Cadran international

Astăzi vei îngenunchea, mâine te vor ucide

  „Pentru fiecare negru vom ucide cinci albi.” „Vom ucide toți albii împreună cu copiii lor, soțiile lor, câinii lor, […]

 

„Pentru fiecare negru vom ucide cinci albi.”
„Vom ucide toți albii împreună cu copiii lor, soțiile lor, câinii lor, pisicile lor și tot ce vom găsi în drum.”
„Știm din Africa de Sud că demolarea statuilor nu este soluția, ci este un început.”

The Guardian, un ziar al unor persoane binevoitoare radical progresiste îngenuncheate în fața negrilor, a lămurit imediat că obiectivul era să ucidă oameni albi, exemplul fiind genocidul din Africa de Sud. Anti-Defamation League sustine că Albii din Africa de Sud nu sunt ucisi de negri

Prin urmare, Africa de Sud este exemplul ziarului englez de stânga. Și nu putea fi altfel, deoarece a fost ultima țară dominată de segregarea rasială și sistematică a negrilor: apartheidul.

Problema este însă că rasismul din Africa de Sud nu s-a încheiat cu sfârșitul apartheidului sau cu demolarea statuilor lui Cecil Rhodes. Rasismul nu s-a încheiat niciodată aici. Doar s-a inversat. Cu albii deveniți în mare parte victime și călăii lor negri, a căror furie s-a extins și împotriva altor negri, dar de diferite naționalități. Sau imigranți.

Andile Mngxitama, președintele Black First Land First (BLF).

„Vom ucide toți albii împreună cu copiii lor, soțiile lor, câinii lor, pisicile lor și tot ceea ce vom găsi în drum”, este sloganul (din 2018) într-un discurs parlamentar al președintelui Black First Land First (BLF), Andile Mngxitama, care clarifică doar cu numele în trei cuvinte care este programul simplu care se va implementa în țară: „ Black First Land First”. Sau exproprierea pământului albilor fără compensare, un principiu care combină rasismul negru răzbunător cu unele fundamente confuze ale marxism-leninismului, de care Mngxitama și ai săi sunt adepți convinși.

Sistemul rămâne același, cu excepția faptului că negrii oprimați au devenit acum opresori capitaliști. Lupta de clasă a fost înlocuită cu lupta pentru supremația rasială.

*Etnicii europeni din Africa de Sud se confrunta cu genocidul

Dar, dacă credeți că Mngxitama și ai lui nu sunt decât o nebunie trecatoare, greșiți, clima din Africa de Sud este foarte aproape de a noastră și atacurile punctuale asupra fermierilor albi, care în unele cazuri au fost uciși, iar alții au fost nevoiți să-și faca bagajele și să emigreze în străinătate.

Violența africanilor împotriva albilor este o parte a monedei, cealaltă fiind ocupată de linșaje ale căror victime sunt alți negri din țările vecine sau din nord. Vă amintiți Cupa Mondială din 2010? În acel an de mare sărbătoare, 67 africani au murit linșați, singurul motiv fiind acela că nu erau sud-africani. Adevărate pogroame reale care nu s-au încheiat niciodată începând din acel an, în special în Johannesburg și Pretoria, unde continuă să fie sute de morți.

Citeste și Africa de Sud: 55 crime, 109 violuri, in fiecare zi

De fapt, am văzut în Africa de Sud ceea ce se dorește la nivel global acum cu oligarhia albă, pe care o abandonează clasele mijlocii și proletare pentru a-și menține și spori privilegiile.

Și acest lucru se realizează prin cooptarea unei părți din elita neagră și folosirea maselor non-albe ca armă pentru a suprima disidența și a crește prosperitatea acestora.

Ne-au vândut deja. Este suficient să vă uitați la finanțarea multinaționalelor către mișcarea Black Lives Matter (viețile negrilor contează) și la cenzura impusă de cei care acceptă violența.

Pentru că nu este o revoluție, este o manipulare. Asta nu începe de jos. Este o cabală a crminalilor care agită alți criminali pentru a crea haos și a stabili o nouă ordine mondială, în care ei sunt stăpânii, voi sunteți sclavii și așa-numitele „minorități colorate” sunt echipele lor de atac.

Revoluțiile răstoarnă oligarhiile. În această „revoluție” modelată pe problema vieții negrilor, cele mai mari multinaționale concurează pentru sprijinul și mediatizarea lor. Deoarece companiile multinaționale sunt avangarda globalizării și doresc mai multă globalizare, vor să scape de statele naționale. Există o singură modalitate pentru a face acest lucru: distrugând omogenitatea etnică a națiunilor.

SURSA: Indexexpurgatorius via Invictus  

 

4 Comments

 1. gheorghe

  MASS MEDIA!
  Stapanii ei promoveaza minciuna si ura.
  In Romania instigarea se face asupra indracitilor ca sa lichideze crestinii.
  Fiindca nici tiganii nu se lasa prostiti de propaganda asta cultural-marxista, jidaneasca.
  ….
  Daca megrii vor purificare etnica sa se retraga din tarile unde sint minoritari – schimb de populatie, PEACEFUL!
  Daca nu, sa le raspundem cu ceea ce inteleg – decat sa planga mama mai bine sa planga ma-sa… in legitima aparare ramane singura posibilitate de a suypravietui – eliminarea fizica.
  Are romanu’ o vorba inteleapta:
  Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti.
  Acum, pe cine ajuti ti-l faci dusman!
  Vin vremuri grele – clasa economica din marxismul clasic a devenit adunatura minoritatilor: homosexualii, negrii, hispanicii (in SUA) si… indrumatorii lor, jidanii care i-au “lucrat” pe credulii occidentali prin implementarea teoriilor satanice ale Scolii de la Frankfurt – alta conspiratie jidaneasca impotriva crestinilor, adica distrugerea mintii prin stricarea cuvintelor – sa nu se mai inteleaga om cu om.

 2. Constantin

  usr plus or sa aduca mizeriile astea si la noi…stati numa’ putin

 3. satan existã

  @@@xyz,din ce sectã faceți parte?sau să i zic organizație?

 4. gigi

  Daca vrei sa stii ce au bun religiile astea abrahamice (mai, mai, ce sintagma preluata din media stangista!), macar din respect pentru ortodocsii romani majoritari la ei in tara, citeste Noul Testament cu Faptele apostolilor si scrisorile Sf. Ap. Pavel, poate te vei lamuri. Altfel, te vei intreva degeaba pe net, tocind inutil bunatate de tastatura si pierzand vremea punand intrebari, in loc sa cauti raspunsurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *