Atitudini

Austria ne-a pus jugul din nou!

Faptul că reprezentantii unor companii cu interese in domenii economice vitale pentru România, precum austriecii (iarăşi austriecii) de la S.C. […]

Faptul că reprezentantii unor companii cu interese in domenii economice vitale pentru România, precum austriecii (iarăşi austriecii) de la S.C. Holzindustrie Schweighofer S.R.L.(defrişatorii pădurilor României), care au incercat să blocheze modificările la Codul Silvic, atât în faza de elaborare, cât şi în faza de aprobare, în Parlament, CONFIRMĂ o practică cunoscută de jefuire a României, după anul 1989, când aşa-zişii „investitori” în conivenţă cu indivizi cel puţin dubioşi, dacă nu subminatori ai economiei naţionale, precum acest Adam Crăciunescu director la ROMSILVA, nu este o noutate. Această practică a distrus din punct de vedere economic România, prin jaful instituit asupra bunurilor proprietate publică.

Klaus Iohannis decorat de către austrieci.

Klaus Iohannis decorat de către austrieci.

Se poate concluziona că, obiectivul principal al aşa ziselor reforme după anul 1989, a fost JEFUIREA ŞI ÎNSTRĂINAREA bunurilor proprietate publică, începând cu băncile româneşti și asigurările, continuând cu privatizările din industria românească şi terminând cu rezervele minerale, rezervele de petrol şi de gaze, terenurile forestiere şi terenurile agricole. Înstrăinând bunurile proprietate publică, am ajuns slugile străinilor în ţara noastră, aceasta şi pentru că am fost conduşi de indivizi străini de aspiraţiile poporului, care au subminat şi au trădat interesele economice ale ţării. Sărăcia instituită în populaţia României (una dintre ţările lumii bogate în resurse) crează fenomene sociale nebănuit de îngrozitoare, de tipul celora din Evul Mediu, fenomene sociale ce descalifică societatea românesacă şi care fac deliciul unei părţi din mass-media, ostilă României.

Nu pot să îmi imaginez o apropiere a preşedintelui Klaus Iohannis de patronul S.C. Holzindustrie Schweighofer S.R.L. ( defrişatorii pădurilor României), prin intermediul consulul onorific al Austriei la Sibiu și finul său de cununie, Andreas Huber, consul care este prieten cu patronul firmei aparţinând grupului austriac.

Nașul Klaus Iohannis și finul Andreas Huber cu soțiile.

Nașul Klaus Iohannis și finul Andreas Huber cu soțiile.

În cazul în care există acceastă apropiere între Klaus Iohannis şi S.C. Holzindustrie Schweighofer S.R.L. – defrişatorii pădurilor României, speranţele de mai bine ale cetăţenilor Românei, s-au spulberat.

Nu pot să nu remarc faptul că în decursul istoriei românilor, dintre cele trei imperii (austriac, rus şi turc) care au subjugat şi jefuit teritoriile româneşti, principatele române: Transilvania, Moldova şi Ţara Românească, jaful cel mai mare a fost făcut de imperiul austriac. Nu vreau ca istoria cuceririi şi jefuirii teritoriilor româneşti de către austrieci, ruşi ori turci, să se repete azi sub ochii noştri, sub o altă formă, de ocupaţie economică.

                                                                                                 Dinu CIOBOTARU

3 Comments

 1. Vergil

  Toti care ne-au dat in exploatare bogatiile solului si subsolului ,au subminat Economia nationala
  Si intra in categoria tradatorilor de neam si trebuie judecati de catre Parchetul Miliar

 2. Vergil

  Austrieci de pe vremea imperului habzburgic ne-au:
  1-Adus unguri in Transilvania pe care i-a inpropitarit in mod ilegal, adica prin furt deposedind de aceste terenuri statul ,localnici, deci prin forta :
  2-Terenurile respective trebuie recuperate,pt ca au fost obtinute fraudulos, prin deposedare fortata
  3-Ne-au exploatat Minele Aurifere din zona Maramuresi,in mod fraudulos,prin forta;
  4-Neau exploatat/ ne exploateaza Padurile tot fraudulos distrugind si ecosistemul natural al Romaniei
  5-Toate acestea prin furt sau cu concursul celor implicati corupti

Trackbacks / Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.