Abuzuri

Asaltul nemernicilor

  Siegfried Mureșan spune că minerii din Valea Jiului n-au de ce să-și facă probleme deoarece vor lucra pe salarii […]

 

Siegfried Mureșan spune că minerii din Valea Jiului n-au de ce să-și facă probleme deoarece vor lucra pe salarii babane în domeniul energiilor regenerabile. Uite-așa au păcălit jigodiile ăstea o țară întreagă și la fel o păcălesc și-acum. Dacă n-ați fost în Valea Jiului, nu vă băgați în seamă pentru că n-aveți habar ce-i aia sărăcie.

Siegfried Vasile Mureșan și Klaus Werner Iohannis, doi antiromâni și impostori pseudo-germani.

Vă atenționez că, după ce s-a aflat în poziția de exportator net de energie, România a redevenit dependentă energetic. Deja vestul țării e practic decuplat, asigurându-și necesarul de energie electrică aproape exclusiv din importuri. Și e normal să fie așa. Ungurii au obținut finanțare de la ruși pentru construcția unei centrale atomoelectrice la Paks. N-au fost proteste că-i invadează rușii, că s-au vândut sau alte aberații. Mai mult, Ministerul Mediului de la noi a avizat investiția cu toate că reprezintă un risc de mediu semnificativ pentru țara noastră. În acest fel, ungurii au devenit cel mai important nod energetic din estul Europei. La noi, investiția de la Cernavodă stagnează după ce, rând pe rând, ba nu ne vindem chinezilor, ba nu ne vindem canadienilor, ba nu ne vindem nimănui. Mai nou, Orban joacă la fentă pentru uciderea Companiei Naționale a Uraniului și transformarea complexului de la Cernavodă într-o unitate captivă a unei firme canadiene. Curat murdar, monșer!

Gazul din Marea Neagră e deja un joc al ungurilor care au obținut dispecerizarea sa. Astfel, profitul se împarte între șobolanii care au obținut gratuit exploatarea imenselor rezerve de gaz din Marea Neagră și ungurii care au exclusivitatea asupra gazului nostru. Asta doar pentru că se află la un capăt al țevii și noi nu suntem capabili să batem cu pumnu-n masă. După ce austriecii ne-au jefuit de petrol și-o de-o parte din gaze, iată că apar și ungurii la orizont pentru a mai fructifica ce-a mai rămas de fructificat.

Nota redacției „Justițiarul”: Musai de urmărit până la capăt acest videoclip promovat de autorul acestui articol, domnul Dan Diaconu, pe pagina sa de Facebook: https://www.facebook.com/pletea.r.adrian/videos/10215994398915904/

În timpul acesta, noi ne distrugem sistemul energetic național. O schemă de-a dreptul falimentară de plată a energiei așa-zise verzi era să ne bage-n rahat de tot. Au profitat însă nemții, cei care s-au aflat la capătul aprovizionării cu echipamente pentru producerea energiei verzi. Și uite-așa, fondurile europene s-au dus la ei pe banii noștri. Acum vine Siegfried Mureșan și promite marea cu sarea. Ăsta, dacă era în China și-ar fi făcut politica pe care-o face o sfârșea plătind glonțul în avans. La noi încă sunt proști care se uită-n gura lui!

Știu, se vor găsi destui deștepți care să-mi spună că sunt retrograd și n-am habar de ecologie și încălzirea globală. Vă spun franc: decât să participăm alături de Europa la lupta împotriva încălziri globale, mai bine renunțăm la Europa care e un păduche din ce în ce mai grăsan, pretențios și intruziv. Centralele pe cărbune trebuie repuse în funcțiune, producția clasică de energie la fel. Nu mai fiți idioți și nu-i mai credeți pe toți nemernicii care de 30 de ani ne vând folosind aceleași slogane. V-au spus că industria e un morman de fier vechi și i-ați crezut. Iar ei au profitat de vânzarea fierului vechi! În Polonia „fierul vechi” s-a transformat într-o salbă de multinaționale care fac jocurile la nivel mondial. Uitați-vă la ei ca să înțelegeți cât sunteți de proști!

Ați mers numai după fentă, ați îngropat industria și v-ați bucurat de junk-urile occidentale: mașini deja ajunse fier vechi, mobilă din PAL plătită la preț de lemn premium, mâncare din plastic pe care-o cumpărați la preț de delicatesă. Nu v-ați săturat???

                                                                        Dan DIACONU, Trenduri economice

Citiți și:

Aleșii noului SRI german, roboții Klaus și Mureșan!

Hienele germane și coioții români

Lista PNL pentru europarlamentare: alogeni cu nume românești de împrumut, agenți ai serviciilor secrete străine și din țară, trădători

M-am săturat de Germania, dar și de nemții falși, așa ca Siegfried Mureșan

Alt cal mascat dă să necheze

Planul ruso-german: Federalizarea economică a României!

2 Comments

  1. alex

    Sunt in totalitate de acord cu d-l Diaconu! Am spus demult ca trebuie iesit din lagarul UE! Nu ne-a adus si nu ne va aduce nimic bun! E foarte adevarat ce spune dansul, dar cine sa auda! Palatul Parlamentului e o “puscarie plina de capuse”, care ar trebui sa i se dea foc! Institutiile asa-zisului stat, nu ne mai reprezinta! Si atunci: ce mai asteptam? Schimbarea in Romania nu va veni asteptand interventia statului! Statul si parlamentarii sunt vanduti, se mimeaza democratia care e in realitate numai demagogie! Tot mai mult, in momentul de fata avem nevoie de o REVOLUTIE, dar una adevarata, nu de catifea! Organizatiile, celulele nationale, trebuie sa se uneasca intr-una singura, o adevarata MISCARE DE ELIBERARE NATIONALA!
    Numai uniti vom putea sa starpim hydra bruxelleza, de orientare progesist-globalista, deci comunista! Urmaresc peste tot, stiri, reportaje, site-uri, peste tot suntem priviti ca oaia neagra a Europei! Cat mai puteti rabda, dragi compatrioti? Pana cand? In 30 de ani s-a furat si se fura din Romania, mai mult decat au furat in 500 de ani cele trei imperii: autro-ungar, tarist si otoman, la un loc! Unde vreti sa ajungem? V-ati nascut sclavi, nu cred! Toti ne-am nascut liberi, asa ca trebuie sa ramanem liberi pana la moarte!

    • alex

      Aveti mare dreptate, d-na Maria!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.