Atitudini

Apelul domnului Gheorghe Funar către naționaliști

  Vă adresez rugămintea de a mă sprijini în acţiunea pentru strângerea celor peste 200.000 de semnături necesare pentru a […]

 

Vă adresez rugămintea de a mă sprijini în acţiunea pentru strângerea celor peste 200.000 de semnături necesare pentru a putea să candidez la alegerile prezidenţiale din noiembrie a.c. din partea Partidului România Noastră. Precizez că pe lista susţinătorilor pot fi înscrişi cetăţeni cu drept de vot care doresc să mă ajute să intru în competiţia electorală. În cazul în care puteţi strânge mai multe semnături vă solicit să multiplicaţi formularul de listă a susţinătorilor. După completarea listelor vă rog să le trimiteţi la adresa mea poştală – str.Parâng nr.8 bloc H4, ap.14, Cluj-Napoca, cod 400552, judeţul Cluj, cel târziu până la data de 31 august 2019. (Nota redacției: Dați click pe imaginea de mai jos pentru mărire și prin procedeul copy-paste puteți obține câte liste doriți la imprimantă alb-negru!)

Precizez că, prin modificările aduse recent legilor electorale,  un alegător are dreptul să semneze lista de susţinători pentru mai mulţi candidaţi.

                                                                                                            Vă multumesc!

                                                                                                        Dr. Gheorghe Funar

                                                                                            Preşedinte al Partidului România Noastră

1 Comment

  1. Borca Mircea

    In amintirea lui Vadim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *