Atitudini

APEL LA SOLIDARITATE ÎMPOTRIVA EUTANASIERII CÂINILOR

Apel la fărâma de suflet din noi toți, pentru viaţa prietenului cel mai bun al omului: câinele. În Bucureşti – […]
Apel la fărâma de suflet din noi toți, pentru viaţa prietenului cel mai bun al omului: câinele. În Bucureşti – Piaţa Universităţii, începând de vineri, 27.09.2013 orele 19, până duminică inclusiv, aşteptăm susţinătorii maidanezilor să-şi manifeste nemulţumirea, tristeţea şi REVOLTA!
dog_04
Suntem nevoiţi să scriem aceste rânduri cu tristeţe profundă şi dezamăgire, în urma deciziei Curţii Constituţionale a României şi a promulgării de către preşedintele Traian Băsescu a Legii criminale care permite eutanasierea câinilor fără adăpost şi fără stăpân!
Poate nu este în zadar sa mai subliniem, încă o data, faptul că legii promulgate astăzi îi lipsește demnitatea umană, deoarece cuprinde voinţa declarată a legiuitorului de a ucide câinii fără stăpân. Oricât de brutal pare, termenul de „ucidere” nu face decât să confirme finalitatea imediată a acestui demers tradus printr-o lege criminală şi perfidă!
S-a tot dezvoltat şi folosit ideea „eutanasierii” care este de fapt un procedeu asistat medical şi care are ca unic scop, nobil, de a-l feri pe subiect în continuare de suferințele cauzate de o boală incurabilă, prin suprimarea vieţii. În sfera contemporană a întâmplărilor privind câinii maidanezi, eutanasia nu poate fi pusă în practică deoarece nu toți câinii de pe străzi sunt suferinzi! Omul se folosește de o aşa-zisă eutanasiere pentru a avea un cadru legal care să mascheze masacrul, adică, spus direct: moartea violentă şi exterminarea intenţionată câinilor, cei mai buni prieteni ai oamenilor din cele mai vechi timpuri.
Toată campania anti-maidanezi a fost pe fond emoțional, mass-media speculând moartea tragică a unui copil. S-a arătat de la început acuzator spre câinii vagabonzi, de către aceeaşi mass-media coruptă sau superficială, deși nici nu începuse ancheta autorităţilor! Se vorbeşte, în continuare, despre copilul ucis de câinii maidanezi, deşi ancheta nu s-a terminat şi Parchetul nu s-a pronunţat încă privitor la autorul/autorii omorului. Mai mult, s-au pus în antiteză copiii si câinii, adică un fel de alternativă ultimativă: ce alegeţi, câinii sau copiii? Nu este cinstit, deoarece cei care iubesc câinii iubesc şi copiii! La fel, copiii iubesc câinii, iar aceştia îi răsplătesc cu dragostea şi protecţia lor!
Nu am să-i las să te omoare!

Nu am să-i las să te omoare!

Mulţi copii au fost salvaţi de către câini din mâinile spurcate ale pedofililor, de la înec, din incendii sau catastrofe naturale: cutremure, erupţii vulcanice, tornade şi inundaţii.
Pentru că urmează sa înceapă un masacru, cu ultima fărâmă de putere, vă rugăm pe voi, toţi OAMENII care citiţi şi simiţi dragoste pentru fiinţe, indiferent că este vorba de cele bipede sau patrupede, indiferent că este vorba de fiinţe raţionale sau necuvântătoare, vă implorăm să vă manifestaţi aceste sentimente generoase, nobile şi altruiste în favoarea prietenilor noştri credincioşi!
Câinii maidanezi sunt suma tuturor neputințelor noastre, ale tuturor, suma indiferenței şi a neglijenţei…
Începând de vineri și până duminică, să fim uniţi pentru ultima şansă la viaţa! Sperăm într-o minune care să salveze dreptul la viaţa al câinilor maidanezi!
Haideţi să-i ajutăm, din suflet, cu prezenţa noastră!

cutu rugacaine si copil se roaga_2b9b0ea9065954

63 Comments

 1. Liliana Morariu

  Sustin initiativa si ma alatur! Clasa criminala vre a sa fure alti bani, sa ucida alte suflete nevinovate. Toti acesti alesi ai Satanei merita juganiti pe viu, apoi euthanasiati cu ranga sau ciomagul, in functie de posibilitati!

  • sorina popescu

   Sustin initiativa si ma alatur voua

  • EUGEN

   din pacate nu e vorba de clasa politica ci de foarte multi semeni de-ai nostri care asa au impus … din nefericire nu i-am putut convinge … ce lume trista si saraca ne asteapta …

  • roxana

   ”Câinii maidanezi sunt suma tuturor neputințelor noastre, ale tuturor, suma indiferenței şi a neglijenţei”….si tot noi, poporul roman cerem sa li se ia dreptul la viata, viata care a aparut din neglijenta noastra..macar ramaneti indiferenti in continuare, cei care asa ati fost pana acum, si lasati-i pe cei care au contribuit macar un pic prin a le salva viata sa o faca in continuare….haideti sa fim o tara civilizata si cu suflet, ca atat ne batem cu pumnul in piept, ca ne dorim o viata ca in occident, dar nu reusim decat sa aratam contrariul. Sustin initiativa si ma alatur voua!

 2. borg

  sintem o adunatura de prosti! politrucii ne mint, ne fura, isi bat joc de “prosti”-NOI, si in loc sa-i luam cu lopata k pe gunoi, ii aplaudam, ii apreciem!!! ce fel de bruta e romanul???

 3. Marinescu Luminita

  DA

 4. Marinescu Luminita

  Va sustin.

 5. ene mariana

  vor sa acopere ce au furat pana acum si o data cu aceasta lege odioasa sa dea un tun si mai mare pt.firmele lor (cu prinderea si Protanul-Sulfina Barbu) de aceea maresc nr. de caini pt.a scoate mai multi bani din administratiile locale ,SUNT NISTE CRIMINALI -sa le dea dumnezeu lor si familiilor lor aceasi soarta pe care au harazit-o cainilor fara stapan…..

 6. Corina Ragodan-Dinca

  Da, vom fi acolo!

 7. Ludwiga Burzlaff

  Ich protestiere auf das Schärfste gegen die Tötung der Straßenhunde und anderer Tiere in Rumänien, das damit gegen die eigenen und die EU-Gesetze verstößt und dagegen, das der Staat Rumänien die ihm von der EU überlassenen Gelder zur Kastration dieser Tiere stattdessen als Kopfgeld für in mafiaähnlichen Strukturen organisierten Banden überläßt.

  • marius stelica

   Ich denke, das Beste wäre, dass jetzt, in diesem Zusammenhang, lasst uns alle verbinden, um Hunde aus Tierheimen in erster Linie durch Bukarest retten und seinen Herrn zu suchen, gibt es viele, die Felder haben, Kontakt facebook z. B. die in Deutschland, oder Schweitz, oder Great Britain,

  • Barkie Redux

   für Ludwiga Burzlaff :
   Von wo weisst Du genau dass die Rumänen “von der EU überlassenen Gelder … für in mafiaähnlichen Strukturen organisierten Banden überläßt” ??!!
   Hast Du hier Beweise oder plapperst nur der Bild Zeitug , od. anderen deutschen Mediamüll nach ?!!

   Ihr Deutschen habt munter millionen von Menschen in 2 Weltkriegen umbgebracht (viele davon Zivilisten) und habt also ABSOLUT keine moralische Autorität hier od. anderswo, uns Rumänen etwas vorzuschreiben!!! Wir kümmern uns um diese Hunde, wobei ich selbst Geld un Zeit investiert habe ! Was hast Du dafür gemacht Frau?

   Also bitte, weniger deutschen Müll hier abladen!!! Kümmert euch um euer abendländischen, schön dekorierten, ELEND.

 8. marius stelica

  Cred ca cel mai bine ar fi ca acum, in acest context, sa ne alaturam cu totii ca sa salvam cainii in primul rand din adaposturile de prin Bucuresti; sa ii luam si sa le cautam stapan; sunt multi care au terenuri, contactam pe facebook pe cei din Germania de ex.

 9. CDog

  Sunt de acord cu ideea de a ne unii si de a ajuta cainii numai ca prin protest cam pierdem vremea ar trebui sa ne unim si sa construim padoguri private sa adunam cainii acolo si apoi sa promovam adoptia si adoptia la distanta. Nu stiu cata seansa vor avea protestele noastre cata vreme banul le dicteaza contiinta celor care ucid, timp de adoptat in 14 zile nu avem pentru ca multi dintre romani se mint cu ideea sinistra ca acei caini vor fi eutanasiati civilizat si ca lor le va fii mai bine dupa acest masacru. Daca doar protestam si plangem nu rezolvam nimic, hai sa facem ceva practic repede.

 10. Sonja

  Bekennt euch endlich zu der Wahrheit.Die Hunde sind unschuldig!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Barkie Redux

   Für Sonja:

   Wir versuchen das beste für die Hunde zu tun! Wir sind keine Unmenschen; falls ihr helfen wollt tut dies nach Möglichkeit. Nota Bene: Niemand sagt dass diese Hunde irgendeine Schuld haben!!!

   Nicht vergessen: Unsere Regierung repräsentiert unseren rumänischen Interessen viel, viel weniger als eure Deutsche Regierung, deutsche Interessen wahrt.

 11. Carmen Ibis

  Indiferenta ucide!Dovada..bietele necuvantatoare!Sustin initiativa!Dumnezeu sa fie cu noi!

 12. Laura

  Da, eu vin. Pentru a avea o reusita TREBUIE SA IESIM CAT MAI MULTI. Stiu ca 90% din populatia tarii nu este de acord cu eutanasia. VA ROG – ARATATI LUCRUL ACESTA.

 13. iancu jianu

  Pai astia la u omorat pe ceausesc ,credeti ca ii puteti opri pe carpele astea

 14. Christiane Beäder

  Was in Rumänien geschieht, ist unvorstellbar und unter keinen Umständen zu akzeptieren !!!!!!!!
  Ich fordere den sofortigen Stopp der Hundemorde und die Rücknahme des gestern vom Verfassungsgericht bestätigten Entwurfes!!!!!!! Jeder Hund hat ein Recht auf Leben, auch in Rumänien, wo man sich ganz offensichtlich wieder im Steinzeitalter befindet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Barkie Redux

   Für Christiane Beäder

   Oha! Diese -angeblich!- nicht in der Steinzeit lebenden Leute, scheinen viele viele viele viele Ausrufezeichen nötig zu haben, nur um etwas Dummes zu schreiben!

   Nota Bene: Ihr Deutschen habt munter millionen von MENSCHEN in 2 Weltkriegen umbgebracht (viele davon Zivilisten) und habt also ABSOLUT keine moralische Autorität hier od. anderswo, uns Rumänen etwas vorzuschreiben!!! Wir kümmern uns um diese Hunde, wobei ich selbst Geld un Zeit investiert habe ! Was hast Du dafür gemacht Frau?

   Also bitte, weniger deutschen Müll hier abladen!!! Kümmert euch um euer abendländischen, schön dekorierten, ELEND.

 15. adriana

  nu numai ca vom fi acolo, dar de va trebui sa daraman toata clasa politica, o vom face. cred ca va fi razboi pana la urma pentru ca nu se mai poate

 16. Corina

  Intrebare: daca in Romania sunt orase unde cainii nu vor fi omorati, si sunt convinsa ca nici pana acum nu se omorau, de ce numai Bucuresti-ul nu poate gasi solutii salvatoare? Capitala noastra unde este concentrata spuma intelectuala a tarii nu a putut gasi ca solutie viabila uciderea tuturor cainilor??? Trist …

  SUNT ALATURI DE VOI!!!

 17. Marita Borstelmann

  Bitte aufhören!

 18. Daniela Kurz

  Please stop killing 🙁

 19. gabriela

  Nu ne dezmintim! Pentru ca nu ne putem dezminti! Am terorizat Italia (si spun Italia pentru ca aici traiesc) cu asasinii si hotii nostri, am umplut noaptea strazile cu prostituate romance ( majoritatea minore), am mancat lebedele austriecilor, am umplut marile capitale ale lumii cu tiganii nostri, acum trebuia sa masacram cainii! Suntem odiosi! Si in numele cui se omoara cainii? In numele iubirii pentru copii!!!1 E strigator la cer! O sa populati Romania cu brute, ignoranti, asasini! Copiii vostri vor fi mai rai ca voi, si va veti da seama cand veti fi neputiciosi si batrani, asa ca si cainii si cand veti primi cate o bata in cap…ca mancati prea mult! Rusine sa va fie!

  • eugenia

   Ma rusinez de mult sa spun de unde vin, dar de acum va fi si mai greu; desi nu suntem toti criminali; pentru ca acesta este un masacru, o crima infioratoare. Spun doar atat: “Iarta-ne Doamne pe toti!”

  • Ion Tractoristu

   Lui “Gabriela”
   Dragă cititorule, dă-mi voie să-ţi spun câteva lucruri pe care f. puţini le ştiu.

   Noi Românii avem un rol important de jucat în dărâmarea sistemului criminal global, care azi ţine întreaga planetă în lanţuri (mai multe în lucrările lui Vlaicu Ionescu, Pr. Arsenie Boca ş.a.). Cei care actualmente ne controlează şi ne exploatează, atât munca cât şi slăbiciunile, o ştiu bine şi orice armă împotriva noastră le este binevenită. Chestiunea tristă şi dramatică a câinilor abandonaţi, pe care puterea vrea acum să-i asasineze, este numai UN mic episod, menit a genera proteste internaţionale şi a ne terfeli -şi mai mult!- imaginea deplorabilă, pe care o avem pe nedrept în lume.

   Peste tot în massmedia ŞI în “cultura” occidentalilor, întâlnim obsesiv -asta pornind cam din anii ‘ 40-, formula român=ţigan, român=criminal, român=ticălos. Chestiunea este complexă! Dă-mi voie să-ţi explic aici pe scurt, de ce peste tot au fost trimişi sistematic ţigani, nu numai azi, ci şi înainte de 1989. Aceşti ţigani, prin natura lor tribală şi degenerantă (vezi definiţiile în diferitele dicţionare străine, întocmite inainte de 1960), sunt implicaţi în acţiuni de contrabandă şi în alte operaţii criminale precum reţele de prostituţie, traficul de oameni (vânzări de copii albi pentru sex sau pentru recoltare/furt de organe), spargeri, tâlhării şi cu traficul de droguri. Până aici nimic nou, le ştii deja. Dar acum puţină atenţie: Acestă veritabilă mafie ţigănească nu este autonomă, de capul ei, ci este în mare parte controlată şi coordonată de alt neam tribal, şi anume de… germani.

   Să nu crezi că prostituatele/cerşetorii pe care îi întâlneşti zilnic prin urbele Austriei, Germaniei etc. sunt pe acolo din proprie iniţiativă şi că aceştia şi-ar putea duce zilnic activitatea deplorabilă şi infracţională, FĂRĂ acordul, profitul şi coordonarea locală a nemţilor, a austriecilor. etc. Realitatea este că adminstraţiile şi poliţiile locale îi protejează pe aceşti interlopi cu cea mai mare atenţie, le acordă chiar anumite spaţii exclusive prin cartiere, astfel, o mare parte din miliardele obţinute sub PROTECŢIE occidentală, luând drumul visteriilor oculte aflate la Berlin şi aiurea.
   Aceşti bani sunt adunaţi actualmente pentru îmbogăţirea “caselor negre” ale unor servicii secrete (inclusiv BND-ului german), dar mai ales la constituirea unui arsenal pentru înarmarea unor rebeli meniţi a lupta în curând pentru “democraţie”, “autonomie” şi “libertate” în regiuni precum Transilvania, Banat şi Oltenia. Nimic nou sub soare! Această metodă a fost deja folosită cu succes de germani, în conflictele provocate în ex-Iugoslavia, unde nemţii au constituit şi au protejat din timp o teribilă mafie albaneză, care a activat în RFG sub protecţia şi îndrumarea serviciilor speciale germane (BND), deci exact ca în cazul mafia ţigăneşti de azi.
   O parte din banii mafiei germano-kosovare -aici e vorba de miliarde de dolari!- au fost folosiţi la cumpărarea de arme şi înzestrarea rebelilor kosovari şi bosniaci, din zonele unde occidentalii au provocat stări conflictuale între neamurile ex-Iugoslaviei (mai multe detalii despre nemţi, traficul de arme şi cel de organe în cercetările lui Xavier Bernard Gautier, jurnalist francez la Le Figaro, asasinat de nemţi 1996). Este esenţial de constat că şeful serviciului german de spionaj extern (BND) e un evreu-sas din Transilvania, căi, logistică şi structuri operative se întind de la Berlin, trecând prin Sibiu şi Timişoara, către Orientul Apropiat şi Statele Unite…
   Dragă cititorule, tandemul mafiei germano-ţiganeşti este o realitate; de ce crezi oare că responsabilii colonilor nemţi din Sibiu, precum şi “biserica” lor protestantă a acordat atâta atenţie în cazul decesului Cioabă, zis şi “regele ţiganilor”? De ce crezi oare că, în vizita sa la Berlin din 2013, premierul Ponta -un alt minoritar- a făcut cadou minoritarilor germani peste 30% din Transilvania, via operaţiunea împropietărirea FDGR? Să nu uităm că nemţii, ne declară oficial că vor să controleze părţi din România: FDGR (Forumul Democrat al Germanilor din România), o placă turnantă a pangermanismului terorist, enunţă negru pe alb în programul său obiectivele antiromâneşti: “Promovarea autonomiei locale administrative si financiare” a nemţimii. Alianţa nemţilor cu ţiganii este deci un mijloc de atingere a scopurilor economice, politice şi sociale în Transilvnia şi Banat.

   Dragă cititorule, crima, furtul, imperialismul şi corupţia sunt felul natural de a fi al occidentalilor şi mai puţin cel al românilor, istoria o demonstrază cu cele mai oribile crime imaginabile! Nu te lăsa impresionat de ordiea aparentă şi decorurile civilizate ale oraşelor din Vest. Mizeria umană este ascunsă în spatele faţadelor frumos decorate! Nimic nu e ceea ce se pare a fi! Toate structurile occidentale de “combatere” a criminalităţii, inclusiv cele UE, pornind de la INTERPOL în jos, sunt profund corupte şi sunt direct cointeresate în profiturile criminale ale mafiilor pe care le protejează. Cei puţini infractori prinşi, sun indivizi care au cutezat să facă concurenţă, sau au devenit altfel incomozi marilor lor mafii ce activează la scară mondială.

   Aceste lucruri sunt cunoscute în parte unor departamente din serviciile speciale ale României, dar rapoartele acestora nu “percutează”, spre a influenţa măsurile conducerii, deoarece apărarea României a fost “scurtcircuitată” instituţional, fiind demontată dupa 1989. CSAT (Consiliul Suprem de Apărare a Ţării ), organul cheie care ar trebui să ne apere România, este constituit azi numai din elemente antiromâneşti şi din câţiva trădători. Toţi cei care se arată responsabili în apărarea intereselor şi a demnităţii româneşti, or sunt imediat lichidaţi fizic or sunt înlăturaţi din funcţii (vezi detalii demitere Mircea Chelaru 2000, sau detaliile “accidentului” aviatic de la Baloteşti 1995)

   Această luptă împotriva românilor este dusă prin oameni-instrument; ieri prin indivizi precum Roman, Iliescu, Constantinescu, Babiuc, I M Paşcu (demontajul armatei României), prin Măgureanu (demontaj servicii speciale), prin Pleşu, Patapievici (demontajul culturii româneşti în tară şi în străinătate), prin Severin (demontaj diplomaţie). Demontajul României este continuat azi prin figuri precum Ungureanu, Ponta, Băsescu, “Daniel”, acompaniaţi de o pleiadă de minoritari infiltraţi în instituţiile republicane, de la Justiţie până la structuri transfrontsliere precum parlamentul şi instituţiile UE (certurile şi antagonismele între indivizi şi “partide” sunt numai un spectacol de sunet-lumină pt. derutarea noastră).

   Cu puţină atenţie la biografiile celor din putere, constatăm repede că atât Preşedintele cât şi Primul Ministru, împreună cu toţi şefii ministerelor cheie şi cu primarii unor urbe importante, nu sunt nicidecum români ci sunt venetici, adică minoritari de toate soiurile, întregul sistem republican actual fiind instrumentul intereselor antiromâneşti, deci îndreptat împotriva noastră ca neam şi împotriva României ca stat unitar. Ciocoii şi liftele stau azi de strajă la noi, ca numai şi numai afcerile lor din România să le aducă un maxim de profit, situaţia românului le este absolut indiferentă, iar pe ţară nu dau nici doi bani. Chestiunea masacrării cânilor abandonaţi vine convenabil acestei scursori, promiţând pentru unii perspectiva unei afaceri trăznet cu zecile de mii de injecţii letale necesare, împreună cu un nesperat bonus de activitate: o presă negativă şi preteste înternaţionale îndereptate împotriva… românilor, ca primă de satisfacţie!

   Românii nu sunt deci mai proşti, mai ticăloşi or mai mafioţi decât alte neamuri, ci sunt victimile unui război social, politic, economic şi religios care se duce în surdină împotriva noastră şi deci, dragă cititor, data viitoare când vei vedea femei şi copii români care se prostituază la marginea drumului, sau vei suporta o massmedie şi o “cultură” occidentală profund ostilă românilor (Anglia, RFG, etc.) vei şti că suntem în plină luptă împotriva forţelor diabolice care ne conduc şi ne exploateză. Sper să fim la înălţimea luptei şi că vom putea pune în practică într-o zi omenia creştină românească.

 20. Doina Sarsan

  Sunt impotriva eutanasierii cainilor !

 21. “DIE GRÖßE UND DEN MORALISCHEN FORTSCHRITT EINER NATION,
  KANN MAN DARAN MESSEN,WIE SIE IHRE TIERE BEHANDELT”> Think about this,Romania!!
  Mahatma Gandhi
  “Wenn wir wahren Frieden in der Welt erlangen wollen,müssen wir bei den Tieren anfangen”
  Cornelia B.Schlegel frei nach Mahatma Gadhi
  “Nein, ich gebe die Hoffnung nicht auf. Der Tag wird kommen, an dem auch den übrigen lebenden Geschöpfen die Rechte gewährt werden, die man ihnen nur durch Tyrannei vorenthalten konnte. Aber um dahin zu kommen braucht es viel Geduld und einen langen Atem”

  • Unsere Erde ist ein wunderbarer Wohnplatz. Der Mensch darf König, aber kein Räuber sein. Es besteht ein enger, geheimnisvoller Zusammenhang aller Dinge in der ganzen Schöpfung. Die Menschen, die Tiere, die Bäume atmen dieselbe Luft, leben von derselben Sonne und ernähren sich von den Früchten derselben Mutter Erde. Jeder Anschlag auf die Natur ist ein Anschlag auf den Menschen selbst. Tiere misshandeln, Tierarten ausrotten ist ein Verbrechen gegen den Menschen.
   Was heute mit Tieren geschieht, kann morgen auch mit Menschen geschehen.
   Wer das natürliche Gleichgewicht auf unserer Erde zerstört, macht aus unserem wunderbaren Wohnplatz eine dürre Wüste. Auch wenn die Tiere keine Worte haben, schreien sie doch in allen Sprachen nach ihren Rechten.

  • Barkie

   Was macht ihr Deutschen mit euren velassenen Hunde, d.h. wenn ihr nicht damit tausende nutzlose “medizinische” experimente macht? Think about this Germany! Was machen andere Länder mit den herrenlosen Hunden, wie z. B. die USA! Oder was macht euer Klaus Johannis mit den herrenlosen Hunden von Sibiu?

   Wollt Ihr ewig den Anderen Länder d. Rat der “überlegenen Rasse” geben? Vielen Dank, aber wir brauchen keinesfalls euer Rat, bleibt bei euren Kram, wir kümmern uns sebst um unsere Sachen.

 22. Florian Dogeanu

  Nu mai sunteti presedintele meu, dle Traian Basescu. V -am dat votul si am scris poate sute de pagini in favoarea dvoastra, luandu -va apararea in cele mai cumplite momente in care v -ati aflat si mai ales in vara anului care a trecut. In concluzie, astazi sunteti “din nou” presedinte si datorita mie, datorita familiei mele, datorita prietenilor pe care i -am convins sa va voteze sau sa nu se prezinte la referendumul de demitere. Dar m -ati mintit si m -ati inselat. Prin semnarea cu seninatate a legii macelului si incitarea la violenta si razbunare, la masacru, ati dovedit ca nu mai puteti sa fiti presedintele meu. Eu nu pot sa fiu partas la macelul pus la cale, la manipularea ordinara a populatiei si la acoperirea unor interese meschine, obscure si nici la degradarea accentuata si extrem de periculoasa a numelui de roman in fata lumii civilizate, inlocuit tot mai mult, pe buzele europenilor cu calificativul barbar. In ultimele saptamani incepand din 10 sept. 2013 in mai toate capitalele europene sunt meetinguri si marsuri de protest impotriva legii rusinoase votata aproape in unanimitate de partidul devenit unic de stanga, centru si dreapta iar in mass media se vehiculeaza tot mai mult si in tot mai multe limbi expresia: Romania, afara din Uniunea Europeana. Asta doriti? Eu, copii mei, familia mea si prietenii mei nu ne dorim.

  • Revista “JUSTITIARUL” multumeste tuturor OAMENILOR adevarati care au postat mesaje in favoarea prietenilor nostri canini. Prin asta ati dovedit ca sunteti oameni liberi ca gandire, inteligenti, generosi si altruisti. Bucurati-va ca sunteti de partea aceasta a “baricadei”, fiindca cine omoara astazi un caine, maine o sa omoare un om cu acelasi sange rece! Dupa cainii vagabonzi, care o sa fie urmatoarele victime ale parlamentarilor romani: batranii si bolnavii?

 23. Cojocariu Mihaela

  Ii rugam pe cei in masura sa caute solutii si o rezolvare rapida.NU EUTANASIERE !

 24. Daniela Scandinavia

  prezent ! un mare HUO !! pt cei ce au facut posibila adoptarea legii privind eutanasierea cainilor fara stapan !!

 25. Ion Tractoristu

  Dacă mai vrem să vorbim vreodată de Omenia Românească, ar trebui să renunţăm la asemenea practici barbare, de măcelărire a bieţilor câini vagabonzi, care şi aşa au fost destul pedepsiţi de noi, prin abandonare şi ignorare.

  Cei pedepsiţi ar trebui să fie “oamenii” care au abandonat câinii atunci când s-au săturat de ei şi de obligaţiile aferente şi/sau cei care nu se sinchisesc să ajute la realizarea unei soluţii omeneşti, creştineşti.

  Să ucizi e uşor, să îngrijeşti e anevoios. Nimeni nu garanteză că, dupa măcelul patrupezilor existenţi, nu vor mai venii alte şi alte generaţii de câini maidanezi, deoarece oamenii tot needucaţi , iresponsabili şi cruzi vor rămâne.

 26. Singurul om rational?

  Fac si eu un apel: luati cainii de pe strazi, sa nu mai vad nici picior de caine vagabond, adoptati cat mai multi posibil, iar pe restul ucideti-i MUSAI IN CONDITII CAT MAI UMANE POSIBIL! Sa nu aud de otrava sau de alte porcarii d-astea. Mai esti impotriva eutanasierii cainilor vagabonzi?

 27. Gianina

  VOI LUPTA PENTRU EI, PRIETENII MEI CEI MAI BUNI, PANA LA CAPAT!!!!

 28. Simona Toma

  Voi fi acolo cu toti prietenii mei. Nu trebuie sa renuntam sub nici o forma.

 29. sany

  inca o data va zic sa dati voi alte solutii. nu mi-o bagati pe aia cu castrarea pt ca nu e o solutie imediata, iar oamenii vor fi in continuare in pericol pe strazi. nici pe aia cu adaposturile pt ca e absurd sa construiesti adapost pt 65000 de caini ca sa ii cresti. cea mai buna solutie e ca cine nu doreste acest masacru, asa cum il numiti voi, sa luati cainii acasa cati puteti si sa nu le mai dati drumul pe strazi. dar sa nu mai spun ca eu sunt si impotriva celor care isi plimba potaia in lesa sau sloboda in jurul blocului si ma latra. eu am caine la curte si il tin legat in lant si ii dau mancare cand trebuie si cat trebuie, iar scopul lui e unul, sa latre cand vine cineva

  • ana

   PROASTA mai esti!!!!!!!!!!sa arzi in iad……diavol ce esti….asa te-as lega si pe tine …..ca de latrat vad ca latrii!!!!!!si totusi nu inteleg..ce cauti tu aici????

  • doina

   Nu cred ca lantul ciinelui tau masoara mai mult de jumatate de metru, iar mincarea “cit trebuie” consta intr-un coltuc de piine mucegaita!

 30. cristina

  Da

 31. Sunt trup si suflet alaturi de cei care protesteaza impotriva EUTANASIERII cainilor.
  BRAVO SINCER PENTRU JUSTITIARUL CARE A AVUT ACEASTA NOBILA INITIATIVA!

  • Va sustin!Nu eutanasierii.Au sentimente ca si noi.Ce educatie primim “sa fim de acord cu crima””eutanasiere=crima

 32. deaconu carmen

  Sunt alaturi de voi cu sufletul si gandul.Ma rog lui Dumnezeu sa vegheze asupra cateilor care sunt singuri si infricosati,sa faca o minune si sa le d
  ea o viata mai buna. Ma rog sa fie iubiti ,ingrijiti si sa aiba cui sa-si daruiasca loialitatea si afectiunea.As vrea ca Legea Talionului sa functioneze acum pentru macelarii criminali care au legiferat masacrul canin.

 33. Ada Lupu

  Doamne ajuta!

 34. Valentin

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=722069937809768&set=a.574900685860028.116500412.100000203059431&type=1&theater&notif_t=photo_comment

  Cu asta eu mi-am exprimat tot ce aveam de spus despre mentalitatea romaneasca generala .. sau sa zicem majoritara..
  Buna seara

 35. Laura Bogaciu&prietenii

  Ne vedem acolo!!!!!!!

 36. Este ca si cum ne-am ucide copii!Ei au nevoie de mancare,protectie.Nu ei sunt responsabili!!!!ROMANI va rog sa dam dovada de umanitate!

 37. Iulian V.Bica

  Da ! Ptr eutanasierea cainilor si ptr Rosia Montana,fiecare va avea pedeapsa divina cuvenita !
  Haideti sa eutanasiem si “oamenii”, ca tot avem borfasi,hoti,pedofili,violatori,criminali…
  “Doamne ! IARTA-I CA NU STIU CE FAC !” Asa spunea cineva care A FOST RASTIGNIT ptr noi…
  In alta parte a lumii,turistii de pe plaja au SALVAT 30 de delfini care esuasera la mal ! Tov.Basescu ! Tovarasilor din “Guvern” ! Oare,stiti ce ati generat ? Ma tem ca nu !

 38. elena panţuru

  în loc să apărăm viaţa noi ucidem .

 39. akimica

  Orice as face sa se potoleasca cosmarul asta. Ma doare sufletul, plang cand intalnesc privirea unui caine, nu am forta si energie sa merg mai departe. Pe cine salut eu? Cui raspund la ‘buna ziua’? Cine sunt persoanele de langa mine cu care am avut discutii amicale atatia ani? Ce-au ajuns romanii? Animalele sunt viata mea. Prea multi ma calca in picioare…

 40. luminita

  Sustin!Sunt alaturi de voi.Dar ce putem face cu sceleratii care chinuie animalele de placere?Legea nu se aplica,ati vazut voi vreo masura luata impotriva unui om care a chinuit un animal sau l-a omorat in bataie?Chiar daca au fost semnalate aceste cazuri si autorul cunoscut.Si avem nevoie de un proiect legislativ care sa impuna castrarea animalelor care au stapan la sate.De acolo vin multi pui sau sunt aruncati sau omorati.Imi doresc ca fondurile alocate de catre primarii prinderii cainilor si ucideri lor sa fie folosite pentru sterilizarea animalelor si pentru padocuri.Ong-urile pot sa ajute la evaluarea animalelor si la adoptii.

 41. mercore

  Pana cand nu ne vom opri din a face rau fiintelor fara aparare care ne inconjoara suntem inca salbatici!

 42. Alexandra

  Trebuie sa luptam pentru aceste minunate fiinte care ne aduc atata bucurie in orice clipa. Nu mai trebuie sa ne speriem de nimeni, criminalii asta si vor sa ne dezbine. Doamne Ajuta sa fie bine si sa fim cat mai multi!!!

 43. mitan florica

  FARA CRIME………….ROMANIA ESTE PLINA DE SANGE.AJUNGE ………………………..SUNT SUFLET IN SUFLETUL TAU,SI SCRIU BUCURIA VIETII SI-AMARUL……………SI-OTRAVA O BEAU LANGA TINE PRIETENE DRAG………………

 44. mitan florica

  sunt alaturi de voi

 45. mitan florica

  SPER SA AJUTAM DE 1 ORA INCERC SA SCRIU CEVA

 46. daniela

  sunt impotriva EUTANASIERII cainilor, de fapt chiar am adoptat 2 dintre ei, imi vine sa plang cand vad atatea acte de cruzime, mi-e rusine ca fac parte dintr-un popor de barbari ca acesta, eu nu ma regasesc aici, simt ca nu e locul meu aici, si totusi n-am cum pleca…am 4 copii, toti iubim nespus cainii si, in general, toate animalele, am salvat doar in vara 2013 opt caini care acum au stapani responsabili, zeci de pisici, pui de pasari si arici…si chiar un pui de cioara. Niciodata copiii mei nu au fost muscati de caini pt. ca noi, parintii, am fost responsabili, atenti, si i-am supravegheat … sper ca “bunica ” sa-si recunoasca vina si sa-i fie rusine sa iasa din casa, ca sa nu fie scuipata si huiduita in public.

Trackbacks / Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *