Colimator

ARESTAŢI! ARESTAŢI! ARESTAŢI!

Îndemnul lui Lenin „Învăţaţi! Învăţaţi! Învăţaţi!” în varianta Doctrinei Canibale de pe Dîmboviţa: ARESTAŢI! ARESTAŢI! ARESTAŢI! Toţi oamenii cu care […]

Îndemnul lui Lenin „Învăţaţi! Învăţaţi! Învăţaţi!” în varianta Doctrinei Canibale de pe Dîmboviţa:
ARESTAŢI! ARESTAŢI! ARESTAŢI!

Toţi oamenii cu care am vorbit în aceste zile şi-au exprimat revolta faţă de arestările în valuri – neapărat televizate – care au loc în România. N-am trăit perioada anilor ’50, decît în pantaloni scurţi, şi nu ştiam cum proceda „poliţia politică” atunci. Aveam să aflu ulterior. În orice caz, populaţia nu cunoştea şocul dubelor cu sirene şi girofar şi al camioanelor pline cu mascaţi. Apropo: pe ăştia cine-i plăteşte? Cine a permis apariţia şi umflarea acestei tumori maligne, pe lîngă care batalioanele de asalt ale lui Hitler par nişte alaiuri timorate, de Grădiniţă? De cine se tot ascund băieţii ăştia? Se tem să nu fie recunoscuţi şi, eventual, pedepsiţi de victime sau de rudele lor? În orice caz, spectacolul e foarte urît şi induce panică şi teroare.

În repetate rînduri, eu am pledat pentru aplicarea Legii. La vedere, ca sancţiunile să fie pilduitoare. Numai că ceea ce se petrece acum depăşeşte orice limită.

Imediat cum vin unii la Putere, îi vînează pe cei care au pierdut Puterea. Apoi, devin, şi ei, victime. În linii mari, aşa s-a întîmplat cu comuniştii, acum cîteva decenii: au făcut turul închisorilor. După 23 August 1944, s-au răzbunat, băgîndu-i, ei, la zdup pe reprezentanţii vechiului regim. Dar sinistra roată a Istoriei s-a întors şi, după decembrie 1989, reprezentanţii vechiului regim (în special ţărănişti şi liberali) i-au azvîrlit, ei, după gratii, din nou, pe comunişti. Măcar oamenii aceia aveau o ideologie – bună sau rea. Pe cînd acum? Acum se pretinde că se aplică Legea. Dar de ce nu s-o fi aplicat Legea asta pînă azi? Perechea Bonnie-Kövesi şi Clyde-Coldea n-a ştiut de aşa-zisele fărădelegi ale cuplului Udrea-Cocoş? În ce ţară au trăit? Ce funcţii aveau? Acesta e nodul problemei: nu cumva au fost complici, prin tăcere, şi cei doi pretinşi justiţiari? Şi de ce denunţurile împotriva Elenei Udrea sînt crezute şi au urmări judiciare, dar denunţurile făcute de aceasta sînt ignorate, ba chiar unele ilegalităţi sînt muşamalizate?

Din 2005 şi pînă de curînd, eu am depus vreo 12 Plîngeri Penale, la biroul Laurei Codruţa Kövesi, dar toate, absolut toate au fost aruncate la coş – deformaţie de baschetbalistă. În urmă cu cîţiva ani, Marius Marinescu era vicepreşedinte al PRM şi a făcut un denunţ, la DNA, referitor la Gala Bute – acelaşi rezultat, adică totul a fost trecut sub tăcere. Ce răspunde, la toate astea, tînăra Kövesi? Nu poate pretinde că n-a ştiut, că doar nu sîntem copii.

Din numeroasele Plîngeri Penale depuse de mine aleg una, la întîmplare: cea din 28 octombrie 2014, împotriva Mafiei Sondajelor de Opinie. Acolo scriam de marile sume de bani pe care le rulează acele „firme de bucătărie”. N-am primit nici acum, după aproape 6 luni, nici un răspuns. Păi, cum era să-mi răspundă Kövesi, din moment ce ea ştia una din sursele acestor „bani negri”: Dorin Cocoş – Florian Coldea?

Astăzi, numai unii dintre protagonişti sînt la închisoare. Ceilalţi sînt călare pe situaţie, taie şi spînzură, ca nişte Cavaleri ai Apocalipsei, în acompaniament de „sirene“ televizate şi înţiglate (mai ales „ziaristele“ sînt insuportabil de rele!). Mîine, şi tandemul sîngeros Kövesi – Coldea va fi în zeghe. Fiindcă totul se plăteşte, nici o grijă. Dar ce justiţie e asta?

Toţi aceşti oameni sînt prigoniţi din pricina lui Traian Băsescu. El e tartorul suprem. Fără el, Dorin Cocoş rămînea un fost fotbalist al echipei Autobuzul, care avea o prăpădită de Dacia Break. Elena Udrea nu s-ar fi ridicat, niciodată, la statutul politic şi social la care a ajuns. Matrozul îşi merită soarta, fiindcă a călcat pe cadavre şi a băgat la închisoare oameni nevinovaţi. Dar cine l-a ajutat pe el? Kövesi şi magistraţii pe care Băsescu îi şantaja cu dosare. Azi, Kövesi şi magistraţii respectivi au întors armele împotriva fostului patron, care i-a făcut oameni. Nu ştiaţi că există şi o Doctrină Canibală? Dacă ar putea, l-ar sfîşia şi pe Băsescu. Deocamdată, nu le dau voie stăpînii americani. Dar mîine?

                                                                                                      CORNELIU VADIM TUDOR

                                                                                                             Marţi, 10 februarie 2015

1 Comment

  1. constantin rusu

    Logic,așa stau lucrurile. Politica dâmbovițeană nu se dezminte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.