităm sprijin financiar în limita posibilităților dumneavoastră!

Cei care sunt dispuși să ne sprijine financiar, o pot face prin intermediul butonului „DONAȚII” situat în partea dreapta-sus, lângă imaginile dinamice, fotografiile care se derulează „în buclă”, după cum puteți vedea în captura din imaginea de mai sus. Puteti contribui fie prin transfer online folosind butonul respectiv, fie prin transfer bancar cu ajutorul celor 2 conturi deschise. Plata se poate face cu orice card de debit sau prin contul dumneavoastră de PayPal. Conturile sunt în lei și euro. Vă mulțumim!

Imaginea este explicativă, operația de donare se efectuează direct pe site: http://www.justitiarul.ro/

Se poate dona și prin mijloace bancare clasice în următoarele conturi:

Banca Transilvania

Titular de cont: Mihu Maria

– cont în euro: RO07BTRLEURCRT00S1041201

– cont în lei: RO26BTRL03301201S10412XX

                                                                                                                     Vă mulțumim!

                                                                                                                Redacția „Justițiarul”

Pledoarie pentru sprijinul jurnaliștilor antisistem, nealiniați „corect politic”, prin donații

      Devine din ce în ce mai greu să transmiți public adevărul

Habar n-am cum funcționează algoritmul FB și ce relevanță are impactul afișat, bănuiesc că o folosi la ceva de vreme ce FB mi-l comunică, plus desigur mă imploră să le dau niște bănuți ceva, ca să-mi crească ăsta, impactu’ – de ce nu știu. Le dau ciu-ciu.

Săptămânal articolele postate însumează peste 83.000 impact, probabil vreo 300.000 și ceva pe lună – și asta pe pagina nouă, de media, pe care scriu doar de vreo două luni, făcută tot de frenzi grijulii, care știau-bănuiau că pagina personală va deveni țintă, cu 9 luni de blocare din 12, în medie, asta înainte de a mă trezi suspendat fix un an. Pe pagina aia am cam 6-8.000 de articole și audiență de zece ori mai mare decât pe pagina nouă de media, că aveam peste 7000 de follover și pe lângă cei 5000 de frenzi, lista blocată, plus 2500 în așteptare.

Unele articole de acolo au peste 2000 de share, nu mai vorbesc de zecile de mii de comentarii. Pentru o pagină de comentarii și articole exclusiv politice, fără sport-monden-gagici-pufoșenii etc, plus că nu-s vreun fotomodel din ăia cu freză gigea și unghiuțe lăcuite.

Pe pagina veche, personală, aveam o medie de 30-40.000 de cititori per ansamblu, la Colectiv am sărit de 500.000, motiv pentru care m-au și chemat toate televiziunile, absolut toate, inclusiv alea de le-am porcăit ani de zile, am refuzat toate invitațiile disperate de la Antene, Realitatea etc, m-am dus doar la două televiziuni care s-au ales fiecare cu juma de miliard amendă, de la CNA-ul pesediștilor, consecutiv emisiunilor unde am dat din cioc cât am putut și l-am muit pe Arafat la greu. Mai bine îmi dădeau mie juma de miliard să tac în platou și doar să dau din cap din când în când ca cățelușu ăla dubitativ din plastic de se punea pe bord la Dacii pe vremuri. De la faza cu amenzile de un miliard în total nu mă mai cheamă nimeni ever, la noi cenzura e pe bani.

Am scris pe adresa unora de la FB vreo 20 de scrisori, pe tema cenzurii aberante practicate de Grupa lor de cenzori de aici, concentrată în jurul firmei unui nemernic de securist, Dragoș Stanca, așa zis IT-st, de fapt sluga și ciomagu online al infractorilor pușcăriași Adrian Sârbu și Sorin Ovidiu Vîntu. Sârbu care vroia să ne pună dinamită sub Balconul din Piața Universității, anii au trecut și iată, criminalul este acum inculpat, exclusiv datorită eforturilor mele, că eu l-am dat în vileag public pe mega mogulu lu pește, rahatu cu ”gândește liber”. Procurorii militari alături de care am muncit niște ani la Dosarul Mineriadei, cândva, într-un cerc restrâns la ei la etaju de protocol, mi-au mulțumit pentru muncă, eu oricum nu sunt mulțumit de munca lor, e clar că au și ei în spate niște sforicele, da asta e, n-avem altă Românie, alți oameni, alte opțiuni.

Devine din ce în ce mai greu să transmiți public adevărul, sau măcar frânturi de adevăr. Minciuna ca o pâclă deasă și otrăvitoare a înebunit românii – s-a văzut acum la Referendum ce-a făcut SRI-ul lui Hellvig și Iohannis (apropo, ambii arondați lui tătuca Soroș, că veni vorba) –, căcături de manual au prins incredibil, ca aia cu dacă mergeți la vot, votați amnistia penalilor. Dezinformarea și intoxicarea sunt arme de război – se poartă la greu acest război, nu de azi de ieri –, România este o țintă, e o halcă de carne crudă din care toate Haitele de prădători trag cu dinții și tot sfâșie.

Copiii noștri o iau razna, pleacă cu toții din țară, se duc unde văd cu ochii, am publicat statisticile teribile. Ne pierdem ca Neam și se scufundă în mlaștina disperării (încă) o generație.

A scrie și a ridica glasul public este un act de curaj – dar mai ales de logistică, totul este controlat, toate canalele media, inclusiv online-ul. Pe vremea lui Năstase te ridicau din stradă sau intrau peste tine mașini pe trotuar. Acum sunt mult mai rafinați, de izolează, te pun la zid, te belesc cu ANAF-ul, de pildă. Am primit notificare și amenințări de parcă aș fi un evazionist infractor, că să le dau bani la greu pentru vila pe care n-o am, evident, că n-am nimic de fapt – mi s-a părut de râs da mi s-a explicat că nu e de râs, mă pot alege cu dosar penal, după ce d-abia am scăpat de alt dosar penal, făcut din nimic, că cică-s primejdios în spațiul public, pe bune, tocmai io, un porumbel al păcii.

Că veni vorba de porumbei și alte zburătoare, dacă n-aveți orbu găinilor, „egzistă” un butonaș acolo în dreapta sus unde scrie Donate, cică dacă dați click acolo sare banu și mă umple de respect, până una alta perseverează la butonu ăsta domnu’ Paul, primul meu patron de presă de când scriu pe FB liber de contract – tot varsă euroi – mulțumesc domnu’ Paul, poate ieșim la o bere pe chestia asta, ce poate fi mai mișto decât să ieși cu sponsoru la bere, pe banii lui cum ar veni.

Unor cititori-patroni ca domnu Paul, care știu să folosească PayPal dar și altora mai mult sau mai puțin anonimi care mă cheamă pe la ei la grătar cu papa bun, îmi îndeasă beutură și țigarete în rucsac, sau mă scot în oraș la Megaimage, la cumpărături, ori îmi repară râșnița de laptop sau îmi aduc harduri să îndes la greu baze de date cu astfel de materiale cu gaze și jafuri, fără pufoșenii, li se datorează survivalul meu pe sector, fără suportul frenzilor-cititori n-aș face față, viața e „greu”, la tăți ni-i greu da’ nu la fel, când rămâi fără cafea și țigări ți se taie orice chef de scris despre miliardarii ciorditori, penalii cu vile la Monaco, securiștii de învârt biștarii cu lopata și au reușit să lichideze cam orice urmă de presă, opoziție, cârâială în front, cu haite de postaci angajați anume ca să te blocheze, raporteze, hărțuiască, amenințe – deși la câte am văzut și trăit la vârsta mea chestiile astea cu pumnu în gură chiar nu mai țin, de la Mineriadă încoace am stabilit clar că am trecut pe Vechiul Testament, nu mai întorc ever și obrazul celălalt, ca în Noul Testament, iau exemplu de la evrei, dinte pentru dinte, ochi pentru ochi, cine mai ridică vreodată ranga asupra mea de sabie-drujbă-secure-tirbușon va pieri, indiferent cine și câți sunt ei…

                                                                                                                 George RONCEA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *