Colimator

Așa-zisa „opoziție” își trage singură preșul de sub picioare, iohanniștii se păruiesc între ei!

  Politica de tip PDL a PNL Cluj: Alexandru Piticar, vicepreședinte al tinerilor liberali din Cluj-Napoca, filmat în timp ce […]

 

Politica de tip PDL a PNL Cluj: Alexandru Piticar, vicepreședinte al tinerilor liberali din Cluj-Napoca, filmat în timp ce împărțea pliante false cu sigla Alianței USR-PLUS

USR și PLUS îi acuză pe liberali că sunt în spatele pliantelor false cu sigla alianței. Unul dintre cei filmați când împărțeau aceste pliante este chiar președintele filialei Cluj-Napoca a Tineretului Național Liberal, potrivit unui comunicat al Alianței 2020 USR PLUS. Anunțul vine după ce două persoane au fost filmate în timp ce distribuiau pliantele false și identificate în câteva ore de susținătorii Alianței 2020 USR PLUS.

„Facem un apel către liderii și candidații PNL să ia măsuri urgente și să explice de îndată dacă au încurajat și încuviințat acest tip de campanie negativă care a prejudiciat imaginea Alianței 2020 USR PLUS și a indus în eroare alegătorii. Considerăm că acest model de a face politică prin atacul murdar la competitorii electorali este exact ceea ce a îndepărtat oamenii onești de politică, iar acest lucru trebuie să înceteze”, se arată într-un comunicat de presă.

„E păcat că PNL a cheltuit bani și energie pe dezinformări abjecte împotriva USR PLUS în loc să se bată cu PSD așa cum am înțeles cel puțin din declarațiile oficiale ale acestui partid. Așteptăm să-și fixeze alt obiectiv de campanie în afara distribuției de false declarații despre Alianță”, potrivit comunicatului.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, deputatul USR Cluj, Emanuel Ungureanu, vine să confirme faptul că cel filmat în timp ce comitea o faptă penală este Alexandru Piticar, vicepreședinte tineretului liberal Cluj-Napoca.

https://youtu.be/ASpQ_ze65O4

Avem confirmarea 100%! Individul din imagine este, cu certitudine, Alexandru Piticar, vicepreședinte tineretului liberal Cluj-Napoca.

Alături de Cristian Ciuta, președintele TNL Cluj-Napoca și alți tineri liberali, au împărțit în ultimele 2 săptămâni, mii de fluturași în căsuțele poștale ale clujenilor.

Alexandru Piticar, vicepreședinte tineretului liberal Cluj-Napoca, cu pliante.

Fluturașii otrăviți conțineau sigla mesaje false despre Alianța USR-PLUS.

Cei doi au comis o faptă penală, în consecință, împreună cu colegii mei din USR Cluj, vom depune o sesizare la Poliție și Parchet pentru ca aceștia să suporte în fața legii consecințele faptelor lor.

Cristian Ciuta, șeful tineretului liberal din Cluj-Napoca care apare în fotografii nu este iubit în organizația de tineret, astfel încât, mesajele lui interne de aseară, cu încercarea disperată de a-și acoperi urmele, au ajuns în patru zări…

Cristian Ciuta, șeful tineretului liberal din Cluj-Napoc

Cei doi și-au șters ieri, din disperare și conturile de Facebook…

Ciuta s-a lăudat în cercul apropiat că acțiunea lor mârșavă are binecuvîntarea celor „mari” din PNL Cluj.

Din informațiile pe care le dețin până la această oră, cel mai mare dintre oamenii mici de caracter din fruntea PNL Cluj care a binecuvântat această acțiune este, Daniel Buda.

Poate acesta să jure cu mâna pe deputatul Stamatian că nu este adevărat?

Este important să precizez că nu voi comite păcatul generalizării, sunt oameni de onoare și în TNL Cluj-Napoca și la organizația de seniori care nu au știut și nu au aprobat această acțiune mizerabilă.

Este trist totuși că, din disperare, văzând ultimele sondaje din Cluj-Napoca, unii tineri liberali clujeni copiază metodele pesediste de campanie electorală consacrate de Dragnea în alte zone la României.

Sunt convins că în 26 Mai, clujenii, vor taxa la vot drastic acest derapaj care nu face cinste PNL.

Apreciez în final agerimea tinerei care i-a surprins pe cei doi liberali în flagrant, pe strada Părâng din Cluj-Napoca.

Să le fie rușine celor doi marțafoi impostori și celor care au orchestrat din spate această acțiune dăunătoare la adresa Alianței USR-PLUS!”

În urmă cu aproape două săptămâni, Alianţa 2020 USR PLUS a anunțat că este ţinta unei campanii de dezinformare prin pliante primite de oameni în cutiile poştale și că va face plângere penală.

Pe unul din pliante scria că alianța ar vrea ca avortul să fie obligatoriu în România, citat atribuit unui membru fictiv al Alianţei 2020 USR PLUS. Un alt pliant prezintă un comentariu postat pe Facebook de Oana Bogdan, membră PLUS, despre proprietate, drept fragment dintr-un interviu acordat unui ziar belgian.

                                                                                                      Sursa: Ziar de Cluj

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *