Puncte de vedere

Arestările de Primăvară și hoitul PSD-ului

  Acum două luni scriam că înainte de alegerile locale și eventual parlamentare anticipate vor începe să fie arestați și […]

 

Acum două luni scriam că înainte de alegerile locale și eventual parlamentare anticipate vor începe să fie arestați și executați toți candidații cu șanse ai PSD din marile orașe, din municipii, orașe și comune. Scriam tot atunci că Ciolacu a vândut demult PSD-ul lui Iohannis, fără vreun scop anume, ci doar pentru că așa a primit ordin de la ofițerii săi superiori. PSD nu numai că nu mai este ce a fost, el este acum un cadavru descompus a ceea ce a fost odată un Partid.

Din momentul în care Iohannis și-a numit procurorii șefi, toate dosarele, reținerile, arestările și condamnările sunt la comandă. Și numai ale celor de la PSD sau ale vreunui amărât, cum ar fi Ludovic Orban, de la PNL.

Am mai scris atunci că inclusiv cei care au făcut înțelegeri cu Sistemul, vor fi la rândul lor executați.
Acum patru ani, când Olguța Vasilescu a fost reținută, toți, inclusiv cei de la PSD am sărit în apărarea ei.
Acum, când Sorina Pintea este săltată în urma unei înscenări ordinare, când Codrin și primarii lor sunt alergați de Procuratură, PSD-ul este mort și intrat în putrefacție.

Așa cum v-am spus, dragilor, odată cu arestarea lui Beuran, este doar începutul. Vor urma toți cei pe care i-am pomenit atunci, iar PSD nu va trece mai mult de 15% la locale. O să-mi spuneți de București, iar eu o să vă spun că urmează Gabriela Firea, dar și toți cei care au o cât de mică șansă.

Dacă mai e ceva de făcut? Nu, pentru că PSD-ul s-a sinucis începând din mai 2019 și, dacă mai mișca totuși dintr-on deget, „Ciolacu, Tudose and Company” i-au vândut pe toți.

Îmi pare rău de ceea ce i se întâmplă Sorinei Pintea, dar cel care a omorât-o este chiar PSD-ul lui Ciolacu, care va aresta toți PSD/iștii care contează, după care va fi executat chiar el.

                                                                                                                Gelu VIȘAN

 

5 Comments

 1. IQ100

  Dna Pintea e si medic si bun si romanca si candiada la Primarie intr-un oras din viitoarea EuroSorosregiune Transilvania.
  Sper sa scape doar cu circul si renuntarea la candiadtura, ca find “penala”
  Chiar nui vi se pare intersant cea mai zis Dl Ciolacu pe linia ‘fara pennali”??
  WTF.Este FARA ROMANI!!.
  URAT stalinism!!
  .Si mai urat e ca multi romani “pun botul”.Mi e se pare o ex[presie adecvat, de moment ce au vota entuziasti ” Mu!e PSD”

  • Gabriela

   Nu e medic, dna Pintea e economista/contabila..dar toata lumea vorbeste frumos despre cum a menageriat spitalul din Baia Mare. Sa speram ca e o inscenare si sa-i uram multa sanatate.

 2. Ioan C.

  Din nefericire vin alegerile și s-a dat startul unei noi campanii de *vânătoare de vrăjitoare*, are nume Românesc, greu de înghițit în zona aceea…, stă pe baricade în curs de dispariție, nimicnicia se dă cu dosul de pământ, las că prostimea înghite toate gogoșile… .

 3. adria

  Este o dublă lovitură.
  Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare era recunoscut acum vreo 3 ani de către Comisia Europeană ca fiind cel mai performant SPITAL DE STAT din România. Sorina Pintea, directorul acestui spital, are însă un mare defect: este membru PSD. Vânătoarea de vrăjitoare (scuze Sorina) e în plină desfășurare.

  Mai țineți minte cum a fost acuzat dr. Burnei că are oase de vacă în frigider și șuruburi din comerț pentru operații ? Medicului Burnei i s-a interzis de către instanță să mai profeseze într-o instituție DE STAT, însă i s-a dat voie, de către aceeași instanță, să profeseze la … privat (!!).

  Nu numai PSD (o pradă ușoară acum) este vizat. Sistemul public de sănătate este și el sub atac. Justiția selectivă, ‘J-u-s-t-i-ț-i-a M-e-a’ v-a triumfa din nou.

  • adria

   Erată: ‘va triumfa’. Scuze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.