Abuzuri

Așa-zisa democrație, firavă și sufocată de legi secrete

  Cum a fost praduita Romania prin hotarari guvernamentale secrete. Metodologia funebra prin care groparii economiei nationale au ingenuncheat un […]

 

Cum a fost praduita Romania prin hotarari guvernamentale secrete. Metodologia funebra prin care groparii economiei nationale au ingenuncheat un intreg popor. Secretele Statului Mafiot

Foarte putina lume stie, iar si mai putina chiar intelege, ce contin sutele de Hotarari de Guvern, cu putere de lege, care au fost secretizate in cei 27 de ani, scursi din decembrie 1989. Anual sunt zeci de acte normative secrete, pentru care nu se publica nici macar titlurile HG-urilor, iar ceea ce este cu adevarat bizar devine faptul ca multi dintre inaltii demnitari ai statului nu au habar de prevederile acestea cu statut special, care nu apar in Monitorul Oficial.

In primul an, dupa schimbarea paradigmei politice, in 1990, guvernarea a fost facuta exclusiv cu HG-uri clasificate. Procedural, declasificarea se poate realiza prin acte normative de acelasi nivel, numai ca nimeni pana acum nu a dorit sau nu a fost curios sa afle ce contin aceste hotarari de guvern secrete, desi legislatia europeana prevede ca aceasta pot fi facute publice dupa o perioada cuprinsa intre 20 si 50 de ani.

Si acum, de ce ar trebui sa se intample, de urgenta procesul de declasificare a celor cateva sute de HG-uri, care nu au fost publicate niciodata si despre a caror continut nu au stiut decat cateva persoane din ierarhia guvernamentala?  Pai doar astfel poate fi destructurat STATUL MAFIOT din Romania, aceasta oculta nationala cu ramificatii transfrontaliere care a prejudiciat economia nationala cu peste 400 de MILIARDE de euro.

Peste 30 % dintre deciziile primului Cabinet Petre Roman sunt secrete si in acest moment. Conform datelor publicate pe site- ul Camerei Deputaților doar 888 sunt publice, restul de 479 au fost „ascunse”.

Sa parcurgem plini de infiorare o sinistra statistica care poate explica suficient de satisfacator cum a fost ingropat destinul Romaniei de o mana de tradatori de Neam si Tara, adevaratii gropari ai poporului roman.

 1. Petre Roman (premier 1990-1991): Chiar din prima decizie a Guvernului României de după Revoluție este o H.G. care nu a fost publicată nici astazi. Numărul HG-urilor clasificate, în perioada 1990-1992 a fost de 604; in 1990=479 H.G. secrete; in 1991=95 H.G. secrete; in 1992=30H.G.secrete.
 2. Pe timpul Guv. Nicolae Văcăroiu (premier 1992-1996): În timpul lui Nicolae Văcăroiu s-au aprobat 70 de legi secrete si 434 de H.G.-uri clasificate. In perioada 1992-1996 au fost băgate la „secret” un nr. de 434 H.G.-uri din care in 1993=29, in 1994=69,in 1995=78, in 1996=75, in 1997=39, in 1998=70, in 1999=74)
 3. Pe timpul Guv. Adrian Năstase (premier 2000-2004): pentru aceasta perioada au fost elaborate 97 de legi secrete și 412 H.G.-uri secrete (in 2000=66, in 2001=39, in 2002=56, in 2003=97,in 2004=88,in 2005=39, in 2006=27)
 4. Pe timpul Guv. Victor Ponta (premier 2012-2015):  au fost emise 340 H.G.-uri secrete din care: in 2007=13, in 2008=32, in 2009=43, in 2010=117, in 2011=25, in 2012=17, in 2013=32, in 2014=23,in 2015=38).

Si acum o precizare tehnica, foarte importanta:

La toate HG-urile secrete emise „discretionar” numai destinatarul FIE EL SI FARA DREPT DE ADMINISTRARE A VREUNEI BAZE DE DATE CLASIFICATE știe continutul „secretului”. Procedura STANDARD a adoptării unei H.G. clasificate prevede ca doar miniștrii de specialitate (ai Apărării sau de Interne, în funcție de obiectul deciziei, S.R.I., S.I.E.) și primul-ministru sa fie la curent cu prevederile exacte ale inițiativei, restul miniștrilor CARE VOTEAZA văd doar cel mult un sumar AL INITIATIVEI. După aprobarea HG-ului, i se dă un număr și nu este publicat în secțiunea publică a Monitorului Oficial.

Conținutul hotărârilor secrete emise dupa 1989 care au schimbat tara noastra dintr-o tara fara datorii externe, intr-una dintre cele mai neperformante economii din UE, se  transmite numai instituțiilor publice interesate , asa s-au distrus prin privatizari DIRIJATE cele mai importante obiective ale economiei nationale , asa s-a instrainat avutia nationala, ASA A APARUT  BURGHEZIA COMUNISTA si capitalismul salbatic de cumetrie.

Daca vrem sa ne vindecam, trebuie URGENT sa depolitizam actul administrativ si mai ales sa desecretizam acele HG-uri prin care s-a facut transferul oneros al activelor statului in conturile unor interlopi politici!

Sursa: https://arhivelesecuritatii.blogspot.ro/2017/09/cum-fost-praduita-romania-prin-hotarari.html

 

                        Urmarile secretomaniei, ca politica de stat!

In Romania BALCANICA salbatica, dupa 1989, avem presedinti de tara, prim-ministri, ministri, parlamentari, presedinti de consilu judetene, prefecti, primari, judecatori, procurori, politisti, membri ai Curtii de conturi, ai Curtii Constitutionale, inspectori financiari, academicieni, ofiteri; MApN, SRI, SIE, STS, SPP, PREOTI in exercitiul functiunii cu AVERI ilicite FABULOASE, cu dosare penale in lucru in faze diferite de invastigare sau judecata. Este fireasca intrebarea, ce statut au cetatenii romani aflati sub acesti POLITRUCI IMPOSTORI , MAFIOTI conducatori si de ce suporta POPORUL asemenea autoritati publice, COMPROMISE, IMORALE, INCOMPETENTE populate de din belsug cu puscariabili si ticalosi ? Acesti penali si puscariabili au emis si emit de 28 de ani legi pentru protejarea libertatii si averilor proprii dobandite prin HOTIE si ca sa execute pedeapsa cu inchisoarea in petreceri si chefuri la domiciliile lor luxoase din tara si strainatate, FARA CONFISCAREA AVERILOR ILICITE. Unde in lume mai exista asemenea POPOR , JUSTITIE sau DREPTATE . In RO JUSTITIE SRL permite ca hotii si banditii FARAONI sa CONDUCA si sa ADMINISTREZE OBSTEA aparati de legile IMORALE facute de ei NAROZII si ticalosi???

UNDE IN LUME MAI EXISTA PESTE 2.000 DE LEGI NECONSTITUTIONALE elaborate DE HOTI PENTRU HOTI si C.C.R. sau AVOCATUL POPORULUI sa taca ca porcii in papusoi???

În ultimii 28 de ani ECONOMIA TARII A FOST DISTRUSA si AVUTIA NATIONALA INSTRAINATA si insusita de MAFIOTI TRADATORI. Datoria țării a crescut de la PLUS 5 miliarde de dolari existenta IN 1990 la peste 100 de miliarde de euro in prezent , in conditiile in care toate componentele sistemului social romanesc sunt pe ultimele locuri din lume (sanatate, invatamant, aparare, infrastructura, etc. )
BOGATASII fraudisti ai ROMANIEI SUNT POLITICIENII SEMIDOCTI MAFIOTI SI TICALOSI PRECUM SI REPREZENTANTII PUTERII REZERVATE A STATULUI (din JUSTITIE, SECURITATE, ARMATA, etc). Romania este o tara bananiera. Peste 5 milioane de romani au emigrat, (9 romani pe ora emigreaza) suntem a doua tara din lume la emigratie dupa SIRIA!

De ce si CUM s-a ajuns aici? Este OARE poporul roman un popor de sinucigasi???
HAIDETI ROMANI la REVOLTA POPULARA GENERALA cat mai avem oportunitatea necesara, adica cat mai avem si noi romanii TARA, sa inlocuim HAZNAUA sau TROACA POLITICA din Romania PLINA de ZOI, LATURI , GUNOAIE si REZIDUURI UMANE cu PATRIOTI  cu HAR DUMNEZEIESC care sa aduca fericirea mult asteptata de secole si BINE meritata poporului roman.

Romania din 1990 incoace este capturata de MAFIOTI, BANDITI, TALHARI, DERBEDEI si trebuie recuperata daca mai putem si cat mai avem ce.
Numai o diagnosticare profunda si riguroasa a cauzelor nocive, toxice existente in calea VIITORULUI NATIEI ROMANE ne va conduce la ELABORAREA unor STRATEGII si PROGRAME eficiente DE DEZVOLTARE in interes general-national.
UNDE SUNTETI VOI, ADEVAR si DREPTATE, PODOABE SFINTE ALE EXISTENTEI UMANITATII?  OCHII ROMANILOR PLANSI si TRISTI DE VECURI VOR SA VA VADA!

Dupa 1989 RO a fost capturata de mai multe MAFII si de catre GRUPARI INFRACTIONALE DE CRIMA ORGANIZATA intitulate Formatiuni Politice sau PARTIDE POLITICE, care au devorat ECONOMIA si AVUTIA NATIONALA alungand in acelasi timp populatia din tara. LEGILE IN ROMANIA AU FOST si sunt ELABORATE DE BANDITII POLITRUCI nu in interesul general sau NATIONAL cum spunea IZMENARUL pretins academician Gabriel Oprea, ci in favoarea HOTILOR.

Singura solutie pana la iscarea unei revolte sau a unei ciomageli sociale este SOLUTIONAREA RAPIDA SI SIMULTANA A DOSARELOR REVOLUTIEI SI MINERADELOR ocazie cu care sa se identifice vinovatii si clanurile lor si sa li se aplice pedeapsa PENALA cuvenita. Totodata CA SI CONSECINTA SE VA PUTEA APLICA PRINCIPIUL LUSTRATIEI in cadrul institutiilor statului.

FARA SA FIE SOLUTIONAT DOSARUL REVOLUTIEI IN ROMANIA EXISTA CRIMINALI carora li s-au atribuit titluri de REVOLUTIONARI SI CU MERITE DEOSEBITE carora li se platesc INDEMNIZATII CONSISTENTE dar si facilitati (terenuri, spatii comerciale, reduceri de taxe si impozite, etc) TOT EI  AU FUNCTII IMPORTANTE IN CONDUCEREA STATULUI .

Toate aceste atrocitati si anomalii sociale au dus la conducerea tarii in stil AFRICAN, TRIBAL, MAFIOT si duc la ingroparea Romaniei. Prin rezolvarea dosarului LOVITURII DE STAT din 89, se va constata ca putere politica de dupa 1989 a fost si ESTE ILEGITIMA pana in prezent! Prin rezolvarea dosarelor mineriadelor se va constata ca putere politica a fost si ESTE ILEGITIMA deoarece s-au organizat mineriadele si puciurile pentru reprimarea opozantilor, obstructionarea demaocratiei si ingroparea Romaniei!

Prin rezolvarea dosarelor privatizarilor frauduloase CARE AU DUS LA FORMAREA BURGHEZIEI COMUNISTE se va constata ca TARA A FOST JEFUITA CU SUTE SI MII DE MILIARDE DE DOLARI! CLASA POLITICA si AUTORITATILE POSTCOMUNISM TREBUIE SA PLATEASCA PENTRU ESCROCHERIILE SI HOTIILE COMISE IN DETRIMENTUL POPORULUI ROMAN!

Pentru a destrama STATUL MAFIOT din Romania trebuie inceput cu DEPOLITIZAREA FUNCȚIILOR DE CONDUCERE din economie si administratie ȘI CU DESECRETIZAREA TUTUROR H.G.-urilor emise dupa 1990 unde se gasesc multe din cauzele NENOROCIRII ACESTEI ȚĂRII si in baza carora mafia POLITICA A DISTRIBUIT FURTURILE nationale si locale! Pe baza acestei legislatii secrete Romania este DISTRUSA fără ca PUBLICUL sau populatia să cunoasca CEVA. Nimeni nu poate spune ce conţin SUTELE de HOTARARI de GUVERN cu PUTERE de LEGE care au fost SECRETIZATE (aceasta situatie CONFERA GUVERNULUI statut de organizatie MAFIOTA).

 Legislatia considerata clasificata se adopta prin intermediul Hotararilor de Guvern secrete. Anual sunt zeci de astfel de acte normative pentru care nu se publică nici macar titlul Hotararilor de Guvern. Foarte interesant este faptul că nici chiar unii dintre demnitari inalti ai Executivului nu cunosc prevederile unor hotarari secrete luate de Guvernele din care ei au facut parte. Multe Hotarari de Guvern (HG) nu sunt publice, nu apar in Monitorul Oficial. Căutand un numar de HG ai văzand ca precedentul numar lipsește, s-a întrebat in stanga si-n dreapta, nimeni nu stia ce scrie in aceste hotarari. Este un adevar inexplicabil cum de „Legislatia” clasificată a Romaniei, Hotararile de Guvern nu sunt cunoscute nici macar de toti membrii Executivelor care le adopta. In anul 1990, Guvernarea s-a facut numai cu HG-uri clasificate. Cand se aducea în dezbatere un proiect clasificat, functionarii, ieseau din sala. Daca in majoritatea statelor aceste decizii secretizate se fac publice dupa un număr de ani (intre 20 și 50 de ani), la noi acestea riscă să „moara” secrete. Mai mult, nu este făcut public nici măcar titlul HG-ului care se emite. Procedural declasificarea se realizează printr-un act normativ de acelasi nivel. În ultimii ani, media anuala a HG-urilor secrete adoptate a fost de 30. Peste 30% din deciziile luate de Executivul condus de Petre Roman, în 1990, sunt secrete și în acest moment. Conform datelor publicate pe site- ul Camerei Deputaților doar 888 sunt publice, restul de 479 au fost „ascunse” ASA SE EXPLICA EXISTENTA LOVITURII DE STAT din decembrie 1989.

Nu există o limitare numerica a actelor normative clasificate adoptate în ședințele Guvernului intr-un an calendaristic. Hotararile clasificate pot fi inițiate NORMAL, în conformitate cu Constitutia ( NERESPECTATA), de catre structurile care și-au organizat activitatea de protectie a informatiilor clasificate, adica Serviciile Screte, Ministerul de Interne si Ministerul Apararii ar intra in aceasta categorie.

La toate HG-urile secrete emise „discretionar” numai destinatarul FIE EL SI FARA DREPT DE ADMINISTRARE A VREUNEI BAZE DE DATE CLASIFICATE stie continutul „secretului”. Procedura STANDARD a adoptarii unei H.G. clasificate prevede ca doar ministrii de specialitate (ai Apararii sau de Interne, in functie de obiectul deciziei, S.R.I., S.I.E.) si primul-ministru sa fie la curent cu prevederile exacte ale initiativei, restul miniștrilor CARE VOTEAZA vad doar cel mult un sumar AL INITIATIVEI. După aprobarea HG-ului, i se da un număr si nu este publicat în sectiunea publica a Monitorului Oficial. Conținutul hotararilor secrete emise dupa 1989 care au schimbat Romania in „RAU”, dupa pofta si dorinta MUTANTILOR mostruosi aparuti CA CIUPERCILE OTRAVITOARE dupa ploaie, se transmite numai instituțiilor publice interesate , asa s-au distrus prin privatizare DIRIJATE cele mai importante obiective ale economiei nationale , asa s-a instrainat avutia nationala , ASA A APARUT in ROMANIA BURGHEZIA COMUNISTA si capitalismul salbtic de cumetrie care vor ingropa definitiv si irevocabil ROMANIA!

                                                                Textul circula pe internet si nu este semnat

2 Comments

 1. alex

  Interesant articol! Se vede ca autorul este bine informat! Nu putem astepta nimic de la clasa politica actuala, ea trebuie reformata din temelii! Tragic este insa altceva. Viteza de emigrare creste in fiecare zi, ceea ce inseamna ca romanii nu sunt dispusi la revolte sociale, la o adevarata insurectie nationala armata. Prefera sa plece! Oare nu cumva asta este o dovada de lasitate? Intreb si eu!

  • Medeon Fănuș

   Absolut deloc! Când stai de vorbă cu românii plecați, marea majorite, înțelegi că exodul lor se datorează tocmai lipsei de război a “României de acasă”. Să fim cinstiți, ce luptă am dat noi între 1989-2010? Câți dintre noi cunosc prietenii, colegi sau membrii propriei familii care să înțeleagă realmente ce se întâmplă în România? Câți nutresc realmente sîmburele vreunei revolte în țară? Câți au ieșit în stradă să refuze “noua educație parentală pro sodomistă” și câte alte atacuri constante. Românii nu mai ies în stradă decât la comanda Pro TV, cam ăsta e nivelul – adică sunt tâmpiți! Nu toți dintre cei plecați sunt realmente conștienți de realități, unii sunt români degeaba, dar o bună parte a fost fugarită din țară de nepasarea, prostia și lașitatea de acasă. Cei care ponegresc populațiile din exil, indiferent de neam, sunt idioții utili ai adevăraților dușmani, aceia care ne desfac țara și speranța.
   “Am mai scris despre faptul că sîntem o mînă de nebuni români (unii aromâni) care încercăm să redeșteptăm conștința națională. Sîntem bătrîni, bolnavi, prigoniți de autorități. Cred că nu sîntem nici măcar 300, cîți aveau Leonidas sau Pitu Guli (pe unii dintre pretinșii patrioți anonimi care postează comentarii pe diferite site-uri i-am identificat ca fiind provocatori). Și avem împotriva noastră 20 de milioane de români!” – Dan Cristian IONESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *