Colimator

Asasinii economici ai României: Închiderea minelor, desființarea centralelor de cartier

  România e condusă de asasini economici. „Pușcărie” ăla de Dragnea a băgat 170 de milioane de euro în retehnologizarea […]

 

România e condusă de asasini economici. „Pușcărie” ăla de Dragnea a băgat 170 de milioane de euro în retehnologizarea minelor Petrila și Lupeni. Retehnologizarea s-a făcut cu utilaje din Germania, care cică se încadrează în normele de poluare. Drept pentru care un ONG finanțat de Ministerul Mediului – n-o sa ghiciti de unde – diiiiiin Ger-ma-ni-a, cere închiderea minelor în cauză. De ce? Fiindcă poluează.
Iar acum citesc că Orban a anunțat că România renunță la producția de cărbune. Asta în timp ce Germania și Polonia deschid noi mine.

Între timp, minerii care lucrează la minele respective anunță că vin la București. România este condusă de asasini economici. În care unii si-au văzut salvarea. Și am impresia că vor să scoată lumea în stradă. Adică pare că vor fi și asasini la propriu. Biata noastră țară e condusă de asasini…

                                                                                                      Cristina Leordeanu

Zilele trecute am citit o știre cum că a fost deschisă o nouă tremocentrală pe cărbune în Germania. Și ei și Franța. Și încă ceva! n-o să va vina să credeți. Românii și-au închis centralele termice de cartier și și-au pus centrale individuale. Ghici cine le produce? Franța și Germania sunt principalii frunizori în România.

Asaaaaa, și, după ce le-au vîndut românilor CT de apartament de au transformat fiecare bloc în depozit de posibile bombe, Parisul, de exemplu, a ajuns la concluzia că cele mai eficiente și mai puțin periculoase CT-uri sunt cele comune, pe model est-comunist și au trecut la construirea lor…

Așa că românii și-au distrus și aceste CT-uri comune de cartier, că nu era bine ca la o explozie să crape numai CT-ul, trebuie să crape blocurile de la CT-urile de apartament….

Niciodată nu se învață românii minte și oricît am zbierat ca proasta nu am reușit decât să-mi iau înjurături de la toți cărora le spuneam să nu renunțe la încălzirea comună, că e cea mai ieftină și mai sigură… (exact cum zbier acum cu aerul condiționat folosit fără discernămînt și total în afara parametrilor de siguranță a sănătății!!!) Pe cei din blocul meu am reușit să-i conving și azi avem iarna 25 grade în casă, la un preț mai mult decît rezonabil!

                                                                                                   Eugenia Gârba

Notă „Justițiarul”: La Sibiu sub conducerea „înțeleaptă” a primarului Klaus Werner Iohannis au fost desființate toate centralele de cartier și s-a făcut propaganda pentru cumpărarea centralelor de apartament de producție… germană. A scăpat doar o singură centrală de cartier, preluată de niște olandezi (firma Nuon din Olanda), colegi de masonerie cu Iohannis.

1 Comment

  1. justinianus

    Apropos de producerea de curent electric: a mai fost data in folosinta vreo hidrocentrala, in afara de alea incepute pe timpul lui Ceausescu si micile “mori” de pe diferite rauri? Infipsese Boc un tarus la hidro Izlaz! A mai vazut cineva tarusul? Apropos, inchiderea complexului Oltenia va fi moartea sigura a PNL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *