Colimator

Asaltul pedofililor

  Lumea și-a pierdut mințile și se întoarce cu voioasă și inconștientă sminteală la Sodoma și Gomora, când „bărbați se […]

 

Lumea și-a pierdut mințile și se întoarce cu voioasă și inconștientă sminteală la Sodoma și Gomora, când „bărbați se cuplau cu bărbați, femei cu femei; bărbați se cuplau cu iepe, femei cu tauri. Au mâncat  pe săturate din pomul vieții, au mâncat pe săturate din pomul cunoașterii. Au sfărâmat idolii sacri și au văzut că nu sunt  altceva decât Iemn și piatră; au sfărâmat ideile și au văzut că sunt vorbe goale. Au ajuns cot la cot cu Dumnezeu și au zis:  «Acest Dumnezeu e fiul fricii, și nu părintele ei»; și nu Ie-a mai fost teamă de el. Pe cele patru porți ale cetății, au scris cu  litere mari, galbene: «AICI NU EXISTĂ DUMNEZEU!» Dumnezeu, ce vrea să zică asta? Nu mai există stavilă pusă instinctelor noastre, nu mai există răsplată pentru bine, nici pedeapsă pentru rău, nici virtute, nici rușine, nici dreptate; suntem cu toții lupi și lupoaice în călduri.[1]

Și dacă Dumnezeu nu există, totul e permis, nu? De aceea, azi nu mai miră pe nimeni că pedofilii au ieșit din catacombele tenebroase și ne-au impresurat ireversibil și irespirabil, murdărindu-ne, însângerându-ne și traumatizându-ne. Timid și rar, la început, cu nerușinare și insistență, mai apoi, umplându-ne sufletul de spaime. Am trăit lângă ei și laolaltă cu ei atâta vreme fără să ne dăm seama de pidosnicia lor și, deodată, ne-am trezit că sub  masca de vecini și de colegi cumsecade se ascund adevărați monștri. Stârnite sexual de mirosul cărnii fragede, fiarele în călduri au sărit pe  prăzile inocente și le-au furat copilăria. Îngeri  sodomizați  de brutele bolnave, în  numele diversității sexuale ale unui Occident putred, nu oricum ! Acolo unde – în Olanda, de pildă, leagănul tuturor extravaganțelor – niște suboameni au întocmit un manual al pedofilului – The Pedophile Handbook (disponibil pe Dark Net). Ei bine, în prefața acestei pravile a hidoșeniei umane  citești și te îngrozești: „Bine ați venit în noul ghid al manualului și a doua noastră etapă în drumul spre paradis. Este o plăcere pentru noi să îi prezentăm pe frumoșii noștri copii ca pe un subiect științific ce trebuie explorat și în care să vă inițiați. Înainte chiar de a începe să vă gândiți la practica iubirii față de copii, mai ales la practicarea sexului cu copii, este foarte important tot ce se poate învăța despre copii, și care să fie relevant pentru adevărații pedofili. Sunt atâtea lucruri la care trebuie să fiți atenți, și tot atâtea lucruri pe care cineva le poate folosi pentru a se apropia de ei și de fructul lor interzis. Copiii sunt ceva foarte special. Ei provoacă sentimente de iubire și de duioșie în noi toți. Totuși, în forul interior al pedofililor veritabili, ei provoacă mai mult de atât: sunt simțăminte romantice și sexuale. Când toate acestea se combină, înțelegi imediat ce dar imens este orientarea noastră pedofilă și cât de prețioși sunt copiii pentru noi.

Datorită acestui amestec unic, pedofilii beneficiază de cele mai mari satisfacții în dragoste și sex, pentru că este ceva cu adevărat unic să fii intim cu cineva atât de drăgălaș și de nevinovat, dar și atât de atrăgător din punct de vedere erotic, în același timp. Aproape că este prea copleșitor ca să faci față!

Acest ghid vă va oferi o abordare de bază, dar eficientă, în domeniul sexualității copiilor, în diferitele etape ale vieții lor. Vom cerceta și dezvoltarea lor sexuală, psihologică și fiziologică. Apoi vom examina diferitele personalități ale copiilor, efectele lor asupra dragostei noastre practice pentru ei, și vom învăța cum să recunoaștem trăsăturile comune ale acestor personalități, atunci când suntem implicați în relații cu mai mulți copii diferiți. Și, în fine, mai este și chimia: veți învăța ce este aceasta și cât este de importantă pentru reușita și siguranța voastră, ca pedofili activi și iubitori de copii. Acest ghid va fi o importantă trusă de instrumente pe care să o aveți asupra voastră, atunci când sunteți pe punctul de a descoperi, a vă împrieteni și a interacționa cu copiii, mai ales în mod sexual, oriunde în lume.

Ți se întoarce  stomacul  pe  dos, rațiunea ți se întunecă și la naiba cu preceptele toleranței creștine. Din prea multă milă și înțelegere s-a ajuns aici, permisivitatea perversă a noii corectitudini politice e cancerul mortal al contemporaneității. Curând, mă tem că și pedofilia va fi legalizată, se vor găsi destui deștepți cu bani și cu influență să o justifice doct și științific. Păi, ce, consumul de droguri nu a devenit, în anumite limite, o îndeletnicire onorabilă în anumite țări? Roasă de viermele autodistrugerii, omenirea nu pare să se trezească la realitate și nu se sinchisește că pruncuții îi sunt batjocoriți  de pedofili…

Până una-alta, propun ca toate bestiile posedate de sinistrul viciu să fie deportate pe o insulă pustie și păzite cu strictețe, aidoma leproșilor de altădată. Și liniște, să n-aud comentarii din partea organizațiilor privind drepturile omului, m-am săturat de opereta asta de doi bani! Locul lor nu-i în mijlocul nostru, asemenea dihănii trebuie alungate cât mai departe, în sălbăticie !

                                                                                                                   Marian NAZAT

Sursa: Blog Marian Nazat

[1] Nikos Kazantzakis, Raport către El Greco

5 Comments

 1. Mihnea

  Pedofilia este cunoscută încă din 1920 ca fiind principala metodă de înregimentare, condiționare și santajare a elitelor politice de către Statul profund. Se știe, de exemplu, că una din antenele de racolare se află în România și nu este străină serviciilor secrete, care tocmai susțin și oferă rețelelor organizate internaționale copii între 10 și 13 ani pentru consumul sexual sadic și criminal. Pentru mai multe informații căutați “agenda lui Epstein”, aceasta a fost pusă la dispoziție de Admin. Trump și este disponibilă. În această agendă o să găsiți numele celor implicați în traficul de copii din România.

 2. IQ100

  ‘Pedofilia este cunoscută încă din 1920 ca fiind principala metodă de înregimentare, condiționare și santajare a elitelor politice de către Statul profund.”
  Inseamna ca e facuta tot pt bani si putere.
  si isemna ca scrabiciile ionfecte local;e, subordonatecelor straine NU vor face nimic sa o limiteze.
  Si cum, porcororii sunt servicistio ‘acoperiti”, totul se explica.
  Avem doar sansa de a lupta individual.
  Daca, in logicalor bolnava, un copil poate fi activ sexual , dece nu ar fi si activ…agresiv?. Un minor sub 14 ani care ar baga un cutit in burta pedofilului nu ar suferi mari rigori legale pana nu se prind astia sa modifice legile.2-3 pedofili injunghisti si o sa mai uite de Romanica.

  • Mihnea

   Copiii sunt luați din România sub diferite forme și, de cele mai multe ori, sub false promisiuni. Ajunși la destinație sunt închiși, drogați, bătuți, electrocutați și condiționați să satisfacă cerințele. Când nu mai sunt buni de viol și alte experiențe sadice, sunt vânduți pentru organe. De când a ajuns la putere Admin. Trump, peste 4500 de arestări au fost făcute, mai mult decât în ultimele două decenii.

   • IQ100

    @ Mihnea :mai e o mica fractura.Cum sa santajezi cu ceva ce se forteaza a dfeveni tot mai ” legal” la ei acasa??Sau pt persoane ceau puterea de a influenta martori, Organe si “Justitie”?

  • IQ100

   A la guerere coome a la guerre.Ochi pt ochi, dinte pt Dinca (pe viu, catre unul), este singura “lege” decare se asculta.
   sau ‘ Decat sa moara mama , mai bine sa moara mama lui!
   Sau PRIMUM VIVERE DEINDE PHILOSOPHARI !
   Minele din Afganistan le-au plantat soldatii care nu erau musai crestini sau rusi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.