Atitudini

Are dreptate Gabriela Vrânceanu Firea Pandele?

  Are dreptate când spune că domnul Dragnea conduce dictatorial partidul! Așa este! Știm și noi că Liviu Dragnea își […]

 

Are dreptate când spune că domnul Dragnea conduce dictatorial partidul! Așa este! Știm și noi că Liviu Dragnea își permite să ia decizii fără să îl consulte pe Don Pandele, lucru foarte grav! Mai grav însă este faptul că nu îl consultă nici pe „Nașul” lor pe stil sicilian, Gabriel Oprea – nașul lor neaoș românesc fiind Gigi Becali – și a cerut să fie rechemat de la post George Maior, ba mai vrea să modifice legile ce vizează siguranța națională, codurile penale și multe altele! Atunci de ce mai există Statul Paralel, dacă îi luăm toate pârghiile de putere, pe care și le-a construit cu trudă în atâția ani și riscând enorm sancțiuni penale pentru modul fraudulos în care le-a făcut?

Dragnea este sigur vinovat și pentru faptul că îi lasă pe cei abilități să aplice legea, să îi ia la întrebări pe cei din conducerea Statului Paralel pentru abuzurile, făcute exclusiv în interesul lor, pentru zecile de protocoale care au adus modificări substanțiale legislației penale, dând posibilitatea magistraților „binevoitori” să-i condamne pe cei care și-au permis nerușinarea să nu săvârșească nicio faptă penală. Ce, inacțiunea nu poate fi condamnată penal?

Este și agravantă pentru că, nesavârșind nicio infracțiune, creează situații dificile celor care trebuie să îi condamne și îi pun în situația grea de a găsi argumente pentru motivarea hotărârilor. Asta presupune timp și bani în plus, creând o pagubă semnificativă în bugetul acestora. Până la urmă, s-ar găsi o soluție la ele, dar faptul că nu sprijină oamenii structurilor de forță să ajungă în posturi cheie în Guvern, Parlament și în autoritățile publice locale, nu poate fi tolerat, și domnul Dragnea este singurul vinovat pentru această situație.

Trebuie obligat să înțeleagă că este în interesul României să se consulte și să îi țină aproape pe domnii Pandele, Oprea, Maior și alți șefi ai lor și să îi fie rușine domnului Dragnea că s-a opus la adoptarea Legii offshore în variantă inițială și a venit cu modificări în avantajul statului nostru, dar în dezavantajul partenerilor noștri strategici, păgubindu-i pe aceștia de miliarde de euro, care vor intră în bugetul nostru.

E corect așa! Iată de ce are dreptate Doamna Pandele și de ce îl acuzăm de dictatură pe Liviu Dragnea. Păi, ce-i asta dacă nu dictatură, când oamenii serioși menționați anterior i-au recomandat să lase Legea offshore în formă inițială și el a decis de unul singur să o schimbe, dar și așa îl puteau înțelege, dacă nu făcea modificările în interesul poporului român, lucru de neiertat!!! La fel de vinovați sunt și colegii din conducerea partidului care își lasă liderul să procedeze în acest mod și nu demit miniștrii de fiecare data când le este solicitat.

                                                                                      General Dumitru ILIESCU

2 Comments

  1. gelu

    Firea e o amarata de conserva care s-a detonat la ordin pe unitate imediat dupa anuntul lui Johannis cum ca psdistii cu inimile curate sa se delimiteze de Dragnea. Si ca o conserva care se respecta Firea n-a scos si nu va scoate nici o vorbulita despre protocoalele SRI_DNA_ICCJ_CSM_IJ sau incalcarea grava a libertatilor si drepturilor cetatenesti cand oameni nevinovati au fost bagati la puscarie pe baza probelor, false, mincinoase sau masluite de catre judecatorii si procurorii aflati in campul tactic.

  2. floarea-soarelui

    Mai clujene,de ce nu ceri mai si Angele Merkel,cancelarul Germaniei,sa renunte la ,,dependenta”energetica fata de Rusia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *