Colimator

Asasinii

  Pentru că am scris în Ianuarie 2020 că în septembrie un trimis al BND (serviciul secret german) Dominic Samuel […]

 

Pentru că am scris în Ianuarie 2020 că în septembrie un trimis al BND (serviciul secret german) Dominic Samuel Fritz, va fi impus primar al Timișoarei de către neomarxiști („Alegerea” germanului Dominic Samuel Fritz ca primar al Timișoarei a confirmat anticipările lui Gelu Vișan din ianuarie), și pentru că am repostat a doua zi după alegeri și am arătat că Ardealul va fi ocupat și transformat în Republica Autonomă Transilvania, am fost blocat de Facebook treizeci de zile.

(Notă „Justițiarul”: Confirmăm articolul domnului Vișan din 24 ianuarie, pe care l-am preluat și noi în data de 25 ianuarie 1990: Timișoara, un punct al planului de secesiune: Primarul Nicolae Robu va fi înlocuit cu Dominic Samuel Fritz, un activist progresist cu cetățenie germană)

Faptul însă rămâne, iar România intră într-o nouă era a ocupației neoliberale și neomarxiste, odată cu impunerea prin fraudă a primarilor neomarxiști, prigoana împotriva creștinilor care sunt făcuți vite și a simbolurilor acestora, cu refuzul de a pune mâna pe biblie la jurământul de învestire, dar mai ales cu exterminarea în masă a oamenilor nevinovați.

Îngenuncherea poporului român:

– Distrugerea Creștinismului Ortodox și a Bisericii.

– Distrugerea Ideii Naționale, a Tradițiilor și a Identității.

– Federalizarea României și formarea Republicilor Autonome, mici colonii străine.

– Vânzarea către Germania și Franța a tuturor resurselor rămase și a societăților cu capital de stat

Atacul de o forță uriașă împotriva românilor vine deci pe mai multe fronturi deodată și este condus de cozi de topor din România care execută orbește ordinele de afară.

Sunt patru entități care conduc acest atac de o înverșunare cruntă impotriva Românilor:

1) Klaus Werner Iohannis, a cărui sarcină este să modifice Constituția, să-și crească puterile, să introducâ dictatura și până în 2024 să formeze Republicile Autonome Române.

2) PNL – formațiune neoliberală care are ca sarcină să vândă la bucată România și să extermine românii.

3) USR-PLUS formațiuni neomarxiste, radicali care au ca sarcină principală distrugerea credinței și formarea omului „de tip nou”, de data asta nefiind  „proletarul”, ci „haștagistul”

4) Sistemul – foștii și actualii securiști, mulți dintre ei agenți dubli ai unor servicii secrete străine, conduși și controlați din afara României.

Atacul împotriva României face parte dintr-un plan global de impunere a Marxismului sau Neomarxismului, cum vreți să-i spuneți. E același atac care se întâmplă în SUA, unde Trump a devenit ținta numărul unu a Neomarxiștilor strânși în jurul lui Biden.

Pentru toți „deștepții” din România, poate văd și ei acum că nu a existat și nu există nici o „luptă anticorupție”, „anticorupții” americani băgând sub preș mizeria coruptului Biden. La fel cum, în România, LUPTA ANTICORUPȚIE a fost prilejul de a aduce la putere Neonazismul, Neoliberalismul și Neomarxismul.

Marea Nenorocire însă care se abate acum asupra României este crima în masă, genocidul organizat prin alegerile generale.

Am demonstrat pe 3 august că organizarea alegerilor locale va duce la mii de morți și zeci de mii de cazuri de îmbolnăviri. Am spus atunci că prezența simultană pentru douăzeci și patru de ore a peste 300.000 de delegați în secțiile de votare va fi factorul declanșator al morții, agravat atunci și de deschiderea școlilor. Din cei 300.000, 10- 15.000 au fost purtători asimptomatici și au devenit, fără voia lor, agenți de împrăștiere a virusului. Acum, populația este deja lovită și slăbită de valul generat de alegerile locale dar și de vremea rece, asfel că va fi lovită în plin de către inamicul politic la alegerile generale.

Va fi Dezastru.  Acum vorbim despre CRIMĂ ÎN MASĂ sau GENOCID, pentru că după alegerile generale numărul morților va fi enorm. Dacă alegerile ar fi în martie, o parte dintre români ar putea să se vaccineze, din decembrie vaccinul fiind deja pe piață.

Nu.  Iohannis și Orban nici nu vor să audă, pentru că ar muri mult prea puțini români, iar mandatele lui Iohannis și Orban sunt clădite pe morți. S-au suit pe morții de la Colectiv pentru a acapara puterea, acum vor cât mai mulți morți pentru a introduce Dictatura completă și pentru a Distruge România și pe români. Vor reuși?

Pentru a nu le reuși crima în masă, trebuie să oprim prin orice mijloace alegerile organizate împotriva poporului român și să impunem amânarea lor până la primăvară. Altfel, cei care vor scăpa își vor plânge rudele și prietenii asasinati cu sânge rece de Iohannis, Orban și de către toți politicienii criminali.

                                                                                                       Gelu VIȘAN

De același autor:

Împotriva României s-a pornit războiul globalist de ocupație 2020-2022!

PSD a murit! Trăiască ciolacii, grindenii, tudoșii, ponții, dâncii, maiorii și restul agenților sub acoperire care l-au îngropat!

Prostia și reforma

Nașterea dictaturii klausiste

Exploziv: Trădătorul Iohannis a dat gazele din Marea Neagră gratis, deși există un acord semnat în 1978 de președinții Carter și Ceaușescu privind împărțirea egală a profitului din exploatarea respectivă

Statul paralel sau statul profund (subteran)

Labirintul lui Iohannis

Nu avem cu cine vota ca președinte! Doar marionete ale globaliștilor, clone umflate cu pompa de statul subteran, alogeni și antiromâni!

Ziua în care România a devenit oficial colonie

 

7 Comments

 1. satan existã

  Muie ãsta face propagandã subtilă PSD ului;și mai grav a așa zisele lui vaccin;mă spurcãciune,ce vaccin e ãla obținut în câteva luni?!?oameni buni,nu vã vaccinați fiindcă o să ajungeți legume!nu jucați ruleta rusească cu trupul vostru!

 2. 4Kan

  Gelule, unde ai stat ascuns toată perioada asta? Asteptam să ieși si sa ne dai vesti din interior ca să îi subminezi pe ăștia de la putere. Iar acum vii și ne spui că e bun vaccinul?

 3. intrati ca merita ! si cititi ce n-a citit IGNORAMUSUL GELU VISAN :

  Karry Mullis, inventatorul testului PCR : “Dacă este bine făcut poți găsi aproape orice în oricine!”

  Sterie Ciumetti
  Incorect Politic
  Octombrie 26, 2020

  REFERITOR LA IGNORAMUSUL- PROVACCIN-OTRAVIT- GELU- VISAN :

  Nu stiam ca Gelu Visan este si imunolog si virusolog sau infectiolog !
  HAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
  Il invit sa-si faca singur vaccinul in cur si sa ne lase pe noi romanii in pace cu vaccinul lui ucigas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  DOAMNELOR SI DOMNILOR,

  intrati va rog frumos pe incorect politic ro unde gasiti materiale spre a va documenta de o exceptionala calitate .
  Gasiti printre altele textul tradus al interviului luat autorului /inventatorului testului PCR pe care i-l trimisesem si mult distinsului Maestru Marius Albin Marinescu dar fiind acablat de mailuri, precis ca l-a sarit !
  bagati acest :
  titlu:
  Karry Mullis, inventatorul testului PCR: :”Daca este bine facut poti gasi aproape orice in oricine”

  Traducerea este foarte bine facuta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Cand Gelu Visan va indeamna sa faceti vaccinul -nestiintific-adica facut peste noapte, el face parte dintre cei ce indeamna romanii sa-si faca un vaccin profund dubios – deja au murit si s-au imbolnavit dintre voluntarii care au acceptat sa se lase vaccinati !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Se stie ca sunt foarte multi mituiti dintre guvernantii din diverse tari , precum si medici alesi de ei sa faca reclama vaccinului !
  Big Pharma, Gilead, OMS etc numesc acesti bani ” lobbying „! De fapt ei sunt MITA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Gelu Visan prea urla tare despre moartea prin lipsa de vaccinare a romanilor ca sa nu stie despre ce este vorba !
  Acum este sezonul normal de gripa pe care PCR -ul o inregistreaza drept covid sau ce doresc guvernantii !
  Virusul lui covid 19 si-a trecut molima de cateva luni iar 90% dintre noi suntem deja imunizati !!!
  Virusul acesta : el se inregistreaza doar prin numarul mortilor care insa nu au murit NICIUNUL DOAR DE COVID 19 CI DE ALTE AFECTIUNI /PATOLOGII PESTE CARE S-A SUPRAPUS COVIDUL
  SPUNE UNIVERSITARUL DR PROF KLAUS PUSCHEL , MARE SPECIALIST IN AUTOPSII DE O VIATA, MEDIC LEGIST , DE FAPT CEL MAI IMPORTANT MEDIC LEGIST AL GERMANIEI CARE A CAUTAT COVIDUL 19 IN CADAVRE ::

  „IN TOATE AUTOPSIILE PE CARE LE-AM FACUT , NUUUUU A MURIT NIMENI DOAR DE COVID !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
  Si a facut peste 1300 !!!

 4. satan existã

  Și încă o minciună a acestui impostor pe nume Gelu Vișan:el vorbește de mii,zeci de mii de morți!pãi mă cårnatule,tu știi că cică au dispărut infecțiile nosocomiale?știi că nu se mai moare de gripă,cã tot am intrat în sezonul ei?pãi mãi lãtrãule,tu sigur știi lucrurile astea fiindcă ai acces mai facil la informații sensibile decât un om de rând!dar vii aici,pe un site care se vrea corect,să faci propagandă unui vaccin,fiindcă ocultiștii și au dat seama că acest guvid nu depopulează planeta,iar singura lor speranță din această minciună globalã,a rămas vaccinul ,,minune”inventat în câteva luni;așa că trimit spurcãciunile la înaintare ca să convingă oamenii slabi de Înger că asta este ,,salvareaa”de covrig,când defapt asta este moartea!

 5. Laura

  Cine se vaccineaza la revedere, ori devine infertil daca e tanar ori moare sau devine handicapat. Asta e planul, iar testele PCR nu testeaza virusul, testeaza ADNul uman de care au nevoie in baza de date. Oameni buni nu va testati nu va vaccinati. Exista remedii naturale pentru a intari sistemul imunitar, uleiuri esentiale cedru, pin, lamai, brad s.a. luati seleniu, zinc, magneziu, cupru si vitamina C. Mancati fructe legume, lapte macru pentru a sustine sistemul imunitar care e colonul. Luati laptisor de matca, pastura (detoxifierea fictatului), tinctura de propolis. Inca avem remedii, Dumnezeu sa le tina, ca daca astia introduc 5G pe toata suprafata Romaniei, mor albinele precum in tarile vestice si la revedere viata . Sa fim uniti si sanatosi.

 6. Laura

  As mai adauga colostrum, iod care e vital, vitamina D, ulei esential de oregano, curcumin (extract de turmeric), vitamina A, probiotice (lapte macru, iaurt nepasteurizat, si chefir luate de la tarani), usturoi sursa de sulf si antibiotic, si ceapa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.