Atitudini

Augustin Hagiu (PRU): „România este tratată deja ca o colonie”

Comunicat de presă PRU: Interes maxim al Ambasadei Austriei față de proiectul privind experții în asigurări Ambasada Austriei a anunțat […]

Comunicat de presă PRU: Interes maxim al Ambasadei Austriei
față de proiectul privind experții în asigurări

Ambasada Austriei a anunțat că va trimite un reprezentant la dezbaterea pe subiectul experților tehnici independenți care se desfășoară săptămâna viitoare în Parlamentul României.
Ținând cont de faptul că 40% din piața de asigurări din România este deținută de firme de asigurări austriece, nu este de mirare interesul Ambasadei Austriei. Îngrijorarea acestora e justificată: nu vor mai putea înșela asigurații din România cărora le oferă despăgubiri mici la tarife uriașe. Întrebarea pe care o pune Partidul România Unită este în ce calitate își trimite Ambasada Austriei un reprezentant la dezbaterile din Parlament și ce rol are acesta.

Atitudinea Ambasadei Austriei demonstrează încă o dată, dacă mai era nevoie, după modelul consacrat al prețurilor la carburanți și la redevențe petroliere, că România este tratată deja ca o colonie în care legile sunt impuse de marile grupuri de interese care realizează și exportă profituri uriașe realizate pe spinarea cetățenilor unor state conduse de hoți și de trădători de țară.
Soluția urgentă pentru redresarea tarifelor și stoparea umilirii asiguraților români o reprezintă apariția în piață a unei societăți de asigurări cu capital integral autohton deținută majoritar de statul român în asociere cu entități private.

Le comunicăm investitorilor austrieci că cetățenii români s-au săturat de „investițiile” lor, iar dacă lucrurile continuă tot așa, este cazul să se întoarcă de unde au venit. Este mai clar ca niciodată planul de subjugare economică a României – carburanți, bănci, asigurări, etc., iar Partidul România Unită le transmite tuturor acest mesaj: „Ajunge cu jaful acestei țări!”.

Augustin Hagiu
Vicepreședintele Partidului România Unită

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *