Suntem cu ochii pe voi!

Atenție, se lucrează intens ca românii să fie înfățișați ca un popor de criminali!

    Ambasada României și Institutul Cultural Român de la Paris inaugurează azi, 5 mai 2016, o expoziție intitulată „Pogromul […]

 

 

Ambasada României și Institutul Cultural Român de la Paris inaugurează azi, 5 mai 2016, o expoziție intitulată „Pogromul de la Iași”, unde cuvântarea de deschidere va fi rostită de Adrian Cioroianu. Putea să fie altul? Eventual doar Lucian Boia putea să-l înlocuiască, fiind cunoscut și acesta ca „bun român”.

ambasada Paris pogrom Iasi

Conform invitației la inaugurarea expoziției, aceasta este organizată de Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” (director general Alexandru Florian, cel care a inițiat legea așa-zisă antilegionară împreună cu trădătorul Crin Antonescu) și Ministerul Afacerilor Externe din România cu suținerea Muzeului Memorial al Holocaustuluidin SUA (proaspăt vizita de președintele Klaus Iohannis): „L’exposition est organisée par l’Institut national pour l’étude de l’Holocauste en Roumanie «Elie Wiesel» et le Ministère des Affaires Etrangères de la Roumanie avec le soutien du Musée du Mémorial de l’Holocauste des Etats-Unis.”

invitatie_expozitie

Am mai spus, Iohannis si slugile lui vor să bage holocaustul pe gâtul romanilor, conform ordinelor primite de la sioniștii care conduc lumea. De aceea a vizitat președintele două muzee ale holocaustului într-o singură lună, în Israel și SUA, unde a făcut promisiuni privind înființarea unui muzeu al holocaustului și în România, precum și pentru predarea acestuia în școli, unde treptat va lua locul Istoriei României. Citiți aici: Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor?

iohannis-muzeu-israel

Miza asumării unui trecut mincinos de către Romania constă în miliarde de euro, care vor fi plătite Israelui de către noi pentru compensații reparatorii. Iohannis își asumă acest trecut fals în numele nostru, deși poporul român nu l-a mandatat ca să-l transforme în popor de criminali!!! Ce tupeu grosier la acest personaj grotesc!  Klaus Klaus Iohannis și-a declarat oficial FDGR-ul, pe care-l conducea în calitate de președinte, ca succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German în anul 2007: Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din al Doilea Război Mondial.

O mare escrocherie, deoarece nici un tribunal internațional nu a condamnat România pentru holocaust fiindcă țara noastră nu a trimis oameni în lagărele naziste și chiar a salvat evrei. Nici măcar la Tribunalul de la  Nürnberg nu a fost condamnată pentru holocaust Mișcarea Legionară, așa cum vrea să o scoată vinovată acum acest Florian Alexandru de la institutul „Elie Wiesel”. La fel procedează și cu învinovățirea mareșalului Ion Antonescu, împreună cu armata română comandată de acesta, exact tematica expoziției de azi, de la Paris. În ceea ce privește autorii pogromului de la Iași, unde numărul victimelor nu a fost stabilit cu exactitate, bilanțul fiind mărit artificial direct proportional cu trecerea anilor de către așa-zișii cercetători ai institutului „Elie Wiesel” (500 sute de morți înainte de 1990, 15.000 după), mărturiile martorilor indică faptul că executanții asasinatelor au fost militarii germani. Acum se încearcă pasarea responsabilității asupra armatei române fiindcă Germania numai ce a terminat de plătit, în anul 2014, despăgubirile enorme pentru holocaust către statul Israel. Trebuie găsite alte țări pentru jumulit…

                                                                                              Marius Albin MARINESCU

Actualizare

După publicarea acestui material, am primt un articol semnat de profesorul Ion Coja, despre același subiect: tentativele de culpabilizare a armatei române și a șefului ei de atunci, Ion Antonescu.

Comunicat Yad Vashem: „Nu a fost dovedit amestecul lui Antonescu în evenimentele de la Iași din iunie 1941.”

 

Așadar, la Jerusalim, unde ființează instituția cea mai bine informată cu privire la suferințele evreilor din perioada 1939-1945, renumitul YAD VASHEM, în urmă cu câțiva ani s-a dat un comunicat care se încheia cu fraza din titlu: „Nu a fost dovedit amestecul lui Antonescu în evenimentele de la Iași din iunie 1941.”

La ceva vreme după acest comunicat, la București, președintele Federației Comunităților Evreiești din România, deputat, pe numele său AUREL VAINER, făcea cu totul altă declarație, cum că „Antonescu este singurul responsabil pentru pogromul antievreiesc de la 29-30 iunie 1941, atunci când la Iași 13.000 de evrei au fost ucişi ”. Frază care, mai înainte de orice, spune multe despre nivelul intelectual și moral al autorului. Să moară, asasinați, 13.000 de oameni și să existe un singur vinovat?! Unde s-a mai pomenit așa ceva?!

Acuzația proferată de Vainer de la înălțimea funcțiilor sale nu este confirmată de niciun document istoric, de nicio mărturie. Ba dimpotrivă, avem documente clare despre intervenția energică a generalului Ion Antonescu, încă din prima clipă când a aflat ce se întâmplă la Iași! Intervenție care a limitat dimensiunile pogromului, punându-i totodată capăt!

S-au scris mii de pagini despre „duminica aceea”, dar niciun autor nu a susținut că Antonescu ar fi vinovat, ba chiar singurul!… Frază derutantă, căci nu-ți poți da seama ce este mai mare, ticăloșia sau prostia autorului! Iar acest individ se află în fruntea comunității evreiești de ani de zile!… Să mai spună cineva că evreii sunt neam de oameni deștepți! Cum de-l suportă pe impostor?!

Tot din comunicatele YAD VASHEM desprindem altă mențiune importantă privitoare la Ion Antonescu:

„Antonescu a permis, până în vara anului 1942, continuarea legală a activității Organizației Sioniste și a refuzat cererea lui Gustav Richter, unul dintre adjuncții lui Eichman, de trimitere a evreilor din România în lagărul morții de la Belzec ( Polonia ), unde urmau să fie gazați.”

În fine, mai de curând, în urmă cu un an și ceva, la Yad Vashem a fost schimbată o frază cheie privitoare la Transnistria, provincie în care este localizat „Holocaustul făcut de români”. Fraza, cu litere de o șchioapă, afișată acum în văzul tuturor vizitatorilor de la Yad Vashem sună în felul următor:

„În Transnistria AU MURIT deportați două sute de mii de evrei.”

Pandantul acestui înscris se referă la soarta evreilor din Ucraina, aflați la dispoziția autorității ucrainene. Și la Yad Vashem aflăm că

„În Ucraina AU FOST UCIȘI sute de mii de evrei.”

Diferența între au murit și au fost omorîți este evidentă și clară la Yad Vashem! Nu însă și la București, unde Institutul Holocaustului, condus de impostorul Alexandru Florian, și Federația Comunitățior Evreiești din România, condusă de celălalt impostor, mai sus numitul Aurel Vainer, nu au dat niciun semn că au luat cunoștință de poziția Yad Vashem-ului. Cum să catalogăm această atitudine plină de venin și de resentimente anti-românești! Și, mai ales, cum să ne explicăm acest comportament?! Știm bine că purtarea celor doi așa ziși lideri nu e pe placul multor evrei din România, a evreilor „normali” și majoritari! Iar în Israel știm la fel de bine că nu sunt agreate aceste derapaje anti-românești, care ar putea avea efecte nedorite de autoritățile și opinia publică din Israel!

Cele două instituții de la București sunt bugetate de statul român. Dacă nu de dragul adevărului, măcar din recunoștință pentru lefurile în care se lăfăie, Florian și Vainer, dacă ar fi ceva de capul lor, ar trebui să se bucure de orice dovadă care ar micșora dimensiunile Holocaustului din România, ar diminua numărul victimelor evreiești, al suferințelor pe nedrept îndurate!… Ar dimina tensiunile dintre evrei și români!

Din păcate, în mod asemănător, cei doi impostori și instituțiile pe care le conduc nu au reacționat în niciun fel atunci când pe un site oficial din Israel a fost pe larg prezentată povestea piloților evrei căzuți prizonieri la români, cu ocazia raidurilor întreprinse de aviația anglo-americană asupra Bucureștiului și Ploieștiului. Mareșalul Ion Antonescu s-a implicat personal, aflăm de pe site-ul israelian, pentru a se asigura că piloții evrei nu ajung pe mâna germanilor, care îi cereau cu insistență! Consider că era de datoria liderilor evrei din România să fi făcut publicitate intensă acestor fapte de mare omenie prin care imaginea mareșalului Antonescu ar suferi o benefică corectură, o meritată îndreptare! Oricât de mică! S-ar fi bucurat toți cetățenii României să afle că în Israel nu au fost uitate faptele care onorează amintirea părinților noștri! Cumva pe Vainer și Florian tocmai asta i-ar deranja?! Cumva cei doi fac disidență față de Yad Vashem, față de evreii din Israel?!

Voi, Vainer și Florian, de ce nu vă bucurați, așa cum se bucură orice evreu normal când poate să consemneze „scene de mișcătoare solidaritate umană între evrei și români” (l-am citat pe Wilhelm Filderman)?! Ce soi ciudat de antropoizi mai sunteți?!… Căci nu vă pot considera nici evrei, nici români! Nici oameni!…

Să fie clar: în spatele mizeriilor de tot felul semnate de Vainer sau Florian nu se afă nici Israelul, nici evreimea mondială! Nici măcar evreimea din România sau din Dudești! Cei doi, și încă câțiva șmecheri expirați, ca Beriș sau Ioanid, nu reprezintă decât câtimea de rebuturi umane inerente oricărei comunități! Dar se pricep al naibii de bine să-i facă pe fraieri să creadă că au în spate tot sprijinul Israelului, al Ambasadei, al Congresului Mondial Evreiesc, al Mossadului, al Bʼnai Brith-ului etc., etc! Nu mai zic pe al evreilor din România!… Nimic mai fals!… Indivizi de teapa sus-numiților nu se reprezintă decât pe sine, numele lor nu poate fi legat decât de nulitatea propriei persoane…

…Avem legi care pedepsesc anti-semitismul! Foarte bine! Dar anti-românismul nu este pedepsit și incriminat de nimeni în România?! Quousque tandem, Vainere și Floriane, vă mai bateți joc de noi și de evreii de pretutindeni?! Până când, Parlament și Guvern român, nu-ți vii în fire și continui să nesocotești datoriile ce-ți revin ca parlament și guvern român?!

7 mai 2016                                                                                            Ion COJA

 

 

 

3 Comments

  1. Dan Cristian Ionescu

    La data de 31 ian. a.c. am postat pe site-ul d-lui Ion Coja articolul “De unde s-a inspirat Alexandru Florian”. Articolul a fost preluat a doua zi si de Justitiarul (De unde a învățat Alexandru Florian minciunile pe care și-a …www.justitiarul.ro/de-unde-a-invatat-alexandru-florian-minciunile-pe-car…).
    Minciunile prin care “istorici” sau regizori de film romani acuza poporul roman (in special pe legionari) de crime imaginare sint vechi de zeci de ani. O vorba veche spune ca un prost arunca o piatra in apa si 100 de intelepti se chinuie sa o scoata. In cauza aceasta, nu este vorba de un prost, ci de multi oameni inteligenti, dusmani ai Romaniei, maestri ai minciunii si diversiunii, in slujba carora s-au pus nu numai conducatorii tarii, dar si Academia Romana. Nu este vorba nici de 100 de intelepti, ci de o mina de patrioti, care nu au nici o putere.
    Ma intreb pentru a nu stiu cita oara: ce fel de popor este acesta care ramine nepasator in fata falsificarii istoriei sale, care-si asuma crime groaznice nesavirsite, care accepta ca eroii sai sa fie transformati pe nedrept in criminali al caror nume nu ai voie sa-l pomenesti?

Trackbacks / Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.