Colimator

Asociaţiile de proprietari – cuiburi ale crimei organizate (II)

  Înainte de a trece la enumerarea celorlalte procese care mi-au marcat existenţa ultimilor 16 ani, doresc să adun în […]

 

Înainte de a trece la enumerarea celorlalte procese care mi-au marcat existenţa ultimilor 16 ani, doresc să adun în atenţia cititorilor un nume de magistrat cu relaţii tari în politichia romînească şi cu trecut penal: Andreea Ciucă. Motivul pentru care vă propun reîntoarcerea în trecut se bazează pe actualul meu proces din dosarul nr.1069/320/2015 cu obiect contestaţie la executare silită imobiliară(n.a: a cărui judecată, printr-un truc mizerabil, demn de profesionalismul magistratilor mureseni,  a fost amânată pe 2 martie a.c.) dosar de care, aşa cum e normal să bănuiesc, madam Ciucă nu este străină!

După cum veţi vedea pe parcursul anchetei jurnalistice, acest dosar nu este un dosar de contestaţie la executare silită ci unul de EXECUŢIE ÎN STIL MAFIOT, DE TÂLHĂRIE, DE LUARE CU JAPCA A APARTAMENTULUI în spatele căruia se ascund MAGISTRAŢII MUREŞENI, specializaţi în astfel de operaţiuni! În acest dosar, care duhneşte de respitraţia urât mirositoare a Ciucei magistrate, care până în prezent a avut  trei termene, s-au învârtit 4 „jucători” . Iată numele personajelor instruite în manevrele hoţiei: Adina Foltiş, Binder Csilla Noemi, Aldea Simona Tunde şi Simona Prichindel. Pănă în prezent aceste individe au făcut următoarele manevre: mi-au suspendat dosarul în baza sustragerii copiei acţiunii destinate comunicării cu asociaţia de proprietari, acte apărute ulterior hotărârii de suspendare;

mi-au respins cererea de preschimbare a termenului de judecată fixat pe data de 13 ianuarie, timp în care Executorul Pop Ioan mi-a vândut apartamentul(n.a: în care evaluatorul lor nu a pus niciodată piciorul!), în 26 noiembrie 201 interpusului- securist Lăcătuş Mihai pentru suma derizorie de 80.000 lei; executorului Pop nu i s-a cerut acvirarea celor 3 dosare execuţionale cid oar o copie a dosarului execuţional; la soluţionarea cererii de repunere pe rol din 13 ianuarie a.c., judecătoarea Aldea Simona Tunde mi-a cerut taxă de timbru în valoare de 525 lei, deşi pe citaţie acest lucru nu era specificat; menţione că anterior fusesem scutită de plata acesteia. Motivul acestei tergiversări este extreme de simplu: i-a dat adjudecatarului timpul necesar pentru a-şi întabula dreptul de proprietate asupra apartamentului, în baza Încheierii OCPI nr. 84897 din 14.01.2016.

 

Paralel cu acest dosar am avut în” lucru” la “Jucătorie” şi dosarul 1136/P/2015 cu obiect suspendare provizorie a executării silite. Conform legii cererea trebuia soluţionată în maxim 48 de ore, dar în cazul meu soluţia a venit după exact…5 luni! Bineînţeles  că mi-a fost respinsă întrucât nu am plătit cauţiunea solicitată de instanţă în valoare de 1.600 lei. Vă dau şi numele jucătorilor din acest dosar: Adina Foltiş, Simona Prichindel, Dan Roxana,, Berindean Loredana, Csilla Binder Noemi. În ceea ce-o priveste pe Loredana Berindean, vă informez că a fost prinsă în acest joc murdar înainte de această dată, printr-o celebră Încheiere dată în cameră de consiliu într-un alt dosar, despre acre voi vorbi la timpul potrivit.

Dar să revin la fosta şefă a Tribunalului Mureş, Andreea Ciucă, arestată în 5 iunie 2003 pentru luare de mită şi alte infracţiuni economice.

 

Portret de magistrat: ANDREEA  CIUCĂ, mareea neagră a justiţiei mureşene şi trecutul ei penal. Ciucă şi DICTATURA  MAGISTRAŢILOR. Legătura cu personaje din politichia românească şi cu judecători ai Înaltei Curţi de Csaţie şi Justitie. Declaraţiile lui Radu Tomofte-fostul director al SRL despre colaborarea ei cu mafia transfrontalieră.

 

De numele judecătoarei Andreea Ciucă se leagă o întreagă poveste de corupţie care a provocat un imens scandal în urmă cu 13 ani. Din cauza trecutului ei glorios, bogat în infracţiuni economice şi a relaţiilor influente pe care le-a avut şi le are în prezent, personajul Ciucă trebuie musai să apară în articolul meu. Pe parcursul lecturii vă veşi da seama care este motivul acestui remember ANDREEA  CIUCĂ.

După cum vă spuneam, în 5 iunie  2003 renumita judecătoare a fost filmată cu tehnici SRI în timp ce lua mită de la omul de afaceri tîrgumureşean Viorel Ţibrea. PNA(n.a: Parchetul naţional Anticorupţie) i-a organizat flagrantul, iar procurorii au arestat-o. În momentul arestării ei în biroul lui Ţibrea, aceasta avea în geantă suma de 210 milioane lei vechi-mita de la Ţibrea dar şi 10.000 dolari americani, bani despre a căror provenienţă procurorii nu au făcut caz. În timpul interogatoriului de la sediul PNA Mureş s-a întâmplat un lucru interesant…

O ceată de magistraţi, colegi de breaslă şi, cum aveam să constat mai târziu, de afaceri ai Ciucei-magistrate, au pichetat sediul PNA, cerând cu disperare punerea ei în libertate. De de vă dau această informaţie? Pentru că mulţi dintre colegii ei- pe care atunci nu-i cunoşteam, au apărut în procesele mele. După cum veţi vedea,  marea lor majoritate le-am pierdut, deşi aveam în apărare acte “beton”.  Aceiaşi colegi au susţinut-o şi în candidatura la CSM, evident, din motive asemănătoare.

După arestare, madam Ciucă a fost transferată la penitenciarul Rahova, loc în care s-a răcorit cu deţinute de drept comun, 9 zile. Dintr-o sursă de informaţie demnă de încredere am aflat că Ciucă, înnebunită de spaima privării de libertate şi de consecinţele faptelor sale, a trimis din puşcărie următorul mesaj indivizilor cărora le câştigase procesele şi care îi puteau arunca colacul salvării: “Dacă intru, trag pe mulţi după mine!’. Dintre personajele vizate, cinci erau: Viorel Hrebenciuc, Gheorghe Frunda, Aristide Roibu-fost trezorier şef al PSD, Ioan Rus-ministru de interne cu două mandate şi comunistul Grigore Zanc(n.a.: prefectul Clujului, fost senator PSD, ministru al culturii şi apropiatul lui Iliescu) care au câştigat procese instrumentate de Ciucă şi care, la rândul lor, aveau obligaţia de a o susţine pe lângă ministrul justiţiei de atunci, Rodica Stănoiu în ocuparea funcţiei de preşedintă a Tribunalului Mureş.

Într-o declaraţie televizată, fosta ministră Stănoiu, care a refuzat traista cu bani adusă de Hrebenciuc pentru susţinerea lui Ciucă în funcţie, afirma un mare adevăr: „Nici un judecător din România nu a avut atâta susţinere politică ca Andreea Ciucă!” Păi era normal, având în vedere bănetul pe care, cu voracitatea-i caracteristică, îl învârtea cu lopata!

Dar Ciucă era expertă şi în alte manevre: pe baza relaţiilor cu magistraţi ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, printre care şi judecătorul Costiniu(n.a.: trimis în judecată de DNA pentru fapte de corupţie şi condamnat cu suspendare) rezolva strămutarea unor procese „grele”, aducătoare de şpăgi, pe care ulterior avea să le câştige alături de colegii ei mafioţi, la Tg.Mureş. Unul dintre acestea a fost dosarul BANCOOP strămutat în toamna anului 2005 de la BACĂU la Tg.Mureş, în care şpaga era de…1.500.000 dolari! Despre acest dosar a scris ziarista Ramona Lică, în ziarul Gîndul.

Un alt mare proces JUDECAT LA TRIBUNALUL LUI CIUCĂ , cea care afirma răspicat „Jutiţia sunt eu!”, a fost cel al societăţilor ARIS  INDUSTRIES şi ARIS CONSTRUCT în spatele căruia se afla Aristide Roibu.

Dar să ne întoarcem la eliberarea din puşcăria Rahova a Ciucei magistrate…După 9 zile de la lansarea mesajului, aliaţii au reuşit să o elibereze, tot printr-o manevră cu un judecător. Ciucă făcuse cerere de eliberare. Cererea trebuia judecată de un complet prezidat de vice-preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. În ziua procesului însă magistratul s-a îmbolnăvit subit şi, contrar legii, şedinţa a fost prezidată de însuşi preşedintele Înaltei Curţi, Paul Florea, pus în funcţie de Valeriu Stoica, MINISTRUL JUSTUŢIEI. Florea a eliberat-o pe Ciucă din arest, învocînd faptul că” În UE judecătorii sunt cei care decid arestarea, nu procurorii”.  Florea sărise însă peste un mic detaliu şi anume că România nu era încă membră a UE şi legislaţia invocată nu se putea aplica pe teritoriul ţării noastre!

Vă întrebaţi, desigur, care a fost relaţia dintre Ciucă şi Valeriu Stoica? Cei doi s`e cunoşteau din facultate, Vălică i-a fost profesor de drept şi…relaţia lor nu s-a rezumat doar la acest aspect. În calitate de “apropiat” dar şi de ministru al justiţiei, Valeriu Stoica i-a dat Ciucei magistrate, prin ordin al ministrului, o sumă fabuloasă de bani destinată renovării Centrului de Perfecţionare al Magistraţilor Sovata(n.a: a se citi centrul de destrăbălare al magistraţilor!). Ce a făcut Ciucă cu acei bani nu mai constituie un secret. Cert e că dosarul penal privind faptele de natură economică, care trebuia conexat cu dosarul şpăgii, nu a mai fost trimis de Daniel Morar-fostul şef al DNA central, la Înalta Curte pentru a fi judecat. Ca un mic amănunt: în dosarul economic au fost efectuate 3 rapoarte de expertiză de către profesori din cadrul Universităţii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca şi specialişti DNA. Toată munca acestora şi cheltuielile ocazionate au fost spulberate, călcate în picioare de protectorii jegoşi ai acestei şpăgare,  dreptatea şi adevărul fiind umilite în cel mai josnic mod! Dosarul economic era vital pentru demonstrarea adevărului întrucât dacă primul dosar arăta că Ciucă luase şpagă, cel de-al doilea demonstra MOTIVUL pentru care şpaga a fost primită. Neconexarea celor două dosare a fost tot opera unui supus obedient al regimului ;i slugoi al lui Băsescu, Daniel Morar(n.a.:salvatorul lui Dorin Florea, primarul Tg.Mureşului), actualmente judecător la Curtea Constituţională.

În anul 2010, graţie amintitelor intervenţii politice, inclusiv a îmbibatei de alcool Monica Macovei, Ciucă a fost achitată de un complet de 9 judecători ai Înaltei Curţi(n.a. 5 dintre ei au fost pro, 4 fiind contra). Dacă sinistra ministră a justiţiei, securista Macovei, care conform relatărilor presei îşi făcea chiuretajele la Tg.Mureş, la sora Ciucei care este medic ginecolog,  a avut tupeu să declare public că “Ciucă este nevinovată” în timp ce procesul era în plină desfăşurare, actul de justiţie înfăptuit în România este o sfidare adusă întregii naţiuni!

După achitarea din 2010, mai albă ca zăpada la exterior, dar neagră de furie pe ziariştii care au pictat-o aşa cum e în realitate, judecătoarea “porno” s-a întors în locul de unde practic nu a plecat niciodată: instanţa mureşeană. Graţie aceloraşi susţinători, a obţinut -nu prin concurs ci prin numire, drept recompensă pentru serviciile aduse, un post de conducere mai mare decât primul: preşedinta secţiei de contencios administrativ al Curţii de Apel Mureş!

Deşi în perioada petrecută la Rahova  ziarele “Adevarul” şi „Vocea Harghitei”condus de Julien Tănasă  au vorbit despre amestecul Ciucei cu mafia transfrontalieră, ulterior acest subiect nu a mai fost readus în discuţie. Iată ce declara despre ea Radu Timofte, fostul director al SRI, hărţuit ulterior de Ciucă în dosare de calomnie şi ultraj:

“Andreea Ciucă a fost în atenţia SRI începând cu luna februarie 2002 din cauza implicării directe într-un caz care viza criminlitatea transfrontalieră, cu ramificaţii în mafia italiană(n.a.: colaborarea cu clanul casalezilor, din care făcea parte Orlandino Riccardi, unul dintre mafioţii implicaţi în devalizarea Electromureşului). În perioada 1999-2003 Andreea Ciucă a sustras peste 1.500 acte din dosarele civile şi penale, registre, condici, toate găsite cu ocazia percheziţiei domiciliare” . Domnia sa avea legături de afaceri şi cu Gheorghe Huţanu, transformat de regim din hoţ de cămăşi, în comisar-şef al Gărzii Financiare Mureş! Domnia sa a colaborat cu Ecaterina Sipos, şefa compartimentului informatic al tribunalului Mureş în sustragerea de documente confidenţiale folosite apoi în soluţionarea cauzelor bănoase de de maestra sportului penal, Andreea Ciucă!

Ca să aveţi un portret complet al personajului Ciucă, readuc în prim-plan un aspect legat de talente care nu fac deloc cinste unui magistrat integrat profund în MISA. Presa vremii ne-a descris-o pe Ciucă ca pe o cantautoare consacrată de poezii cu tentă pornografică, iubitoare de petreceri deşuchiate, care trimitea bancuri porno de pe faxul tribunalului. Colegul Silviu Alupei a capturat una dintre creaţiile ei magistrale, publicând-o în Jurnalul Naţional. Este vorba de poezia Memoriu adresat Curţii de Casaţie şi Justiţie, apărut în aricolul Sexgate în magistratura română. Din această capodoperă, rod al unei minţi bolnave, vă redau o strofă care îi defineşte profilul moral şi psihologic:

Moto:” Fie Curtea cît de rea

Pe ea o vor întreba

Fie Curtea cît de bleagă,

Tot mai are scula-ntreagă”

 

Lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba. Legătura Andreei Ciucă cu grupul infracţional Ţerbea-Florea şi afacerile din umbră la hotelul President. “Te dau afară din casă, curvă!”Alte dosare reprezentând pretenţii deschise pe numele subsemnatei.

 

Dacă am readus-o în  prim-plan pe măreaţa Ciucă, vă informez că în perioada delor 7 ani de aparentă suspendare, individa nu a pierdut timpul. Cine credeţi că a luat-o sub aripa ocrotitoare şi a recompensat-o pentru serviciile aduse? Membrii grupului infracţional Ţerbea-Florea, stăpânii Târgumureşului! În clădirea fostei fabrici de piele şi mănuşi transformată peste noapte în afacerea proprie numită Hotel President(n.a: în care unul dintre acţionari este penalul MIRON  MITREA, Ciucă a consiliat grupul şi, bineînţeles, a întreţinut relaţiile cu magistraţii ei prieteni şi cu traficanţii de influenţă din Bucureşti. Că doar ce altceva poate face o individă iubitoare de bani şi de slavă deşartă? Vă miraţi că Dorin Florea nu a fost condamnat în dosarul eliberării atestatului de administrator lui Almasan Erzsebet? Acesta a fost şi  unul dintre motivele pentru care Oprea cu trupa lui de hoţi nu a fost “legat” în cei 16 ani de când s-a autoproclamat preşedinte al asociaţiei de proprietari nr.6. Şi atunci…ne mai mirăm că şi-a făcut intrarea pe scena instanţelor mureşene şi a câştigat o căruţă de bani fără ca vreun magistrat să-i solicite acte oficiale doveditoare a calităţii de reprezentant al intereselor proprietarilor? Numai un om cu spatele asigurat poate afirma“Pe mine nu mă dă jos nimeni! „

Inclusiv marea spălare de bani şi deturnarea de fonduri denumită PROGRAMUL DE REABILITARE TERMICĂ A BLOCURILOR DE LOCUINŢE este o creaţie a minţilor lor bolnave, al căror unic scop este să facă bani, călcând pe cadavre!

Ce planuri avea de dus la bun sfârşit alături de susţinătorii săi, veţi vedea în continuare…

Odată intrat pe scena justiţiei mureşene, Oprea a început să dea în judecată pe toţi proprietarii rău-platnici.

Cu lozinca publică “Te dau afară din casă, curvă!” a început hărţuirea subsemnatei. Doar cu mine a avut un total de 7 dosare de pretenţii, dintre care abia în primul, cu nr.1995/2002 reuşit să pună laba pe 37 milioane lei vechi, în ciuda faptului că în sentinţă judecătoarea Simona Pojar şi Andreea Ciucă i-au oferit pe tavă doar 29 milioane lei vechi!

În continuare voi enumera celelalte dosare intentate mie, sumele câştigate şi judecătorii care le-au instrumentat:

Dos.1610/2004: 18.820.567 lei vechi- perioada  septembrie 2002-decembrie 2003 Judecător Ioan Eugen Maier; judecători tribunal: Ioana Onea, Cristina Bogdan, Clara Ciapă

Dosar 10.475 /2004: 4.871.710 lei vechi, perioada septembrie-decembrie 2004; judecător Maria Ristache

Dos.4877/3968/2006: 2.426,97 lei –perioada ian2005- martie 2006, acţiunea fiind introdusă la data de 4 sept.2007. 5 sept.2007 Oprea işi majorează pretenţiile cu 2.760 lei pe perioada ian.2005- iunie 2006. Dacă iniţial procesul a început cu judecătorul Szasz Robert, acesta a fost înlocuit pe traseu cu Carmen Solcoi, cea care a dat sentinţa favorabilă lui Oprea

Dos.7416/320/2007: 5.203,97 lei, perioada ian.2005- iunie 2007 judecător; Codruţa Sălcudean(n.a:în acea perioadă preşedinta judecătoriei); judecători tribunal:

Dos.5973/320/2008 şi, derivat din acesta un alt dosar: 5973.02/320/2008*; procesul, care este demn de cartea recordurilor, a durat 4 ani, timp în care, datorită nerespectării dreptului la apărare şi la un proces echitabil, am recuzat 3 judecători(n.a: Coman Claudia, Ceuşan Gabriela şi Dumitrescu Laura Adina) din cei 4 care au instrumentat cauza. Vă dau mai multe detalii despre acesta tocmai pentru a demonstra opiniei publice cât de imparţiali sunt magistraţii mureşeni, cât de pregăţiţi sunt din punct de vedere profesional dar maiales câtă bună-credinţă demonstrează atunci când scriu, cu sânge reprilian, sentinţe!

În acest dosar Oprea a pretins, în acţiunea de chemare în judecată din  11.07.2008, suma de 2.089,76 lei- pe perioada  iul.2007- mai 2008. După primul termen de judecată, Oprea şi-a mărit pretenţiile prin două precizări de acţiune astfel:

prin prima precizare din 01.09.2009, cu 3.320,47 lei pe perioada iunie 2008- iunie 2009 iar prin cea din 16.02.2010, cu alţi 5.437,70 lei pe perioada mai 2008- decembrie 2009. Deşi am invocat excepţia lipsei calităţii sale de reprezentant, solicitând şi suspendarea judecării cauzei civile până la finalizarea celei penale din dos.DNA 24/P/2006(n.a: declinat în favoarea Parchetului Judecătoriei Mureş în vederea continuării cercetărilor faţă de Oprea Alexandru şi Almăşan Erzsebet sub aspectul săv.înfracţiunilor de fals şi înşelăciune) judecătorii care s-au perindat prin dosar nu au ţinut cont de aceste cereri. Dealtfel în niciunul dintre cele 7 dosare de pretenţii în care m-am judecat cu haita penală nici un magistrat NU A VRUT SĂ VADĂ CĂ OPREA E UN NIMENI DIN PUNCT DE VEDERE JURIDIC! Deşi în 2006 mi-am montat centrală de apartament, am adus martor în instanţă şi actele în original ale centralei, instanţa a încuviinţat că trebuie să plătesc încălzire centrală şi penalităţi aplicate restanţelor! Faimosul dosar al hoţiei s-a soluţionat după patru ani de rezistenţă eroică, de către  judecătorul Paul Dumitrescu cel care a dat sentinţa: sunt obligată să plătesc suma de 5.437,70 lei cheltuieli comune aferente perioadei iulie 2007- dec.2009 şi suma de 2047,99 lei penalităţi de întârziere aferente debitului principal, calculate la data de… 11.02.2010! Deci un total de 7.485,69 lei dintr-un foc!!!

Ce s-a întâmplat în recurs? La tribunal, colegii de breaslă Alina Andrasi Beleanu, Adrian Bereczki şi Radu Iosof mi-au cerut să plătesc taxă de timbru de 266,18 lei şi timbru judiciar de 3 lei. Întrucât ştiam că voi pierde procesul înclusiv banii de taxă de timbru, nu m-am conformat dispoziţiilor instanţei…

Dos. 3543/320/2015: 8.414,89 lei, perioada ian.2010- ianuarie 2015, judecător Binder Csilla Noemi. Contrar prevederilor legale ale legii 230/2007 în care se specifică, că preşedintele reprezintă asociaţia de proprietari în relaţiile cu terţii şi în instanţă, în dosar a apărut ca apărător al Asociaţiei, fără a-şi depune delegaţia la acţiunea de chemare în judecată, măreţul Kiss Bela Gianino Kiss Bela Gianino. La primul termen a avut un loc un dialog interesant între preşedinta instanţei şi acesta. La întrebarea „câte termene estimaţi pentru soluţionarea dosarului”, răspunsul lui Kiss a fost: “DOUĂ!” Era clar din start că soluţionarea corectă a cauzei cuprindea “săritura” peste toate  probele apărării mele: proba cu încrisuri şi martori, interogatoriul reclamantei, expertiza contabilă, suspendarea judecării cauzei civile până la soluţionarea definitivă a cauzei penale din dos.7914/P/2010 aflat la IPJ Mureş serviciul Investigaţii Criminale(n.a: în care, prin Ordonanţa din iunie 2015 s-a dispus extinderea urmăririi penale şi asupra cenzorilor Kiss Bela Gianino şi Szasz  Emeric, vezi facsimil). Într-adevăr, la data de 29 sept.2015, la al doilea termen de judecată(n.a: stabilit la mica înţelegere cu executorul Pop Ioan, care în aceiaşi zi avea anunţată licitaţia apartamentului meu),  jucătoarea Binder a rămas în pronunţare pentru data de 9 octombrie. Deşi eram prezentă la a doua strigare a cauzei şi am depus, prin registratura instanţei, în dublu exemplar, certificatul de grefă din 27 iul.2015, Adresa IPJ Mureş din 28.11.2013 privind efectuarea de cercetări asupra lui Oprea în legătură cu efectuarea de cercetări pentru săvîrşirea infracţiunilor de neglijenţă şi abuz în serviciu contra intereselor persoanelor şi constatări ale expertei Ilie Gabriela din dos.7914/P/2010 în ceea ce priveşte lipsa evidenţelor contabile, a situaţiilor datoriilor asociaţiei faţă de furnizori, ale proprietarilor faţă de asociaţie, a fondului de rulment etc., judecătoarea Binder a refuzat să reia dezbaterile, deşi în Încheierea din 29.09.2015 îmi duce la cunoştiinţă că nu m-am prezenat la a doua strigare. Vă vine să credeţi? Deasemenea, jucătoarea Binder nu a consenat documentele depuse de mine la termenul din 29 sept.pe motiv că acestea au fost depuse după reţinerea cauzei spre judecare. Din totalul cheltuielilor solicitate, judecătoarea Binder i-a admis doar o parte, pe perioada octombrie 2011- ianuarie 2015,  în sumă de 5.638, 27 lei

Avctualmente cauza se află la Tribunalul Mureş, în fază de apel.

Dacă în primele 6 dosare listele de cheltuieli comune au fost calculate de administratoarea Almăşan Erzsebet, împotriva căruia tribunalul a decis redeschiderea dosarului de urmărire penală, în acest ultim dosar de pretenţii listele cheltuielilor au fost calculate de un alt individ cu bube în cap: BACIU  AVRAM, pe care tot Oprea l-a numit administrator, fără să aprobarea adunării generale a proprietarilor, aşa cumprevede legea 230/2007. Dumnezeul cartierului, Oprea a semnat în locul  unui comitet executiv fictiv numirea în funcţie a lui Baciu. Ulterior, graţie legăturilor cu Dorin Florea, acesta din urmă l-a atestat pe Baciu ca administrator. Aşa cum veţi vedea în facsimil, atestatul are o mică problemă: nu indică  data eliberării ci doar anul- 2010, nu conţine nici perioada de valabilitate şi nici timbrul sec al primăriei. Deci este un fals grosolan de care haita se foloseşte nestingherită în furtul banilor!

Notele de plată calculate de Baciu, existente la dos.penal 7914/P/2010

Andreea Ciucă şi dosarul penal al DNA Serviciul Teritorial Mureş nr.24/P/2006. Declinarea soluţionării acestuia în favoarea Parchetului Judecătoriei Mureş şi soluţia finală: in nou liber la furat!

 

Ca urmare a abuzurilor săvârşite împotriva mea până în 2006 de Oprea şi ai săi judecători, dintre care cap de afiş era coana Ciucă(n.a.: cea care a admis expertiza contabilă din dos.1995 în recurs) executorii judecătoreşti asociaţi Pop Ioan-Şoos Ştefan(n.a: care mi-au înscris în CF suma de 20.825.000 lei vechi în baza unei liste de cheltuieli) şi funcţionari ai OCPI(n.a: primul fiind Borşan Alexandru Florin), am depus o plângere la DNA Serviciul Teritorial Mureş.Întrucât în acea perioadă apartamentul nu îmi fusese vîndut la licitaţie şi înafara sumei de 37 milioane lei vechi luate cu japca de la mama şi bunica mea cu ocazia primei arestări nu mai aveam habar de o altă sumă care să se refere la cuantumul obiectului infracţiunilor de corupţie, prin Ordonanţa di 18 ianuarie 2007, procurorul şef al DNA  a declinat competenţa soluţionării dosarului Parchetului Judecătoriei Mureş în ceea ce-i privea pe Oprea Alexandru şi Almăşan Erzsebet pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi fals. Deşi dosarul a mers la dosarul de urmărire penală 457/P/2007 şi procurorul Gheorghe Costea a constatat că se impune efectuarea unei expertize contabile, dosarul a rămas în coadă de peşte.

 

                                                                                         Liliana Delia MORARIU

 

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *