Observator

Asaltul nazist asupra lui Dragnea

  Am asistat, astăzi, la un spectacol sumbru, pus în scenă de forțe străine, în cârdășie cu cele interne, un […]

 

Am asistat, astăzi, la un spectacol sumbru, pus în scenă de forțe străine, în cârdășie cu cele interne, un atac de tip nazist asupra liderului PSD Liviu Dragnea, atac ce ne confirmă, încă o data, demersul celor menționați anterior de a dinamită temelia Statului de Drept în România. Inițial nu am fost un simpatizant al lui Liviu Dragnea, dar văzând CE i se întâmplă și DE CE i se întâmplă, văzând și cum este trădat de cei mai apropiați oameni, pentru interese personale, meschine, mi-am schimbat atitudinea și am să devin un susținător deschis al acestuia. Nu o fac în niciun caz conjunctural, ci din convingere!

Am deplină convingere că Liviu Dragnea este nevinovat în acest dosar politic, construit de către cei de la SRI împreună cu procurorii lor subordonați de la DNA, la solicitările celor din exterior. Nu este prima oară când afirm că lui Dragnea i se întâmplă toate acestea pentru deciziile tranșante luate pentru protejarea intereselor românilor, decizii care au afectat grav interesele ilegitime ale multinaționalelor, ale „partenerilor” noștri mai mult sau mai puțin strategici, care vor să ne spolieze în continuare avuția națională, la fel cum au făcut-o până acum, să aibă acces, fără nicio regulă, la piață noastră internă unde să ne cumpere materia prima la prețuri derizorii și să-și vândă rebuturile, refuzate la ei, la prețuri exagerat de mari.

Pentru ei Dragnea este principalul inamic care trebuie eliminat, principalul personaj care are și puterea de a se opune inundării pieței noastre cu produse care pun în pericol viată și sănătatea românilor, cel care a luat măsuri pentru renașterea agriculturii noastre, România devenind cel mai mare producător în Europa la două culturi agricole foarte importante. Elaborarea și punerea în aplicare a unor programe de sprijinire a fermierilor români, inclusiv refacerea sistemului național de irigații, crează premisele inundării pieței interne, dar și a celei europene, cu produse autohtone cu o calitate net superioară celor din afară, ceea ce crează marilor companii externe probleme majore.

Acestea, coroborate cu taxa pe lăcomie, cu majorarea semnificativă a salariului minim pe economie, cu Legea Offshore prin care s-a pus capăt jafului resurselor noastre energetice din Marea Neagră și nu numai, dar și cu alte măsuri deloc pe placul celor care se așezaseră neinvitați la masă noastră, luaseră tortul cel mare și începuseră să devoreze bucățele noastre, lăsându-i pe majoritatea românilor să se confrunte cu foametea, au determinat această pornire viscerală, fascistă, împotrivă lui Dreagnea!

Să-l bagi în pușcarie pentru încadrarea a două femei pe niște funcii nesemnificative, încadrare pentru care Dragnea nu a făcut niciun demers și să-l și acuzi că nu a cunoscut dacă ele au mers sau nu la program, ca și când doar asta avea de făcut Președintele Consiliului Județean, reflectă fără putere de tăgadă că afirmațiile mele făcute mai sus sunt corecte.

Sunt surprins și de faptul că ședința instanței de judecată a continuat, în condițiile presiunii stradale deosebite, care i-a afectat serios dreptul domnului Dragnea la un proces corect, echitabil. Cât credeți că mai putem suportă acțiunile dumneavoastră naziste, domnule Iohannis împreună cu trădătorii din interior pe care vă sprijiniți și împreună cu care v-ați vândut țara și ați dat-o pe mână bețivilor și drogaților de la Bruxelles, a stăpânilor Europei și ai lumii, care ne fură bunurile, resursele materiale și financiare, punând în pericol viață noastră, a copiilor și a nepoților noștri?

Dumnezeu să ne protejeze de hienele care s-au năpustit asupra noastră!!!

                                                                                                          General Dumitru ILIESCU

 

2 Comments

  1. gelu

    Aici a actionat si actioneaza Helvvig si SRI care s-au trimis scandalagii #rezist sa-l ameninte si sa-l atace verbal sau chiar fizic pe Dragnea sub directa obladuire a Furherului de la Cotroceni, Johannis Wierme Contratz. In incercare disperata a nazistului sas de a scinda societatea si a instaura anarhia si puterea batei si pumnului pe strazile din Romania. Daca aceasta stare de fapt nu este curmata de indata, nu peste putin timp se vor comite asasinate politice ca pe vremea fascismului sau bolsevismului in anii lor de glorie. Helvvig si SRI fiind mana-n mama cu procurorii lui Augustin lazar care le inchid dosarele penale pe banda rulanta cretinilor #rezsit acuzati de violente fiizice comise asupra politicienilor din PSD sau cetatenilor pasnici ce nu sunt in taba cretinilor. Iar de vina pentru aceasta stare de fapt se fac vinovati conducerea Alde care de 2 ani s-a opus suspendarii sasiului dement dar si Tudorel Toader care de peste 1 an valseaza cu uite OUG-rile nu-s OUG-rile tocmai ca SRI, Johannis, #rezist si cretinii de la PE sa primeasca munitie zilnica pentru a mitralia din toate pozitiile si directia PSD.

  2. gelu

    In acest moment in Romania nu exista nici un jurnalist de investigatii curajos care sa mearga pe pista indicata de mine antenrior. Toti scriu articole in cascada despre cat de rau a fost Augustin Lazar fara sa puna punctul pe i si sa ia taurul de coarne acuzandu-l pe Augsut Lazar de CRIME IMPOTRIVA UMNANITATII comise la Aiud intre anii cand hoasca vopsita de astazi aflata in fruntea PICCJ detinea functia de Procuror Delegat la inchisoare mortii. CRIME IMPRESCRIPTIBILE. Cu alte cuvinte ziaristii s-au lipit si ei de Lazar sa bata apa-n piua din motive pecuniare de reclama jurnalistica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *