Atitudini

Artistul Paul Hitter, scrisoare de protest despre decesele nou-născuților și neimplicarea președintelui Iohannis

    „Domnule Iohannis, dacă în luna mai, când se va naște copilul meu, se va îmbolnăvi și dacă – […]

 

 

„Domnule Iohannis, dacă în luna mai, când se va naște copilul meu, se va îmbolnăvi și dacă – Doamne ferește! – va muri, vă asigur că voi veni și vă voi lăsa cadavrul copilului meu pe trepetele palatului dumneavoastră de cleștar de la Cotroceni.”

 

                  Teroare pentru nou-născuții noștri

Dezamăgire după dezamăgire, domnul Iohannis este un președinte absent, atunci când interesul politic nu îl mână de la spate. România anului 2016 este o țară a nimănui, avem de-a face cu o criză fără precedent, o epidemie, un virus care seceră viețile copiilor și pare că nu poate fi eradicat. Au trecut deja două săptămâni și cazurile de infecții cu e-coli se tot înmulțesc, iar domnul Iohannis, în loc să convoace o situație de urgență doarme în ghete.

Cum credeți că mă simț, domnule Iohannis, ca un cetățean Român plătitor de taxe și asigurări medicale, și mai ales ca viitor tată? Știți că soția mea merge regulat la controale în spitalele din România? Știți că va naște în unul din aceste spitale? În care spital ar trebui să nască domnule Președinte? Care spital este sigur? De unde a apărut acest virus? Cum se răspândește? Dacă se va îmbolnăvi copilul meu, eu ce mă fac? Ce fel de virus este? Cine l-a produs? Ni l-au plasat maghiarii? Rușii? Sârbii? Bulgarii? Este un atac asupra țării noastre? Știți că virusul poate fi o armă? Știu că dumneavoastră nu aveți copii, dar ați putea fi interesat de noi, cei care ne întemeiem o familie, facem copii și contribuim la viitorul acestei țări, asigurăm continuitatea poporului român. Dumneavoastră sunteți român?

Ce vă califică să fiți președintele nostru de fapt? Am refuzat să cred acele zvonuri care spuneau că în anii ’90 vă ocupați cu trafic de copii pentru adopție și organe, dar atitudinea din acest caz mă face să cred că ați fi fost capabil și de așa ceva. Vă doare la bască domnule președinte, de fapt nu la bască, la salamul de Sibiu va doare. Poate ar trebui să coborâți din colivia dumneavoastră de aur și să convocați o situație de urgență, poate că și „prima doamnă a țării”, ar trebui să arate că este o prima doamnă, o adevărată mamă a copiilor acestei țări, să facă și dansa o vizită în spitalele României unde mor copii pe capete. Știu, nu este vorba de rochii, nu sunt vizite în Miami, nu se mai cântă „ We Are the Champions” în clasa unde predă dânsa, dar poate avea o atitudine umană, ne poate arăta cu această ocazie că îi păsa, că este alături de noi. Chemați experți de afară dacă nu sunteți în stare, luați o poziție publică, domnule președinte!

Eu, ca viitor tată, vreau să știu: ce îi îmbolnăvește pe copii? Apa din supermarketuri, vaccinurile, orice ar fi și orice interese financiare ar fi în spate, trebuie să va faceți datoria de om și de președinte și să gestionați această situație pentru aflarea adevărului, și mai ales pentru oprirea acestei epidemii. În orice cultură copii sunt cea mai importantă, prețuită și protejată celulă a societății, cum aveți obrazul să apăreți la întâlniri cu „diaspora” în timp ce acele suflete nevinovate mor? Nu cred că vocea mea se va face auzită, ne-am obișnuit să nu va intereseze nimic.  „A fost nevoie să moară oameni” –  am înghițit și acea monstruozitate, domnule președinte. Aveți acum guvernul dumneavoastră, nu mai este  „nevoie” să moară oameni, demonstrați că țara aceasta mai poate funcționa măcar într-o situație extremă. Ne este frică, domnule președinte, repet, poate nu puteți înțelege, nu aveți copii. Gândiți-vă doar că dumneavoastră nu ați fi azi acolo sus, la Cotroceni, dacă cineva nu v-ar fi născut și nu v-ar fi crescut.

De crescut v-au crescut, dar nu știu dacă v-au și educat. Domnule Iohannis, dacă în luna mai, când se va naște copilul meu, se va îmbolnăvi și dacă – Doamne ferește! – va muri, vă asigur că voi veni și vă voi lăsa cadavrul copilului meu pe trepetele palatului dumneavoastră de cleștar de la Cotroceni.

                                                                                                                          Paul HITTER

https://www.facebook.com/paul.hitter.3/posts/10208198765503913

 

1 Comment

  1. Bebe

    Iohan pe care l-ati votat cu mandria scalvului dornic de stapan strain,alogen,este identic cu cel dinainte de alegeri.Un geambas de copii fara scrupule escroc in acumularea de case,continuator al partidului hitlerist prin F.D.G.R a carei doctrina si-a insusit-o.Multi au dat din gura ca nu conteaza ca presedintele nu are copii.Sa dea Dumnezeu ca toti cei care au gandit astfel si au copii sa suporte consecintele PROSTIEI IDIOATE pe care au manifestat-o.Lifta straina cu parintii in Germania este la putere ca presedinte pentru a sa lafaii,a face viligiatura,a se imbogatii,a-si face relatii,etc pe banii ROMANILOR.Un IDIOT care abia misca buzele care dau cacareze la 2-3 minute ce sunt repede inghitite ca postulate de curtea lingailor bastarzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *